موضوعات داغ
  • نمایشگاه کامپیوتکس ۲۰۲۵
  • بازی GTA VI
  • هوش مصنوعی
  • استارلینک
  • چت‌بات‌ها
  • دینو
سخت افزار مگ
  • اخبار و مقالات
    • گوشی موبایل
      • لوازم جانبی موبایل
    • تبلت
    • لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • مادربرد
      • پردازنده مرکزی
      • کارت گرافیک
      • تجهیزات ذخیره سازی
      • حافظه
      • صفحه نمایش
      • تجهیزات جانبی
    • تصویرگری دیجیتال
    • صوتی و تصویری
    • شبکه
    • نرم افزار و بازی
    • کالبدشکافی قطعات
    • مطالب گوناگون
  • لیست قیمت
    • گوشی موبایل
      • لیست قیمت روز گوشی‌های سامسونگ
      • لیست قیمت روز گوشی‌های شیائومی
      • لیست قیمت روز گوشی‌های هواوی
      • لیست قیمت روز گوشی های آنر
    • تبلت
    • لپ‌تاپ
    • قطعات کامپیوتر
      • لیست قیمت پردازنده
    • محصولات اپل
    • تجهیزات شبکه
    • لوازم خانگی
    • صوتی و تصویری
    • دوربین دیجیتال
    • تجهیزات بازی
    • خودرو
  • بررسی
    • بررسی گوشی موبایل
    • بررسی تبلت
    • بررسی لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • بررسی کولر و فن
      • بررسی مادربرد
      • بررسی کارت گرافیک
      • بررسی تجهیزات ذخیره سازی
      • بررسی حافظه
      • بررسی منبع تغذیه و کیس
      • بررسی تجهیزات جانبی
      • بررسی صفحه نمایش
    • بررسی تصویرگری دیجیتال
    • بررسی صوتی و تصویری
    • بررسی شبکه
    • بررسی نرم افزار و بازی
    • بررسی گوناگون
  • راهنمای خرید
    • سیستم پیشنهادی
  • دانلود
  • ویژه
    • مسابقات
    • نمایشگاه

تبلیغات فول هدر صفحه اصلی

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

اخبار و مقالات

برگزاری موفق انتخابات الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران

Avatarتوسط وب سایت سخت افزار ·9 دی 13969 دی 1396· 0

مراسم مجمع و پنجمین دوره انتخابات  هیات مدیره و بازرس سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با حضور پرشور اعضای صنف در هتل استقلال تهران برگزار شد.به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، در مراسم  مجمع سالیانه  این سازمان که از صبح تا عصر امروز پنج شنبه هفتم دی ماه 96 در تالار دریای نور هتل پارسیان استقلال تهران برگزار شد ، پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس برای اولین بار در تاریخ حیات این تشکل مردم نهاد به صورت تمام الکترونیکی برگزار شد.

اعضای صنف در صف هایی منظم امروز ، پس از احراز هویت و طی مراحل کنترل مدارک، پای صندوق های الکترونیکی رای آمدند و به کاندیداهای موردنظر خود رای دادند.

به خواسته های صنف جامه عمل پوشاندیم

در این  مراسم ، ناصرعلی سعادت، رئیس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، ضمن قدردانی از اعتماد صنف به هیات مدیره چهارم طی سه سال اخیر، به مهم ترین دستاوردها و اقدامات سازمان طی سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: با تلاش های اعضای هیات مدیره و دبیرخانه موفق شدیم بودجه سازمان را تا 10 برابر افزایش دهیم.او به تحقق خواسته های مختلف صنف طی سه سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: دستاوردها و اقدامات گوناگون سازمان طی سه سال گذشته بارها طی این مدت اطلاع رسانی شده  است . در این میان برگزاری الکترونیکی انتخابات، یکی از خواسته های دیرینه اعضای صنف بود که خوشبختانه در این دوره با تلاش ها و بررسی های هیات مدیره و ستاد اجرایی انتخابات ، رنگ اجرا به خود گرفت و موفق شدیم با همکاری شرکت سیتاد از مجموعه راهبر، پنجمین دوره انتخابات  سازمان را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.

