در اواخر سال 2015 بود که کوالکام پرچمدار جدید خود را با عنوان اسنپ دراگون 820 معرفی کرد. این پردازنده به کمک سامسونگ و با فناوری 14 نانومتری ساخته شد و این دو موفق شدند که مشکلات نسل قبل را که داغ شدن بیش از حد پردازنده ی اسنپ دراگون 810 بود به کمک یکدیگر حل کنند. Leco (LeTv سابق) با گوشی هوشمندی که ماه گذشته معرفی کرد به عنوان اولین سازنده ی تلفن همراه استفاده کننده از اسنپ دراگون 820 لقب گرفت. اکنون بنچمارک هایی از این پردازنده منتشر شده است که نشان از قدرت بالای پردازش و گرافیک قدرتمند این چیپست دارند.همراه ما باشید.
این تست بر روی دستگاهی با مشخصاتی همچون صفحه نمایش 6.2 اینچی با رزولوشن 1600*2560 ،4 گیگابایت حافظه ی اصلی و 16 گیگابایت حافظه ی داخلی اجرا شده است.همچنین با توجه به مشخصات ارائه شده از یک لنز 12 مگاپیکسلی در این گوشی استفاده شده است که به احتمال فراوان مقدار درستی را نشان نداده است.اندروید نسخه ی 6.0 به عنوان سیستم بر روی این گوشی نصب شده است.همان طور که میدانید این پردازنده از معماری 64 بیتی استفاده میکند و چیپ گرافیکی Adreno 530 نیز وظیفه ی پردازش های گرافیکی را بر عهده دارد.این پردازنده از 4 هسته تشکیل شده است که دو هسته Kryo با فرکانس 2.1 و دو هسته دیگر با فرکانس 1.6GHz فعالیت میکنند.
در تستی که توسط GFXBench 3.1 صورت گرفته است پردازنده ی گرافیکی این چیپست 31.5 فریم بر ثانیه را ارائه داده است که این مقدار از گرافیک انویدیا Maxwell استفاده شده در تبلت گوگل Pixel C کمتر است .در سمتی دیگر این مقدار به طور قابل ملاحظه ای از نسل قبل این پردازنده یعنی اسنپ دراگون 810 که 17 فریم بر ثانیه ارائه داده بهتر بوده است.لازم به ذکر است که از اسنپدراگون 810 در پرچمدار نکسوس گوگل یعنی Nexus 6P استفاده شده است.
اسنپ دراگون 820 پردازنده ی بسیار قدرتمندی از آب در آمده است و به طور مستقیم وارد رقابت با اگزینوس 8890 سامسونگ خواهد شد. در یک ماه آینده و پس از معرفی پرچمداران سری اس سامسونگ با مدل های S7 و S7 EDGE شاهد رقابت چشمگیری بین این دو در بازار گوشی های هوشمند خواهیم بود.نکته ی قابل توجه این است که پرچمداران جدید سامسونگ از هر دو این پردازنده ها استفاده خواهند کرد و وابسته به بازار و منطقه،چیپ ارائه شده نیز متفاوت خواهد بود.مطمئنا این دو پردازنده قدرتمند ترین پردازنده های امسال در دنیای گوشی های هوشمند خواهند بود و همچنین پردازنده هایی مانند Helio X20 و Kirin 950 نیز میتوانند رقبای شایسته ای برای این پردازنده ها باشند.به هر حال برای دیدن این رقابت جذاب کافیست تا فرا رسیدن کنگره ی جهانی موبایل که حدودا 2 هفته تا آغاز آن زمان باقی مانده است صبر کرد و دید چیپست سازان بزرگ دیوایس های قابل حمل،چه حرف هایی برای گفتن خواهند داشت.نظر شما کاربر گرامی در مورد عملکرد پردازنده ی اسنپ دراگون 820 چیست؟
کلا adreno چون قبلا متعلق به amd بوده از لحاظ قدرت خام gpu معرکست,بعدا هم که کوالکام خریدش کلی دست به سر و روش کشید,اگه زمان اومدن snapdragon 800 یادتون باشه تو بنچمارک چقدر از tegra 4 شرکت انویدیا سرتر بود.اگه تو نسل بعد بتونن معماری 10 nm پیاده کنن که دیگه دقدقه باتری هم کمتر بشه واقعا باید منتظر جایگزینی این چیپها با نمونه های لبتاپ های فعلی بود
دوربین سلفی 12 مگا هستش دوربین اصلی 20 مگا هست درست کنین 😉
جالب بود واقعا اینطور پیش بره دیگه باید منتظر بنچ مارک سی پی یو دسکتاپی intel با این پردازنده های موبایلی باشیم..
اگه مشکل داغ کردنش حل شد که پس حله دیگه چیزی برا گفتن نداره.
عالیییییی :-bd
امیدوارم به اوجش برگرده
هنوز که اگزینوس 8899 نیومده
مطمئن باشید از اسنپدراگون 820 خیلی قوی تره
:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd