در روزهای گذشته به برگزاری نظر سنجی برترین کیس (Case) از نگاه شما عزیزان پرداختیم. در این نظر سنجی بسیاری از عزیزان برند های Cooler Master و Green را به عنوان برترین های بازار ایران انتخاب کردند. هم اینک نوبت به انتخاب برترین برند تولید کننده منبع تغذیه (Power) از دیدگاه شما سروران رسیده است. شایان ذکر است که نتایج و انتخاب های شما عزیزان توسط برخی از مسئولین این برندها مانیتور خواهد شد.
همانند گذشته در ابتدا معیارهای انتخاب صحیح یک سخت افزار را برای شما عزیزان شرح داده و سپس در پایان به انتخاب های شما خواهیم پرداخت. مواردی که در انتخاب یک “منبع تغذیه” حائز اهمیت بوده و رعایت آنها در پروفرمنس و عملکرد نهایی تاثیر بسزایی دارد، به شرح زیر است:
عملکرد خروجی به نسبت توان مصرفی (Efficiency)
توان خروجی منابع تغذیه از یک مجموعه پروتکل تبعیت می کند. این پروتکل ها با نام (80 Plus) شناخته می شود و درجه بندی آن بر اساس ضریب جریان ورودی به انرژی خروجی است. نخستین استاندارد با نام 80 Plus Standard شناخته می شود و وجود آن بدان معنی است که خروجی این منبع تغذیه حداقل 80 درصد از جریان ورودی است. برای آشنایی بهتر شما عزیزان، الگوریتم محاسبه را توضیح داده و به استانداردهای مورد استفاده می پردازیم. Efficiency در مدارات الکترونیکی با کلمه eta یا Eta نمایش داده می شود. تقسیم توان ورودی بر توان مورد مصرف توسط منبع تغذیه عددی است که اکثرا به صورت درصدی محاسبه می گردد. شایان ذکر است که توان ورودی بر اساس ولتاژ AC و خروجی منابع تغذیه بر اساس توان DC محاسبه می گردد و برای این عمل از شرایط آزمایشگاهی مانند دمایی بین 23 الی 25 درجه سانتی گراد محیطی و تجهیزات تست نیمه و یا تماما دیجیتالی استفاده می شود. توان خورجی یک پاور بر اساس معیارهایی دسته بندی می شود؛ به عنوان مثال این توان در بارگزاری های 10،20،50 و 100 درصد انجام می پذیرد. با نگاهی به برخی از ویدئوهای منتشر شده از برندهای مختلف در می یابید که آنها برای نمایش توانایی محصول خود گاها از راندمان 100% برای تست های تبلیغاتی خود استفاده می کنند.
تعاریف بسیاری برای یک استاندارد مناسب وجود دارد و بازدهای این منابع تغذیه در معیارهایی متفاوت اما بسیار نزدیک بهم صورت می پذیرد. برای آشنایی بهتر شما عزیزان جدول زیر می تواند نمایشی دقیق از عملکرد خروجی یک پاور در استانداردهای 80 Plus باشد.