سعادت در این خصوص ادامه داد: شرکت سیتاد که برگزاری موفق انتخابات شهر و روستاها را به صورت الکترونیکی در کارنامه دارد، در ما اطمینان و قوت قلب ایجاد کرد تا بتوانیم برگزاری الکترونیکی انتخابات سازمان را با نظارت دقیق ستاد اجرایی و هیات نظارت بر انتخابات به دست آنها بسپاریم.رئیس هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران ضمن اظهار خرسندی از سربلندی صنف در برگزاری انتخابات الکترونیکی خود گفت: خوشبختانه با همکاری های صورت گرفته امروز موفق شدیم از برگزاری الکترونیکی انتخابات سربلند بیرون بیاییم و انتخابات سازمان بدون هیچ شک و شبهه ای در صحت و امنیت برگزار شد.

او درخصوص لزوم به روز آوری آئین نامه سازمان نظام صنفی رایانه ای گفت: با وجود تغییرات روز افزون حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، آئین نامه سازمان به روزآوری نشده و در بسیاری موارد این  عدم به روزآوری دست ما را در اجرای برخی فعالیت ها بست.عادت ضمن  قدردانی از منتقدان سازمان گفت: از تمام منتقدان سازمان متشکریم که با نقدهای سازنده خود باعث بهبود و ارتقا عملرد سازمان شدند. قطعا اگر نتوانستیم در دوره اخیر برخی کارها را انجام دهیم  حتما موضوع در چارچوب آئین نامه سازمان نبوده است.رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای از  فعالیت هیات مدیره و  تلاش های شبانه روزی دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران و همچنین حضور همکاران دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در مراسم انتخابات الکترونیکی امروز قدردانی کرد.

سازمان را به جایگاه واقعی اش رساندیم

اصغر رضانژاد دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران  در مراسم مجمع اقدامات و فعالیت های دبیرخانه و هیات مدیره سازمان طی سه سال گذشته را تشریح و تاکید کرد از طریق پاسخ گویی متعهدانه ، ارتباطات عملگرایانه با نهادها و دستگاه های دولتی و همچنین افزایش ارزش مجوز فعالیت سازمان موفق شدیم تعداد اعضا را طی این مدت دو برابر کنیم.رضانژاد با اشاره به نمودار رشد تعداد اعضا و درآمدهای سازمان در سه سال گذشته گفت: برخی مدعی هستند که افزایش تعداد اعضای سازمان در این سه سال حاصل تلاش هیات مدیره  ادوار گذشته بوده و بذر کاشته شده اکنون به ثمر نشسته است که باید بگویم اگر منحنی صعودی عضویت در دور بعد هم ادامه پیدا کند، حرفشان قابل قبول است.دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران درخصوص ارتباط و تعامل مثبت سازمان با نهادهای حاکمیتی در این دوره تاکید کرد: ما منتظر نماندیم تا از ما دعوت شود، بلکه آنقدر پیگیری کردیم تا به خواسته خود رسیدیم. 

رضانژاد درباره ارتباط سازمان با اعضا طی دوره اخیر گفت: افزایش تعداد اعضای سازمان و برگه های رای در این دوره چشم گیر و  قطعا تکرار نشدنی است .رضانژاد ادامه داد: آمار جذب عضو تا بیش از دو برابر در این دوره مستند و معیار خوبی برای اثبات تعامل نزدیک سازمان با صنف است.

 آراء الکترونیکی محرمانه و به صورت دستی قابل شمارش است

بهناز آریا رئیس ستاد اجرایی پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران در این مراسم به تشریح فرایند الکترونیکی انتخابات پرداخت و گفت: آراء الکترونیکی در این دوره انتخابات محرمانه و به صورت دستی قابل شمارش است.آریا در این رابطه ادامه داد: براساس فرایند  رای گیری الکترونیکی دراین دوره از انتخابات ، رای دهندگان پس از احراز هویت، می توانند  رای خود را در صندوق های مخصوص به صورت الکترونیکی با وارد کردن کد کاندیداهای موردنظر ثبت کنند. و در نهایت  یک پرینت از رای به صورت محرمانه چاپ و در صندوق انداخته می شود که این مساله حتی امکان شمارش دستی آراء را هم فراهم می کند.به گفته رئیس ستاد اجرایی انتخابات، تمهیدات لازم برای بروز هرگونه مشکل در انتخابات الکترونیکی سازمان از قبل اندیشیده شده بود و خوشبختانه در این فرایند به هیچ مشکلی برنخوردیم.اعضای ستاد اجرایی پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران را بهناز آریا، محمود محسنی نیا و حسین تبریزی تشکیل می دادند.

