دوم آگوست سال جاری بود که مایکروسافت بروزرسانی رداستون 1 را به نام نسخه ی انیورسری آپدیت با ورژن 1607 برای تمامی دستگاه های مجهز به ویندوز 10 منتشر کرد تا انتشار دومین بروزرسانی اصلی ویندوز 10 نیز انجام شود. مایکروسافت کد های مختلفی را برای بروزرسانی های ویندوز 10 استفاده میکند و در حالی که Threshold اسم رمز بروزرسانی های نسخه ی پیشین ویندوز 10 بود، سری جدید بروزرسانی ها رداستون نام دارند و رداستون 1 نیز یکی از سه بروزرسانی اصلی برنامه ریزی شده از سری رداستون بوده است. اما تنها چند روز پس از انتشار این بروزرسانی ردموندی ها انتشار نسخه های پیش نمایش نسخه ی بعدی را آغاز کردند تا رداستون 2 با حداقل مشکلات و بیشترین پیشرفت عرضه شود. تمرکز مایکروسافت در بروزرسانی مهم بعدی ویندوز 10 بر روی افزایش بهره وری و افزودن امکانات جدیدتر است و در جدیدترین بیلد اینسایدر منتشر شده بالاخره ویژگی های جدیدی به این سیستم عامل اضافه شده است. از جمله پیشرفت هایی که استارت آن در رداستون 1 رقم خورد و مایکروسافت قصد دارد در رداستون آن را بهبود بخشد، یکپارچگی اپلیکیشن ها و دستگاه های ویندوزی با یکدیگر با کمک ویژگی به نام Continue App Experience است.
در حال حاضر توسعه دهندگان در نسخه ی رداستون 1 ویندوز 10 به ویژگی Continue App Experience دسترسی دارند که به آنها امکان اجرای اپلیکیشنی را بر روی یک دستگاه میدهد و سپس میتوانند ادامه ی همان عملیات را بر روی دستگاه دیگری اجرا کنند. این شبیه به ویژگی Handoff اپل است که این امکان را در بین آیفون و MacOS فراهم میسازد. اما اجرای این ویژگی در رداستون 1 چندان جالب نیست و فاقد یه رابط کاربری واقعی است و یا گزینه ای برای پیکر بندی و تنظیمات برای کاربر و توسعه دهنده وجود ندارد. همان طور که گفته شد مایکروسافت پایه ی این ویژگی را در رداستون 1 بنا نهاد و این کمپانی قصد دارد در رداستون 2 این قابلیت را تقویت کند و محدودیت کاربری تنها در زمینه ی اپلیکیشن ها را حذف کند. بر اساس گزارش منتشر شده، مایکروسافت در حال کار بر روی یک رابط کاربری متنی برای ویندوز 10 است که اعلانیه ای را مبنی اینکه کاربر میخواهد وضعیت اپلیکیشن ها را یکپارچه کند و روی دستگاه دیگری از آن استفاده کند یا خیر نمایش میدهد. این کار توسط دستیار مجازی کورتانا که کاربران ویندوز 10 به خوبی آن را میشناسند صورت خواهد گرفت. پیش بینی میشد که چنین قابلیتی در نسخه ی بعدی ویندوز 10 وجود داشته باشد و اکنون به نظر میرسد این پیش بینی به واقعیت تبدیل خواهد شد.
پیاده سازی این ویژگی مطمئنا برای مایکروسافت کار بسیار ساده ای است، اما دیگر اسناد نشان از این دارند که مایکروسافت به دنبال این است که کاربر بتواند تمام فضای کاری خود را تنها با لمس یک کلید بازگرداند. در اینجا کورتانا میتواند تمامی محتوای فایل ها، اپلیکیشن ها و غیره را بین دستگاه ها یکپارچه سازی کند و بدین ترتیب کاربر میتواند با استفاده از دستگاه های دیگر، به سادگی به عملیات هایی که در حال انجام آنها بوده دسترسی پیدا کند و ادامه ی اقدامات را بدون دردسر انجام دهد. از آنجا که کورتانا به عنوان یک ماهیت برای اکوسیستم ویندوز محسوب میشود، مایکروسافت امیدوار است تا این قابلیت را بتواند به این بخش اضافه کند تا بر قراری ارتباط بین چندین دستگاه مختلف برای کاربران به خصوص توسعه دهندگان بسیار آسان تر از حال حاضر شود. اعضای داخلی کمپانی مایکروسافت این قابلیت را با عبارت های Pickup where i Left off یا Flow به معنای جریان ارتباطی بین هر دستگاهی که به ویندوز 10 مجهز است، اعم از کامپیوترهای شخصی، موبایل ها، لپ تاپ ها، تبلت ها و غیره ذکر میکنند. مایکروسافت به طور مشخصی قصد دارد تا یکپارچگی دستگاه های ویندوزی را افزایش دهد و کاربران بتوانند کارهای بیشتری را به کورتانا بسپارند. در آخر باید گفت از آنجا که رداستون 2 در سال 2017 منتشر میشود، مطمئنا تا آن زمان ویژگی های بیشتری به نسخه ی جدید ویندوز 10 اضافه خواهد شد.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
واقعا ويندوز 10 كاربردي و عاليه . امكانات پيشرفته اي داره