نوع استاندارد | عملکرد خروجی منبع تغذیه (Power) |
80 Plus Standard | 80 % تقریبا در تمام خروجی ها |
80 Plus Bronze | 82~85 درصد خروجی |
80 Plus Silver | 85~88 درصد خروجی |
80 Plus Gold | 87~90 درصد خروجی |
80 Plus Platinum | 89~92 درصد خروجی |
80 Plus Titanium | 90~94 درصد خروجی |
یادتان باشد که توجه به استاندارد خروجی بسیار حائز اهمیت. اما به چه دلیل؟ این توان در منابغ تغذیه 400 وات به بالا بسیار مورد توجه قرار می گیرد. دلیل آن واضح است؛ هر مقدار که بازدهای منبع تغذیه پایین تر باشد، درصدی که به خروجی منتقل نمی گردد از بین رفته و هزینه برق آن به شما تحمیل می گردد. توان اضافی گاها به صورت حرارت و ولتاژ غیر کنترل شده از بین می رود. برای آشنایی با ولتاژ از دست رفته می توانید در زمینه های Active PFC یا Passive PFC نیز به جستجو بپردازید. پاورهایی که مجهز به مدار تصحیح ضریب قدرت یا PFC هستند، به صورت هوشمند بارهای ذخیره شده در سلف و خازن ها را خنثی کرده و ضریب توان را افزایش می دهند. در نتیجه در هنگام خرید می توانید در این زمینه نیز تحقیق کرده و پاورهایی را انتخاب نمائید که از فناوری Active PFC بهره می برند. دومین توصیه ما به شما، خرید منابع تغذیه ای است که مقداری بیش از توان مورد نیاز قطعات باشند. به عنوان مثال در یک محاسبه سر انگشتی و یا دقیق (برای این کار می توانید از ماشین حساب وب سایت شرکت گرین نیز استفاده نمائید) متوجه می شوید که کامپیوتر شما به 500 وات توان ثابت نیاز دارد. در این حالت می توانید از یک منبع تغذیه با توان 550 الی 600 استفاده نمائید. این شیوه انتخاب ضمن کاهش انرژی اتلاف شده، می تواند منبع تغذیه را در شرایط بهتر، به دور از استرس های طولانی و طول عمر بالا حفظ نماید. علاوه بر آن در صورت ارتقاء سخت افزارها در آینده نیز نگرانی کمتری از بابت مصرف انرژی و عملکرد پاور وجود خواهد داشت.
لابراتوار 80 Plus نزدیک به 100 کمپانی را مجاز به استفاده از نماد های خود کرده است. برای این کار شرکت ها منابع تغذیه خود را به این لابراتوار ارسال کرده و در آنجا مورد بررسی دقیق و آزمایشگاهی قرار می گیرند. در صورتی که آنها واجد شرایط این استاندارد باشند، انواع نشان های 80 Plus را اخذ کرده و کمپانی تولید کننده مجاز به نصب آن بر روی محصول خود خواهد بود. این آزمایش در اکثر مواقع در ولتاژ 115 ولت انجام می پذیرد و پاور در این ولتاژ موفق به اخذ نشان 80 Plus می شود. جالب است بدانید که نام تجهیزات مورد استفاده توسط مهندسان 80 Plus محرمانه باقی مانده است و پاورها در ولتاژ 220 ولت عملکردی به مراتب بهتر را ارائه می دهند و حتی گاها کمی بیشتر از نشان دریافتی در ولتاژ 115 ولت! نتایجی مانند نویز صوتی، نوسان ولتاژ خروجی و جریان ریپل در این منابع تغذیه بی اهمیت بوده و در فاکتورهای لابراتوار 80 Plus ذکر نمی شوند که البته از گذشته تا کنون بر همین منوال بوده است. استفاده از میکروکنترلر ها، قطعات الکترونیکی با تلورانس خطای پایین و فلزات استفاده شده در خروجی ها در عملکرد یک منبع تغذیه بسیار مهم است.
کابل کشی
منابع تغذیه کنونی دارای 3 وضعیت در زمینه کابل کشی هستند.
1-منابع تغذیه به همراه کابل و غیر ماژولار
2-منابع تغذیه با کابل کشی نیمه ماژولار
3-منابع تغذیه با کابل کشی کاملا ماژولار
در مدل اول تمامی کابل ها به منبع تغذیه متصل هستند و مهمترین ایراد آن این است که در صورتی که کاربرد به تمامی خروجی ها نیاز نداشته باشد، کابل های متعدد در کیس باقی مانده و مدیریت اسمبل را مشکلاتی مواجه می سازند. در نمونه دوم یعنی پاورهای نیمه ماژولار، برخی از کابل های ضروری و آنهایی که احتمال استفاده از آن در یک کامپیوتر بسیار زیاد است به صورت ثابت در منبع تغذیه نصب هستند و برخی دیگر مانند تغذیه اسلات های PCI به صورت ماژولار و اختیاری نصب شده اند تا کاربران بنا بر نیاز خود آنها را نصب نمایند. مدل های سوم نیز پاورهایی هستند که تمامی کابل های خروجی آنها به صورت کاملا ماژولار بوده و کاربران تنها مدل های مورد نیاز خود را متصل می کنند. به طبع Full Modular بودن کابل کشی یک پاور در کیفیت اسمبل،تهویه و زیبایی کیس اهمیت بسیاری دارد.
استانداردهای حفاظتی
منبع تغذیه یکی از عوامل خرابی در دیگر قطعات است. متاسفانه محصولات بی کیفیت همواره بلای جان سخت افزارها بوده و به نوعی مرگ خاموش آنها را رقم می زند. بسیاری از کاربران در هنگام انتخاب قطعات حتی کیس را ارجح به منبع تغذیه می دانند و آن را به عنوان آخرین گزینه انتخاب کرده و بودجه ی چندانی برای آن در نظر نمی گیرند. این یک اشتباه بسیار بزرگ است. خطای خروجی ولتاژ و جریان معمولا به صورت نامرئی است و متاسفانه در بسیاری از مواقع تنها زمانی متوجه آن می شویم که کار از کار گذشته است. این خطای خروجی می تواند بسیار کوچک باشد که در این صورت تاثی منفی خود را در طولانی مدت به جای می گذارد. منبع تغذیه مانند هر قطعه ی دیگری که به ولتاژ شهری (AC) مجهز است، می تواند در جریان نوسانات برق قرار گیرد. علاوه بر آن خود منبع تغذیه نیز امکان به چالش کشیده شدن توس قطعات متصل به خود را دارد و در این حالت نیز خطر کنترل جریان و آسیب به قطعات سخت افزاری وجود دارد. تقریبا تمامی شرکت های گارانتی کننده قطعات از پذیرش سخت افزارهایی که در اثر نوسان ولتاژ آسیب دیده اند سر باز زده و جزو قوانین آنها تلقی نمی گردد.
منابع تغذیه با کیفیت و معتبر دارای برخی مدارات و استاندارهای حفاظتی هستند. این استانداردها را گاها با عناوین OVP,UVP,OPP,OLP,OCP,SCP,OTP شناخته می شوند و وجود حداقل 5 عدد از آنها تضمینی بر کیفیت و ایمنی قطعات است. این استاندارها که گاها با نام Security Protection نیز شناخته می شوند، وظایفی خاص را بر عهده دارند که در جدول زیر می توانید کاربردهای آنها را مطالعه نمائید:
نوع استاندارد حفاظتی | کاربرد |
استاندارد OVP | Over Voltage Protection در هنگام افزایش ولتاژ در هر یک از خروجی ها و یا چند خروجی به صورت همزمان، منبع تغذیه را از کار می اندازد. |
استاندارد UVP | Under Voltage Protection در زمانی که افت ولتاژ در خروجی ها اتفاق افتد جلوی ادامه کار پاور را می گیرد. |
استاندارد OPP | Over Power Protection در هنگام افزایش ناگهانی توان درخواستی از خروجی ها، این فناوری منبع تغذیه را از کار می اندازد. |
استاندارد OPL | Over Load Protection در هنگام افزایش جریان که خارج از توان منبع تغذیه باشد، آن را خاموش می کند. |
استاندارد OCP | Over Circuit Protection در صورت اضافه بار شاخه ها که خارج از توان پاور باشد، مجبور به خاموش کردن می شود. |
استاندارد SCP | Short Circuit Protection حفظات در برابر اتصالات کوتاه که منبع تغذیه را به طور هوشمند خاموش می کند. |
استاندارد OTP | Over Temperature Protection در صورت افزایش دمای بیش از حد و توان پاور، آن را خاموش می کند. |
تهویه
تمامی منابع تغذیه از یک سامانه خنک کننده اصلی و تعدادی هیت سینک بهره می برند. بنا بر جریان وصول شده از منبع تغذیه و کیفیت آن، فن ها و هیت سینک های نصب شده نیز متفاوت هستند.ویژگی های آنها در پاورهای با کیفیت شامل استفاده از فن های بلبورینگی، چرخش خودکار پس از خاموش شده و موتورهایی با طول عمر بالا است. در برخی از محصولات پس از خاموش شدن منبع تغذیه فن نصب شده بر روی آن بین 10 الی 30 ثانیه به چرخش ادامه می دهد تا دمای باقی مانده در کابینت و قطعات منبع تغذیه را خارج نماید. در برخی از برندها نیز شاهد چرخش معکوس این فن هستیم که بدین ترتیب گرد و غبار نفوذ کرده به داخل آن نیز به بیرون کشیده می شود. علاوه بر آن در برخی منابع تغذیه که کمپانی تولید کننده به مدار تهویه آن اهمیت فراوان داده است، شاهد استفاده از کنترلر حساس به دما مانند A-STN هستیم که توسط کمپانی گرین استفاده می شود.
