در سالی که گذشت، سخت افزار و معماری های بسیاری معرفی و راهی بازار شدند؛ از پردازنده های نسل هفتم اینتل (کابی لیک) گرفته تا پلتفرم AMD Ryzen و حتی کارت گرافیک های NVIDIA Pascal و AMD Polaris. برای اولین بار در طول تاریخ سخت افزار، 3 معماری پردازشی در کنار دو معماری GPU معرفی و راهی بازار شدند؛ این مهم در مدت زمان یکسال روی داد. به همین علت بازار کامپیوتر و سخت افزار بسیار داغ و پیچیده بود. هر روز شاهد اخبار و مطالب جدیدی بودیم؛ از هیاهو و بنچمارکها گرفته تا اخبار حاشیه ای و گمراه کننده. در ویژه برنامه های نوروزی به معرفی برترین سخت افزارهای معرفی شده در سال گذشته پرداخته و تا جای ممکن برترین ها را برای شما عزیزان معرفی نمودیم. با توجه به اینکه در آن تاریخ پردازنده های AMD Ryzen به طور کامل معرفی نشده بودند، از معرفی برترین پردازنده های موجود پرهیز کردیم. در این مطلب به معرفی برترین پردازنده های ارائه شده در یک سال اخیر خواهیم پرداخت. شایان ذکر است که مواردی از جمله ارزش خرید به نسبت قیمت، کارایی در نرم افزارهای رندرینگ، کارایی در بازی ها، به صرفه بودن محصول برای سیستم های خانگی، توان حرارتی و نبود حواشی فنی از جمله پارامترهای این انتخاب است. با ما همراه باشید. شایان ذکر است که این انتخاب بر اساس الویت بنده نبوده و در برخی مدل ها نیز مدل های ضریب باز و ضریب بسته مد نظر است که با نام Non K مشخص شده است.
Intel Core i7-7700K/Non K
نسل هفتم پردازنده های اینتل در گره ترانزیستوری 14 نانومتری در سالی که گذشت معرفی و راهی بازار شدند. به همراه آنها PCH های سری 200 اینتل نیز راهی بازار شده و مادربردهای مبتنی بر آنها نیز معرفی شدند. در همین حال گل سرسبد 4 هسته ای های کلاس دسکتاپ را پردازنده های i7-7700K و i7-7700 تشکیل می دهند. هر دو محصول از 4 هسته و 8 رشته پردازشی بهره می برند؛ عملکرد بالای این دو محصول در بازی ها به سرعت روشن شد؛ از سوی دیگر با وجود تثبیت توان حرارتی (65 و 91 وات) اینتل موفق به افزایش کارایی بین 10% الی 15% شد. پس از معرفی رسمی پردازنده های AMD اینتل نیز کاهش قیمت خود را اعمال کرده و ارزش خرید این دو CPU افزایش یافت. 8 مگابایت حافظه نهان سطح L3 هوشمند در این دو پردازنده تکرار شده است و پردازنده گرافیکی مجتمع Intel HD Graphics 630 با قابلیت اجرای فایل های 4K نیز در آنها تزریق شد. این دو پردازنده جایگزین i7-6700K و i7-6700 شده و افزایش قابلیت اورکلاک در آنها نیز از جمله دیگر پیشرفت های غیر تکنیکال اینتل بود. پردازنده i7-7700K در فرکانس پایه 4.2 گیگاهرتز و بیشینه 4.5 گیگاهرتز تولید شد؛ همچنین نسخه ضریب بسته این محصول با نام i7-7700 نیز در فرکانس کاری 3.6~4.2 گیگاهرتز راهی بازار شد. اینتل پشتیبانی از فرکانس پایه در رم های DDR4 را در کابی لیک ها به 2400 مگاهرتز افزایش داد. از جمله موارد قابل اشاره در نسل های ششم و هفتم اینتل، استفاده از سوکت واحد LGA 1151 و سازگاری مادربردهای دو پلتفرم با یکدیگر است. KabyLake تنها نسلی است که از حافظه های Intel Optane پشتیبانی می کنند. این پردازنده در بسیاری از وب سایت معتبر جهانی همچنان در رتبه های اول تا سوم انتخاب جای دارد.
Intel Core i7-6700K
پردازنده ی Intel Core i7-6700K در پایان سه ماهه اول سال 2015 معرفی و کمی بعد نیز وارد بازار ایران شد. اگر کمی از زمان معرفی آن صرف نظر کنیم، این محصول نیز از جمله برترین های وارد شده به بازار ایران و جهان بود. این محصول نیز از لیتوگرافی 14 نانومتری بهره می برد و کد SkyLake برای آن در نظر گرفته شد. تنها حاشیه ای که در پردازنده های اسکای لیک شاهد آن بودیم، ضخامت پایین سطح فلزی IHS و PCB بود که در چند مورد گزارش هایی از خم شدن آن دریافت شد. این محصول پر فروش ترین پردازنده i7 از اسکای لیک بود. فرکانس پایه 4.0 و افزایشی 4.2 گیگاهرتز در کنار 8 مگابایت کش هوشمند، مهمترین ویژگی های این محصول هستند. اینتل همچنان قابلیت های 4 هسته و 8 رشته ای خود را حفظ کرده و توان حرارتی آن نیز 91 وات بود. شایان ذکر است که این پردازنده نیز دارای قابلیت اورکلاک بوده و چیپست پرچمدار Z170 برای این منظور در نظر گرفته شده بود. پردازنده گرافیکی مجتمع Intel HD Graphics 530 و پشتیبانی از 64 گیگابایت حافظه رم DDR4 در فرکانس پایه 2133 مگاهرتز از جمله دیگر ویژگی های این محصول بود. Intel Core i7-6700K مدت زمان زیادی را بدون رقیب در بازارهای جهانی سر کرد. این مسئله برای اسکای لیک یک موقعیت مناسب بود.
Intel Xeon E5-2695 v4 Broadwell-EP
اینتل سازنده CPU های کلاس سرور است؛ در اوایل سال 2016 بود که زئون های قدرتمند Broadwell-EP یا همان E5-v4 ها معرفی شدند. این پردازنده ها میزبان کامپیوترهای سرور، پایگاه داده و … هستند. از جمله برترین های آنها می توان به غول پردازشی Intel Xeon E5-2695 v4 Broadwell-EP اشاره کرد. این پردازنده از سوکت LGA 2011-3 بهره برده و چیپست های سطح بالای اینتل مانند X99 آن را هندل می کنند. این پردازنده نیز از معماری 14 نانومتری بهره برده و توان حرارتی آن به 120 وات می رسد. 18 هسته و 36 رشته پردازشی برای آن در نظر گرفته شده است و فرکانس پایه 2.1 به همراه فرکانس افزایشی 3.3 گیگاهرتز در کنار 45 مگابایت حافظه هوشمند کش سطح L3 از جمله مهمترین ویژگی های این CPU است. از آنجایی که زئون ها برای کار در شرایط سخت و طولانی طراحی شده اند، پهنای باند در تمامی بخش ها بسیار بالا بوده و ساختار آنها برای تحمل دما طراحی شده است. بخشی از قیمت بالای زئون ها نیز به همین علت است. Intel Xeon E5-2695 v4 Broadwell-EP می تواند از 1.54 ترابایت حافظه رم DDR4 در فرکانس پایه 2400 مگاهرتز پشتیبانی نماید. Physical Address Extensions در این CPU برابر با 46 بیت بوده و این محصول از جمله برترین های معرفی شده در سالی که گذشت بود.
Intel Core i5-7600K
یکی از برترین محصولات جهت راه اندازی یک کامپیوتر توانمند و میان قیمت، Intel Core i5-7600K است. این پردازنده نیز در اوایل سال جاری (2017) همزمان با معرفی پلتفرم پردازنده های KabyLake معرفی شد. Intel Core i5-7600K پردازنده ای است که هم اینک در لیست برترین های UserBenchmark رتبه نخست انتخاب را دارد. این محصول از نوع ضریب باز است و فرکانس پایه آن به 3.8 گیگاهرتز می رسد؛ همچنین فرکانس افزایشی 4.2 گیگاهرتز برای آن قابل اجرا است. این محصول دارای 4 هسته و 4 رشته پردازشی است و 6 مگابایت حافظه نهان سطح L3 برای آن در نظر گرفته شده است. این پردازنده دارای قابلیت اورکلاک نسبتا بالایی بوده و توان حرارتی 91 وات برای آن به ثبت رسیده است. گرافیک مجتمع Intel HD Graphics 630 با فرکانس 1.15 گیگاهرتز و قابلیت پخش تصاویر 4K در 60 فریم در ثانیه، یک مزیت مناسب برای سیستم هایی است که نیازی به کارت گرافیک ندارند. Intel Core i5-7600K می تواند در سیستم هایی که همواره در پردازش های گیمینگ و رندرینگ میانی فعال هستند نیز مفید باشد. قیمت مناسب و کارایی نزدیک به پرچمداران i7 مهمترین دلیل انتخاب ما بوده است.
AMD Ryzen 1800X
در نهایت و پس از نزدیک به 5 سال، AMD موفق به ارائه یک پلتفرم پردازشی در زمینه CPU شد. این رویداد در اوایل سال 2017 و در حالی رقم خورد که کاربران از تاخیر آن خسته بودند و AMD تنها به عرضه 3 پردازنده 8 هسته ای بسنده کرد. شایان ذکر است که مدل های میان رده 6 هسته ای تا هفته ی دیگر به صورت رسمی معرفی و راهی بازار خواهند شد. پردازنده های AMD Ryzen با استفاده از هسته های ZEN و یک معماری 14 نانومتری طراحی شدند. 3 پرچمدار از خانواده SR7 تحت عناوین 1800X، 1700X و 1700 محصولاتی هستند که تا کنون شاهد عرضه آنها بوده ایم. این محصولات همگی از 8 هسته و 16 رشته پردازشی بهره می برند. پلتفرم AMD Ryzen در حال حاضر با مشکلاتی از قبیل سازگاری حافظه های رم DDR4، فریز در ویندوز 10 و مواردی از این دست درگیر است؛ با این وجود آپدیت هایی در حال انتشار برای مادربردهای جدید است تا بدین ترتیب آسیب های جانبی را به حداقل برساند. اما ریزن در زمینه رندرینگ می تواند با پرچمداران اینتل رقابت نماید. در صورتی که امیدوار باشیم که باگ های این پلتفرم با پچ های آپدیت و بروزرسانی برطرف گردد، ارزش خرید آنها افزایش پیدا می کند. در حال حاضر پردازنده AMD Ryzen 1800X از جمله انتخاب های ما برای این بخش است. این محصول دارای 8 هسته و 16 رشته پردازشی بوده و بر روی سوکت AM4 می نشیند. همچنین 16 مگابایت حافظه نهان سطح L3 در 4 مگابایت حافظه کش L2 نیز برای آن در نظر گرفته شده است. فرکانس پایه در این پردازنده برابر با 3.6 گیگاهرتز است که در حالت افزایشی به 4 گیگاهرتز نیز خواهد رسید. همچنین توان حرارتی این محصول 95 وات است. این محصول از 64 گیگابایت حافظه رم DDR4 پشتیبانی می کند که فرکانس پایه آن 2400 مگاهرتز است و توصیه موقت AMD استفاده از ماژول هایی با فرکانس هایی نزدیک به همین مقدار است. از جمله ویژگی های این CPU می توان به قابلیت XFR (Extended Frequency Range) اشاره کرد که در آن پردازنده با توجه به دمای خود، فرکانس را افزایش می دهد. XFR را می توان نوعی اورکلاک خودکار دانست. AMD SenseMI Technology، AMD Ryzen Master Utility و قابلیت مجازی سازی نیز در آن تزریق شده اند. نرم افزار اختصاصی AMD Ryzen Master Utility برای کنترل فرکانس و مانیتور این CPU یک برنامه ایده آل است.