 تایید صحت فرایند انتخابات

حجت اله مسعودی، رئیس هیات نظارت بر پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران به تشریح گزارش تایید این هیات درخصوص کل فرایند انتخابات سازمان پرداخت و گفت: پیش از برگزاری انتخابات این هیات طی جلسات مختلف بررسی های لازم را بر فرایند برگزاری انتخابات این دوره انجام داده است و خوشبختانه فرایند این دوره انتخابات به صورت الکترونیکی کاملا منطبق بر آئین نامه انتخابات سازمان صورت گرفته است.اعضای هیات نظارت بر انتخابات این دوره را  علیرضا پورنقش بند، حجت اله مسعودی، جواد برادران حق، آزاده داننده و رحیم ناصری تشکیل می دادند.

ارائه گزارش های مالی، بازرسی و حسابرسی سازمان

 آزاد معروفی عضو هیات مدیره و خزانه دار سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران در این مراسم به ارائه گزارش های مالی طی یک سال اخیر سازمان پرداخت. اوبا اشاره به دو برابر شدن درآمد سازمان طی یکسال گذشته گفت: زمانی که هیات مدیره دور چهارم برکرسی سازمان نشست کسری انباشته داشتیم، اما اکنون کسری به مازاد تغییر کرده و از سال گذشته تاکنون درآمد سازمان دو برابر شده است. 

در ادامه این مراسم، جواد برادران حق، بازرس اصلی هیات مدیره سازمان گزارش بازرسی طی یک سال اخیر را ارائه کرد و در این گزارش به بررسی ابعاد عملکرد دبیرخانه و هیات مدیره اشاره کرد.همچنین گزارش حسابرسی از سوی نماینده موسسه حسابرسی ارائه شد و مورد تصویب مجمع قرار گرفت.در آخرین این بخش از مراسم مجمع روزنامه فناوران اطلاعات برای پنجمین سال پیاپی به عنوان روزنامه کثیرالانتشار سازمان با کسب حداکثر آراء انتخاب شد.

 اعلام نتایج انتخابات و معرفی منتخبان آن

  برگزیدگان پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران در چهار شاخه شرکت ها فروشگاه ها مشاوران و بازرس به شرح اعلام شد.

 در شاخه شرکت ها به ترتیب محمدعلی یوسفی زاده با 956 رای، وحید تائب با 844 رای، رضاکرمی با 820 رای، شهاب جوانمردی با 770 رای، سیدعلی آذرکاربا 756 رای، مریم خاوازی با 730 رای، محمدباقر اثنی عشریبا 726 رای، محمدرضا حدادی با 722 رای، سعید محمدی با 710 رای، جعفر محمدی با 692 رای، حسام میرآرمندهی با 666رای، وحید صدوقی با 653 رای، محمد فاطمی اردکانی با 622 رای، پرشاد صفایی فراهانی با 617 رای، احسان اله مدیری با 541 رای همگی به عنوان اعضای اصلی  و  حمید یزدانی با 530 رای، حمید بابادی نیا با 476 رای، مازیار گنجه ای با 442 رای هر سه نفر به عنوان اعضای علی البدل به پنجمین دوره هیات مدیره سازمان راه یافتند.

 در شاخه مشاوران، علیرضا کشاورز جمشیدیان با 121 رای، مهرداد خداوردیان با 120 رای، مجتبی مددخانی با 98 رای همگی به عنوان اعضای اصلی و علی عباس نژاد با کسب 91 رای به پنجمین دوره هیات مدیره سازمان راه یافتند.

در شاخه فروشگاه ها ، سیامک غنیمی فر با 10 رای، حمید توسلی با 8 رای،  احسان بیات با 7 رای به عنوان اعضای اصلی و بابک صالحی با 3 رای به عنوان عضو علی البدلَ برگزیدگان شاخه فروشگاه های این دوره بودند که به پنجمین دوره هیات مدیره سازمان راه یافتند.