میکرو کنترلر و قطعات الکترونیکی
خروجی بسیاری از پاورهای امروزی در حالت دیجیتال صورت گرفته و دیگر خبری از مدارات پیچیده الکترونیکی وجود ندارد. جایگزین آنها تنها یک مدار مجتمع (IC) شده است که مدیریت و کنترل ریپل و جریان خروجی را بر عهده دارد. IC Controller چندین وظیفه مختلف را بر عهده دارد. از جمله برخی از کاربردهای آن می توان به کنترل جریان و سیگنال خروجی، مدار نوسان ساز، ایجاد ولتاژ و راه اندازی، تولید ولتاژ مبنا و کنترل عرض پالس مناسب با سطح ولتاژ از جمله کاربردهای آن است. منابع تغذیه ای که از فناوری خروجی دیجیتالی بهره می برند، بسیار دقیق و قابل اعتماد هستند.
بسیاری از قطعات الکترونیکی سنتی جای خود را به قطعات SMD داده اند. علاوه بر آن به دلیل دمای ایجاد شده در کابینت داخلی منبع تغذیه، استفاده از قطعاتی با تحمل این دما و طول عمر بالا لازم است. گرمای زیاد می تواند تلورانس خطای خازن ها را به طور چشمگیری افزایش دهد. به همین علت برخی از کمپانی های تولید کننده منبع تغذیه از خازن های ژاپنی Nippon Chemi-Con و ترانزیستورهای آمریکایی Fairchild یا Toshiba استفاده می نمایند. البته قطعات و برندهای نام برده تنها برای مثال هستند و تنها تامین کنندگان نخواهند بود. خازن های Nippon Chemi-Con قادر به تحمل دمای 105 درجه سانتی گراد هستند.
انتخاب مناسب برای اهدافی تعیین شده
یکی از بزرگترین مشکلاتی که در این روزها بین کاربران و حتی اهداف حرفه ای به چشم می خورد، انتخاب نادرست پاورهایی است که در زمینه های نادرست مورد استفاده قرار می گیرند. منابع تغذیه در 3 دسته بندی به شرح زیر قرار می گیرند:
1-پاورهای دسکتاپ و خانگی
2-پاورهای اورکلاک، سرور و ایستگاه کاری (Workstation)
3-پاورهای صنعتی
پاورهای خانگی مدل های متعدد و مرسوم موجود در بازار هستند که به منظور استفاده در سیستم های میانی و اصطلاحا دسکتاپ مورد استفاده قرار می گیرند. این محصولات نیاز چندانی به توضیحات اضافه ندارند. دسته دوم پاورهای اورکلاکینگ هستند که می توانند در زمینه های اورکلاک و آزمایش های تخصصی مورد بهره برداری قرار گیرند. این پاورها از مدار چاپی (PCB) ضد آتش سوزی و چند لایه تولید شده اند که در بین آنها از مس نیز استفاده شده است. قطعات الکترونیکی به کار رفته درون آنها برای تامین لودهای طولانی مدت و سنگین بهینه شده است. راندمان این پاورها بین حداقل 87 الی حداکثر 92 درصد است. ضریب توان این منابع تغذیه نیز در رنج 0.95 قرار گرفته و IC Controller آنها برای استفاده در سیستم های سرور، ایستگاه کاری (Workstation) و اورکلاک بهینه شده است. این پاورها عمدتا به استاندارد SSI PSDG مجهز هستند تا از بابت پشتیبانی آنها از سخت افزارهای مدرن نگرانی وجود نداشته باشد. استفاده از یک پاور خانگی (هر قدر هم که توان خروجی مناسبی داشته باشد) در زمینه های یاد شده کار مناسبی نخواهد بود. یادتان باشد که خانواده منبع تغذیه خود را به درستی انتخاب کرده تا در صورت خرابی زودهنگام آن یک برند را زیر سوال نبرید!