AMD Ryzen 1700X
دومین انتخاب ما از پلتفرم Ryzen پردازنده AMD Ryzen 1700X است. این محصول از فروش بیشتری به نسبت 1800X برخوردار است؛ چرا عملکرد آن برای بسیاری از کامپیوترها کافی به نظر می رسد. حتی در زمینه رندرینگ نیز عملکردی نسبتا مشابه با 1800X به ثبت رسیده است. این محصول نیز همچنان دارای 8 هسته و 16 رشته پردازشی بوده و فرکانس پایه آن 3.4 گیگاهرتز است که در اوج خود به رقم 3.8 گیگاهرتز می رسد. این پردازنده دارای توان حرارتی 95 بوده و 16 مگابایت حافظه نهان سطح L3 در آن به کار رفته است؛ همچنین در زمینه پشتیبانی از حافظه های رم DDR4 نیز این CPU وضعیت کاملا مشابهی با 1800X دارد. قابلیت اورکلاک هوشمند XFR (Extended Frequency Range) نیز در کنار 1700X است. XFR در این پردازنده ها اشاره کرد. در گذشته و به صورت محدود در زمینه فناوری XFR) Extended Frequency Range) صحبت کرده ایم؛ XFR را می توان مشابه با GPU Boost دانست که در کارت گرافیک ها شاهد آن هستیم. سنسورهایی که در داخل پردازنده تعبیه شده است مستقیما با قابلیت هایی همچون XFR در ارتباط هستند؛ این فناوری امکان تشدید اوج فرکانسی هسته ها را با توجه به دمای پردازنده می دهد. به عبارت ساده تر، XFR در بخشی از خود پارامتر های کولر را در نظر می گیرد و در صورتی که این کولر قادر به کنترل دمای CPU باشد، اوج فرکانسی را افزایش داده و حتی دامنه موج نیز بزرگتر می گردد که به معنی پهنای باند بیشتر است. افزون بر آن، هر چه سرعت خنک کننده در تهویه افزایش یابد، سرعت پاسخ XFR نیز به مراتب بیشتر می شود. کمپانی AMD پنج چیپست را برای هندل مادربردهای جدید معرفی کرده است. X370 به عنوان پرچمدار دارای قابلیت اورکلاک است. همچنین این PCH تنها تراشه ای است که از پیکربندی های Multi GPU پشتیبانی می کند. از جمله مواردی که به پلتفرم ریزن افزوده شده است، قابلیت پشتیبانی از رم های DDR4، حافظه های پر سرعت M.2 و رابط U.2، مسیر PCI Express نسل سوم، رابط SATA Express و NVME است. AMD به زودی تراشه های 32 هسته ای کلاس سرور با نام Naples را نیز راهی بازار خواهد کرد که احتمالا با CPU های Intel Xeon وارد رقابت خواهند شد.
Intel Core i3 7350K
هر پلتفرم در اینتل شامل پردازنده، چیپست و گاها یک سوکت پردازنده ی جدید است. اما تنها موردی که در تمامی این پلتفرم ها پس از ورود Core i به طور دائم تکرار می گردد، سری پردازنده های Core i3/i5/i7 است. این سری در کنار محصولاتی همچون پنتیوم (Pentium) و سلرون (Celeron) همچنان نیز در معماری های جدید تولید می شوند. پردازنده های کلاس دسکتاپ در i3 دارای دو هسته و در i5 و i7 نیز از 4 هسته واقعی بهره می برند. مدل های i5 و i7 که از پسوند K برخوردار هستند را پردازنده های ضریب باز و با قابلیت اورکلاک می دانیم. تا کنون هیچ یک از پردازنده های i3 از اینتل به ویژگی اورکلاک مجهز نشده بودند با این حال قابلیت باز کردن فرکانس آنها در BCLK اقدامی بود که ازراک موفق به انجام آن شد. در نتیجه اینتل اولین پردازنده ی Core i3 جهان با قابلیت اورکلاک را راهی بازار کرد. این اقدام همزمان با معرفی CPU های KabyLake انجام گرفت. یک پردازنده Core i3 موسوم به Intel Core i3 7350K که دارای قابلیت اورکلاک بالا بوده و می تواند برای اورکلاکرهای آماتور، تازه وارد و البته افرادی که خواهان تهیه یک پردازنده ارزان قیمت و افزایش عملکرد آن هستند، بسیار مناسب باشد. شاید بدین ترتیب دیگر کمپانی های شریک هم به فکر دور زدن اینتل نباشند! حال این خبر به طور جدی مورد توجه رسانه ها و البته خود ما قرار گرفته است. به تازگی شاهد انتشار “بنچمارکهای” این پردازنده (Intel Core i3 7350K) هستیم که نتایجی خطرناک را برای پلتفرم های قدیمی تداعی می کند؛ به طوری که به آسانی یک پردازنده قدرتمند از Skylake و یا Core i7 Sandy Bridge را به چالشی حقیرانه می کشد. این پردازنده به فرکانس 4.20 گیگاهرتز اورکلاک شده و در آزمون Single-Core به امتیاز 5137 و در جریان بنچمارک Multi-Core نیز امتیاز 10048 را به نام خود ثبت کرده است. این امتیاز از تمامی پردازنده های i5 موجود در بازار بیشتر است! جالب است بدانید که پردازنده Intel i5-6400 در آزمون مشابه