بیل گیتس در سال 1975 با همکاری پاول آلن مایکروسافت را راهاندازی کرد و بدین ترتیب نام خود را در تاریخ جاودانه کرد. طبیعتاً شما بدون گرفتن تصمیمات فوقالعاده در طول سالیان به یک شرکت تریلیون دلاری تبدیل نخواهید داشت. اما بهنظر میرسید که حتی لایقترین مدیران هم گاهاً تصمیمات اشتباهی میگیرند که باعث سرخوردگی آنها در دوران زندگیشان میشود.
بیل گیتس یکی از دو بینانگذار مایکروسافت در جدیدترین مصاحبه خود عنوان کرده است که هنوز یک چیز باعث آزار او میشود و این اجازه به گوگل برای توسعه اندروید است. او اندروید را “پلتفرم استاندارد گوشی غیراپل” مینامد و به عقیده گیتس این یک فرصت برد برای مایکروسافت بود که از دست رفت. او ارزش اندروید را 400 میلیارد دلار عنوان کرده و تأیید کرده در خصوص این بخش که موضوع مهمی هم بود اشتباه عمل کردهاند.
قدمت ویندوز موبایل بر روی گوشیهای هوشمند به چندین سال پیش از توسعه اندروید باز میگردد. استیو بالمر مدیرعامل وقت مایکروسافت از ویندوز موبایل به عنوان رقیبی برای گوشیهای آیفون نام برد و عنوان کرد که گوشیهای آیفون بهدلیل نداشتن کیبورد، باب میل مشتریان نخواهند بود. او در سال 2007 و پس از آنکه استیو جابز از گوشی لمسی آیفون رونمایی کرد، گفت که ما استراتژی خودمان را داریم و دستگاههای ویندوز موبایل عالی هستند. در حالیکه شاهد آن بودیم که آیفونهای لوکس اپل توجهات بیشتری از وینوز موبایلهای مایکروسافت به خود جلب کردند، تیم اندی رابین در گوگل در یک چرخش 180 درجهای تغییر رویه دادند و اندروید را به سیستم عاملی برای گوشیهای لمسی تبدیل کردند. بالمر در نهایت در نوامبر سال 2016 به اشتباه خود در آن سالها اعتراف کرد.
App Gap دلیل مرگ ویندوز فون
“در دنیای نرمافزار، علی الخصوص برای پلتفرمها، برنده تمام بازار را در اختیار خواهد گرفت. پس بزرگترین اشتباه مدیریتی که من انجام دادم این بود که باعث شدم مایکروسافت جایگاه فعلی اندروید را نداشته باشد. اندروید پلتفرم استاندارد گوشیهای غیراپلی است و این چیزی بود که مایکروسافت باید صاحب آن میبود.
به معنای واقعی برنده همه چیز را میبرد. اگر شما به اندازه نیمی از برنامهها یا حتی 90 درصد آن را داشته باشید، باز هم همه چیز را از دست دادهاید. تنها یک اتاق برای سیستم عامل غیراپل وجود دارد که ارزش آن جیست؟ 400 میلیارد دلار که میتوانست از کمپانی G (گوگل) به کمپانی M (مایکروسافت) منتقل شود.
این برای من شگفتانگیز است با اینکه من یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ را مرتکب شدهام و با وجود قوانین انحصارگرایی و اینگونه مسائل، ویندوز و آفیس هنوز حضور پرقدرتی دارند. ما هنوز شرکت پیشرویی هستیم، اما اگر تصمیم درستی میگرفتیم الان یکهتاز بودیم.
در بسیاری از کسبوکارها اشتباهات کوچک، تفاوتهای اینچنین بزرگی ایجاد نمیکند. اما برای پلتفرمهای نرمافزاری این خطای نابخشودنی است. بهطوری در ذهن خود هر شب از خودتان میپرسید “آیا دارم گند میزنم؟” و در نهایت یک اشتباه بسیار بزرگ مرتکب شدیم.” – بیل گیتس، یکی از بنیانگذاران مایکروسافت
ویندوز فون در ژانویه 2010 به عنوان جانشینی برای ویندوز موبایل معرفی شد و در سری گوشیهای قدرتمند نوکیا لومیا استفاده شد. باوجود عملکرد خوب گوشیها، توسعهدهندگان در پشتیبانی از این پلتفرم شکست خورند و App Gap یا همان تفاوت تعداد برنامههای موجود در این پلتفرم با اندروید و iOS باعث شد تا مشتریان نسبت به خرید دستگاههای ویندوز فونی دلسرد شوند. باوجود آنکه مایکروسافت در سال 2013 واحد نوکیا را خریداری کرد تا گوشیهای لومیا را خودش تولید کند، اما فروش آنها بسیار پایین بود. در اوایل سال 2019 این شرکت اعلام کرد پشتیبانی از ویندوز 10 موبایل را در روز 10 دسامبر سال جاری به پایان خواهد رساند و به کاربران توصیه کرد که به گوشیهای اندرویدی و iOS روی بیاورند.
=))=))=))=))
اون موقع که گرفتم تازه اومده بود و همه کف میکردن! الان حودم کف کردم:-D
:-)):-)):-))
نگران نباش اگر میخواست بمیره از دست ایرانی ها که ۹۵در۱۰۰شون ویندوز کرک شده میزنن میمرد!:emoji1:emoji1
به نظر من اگر سیستم عاملی رو همین الان طراحی کنن که به تونه روی تمام نسخهای مختلف گوشی های هوشمند جدید و یا قدیمی نصب بشه و از بانک اپلیکشین اندروید هم پشتیبانی کنه می تونه طی مدت کوتاهی به عنوان رقیبی برای هر دو سیستم عامل اندروید و ای او اس باشه .شاید اگر این کار رو هووای یا مایکروسافت انجام بدن برنده بازی بشن .
خو مگه مجبور بودی ویندوز فونی بگیری
:-)):-))
این قضیه اینقدر آزارش میده که در نهایت باعث سکته ی مغزی یا دق کردنش خواهد شد
=))=))=))
مارم که بدبخت کرد!
یه گوشی ویندوزی گرون خریدم وبال گردنم شده و باعث خجالت!
:smiley5