آخرین گزینه به پاورهای صنعتی و کارگاهی اختصاص دارد. همانطور که می دانید در شرایط محیطی خاص و دشوار مانند سیستم های صنعتی، پاورهای خانگی کمترین کاربرد را دارند. پاورهایی که برای این منظور تولید شده اند به مدار چاپی ضد رطوبت و سیستم فیلترینگ گرد و غبار مجهز هستند. بیش از هر استاندارد دیگر در آنها سامانه های حفاظتی کنترل جریان (آمپر) و ولتاژ استفاده شده است. قطعات الکترونیکی مورد استفاده در پاورهای صنعتی عایق بندی شده و حتی درصد روغن موجود در لحیم آنها نیز با مدل های دیگر متفاوت است. در پاورهای صنعتی شاهد استفاده از تکنولوژی Load regulation هستیم که چگونگی ثبات و پایداری ولتاژ خروجی از منبع تغذیه را با ولتاژ ورودی و تحت شرایط مختلف تنظیم می نماید. سخن آخر آنکه در انتخاب خود دقت کنید و محصولی را متناسب با نیازهای خود تهیه فرمائید.
اینک نوبت به انتخاب شما عزیزان رسیده است؛ همانطور که در مقدمه نیز بدان اشاره شد، انتخاب شما عزیزان توسط برخی از مسئولین شرکت های تولید کننده مشاهده خواهد شد. به نظر شما برترین برند تولید کننده منبع تغذیه در بازار داخلی ایران کدام است؟
انتخاب برترین برند تولید کننده منبع تغذیه (Power) |
گرین (Green) |
کولر مستر (Cooler Master) |
انرمکس (Enermax) |
اِی وی جی ای (EVGA) |
دیپ کول (Deep Cool) |
اف اس پی (FSP) |
کورسیر (Corsair) |
ریدمکس (Raidmax) |
بیتفنیکس (BitFenix) |
گیگابایت (Gigabyte) |
و…؟ |
بروزرسانی: برندهای برتر در پایان هفته انتخاب شده و نشان “انتخاب کاربران از سوی سخت افزار” به آنها تعلق می گیرد. دوستان و عزیزان لطفا به درستی، برندهای مورد علاقه خود را بیان کرده و الویت با برندی است که در ابتدا بدان اشاره کرده اید. با تشکر.
کولر مستر انتخاب اولم و بعد از اون گرین
انتخاب من Cooler Master هستش به خاطر کیفیت بی نظیرش
بروزرسانی: برندهای برتر در پایان هفته انتخاب شده و نشان “انتخاب کاربران از سوی سخت افزار” به آنها تعلق می گیرد. دوستان و عزیزان لطفا به درستی، برندهای مورد علاقه خود را بیان کرده و الویت با برندی است که در ابتدا بدان اشاره کرده اید. با تشکر.
اینکه تولیدات گرین مشابهش میتونید جای دیگه ببینید که خب شکی نیست ولی همون مشابهش قطعاً گرون تره!