امتیازهای به ترتیب 3686 و 9982 را به خود اختصاص داده است. پردازنده Intel i5-4670K نیز امتیاز 4361 در بنچمارک تک هسته و 10036 را در آزمون چند هسته ای به خود اختصاص داده است. در نتیجه پردازنده ntel Core i3 7350K می تواند برترین Core i5 های موجود در جهان و همچنین Core i7 Sandy Bridge ها را پشت سر گذاشته و یا به آسانی تحت فشار قرار دهد. این امر نشان دلیل بی میلی اینتل به افزایش فرکانس در مدل های میانی i3 را در نسل گذشته نشان می دهد. چرا که کاربران به آسانی قید خرید یک پردازنده Core i5 را خواهند زد و تنها به وسیله یک اورکلاک قادر به افزایش پرفورمنس آن هستند. از سوی دیگر AMD در پلتفرم ZEN تمرکز خود را به منظور رقابت با پردازنده های High-End و سری K نهاده و این در حالی است که پردازنده ای همچون Intel Core i3 7350K می تواند تهدیدی برای AMD ZEN ها باشد. این پردازنده دارای 2 هسته، 4 رشته، فرکانس کاری 4.0~4.2 گیگاهرتز 4 مگابایت حافظه نهان و 60 وات توان حرارتی (TDP) است.
Intel Core i7-6900K
اینتل در 3 ماهه دوم سال 2016 پردازنده های Broadwell-E را معرفی کرد. این محصولات برای نخستین بار مدل های 10 هسته ای را به خانواده Extreme Edition آورده و پرچمدار آنها با نام Intel Core i7-6900K راهی سیستم های X99 و حتی سرورهای کوچک شد. این CPU شکاف میان زئون های گران قیمت و Core i7 های 4 هسته ای دسکتاپ را پر کرد. Intel Core i7-6900K فناوری تولید 14 نانومتری را به همراه 20 مگابایت حافظه نهان L3 به همراه دارد. پس از عرضه این محصولات، موجودی آنها به سرعت با کاهش مواجه شد؛ بسیاری از توسعه دهندگان بازی، انیمیشن، واقعیت مجازی و Workstation ها در انتظار عرضه آنها بودند. این محصول در فرکانس کاری 3.2~3.7 گیگاهرتز فعالیت کرده و دارای 8 هسته و 16 رشته است. توان حرارتی آن مسئله ای است که باید بدان توجه شود؛ حداکثر توان حرارتی این CPU به 140 وات رسیده و می تواند از 128 گیگابایت حافظه رم DDR4 پشتیبانی به عمل آورد. این محصول به نسبت Core i7-6950K دارای ارزش خرید بیشتری است. Intel Core i7-6900K همچون دیگر مدل های اکستریم اینتل فاقد گرافیک مجتمع بوده و تمام ترانزیستور و بلوک های آن در اختیار پردازش های منطقی CPU قرار دارد. این محصول پس از معرفی پلتفرم AMD Ryzen مقداری کاهش قیمت را تجربه نمود. این محصول برای انجام بازی های کامپیوتری تولید نشده است؛ بیشترین کاربرد آن در رندرهای سنگین است.
Intel Xeon E3-1200 v6
تنها چند روز از معرفی رسمی و عرضه پردازنده های Intel Xeon E3-1200 v6 می گذرد؛ این محصول از سری مدل های v6 است و از جمله پیشرفت های آن می توان به امنیت، پشتیبانی بهتر از حافظه، افزایش حافظه، سازگاری با پردازنده های گرافیکی مدرن، افزایش کارایی ترانزیستورها و سازگاری با سخت افزارهای جدید اشاره کرد. پردازنده های Xeon E3-1200 v6 جهت استفاده در سیستم های سرور، ایستگاه کاری مستقل، مراکز داده و پایگاه های داده مورد استفاده قرار می گیرد. اینتل اعلام کرده است که پردازنده های Xeon E3-1200 v6 با رندر فایل های انیمیشن، CAD و 3D، واقعیت مجازی و هوش مصنوعی سازگار بوده و به واقع بهترین خروجی را در این زمینه دریافت خواهیم کرد. همچنین در زمینه امنیت نیز بسته ی اختصاصی Intel Software Guard Extensions (Intel SGX) این پردازنده ها را همراهی می کند. CPU های زئون جدید اینتل به سامانه رمز نگاری ارتباط اینترنتی و همچنین احراز هویت مجهز هستند. عملکرد پردازنده های زئون Xeon E3-1200 v6 تا 56% بیشتر از پردازنده های E3-1200 v2 است. فرکانس پایه در این محصول 3.9 گیگاهرتز است که به وسیله تکنولوژی Intel Turbo Boost Technology 2.0 تا 4.2 گیگاهرتز افزایش پیدا می کند. فناوری تصحیح خطای ECC که در حافظه های رم به خدمت گرفته می شود، در این CPU ها قابل پشتیبانی است؛ همچنین فرکانس پایه ی آنها به 2400 مگاهرتز رسیده است. همانطور که می دانید، اینتل تصمیم گرفته است که بر خلاف روند گذشته، در پردازنده های زئون جدید از پردازنده گرافیکی مجتمع استفاده نماید. در همین راستا این پردازنده نیز به گرافیک مجتمع Intel HD graphics P630 مجهز شده است. این محصول از جمله قدرتمند ترین زئون های جهان است.