  در شاخه بازرس آزاد معروفی به عنوان بازرس اصلی و عبدالرضا زندیه وکیل به عنوان بازرس علی البدل با کسب بیشترین آرا انتخاب شدند.

برچسب‌ها: اخبار

بدون امتیاز
کمی صبر کنید...
تبلیغات
تبلیغات
سرخط خبرها:
  1. مادربردهای MSI OC Focused B850E MPOWER و X870 ITX معرفی شدند
  2. رونمایی از عینک‌های اندروید XR با قابلیت ترجمه زنده
  3. قابلیت‌های AI Mode گوگل معرفی شد
  4. قابلیت‌های جدید مرورگر Chrome مجهز به هوش مصنوعی
  5. کیس‌های ترمالتیک TR300 و TR200 در نمایشگاه کامپیوتکس 2025 معرفی شدند

مطالب مرتبط ...

  • 5

    ال‌جی و گلدیران در کنار زلزله‌زدگان

    Avatarتوسط وب سایت سخت افزار · 30 آبان 1396 · 30 آبان 1396

  • 0

    اختراع یک دستگاه عجیب برای انگشت نگاری (تقلب ممنوع!)

    Avatarتوسط امیرحسین آریایی · 30 مهر 1394 · 22 اسفند 1398

  • 5

    گردش کردن با سیم کارت گردشگری!

    Avatarتوسط رضا حسینی · 8 مرداد 1394 · 8 مرداد 1394

مطالب گوناگون از دینو

6 ترند که در دکوراسیون خانه سال 2025 می‌ بینید

حقیقت هایی جالب در مورد بدن زنان و مردان که کمتر کسی از آن اطلاع دارد

رفتار های نادرست والدین منجر به مشکلات روانی فرزند در بزرگسالی می شود

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورتی که نظر شما حاوی ناسزا، عبارات توهین‌آمیز و تهدید بوده و در تضاد با قوانین فعلی کشور باشد از انتشار آن بدون حذف موارد ذکر شده، معذوریم.
شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.

پربحث‌ترین‌ها

  • راهنمای خرید ساعت هوشمند 4

    راهنمای خرید ساعت هوشمند و مچ بند با بودجه‌های مختلف (بهار 1404)

  • 2

    پردازنده‌های Arrow Lake Refresh اینتل بخشی از سری Core Ultra 200 خواهند بود

  • 2

    ایسوس از داک گرافیکی ROG XG STATION 3 خود رونمایی کرد

  • راهنمای خرید ماوس و کیبورد 2

    راهنمای خرید موس و کیبورد با بودجه‌های مختلف (اردیبهشت 1404)

آخرین بررسی‌ها

9.3

بررسی کارت گرافیک گیگابایت RTX 5080 16GB GAMING OC

8.7

بررسی واترکولر سفید XPG LEVANTE X 240

8.9

بررسی پاور گرین GREEN 1000W GXD GOLD

9.5

بررسی کیت رم VENGEANCE 2x24GB CU-DIMM 8200MT/s CL40 کورسیر

9.1

تماشا کنید: بررسی گلکسی S25 و S25+: دوست‌داشتنی و نادیده گرفته‌شده

آخرین مطالب دینو

در خانه کفش نپوشید؛ عادتی کوچک با فواید بزرگ برای سلامت

درآوردن کفش بیرون خانه ممکن است یک رسم فرهنگی…

  • استفاده از فناوری در سنین بالا خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد

  • این استراتژی ساده کاهش وزن از کالری‌شماری مؤثرتر است!