گارانتی توی ایران همین چند روز پیش گفتم به دوستان 3تا ارائه دهنده ی خدمات پس از فروش در تجهیزات الکترونیک پر مخاطب موجود هست که کارشون به نسبت مابقی بهتره
سام سرویس، گرین، آواژنگ
شما اون تستهایی که میگید لطفاً ارائه کنید دوستان همگی ببینن B-)
من در عملکرد و کارائی بین پاور گرین و دیگر برند ها تفاوتی ندیدم! تست های چند سال پیش هم ارائه کنید ممنون میشم B-)
من بودم گرین رو میگرفتم.در ضمن تو صفحه لیست قطعلت رایانه بهترین جایی هست که میتونید بپرسید.چون اگه بخوایید تو فروم بپرسید باید حتما اونجا عضو شده باشید.
به نظرم کولرمستر یا کورس ایر بگیر.
از پاسختون ممنون
اگر بهتون بر خورده و سوال منوبی فرهنگی میدونید من ازتون معذرت میخوام.چون همه اساتید اینجا جمع بودن گفتم شاید منو بهتر راهنمایی کنن
این همه جا اومدی توی نظر سنجی سوالت رو پرسیدی؟یکم دقت و فرهنگ داشته باشیم.
نظر من:کولر مستر
سلام دوستان
چون بحث پاور شد سوالمو اینجا پرسیدم.چون ماشالله همه به بحث پاور واردن.
با توجه به سیستم من که مشخصاتش به شرح زیر ممنون میشم راهنماییم کنید از بین این دو مدل کدوم پاور رو با خیال راحت انتخاب کنم.باتشکر
دوست عزیز نظرتون درباره این پاورم بگید ممنون میشم.
من سیستم جدیدم که قراره ارتقا بدم و بعضی از قطعاتشم خریدم به شرح زیره
Cpu 6700k
گرافیک گیگابایت. 1070
خنک کننده سی پی یو کول مستر هایپر 412
مادربرد گیمینگ 3 گیگابایت
نزدیک 16 ترابایت هم هارد دارم
پاور Green 750-oc
PSU: Cooler Master Vanguard 750W Gold Semi Modular
بین این دو پاور کدومشون برای سیستم من مناسبتره
البته اگر از این پاور ها مدل بهتری هم میشناسید ممنون میشم راهنماییم کنید…
شما برید تو سایتای معتبر خارجی مقایسه پاور ها رو ببینید مثل سایت https://www.techpowerup.com اصلا برندی بنام گرین وجود خارجی نداره و اون فقط واسه داخل ایرانه
البته کیفیت مارک گرین واسه سیستم های میان رده خوبه ولی به پای برندهای معتبر خارجیه دیگه نمیرسه
لطفا شما هم یه تحقیقی کن..اونجا ایران نیست که یک قالپاق عوض کنن بگن این یک مدل جدید ماشینه!!!!
سیستم طراحی بورد…حتی نوع خازن ،حتی سیستم خنک کننده برد و خیلی موارد دیگه ..اینهاست که قیمت یک محصول رو در نهایت تهیه می کنه…در ضمن در مورد گارانتی هم فکر نکنم خوشنام تر از آواژنگ وجود داشته باشه که کلا گارانتی داره و نه وارانتی..یعنی درجا برای شما محصول رو تعویض می کنن یا پولش رو بر می گردونن..اگر قرار به استاندارد باشه پس همه باید با هم یکی باشن…پس چرا در عمل شما تفاوت میبینید؟حتی چند سال پیش در خود شرکت گرین اومدن پاور های مشابه رو تست کردن..کارایی ها با هم فرق داشت..