در این مطلب تنها به پردازنده (CPU) هایی اشاره کردیم که در حال حاضر به طور رسمی معرفی و راهی بازار شده اند.
اگه تکنولوژی سی پی یو بالا باشه ماووس مستقیم بهش وصل بشه تاخیرش بیشتره
یا مثل اینتل سر راهش ده ها مقاوت باشه و اخرش بره تو پل جنوبی
منطقا کدوم تاخیر داره؟
این خود رامین رستمیه .این کاربر حداقل چهار تا حساب داره که به علت نیاز شدید به تایید گرفتن داره همیشه خودش با خودش حرف میزنه و خودش و تایید میکنه
کاری با اینتل amd ندارم گرچه خودم 4830 دارم که الان چندین ساله بدونه مشکل کار کرده و میکنه ولی طرف حسابم با این ترول های سایت هستش که خیلی وقتا باعث میشن نیام سایت .
و اما دلیل !
آقا یا خانم joey در یکی از کامنتاشون در پست ” آخرین اطلاعات و بنچمارکهای کارت گرافیک های RX500 ” ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/16731/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D9%86%DA%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-rx500″[/url]) این عکس رو گذاشتن [img]http://uupload.ir/files/dvnt_r1_(1).png[/img] !!
ولی اصل تصویر این هستش
[img]http://uupload.ir/files/tvc1_r1_(2).png[/img]
و اینکه تو dx12 پا به پای 1060 اومده
[img]http://uupload.ir/files/ev7o_r1_(3).png[/img]
و لینک محل بنچمارک ها … آدرس اول
([url]”http://www.techspot.com/review/1198-amd-radeon-rx-480/page4.html”[/url]) آدرس دوم ([url]”http://www.techspot.com/review/1352-nvidia-geforce-gtx-1080-ti/page7.html”[/url])
از مدیریت سایت خواهشمندیم این فرد و یا هر فرد دیگه ای که دروغ و شایعه پراکنی میکنه رو بن کنن .
و این خبر رو پخش کنید. اگه برخوردی صورت نگیره دیگه این سایت نمیام
ali_Kheyrii
دادا یه پیام بده برام کار واحب دارم.
اینم ایدی تلگرامم
مگه خودازاری داری بری دوتا ۴۸۰ بخری وااااتر کولر بزاری؟؟؟؟؟؟
:emoji0:emoji0:emoji0
چه اصراری داری با دوتا کارت زپرتی بخای یه کارت قلچماق مقایسه کنی ؟؟؟؟؟؟=))=))=))=))=))
ببخشید شما هم جزو کاربرا با شخصیت و بدون تاصب هستین دفعه بعد انشا الله
به تو ربطی نداره من با کی چطوری حرف میزنم
پول نداااااری اینتل بخری برو amd بخر
دیگه هم واس بقیه نسخه نپیچ
مطمين باش اینجا همه سواد و تجربشون از من و شما بیشتره
معلوم نیس از کدوم غار تو این سایت سر در اوردی
و چشت به چندتا پردازنده amd خورده فک میکنی دنیا همینه
بس ک کوته فکری:emoji0:emoji0:emoji0
به گفته gf اقای رستمی یعنی خانوم سو معماری رایزن دو سال دیگر می اید البته در خوشبینانه ترین حالت دو سال دیگر می اید تا با gtx1070 و خیلی احتمالش کمه که بتونه gtx1080 بتونه رقابت کنه تازه این حرف خانوم سو مدیر عامل این شرکت بزرگ همونجور که گفته بود رایزن همه چیز را عوض میکند به وضوح دیدند که رایزن نه تنها پردازنده ای رو شکست نداد در تخصص اصلیش یعنی تولید محتوا هم شکست رو پذیرفت و ارورهای طولانی و مشکل کش و عملیات مشکل اورکلاک سخت افزاری و عدم هماهنگی با سیستم عامل و باقی قضایا دیدیم در قسمت کار هم توفیقی نداشت و به شدت شکست خورد و در اخر میرسم در شاخه ای که نود و پنج درصد کل سخت افزار در انحصار خود داره و اون هم گیم است که پرچمدار رایزن ۱۸۰۰ایکس در حد core i3 و سری کم مصرف u قرار گرفت این بدان معنیه که شکست واقعیست و حتما هم وگا وقتی دو سال دیگر میاید که gtx1070 را شکست بدهد کمپانی رقیب مثل معماری پاسکال که پولاریس را ذبح کرد دو سال دیگر ولتا یا حتی معماری بعد ولتا وگارو به طور تمسخر امیز مثل پاسکال که پولاریس را سر برید ولتا هم کلی قربانی از وگا میگیرد?