  • حقیقتی جذاب درمورد شهاب‌ سنگ‌ هایی که با زمین برخورد می‌کنند

  • شنا در آب سرد می‌تواند بدن شما را در سطح سلولی تغییر دهد

  • مطلب بعدی سیستم های صوتی ال جی با ویژگی های مدرن در راه بازار
  • مطلب قبلی نوکیا 3310 با نسخه 4G باز می گردد
  • آخرین مطالب
  • محبوب‌ترین مطالب
  • مادربردهای MSI OC Focused B850E MPOWER و X870 ITX معرفی شدند

  • عینک‌های اندروید XR

    رونمایی از عینک‌های اندروید XR با قابلیت ترجمه زنده

  • AI Mode گوگل

    قابلیت‌های AI Mode گوگل معرفی شد

  • مرورگر Chrome مجهز به هوش مصنوعی

    قابلیت‌های جدید مرورگر Chrome مجهز به هوش مصنوعی

  • کیس‌های ترمالتیک TR300 و TR200 در نمایشگاه کامپیوتکس 2025 معرفی شدند

    کیس‌های ترمالتیک TR300 و TR200 در نمایشگاه کامپیوتکس 2025 معرفی شدند

  • راهنمای خرید ساعت هوشمند 4

    راهنمای خرید ساعت هوشمند و مچ بند با بودجه‌های مختلف (بهار 1404)

  • 2

    ایسوس از داک گرافیکی ROG XG STATION 3 خود رونمایی کرد

  • راهنمای خرید ماوس و کیبورد 2

    راهنمای خرید موس و کیبورد با بودجه‌های مختلف (اردیبهشت 1404)

  • 2

    پردازنده‌های Arrow Lake Refresh اینتل بخشی از سری Core Ultra 200 خواهند بود

  • افزایش قیمت اینترنت اپراتورها 1

    با این سرعت افتضاح اینترنت، اپراتورها حتی نباید قیمت را یک درصد گران کنند!

آخرین دیدگاه‌ها

  • Avatar
    حسن گفته است:
    فارسی نوشتن ت عجیب غریبه ایرانی نیستی؟
  • Avatar
    خخخ گفته است:
    سیاست را نمی‌خواهم نه از نزدیک،نه دورش ندارد چون پدر، مادر...
  • Avatar
    حسین دهلوی گفته است:
    بس که روشن است! هر کس که دامن مژه‌اش تر نمی‌شود...
  • Avatar
    محبی گفته است:
    مقاله جامع و کاملی بود، ممنون از اطلاع رسانیتون
  • Avatar
    محمد صادقی گفته است:
    باسلام به عنوان کسی که در حوزه ICT فعالیت میکنه باید...
  • Avatar
    تیر جنگ گفته است:
    ترامپ امده با عرب پیمان بسته مردم ایران در بی برقی...
  • Avatar
    مهدیار گفته است:
    شرکت X پردازنده ۹۸۰۰ رایزن به مادربرد ۶۷۰ هیرو. زده کارشناس...
  • Avatar
    مجتبی گفته است:
    نشت نور در تلویزیون‌ها و مانیتورها مشکل رایجی است که معمولاً...
  • Avatar
    ایمان چراغی گفته است:
    گوشی سامسونگ A55
  • Avatar
    Siya گفته است:
    نه دادا من چنتا بازی قدیمی که با سیستم جدید اولترا...
راهنمای خرید ساعت هوشمند 4
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید ساعت هوشمند و مچ بند با بودجه‌های مختلف (بهار 1404)
30 اردیبهشت 1404
راهنمای خرید پاور بانک با بودجه‌های مختلف 1
راهنمای خرید و مشاوره هایلایت
راهنمای خرید پاور بانک با بودجه‌های مختلف (بهار 1404)
28 اردیبهشت 1404
راهنمای خرید ماوس و کیبورد 2
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید موس و کیبورد با بودجه‌های مختلف (اردیبهشت 1404)
27 اردیبهشت 1404
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ 468
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ با بودجه های مختلف (اردیبهشت 1404)
23 اردیبهشت 1404
راهنمای خرید مانیتور 68
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید مانیتور با بهترین قیمت در بودجه‌های مختلف (اردیبهشت 1404)
20 اردیبهشت 1404
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف 1,300
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف (اردیبهشت 1404)
19 اردیبهشت 1404
  • سخت‌افزارمگ
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • استخدام
سخت‌افزارمگ

© 2025 Sakhtafzarmag.Com. All Rights Reserved.

صفحه نخست » اخبار و مقالات » برگزاری موفق انتخابات الکترونیکی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران

ورود

عضویت

رمزتان را گم کرده‌اید؟

عضویت | رمزتان را گم کرده‌اید؟
| بازگشت به ورود