EVGA , cooler master
Corsair
EVGA
Seasonic
گرین
دوستانی که میگن گرین کالای داخلش وارد میشه و .. برن مقداری تحقیق کنن خازن های ژاپنی و چیپ های سامسونگ و … هم توی اون برند های مثلاً تولید خودشون! که سنگشو به سینه میزنید هم استفاده میشه
درضمن کلیه ی ساختار مدار یک پاور مشابه هست یکی برمیداره سیم درازتر میزاره یکی مقداری کوتاه تر ولی وقتی هردومورد استاندارهای مشابه گرفتن تفاوتی با هم نمیکنن
گرین بگیرین از خدمات پس از فروشش به نحو احسنت بره مند میشین ولی اون برند های دیگه عمراً به اندازه ی گرین بتونید خدمات پس از فروش بگیرین
خوب من تاحالا فقط evga داشتم، با برندای دیگه کار نکردم … و راضی بودم
چون نظر سنجی هست ، این کامنتو نادیده بگیرید :smiley3
گرین
هم کیفیتش خوبه هم قیمتش هم گارانتیش
Cooler Master
evga
فقط کولر مستر just cooler master
گرین 2 بار داشتم بد نبود اما الان انرمکس (Enermax) دارم بنظرم بهتر از گرین هست :-bd
كولر مستر بهترينه:-bd
سلام دوست عزیز
در مورد اینکه میگید : مقاله علمی بود یا تبلیغ شرکت جعلی گرین؟
کلا توی مقاله 3 بار اسمه گرین استفاده شده دیگه فکر کنم خیلی دارید تند میرید
در رابطه با اینکه این شرکت جعلی چون نمیتونه حتی یه مقاومت هم تولید کنه !!
بهتره کمی فکر کنید بعد شروع به نوشتن کنید . چون تولید مقاومت کاری نداره . بنده توی خونه هم میتونم سلف و خازن و مقاومت درست کنم . فقط بحث بر سر قیمت تمام شدست دوست گرامی .
در رابطه با اینکه میگید مردم از این برند نمیخرند جز در موارد صرفه اقتصادی یا نا آگاهی !
نا آگاهی رو متوجه نشدم دقیقا منظورتون چیه ولی صرفه اقتصادی که یه استاندارد بین المللیه performance per price . تعجب میکنم این فرمایشات رو میگید یعنی با استدلال شما مثلا اگه یه آدامس خیلی با کیفیت باشه ولی قیمتش 20 میلیون تومان باشه ارزش خرید داره؟×××؟!
بعد شرکت گرین رو با خودرو سازها مقایسه میکنین که 100 % اشتباهه و دو اختلاف عمده دارن
1)شرکت های خودروساز دولتی هستن
2)بازار رو انحصار کردن
که شرکت گرین نه دولتیه نه بازاری واسش انحصار شده
من مطمئنا گرین رو انتخاب آخر میزارم … ولی من raidmax cobra 500af دارم هم خوشگله وهم با کیفیت بالاست و هیچ مشکلی برام ایجاد نکرده ولی قبلیم گرین 430 بود به سوت کشیدن افتاده بود …. بعد از اون هم evga و enermax و corsair هم جزو بهترینا هستن
شخصن بخوام واسه pc پاور بخرم از گرین استفاده میکنم چون واقعا کیفیت کارش بالاس
برن های خارجی هم به ترتیب
Corsair
Cooler Master
EVGA
Enermax
Deep Cool
رو میپسندم مابقی برندا رو باهاشون برخورد نداشتم که اطلاع داشته باشم
کولرمستر رو فراموش کردی برادر
قطعا کولر مستر..اون هم به خاطر تکنولوژی های خاص خودش و 100 البته کیفیت بسیار بالای محصولاتش.سوم هم به خاطر گارانتیش..
مقاله علمی بود یا تبلیغ شرکت جعلی گرین؟ جعلی از این نظر که این شرکت بزرگ 1 دونه مقاومت هم نمیتونه تولید کنه و فقط یه وارد کننده از چین و تایوانه که اسم خودشو رو محصولات سایرین میزنه و پس از ورود به ایران با افتخار اعلام میشه که ما انتقال تکنولوژی کردیم و بهترین هستیم! وقتی مردم حتی یه دونه از محصولات این شرکت رو انتخاب میکنن یا بخاطر صرف اقتصادی هست یا آگاهی نداشتن.