کسی که باید بن بشه تو و اون رامین رستمی بدبخته=))=))=))
نمیخواد چیزی بگی چون اگه اینارو نگه هم سوژه خنده ما از بین میره و هم همه متوجه بی سوادی ایشونمیشن.در کل عادی باش و تشویقش کن خخخخخ همین کاربر چهار تا اسم کاربری داره و چون نیاز شدید به تایید شدن داره و در شرایط واقعی کسی که میگه gtx1080ti بهینه نیست ولی چهار تا کارت rx480 بهینه تره تازه پنجاه تومنم ارزونتر میفته ویگه نمیشه بحت علمی و اکادمیک زد چون با این حرف معلومات طرف و متوجه میشی و ایشون هم بواسطه گیم فقط علاقه به سخت افزار دارن و خیلی واضحه که چیز زیادی از علم سخت افزار نمیفهمد و خیلی اماتور گونه و بی سوادگونه صحبت میکنند
خب غیره این هم نیست من همیشه گفتم کسی مثل اقای رستمی که بواسطه علاقه به چند بازی به سمت سخت افزار رفتن و جالبه که از ده جمله نه جمله شون قلط و همه لینک میباشد و در عمل چیزی جز کم اطلاعی انتظار نداریم.اتفاقا این پردزنده ها حتما باید کنار هم باشند چون در گیم مقایسه شدند و رابزن در گیم به شدت ضعیف و در حد سری core i3 یا در حد سری کم مصرف i7 سری u میباشد ولی در کار امیدواریم که خوب عمل کنه که با وجود ارورها و شکست ها مهندسین ای ام دی بی نصیب نمانند و رقابت این پا برجا بماند
خب غیره این هم نیست من همیشه گفتم کسی مثل اقای رستمی که بواسطه علاقه به چند بازی به سمت سخت افزار رفتن و جالبه که از ده جمله نه جمله شون قلط و همه لینک میباشد و در عمل چیزی جز کم اطلاعی انتظار نداریم.اتفاقا این پردزنده ها حتما باید کنار هم باشند چون در گیم مقایسه شدند و رابزن در گیم به شدت ضعیف و در حد سری core i3 یا در حد سری کم مصرف i7 سری u میباشد ولی در کار امیدواریم که خوب عمل کنه که با وجود ارورها و شکست ها مهندسین ای ام دی بی نصیب نمانند و رقابت این پا برجا بماند
اسم من هم مینوشتی.بالاخره اینجا معروف هستم.:D
شخصی که باید بن بشه شمایی که تو هر پستی مطلب بی ربط میزاری
دوستانیکه آقای رستمی رو در مورد تاثیر رم در کارایی پردازنده رایزن مسغره می کردن الان بیان جواب بدن .
[img]https://uploads.disquscdn.com/images/effb85714e4036c6b7c3256f5487dea0b23eeb62bd8023ee2dfc42f7a96ac82a.png[/img]
[img]https://uploads.disquscdn.com/images/347f7421bd0539ffeda4cc3f2179e3666284d9a5310f1adfc1743eabb674bca6.png[/img]
[img]https://uploads.disquscdn.com/images/11c19152edd8ba02d8da77441134378e22260ca6c11c569f008c0ce8251bf3ce.png[/img]
با عرض خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت خواهشمند هستیم در برخورد با این کاربرنماها جدی باشند الان چند مورد به طور مستقیم افترا و توهین به من و دوستان کرده اند و من و چند کاربر رو با آقای رستمی که اکثرا حرفاشون آینده نگرانه و درست هستن مسغره میکنن و سایت رو به گنداب تبدیل کردن خوب هرکسی بعضی جاها اشتباه میکنه قرار نیست که به خاطر یدونه حرف سوژه کنیم یعنی شخصیت خودشونه دارن نشون میدن کاربرانی که در زیر میارم لطفا بن دائمی کنین .ممنون
کاربرانی که بن دائم شون :
Erfan대한민국 — محسن زارع —-
مهدی که عکس انودیا داره —– معین —–
بخصوص این کاربر Amir چندجا توهین کرده بنده جواب ندادم و میسپارم به مدیریت سایت که کلا بن دائمی کنه اینو
این کاربرا هم به نظرم بن موقت بشن ساین حال و هوای موئدبانه تری پیدا میکنه و سطح سایت بالا میره .
joy — l —— مجید —– حسین همون که عکس کارتون گذاشته
ALI —— ALI عکس مورتال گذاشته —— morteza —-
و اگه امکان داره این کاربرا رو هم یه تشویقی کنن که واقعا بدون تعصب و اغراق دارن کامنت میزارن
the.12.th — سعید مداحی —– ALFARED —- محمد حسین
ممنون در آخر هم میگم چون این دوستان با تعصب بیجا نسبت به برندی خواص جو سایت رو مسموم کردن و جای اینها تنبیه شوند .
[img]http://www.upsara.com/images/tw64_aaaaa.jpg[/img]
[img]http://www.upsara.com/images/mldc_capture.jpg[/img]
[img]http://www.upsara.com/images/c7xi_fff.jpg[/img]
[img]http://www.upsara.com/images/lhum_dfdf.jpg[/img]
[img]http://www.upsara.com/images/s1fs_hfghfgh.jpg[/img]
[img]http://www.upsara.com/images/ng2_jhkl.jpg[/img]
[img]http://www.upsara.com/images/wzrj_sasa.jpg[/img]
[img]http://www.upsara.com/images/o14a_asas.jpg[/img]
فکر نکنم این مسائل به شما ارتباطی پیدا کنه اصلا، هر کسی که یکم اطلاعات داره میدونه کدوم سی پی یو برای کاربریش مناسب تر هست و لازم نیست با اطلاعات ناقصی که شما به خورد مردم میدید براشون تکلیف تعیین کنیددر ضمن نظر شما برای خودتون هست و تا وقتی قابل احترام هست که به بقیه تحمیل نشه /-)
فک کنم این شما هستی که باید خیلی چیزا رو بفهمی چون فقط مثل طوطی یه سری اطلاعات ساده رو حفظ کردی و برای بقیه تکرارش میکنی متاسفم:emoji0
شاید از سایتی که اقای اریایب ترجمه کردن همین سه تارو گداشته ، نباید زود قضاوت کرد ، منبع اصلی پایینترها گذاشتم سایت wccftech همه 18 تا بنچ هست
خوب بعضی مواقه فن بودن آدمو از واقعیت دور میکنه دیگه
کلا بهینه ترین و قدرتمندترین پردازنده از لحاظ کارایی و قیمت 1700 رایزن هست اونجایی هم که 6900 جلوتر بوده با اورکلاک تا 4.4 گیگاهرتز بوده در صورتیکه 1700 تو فرکانس 3.9 هستن
جالبه ک ryzen 1800 رو کنار i3 گذاشتین/-) پس بنچمارکای سایتتون همش دروغ بود ؟
لینک بالا 5-6 صفحصت
نیایید بکید تو فلان گیم اینتل برنده شده ، گیم رو قبول داریم ، فعلا در کیمها تک هسته مهمه ، در تک هسته کابیلیک قویتره در تک هسته (اما بدونید گیمها دارن از تک هسته میان رو هشت هسته دونه دونه)
گیم 10% کامپوتره ، بزاریم کنار
مهمترس و اصلس رندر ادوب پرمیر (ادیت فیلم) رندر سه بعدی مکس و مهمتر از همه سینه بنچ هست
https://youtu.be/8cHJ7FDZKg8
(مطمنا اینتلیها نمیتونن این دو لینک کامل ببینن ،حالسون بد میشه ، ببینیم اینبار چی میکن!!!!!!؟
لطفا شبا 12 بیا ، من روزا نیستم
نه احمق نیستن ، سرشون داره کلاه میره
مثل ماشینی که گرون میندازن به خربدار ، قیمت گرونتر
دوتا 480 در عمل قویتره 20% در حالت فابریک
بخصوص در دایرکت ایکس 12 و با واترکولر و اورکلاک تا 1500 مکاهرتز 50% 40% قویتره
چیزی نمیرسه ، نمیخوام ایتل و مغازدارها بکنن تو پاچه مردم ، هم گرونتره هم صعیفتر در عمل (منظورم بینچمارکها نیست ،، در عمل یعنی دو سیستم هم قیمت بزاری کنار هم ، میفهمی؟)
من این خیلی وقته داررم ، رو نمیکردم
تو دهنی محکم ،دندان شکن به کابیلیک و اینتل توخالی و سرسپرده هاس
(منبع صددرصد معتبره)
دیگه کسی اینا رو قبول نکنه و جلوی رایزن سرخم نکنه ، ای ول نگه به ای ام دی ، مریضه
لینک ([url]”http://www.gamersnexus.net/hwreviews/2849-amd-r7-1700x-review-odd-one-out/page-3″[/url])
سلام به همگی و مخصوصا آقای رستمی عزیز
آقای رستمی میشه جواب سوال هایی رو که در پاسخ به نظرتات شما دادم رو پاسخ بدید
به نظر شما چه کسانی سطح تفکر پایینی دارند ؟
و آیا به نظر کسانی که محصولات اینتل و انودیا رو میخرند احمق هستند و یا به قول شما سطح تفکر پایینی دارند ؟
میشه خواهشا جواب این دوتا سوال رو بدید آقای رستمی عزیز
خب آقای رستمی یه سوال دیگه به نظر شما یه 1060 با واتر کولر بیشتر اورکلاک میشه یا یه 480 با واترکولر ؟
دوتا 480 از یه 1080 بدون اورکلاک قویتره
حالا من یه سوال دارم آقای رستمی , آیا به نظر شما دوتا 1060 قوییتره یا دوتا 480 قیمت شون هم یکیه ؟
سلام آقای رستمی
پردازنده چه ربطی به تاخیر موس و تاخیر مانیتور داره ؟ 😮
نمیدونم چی بهت بگم
یعنی معتبرترین سایت دنیا با مهندسین حرفه ایس دروغ میگه؟؟؟؟؟؟ چند تا فروشنده اینتل راس میگن؟
عاقلان را سند محکم کاغیست
بجز گیم تو لقیه موارد 1600 ، 200 دلاری ، 30% از کالیلبک 350 دلاری قوبتره
لینک ([url]”http://www.tweaktown.com/news/56989/amd-ryzen-5-1600-reviewed-6c-12t-combats-core-i7-5930k/index.html”[/url])
در 1600 هم گیمهای اپدیت جدید نشده یک یا دو هسته از 6 هسته استفاده میکنن (تو یوتوب دقت کنید از 12 رشته ، دو یا 4 رشته بالای 50% هستن ، دماشم در حالت دفالت 40 درجه و در حالت توربو تا 4 کبکاهرتز 55 درجست با کولر بادی فابریک !!!!