چطور ممکنه با وجود Corsair در بازار کامپیوتر (قیمتش تو ایران چند برابر هست، از آمازون خرید کنید با هزینه ارسالش به ایران کمتر از سودهای نجومی تخت جمشید در میاد) اصلا برندهای جعلی و کم کیفیتی مثل Green امکان فروش داشته باشن؟ دلیلش معلومه، سیاست مشابه خودرو، مردم اشغالای تولید داخل رو میخرن چون توان خرید هوندا رو ندارن! ضمن اینکه وقتی هم بخوان پول بیشتری بابت کیفیت بدن اصلا برندهایی مثل کورس ایر رو خیلی ها نمیشناسن و اونجاست که محصولات چینی مثل DeepCool حالا میشه انتخاب خوب!!!
و Corsair و EVGA ناشناخته میان ته لیست شما!!!
گرین قبلا خوب بود اون اوایل که هیچ برند معتبری نبود و پاورها گمنام و بدون برند بسته میشدن در کشور الان وضع فرق کرده و مطرح ترین برندها هرچند بسختی و تنوع کم بدلیل گرانی و قدرت پایین خرید ملت موجوده و گرین محلی از اعراب نداره البته گرین سری گلد هم داره و با کیفیت هستن ولی در بررسی های رنکینگ جهانی بنا بدلایلی موجود نیست و تعصبی هم نمیشه نظر داد ولی با یک جستجو در گوگل تحت عنوان بست پاور این 2016 براحتی میشه به نتایجی رسید و این مبحث خیلی تخصصی هست و گفتن اینکه کدام بهترینه از توان حتی کاربر وارد و اگاه هم خارجه و نیاز به ازمایشگاه خاص و کالبد شکافی پاور در کنار همدیگه دارند بنابراین اگر قصدتان نمره دادن به خدمات بعد از فروشه بحث جداگانست ولی کاربر نمیتونه تعیین کنه کیفیت رو
اول از همه گرین ، و بعد از اون کولر مستر
green
بنظر من گرین کیفیت و قیمت خوبی داره
کورسیر هم برای کسایی مشکل بودجه ندارن و جنس با کیفیت تر میخوان. . . .
من به گرین و کولر مستر رای میدم.هر دو به یه اندازه به نظرم
Corsair
[img]http://www.corsair.com/~/media/corsair/header/logocorsair1.svg?h=67&la=en&w=220[/img]
انرمکس (Enermax)
انرمکس
واقعا بهترینه از هرجهت
قیمتش هم نسبتا مناسبه البته نه در دزد آباد بازار ایران
گرینم که قیمتش با خارجیا یکیه =))=))=))
ببخشید قیمت گرین با مدل خارجی مگه چقدر فرق داره؟
اگر 20 درصد کمتر بود گرین بهترین بود ولی انرمکس از همه بهتره
گرین رو به خدا الکی گندش کردن .
پاور های Seasonic بهترین و با کیفیت ترین پاور تو دنیاس که تابحال نمونش رو تو ایران ندیدم .
EVGA هم حرف نداره .
گرین بعدش کولر مستر::-bd
گرین
برای ما که بودجمون محدوده و دنبال بهترین جنس هستیم.
Enermax
من لبتدا گرین و بعد انرمکس رو ترجیح میدم
کولر مستر
انرمکس.از برندهای دیگه گرین و کورسیر هم داشتم.ولی در کل از لحاظ کیفیت انرمکس رو بهتر از بقیه میدونم.
کولر مستر (Cooler Master)
من کولر مستر (Cooler Master) رو از همه بیشتر قبول دارم البته یک سری ها که رده بالا هستن مثل همین کولر مستر در حد هستن حدودا
دوستان و عزیزان،نتایج نظر سنجی برترین برندها در پایان هفته جاری منتشر خواهد شد.
بدون هیچ تعصبی اول cooler master و بعدش ‘vdk =smile
کولر مستر بهترینه از نظر منه
Enermax
صد درصد کورسیر عالیه من گرین داشتم واقعا بد بود طبق پیشنهاد محاسبه گر گرین هم ی پاور خریدم که باعث شد مادربرد و سی پی یو بسوزه خدا لعنتشون کنه