[img]http://imagescdn.tweaktown.com/news/5/6/56989_20_amd-ryzen-1600-reviewed-6c-12t-combats-core-i7-5930k.jpg[/img]
لینک جمع کردن سیستم آقای پاول یادم رفت :smiley3لینک ([url]”https://youtu.be/sM5edpj33MQ”[/url])
اقای پاول سیستم رایزنشون در اونده 1.400 دلار (تهران خواهد شد 6 ملیون تومن) میدونید در اینتل سیستمی که بتونه (بجز گیم) این سیستم بزنه (سینه بنچ ) چند درمیاد؟؟؟ برید حساب کنید
خداییش سیستمی که من بهتون پیشنهاد دادم جمع کنید با مونیتور درمیاد 800 دلار (اگه احمدینژاد نبود مبشد 700 هزار تومن ، واقعا بهینه ترین نیست؟؟؟؟قدرت (امتیاز سینه بنچ 15) تقسیم بر قیمت
if 7700 = 100% ,,,, your pc =190%
asrock x370 taichi =200$
ram=2* gskill 3200mhz CL14 for ryzen=180
m2=samsung 960 evo, 256 gig=130$
hard=1T westerndigital 7200rpm=60$
ryzen 1700 =320$
power=green uk 580 uk =220 toman lion
graphic =sapphire rx470 4gig=900 toman lion
case=green x2+ hero =180 toman lion
monitor =25inch LG =650 toman
(اکه پول دارید میتونید جای مونیتور یک تلویزیون الجی 42 اینچ وردارید میشه حدودا 4 تا از مونیتور فوق ، تاخیر هم نداره ، قیمتش یک و نیم ملیون)
(کارت کرافیک اگه دارید قدیمی استفاده کنید یا از مغازه دار قرض بکیرید شش ماهه تا وگا بیاد اواهر تابستون)
سیستم فوق با یک کارت گرافیک وگا و مانیتور 42 اینچ یک و نیم متری در یکمتر ، چه شود گیم زدن توش یا غیلم دیدن)
چقدر زود قضاوت میکنی
اپترون 6300،،،، 16 هسته کی اومده؟؟؟
با سلام ، امیدوارم سیستن رایزنت جمع کنی میفهمی تاخیر ماوس و تصویر نداره (نسبت به اینتل)
یعنی نرم تره و سریعتر رفرش میشه،اجرا میکنه
باید تجربه کنی ، منم مطلبش پیدا کردم میزارم
رامین رستمی خسته نمیشی اینقد داستان تایپ میکنی؟ اصلا amd خوب (شوخی!) به تو چی میرسه این وسط
واقعا نظراتت جز مطالب پوچ و به قول دوستمون رو کاغذ مقوا بیشتر نیست
جان من این یعنی چی؟
رامین رستمی: رایزن چون دسترسی مستقیم به موس و کیبورد و گرافیک داره تاخیرش در بازی کمتره :o:o:o:l
نکنه رایزن تاخیر پنلهای 5ms رو میکنه 1ms ؟ :smiley0
بچه
بخدا قسم فروسنده ها بهتون دروغ گفتن و میگن که ای ام دی داغه و بخاریه
من تحقیق کردم کلا در بیست سال گزشته اینتل دو سری و ای ام دی صفرر سری پردازنده بالای 70 درجه داشتن (پردازنده ای در ای ام دی بالای 70 کلا در تاریخ وجود نداشته ، همش شایعه اینتل و سرسپرزه هاشه ، سند بخوایید ندارن)
سالها دروغ شنیدید و تکرار کردید و پولتون ریختید تو جیب اینتل در حالی که ارزونتر،خنکتر،قدرتمندتر ازش بوده
حقیقت = کابیلیک 4 هسته ،(که انصافا در تک هسته ،گیمهای قدیمی ، قویتر از پرچمدارانه خود اینتله)، بدون اورکلاک (100% لود) با فن دفالت 70 درجه و رایزن 1700هشت هسته ای با 20 مک کش ، 45 درجه هست(واقعا شاهکار نبست)
اکه دمایی غیر اینها دیدید بخاطر وجود اورکااک یا واترکولره
ضرر دمای بالا =استهلاک و دوام کمتر ،هنگ بیشتر مادربرد،سی پی یو (الان کابیلیکها نو هستن، بزار یکسال بکزره خواهید دید خرابیش در میاد و حق کفتم) :p
پیلتر سکن میخواد ،،بدون جلو زدن ببینید، کپشن cc به انگلیسی روشن کنید ، ایسون مهتدس معروف هستن
https://youtu.be/1JuLj9IXPaY
بهت قول میدم مغز نداری دادا=))
در این مطلب تنها به پردازنده (CPU) هایی اشاره کردیم که در حال حاضر به طور رسمی معرفی و راهی بازار شده اند.
ندیدی اینو؟؟
دارم له دو چیز شک میکنم به ببطرف و حق طلب بودن اقای اریایی
دوم اینکه نکنه خودت آقای اریایی هستی ، چون همه میکن متعصب اینتل و انویدیا بودن قبلا!!!!!؟؟؟
خوب توصیف کردی شخصیتتو. باز کردی واسمون:-))=))=))
هنوز مرد حق طلب تو اینتلی ها و انویدیایی ها پیدا نشد جواب سوال منه بده
لینک مقایسه دوتا 480 با 1080 ([url]”http://www.tweaktown.com/articles/7770/amd-radeon-rx-480-crossfire-beating-geforce-gtx-1080-4k/index7.html”[/url])
آیا مطابق سایت معتبر زیر دو تا 480 قویتر از 1080 بوده یا نه در مجموع ، اره یا نه ؟؟؟؟
من با سایتهای دیگه ، شرایط کار ندارم لطفا توجیه نکنید ، جواب سوال من یک کلمه هست اره یا نه
اگه اره پس چرا میگفتمم دوتا 480 در مجموع (با واترکولر و اورکلاک از 1200 به 1500 ) بخصوص در کیفیتهای بالا قویتره ، جای تحقیق ، تعصب بخرج میدادید؟؟؟؟ تازه سیستم تست amd نیست و فرکانس پایه هست نه 1500 وگرنه تا 30% قدرت دو تا 480 بیشتر میشد
من راجب 1080ti و 4 تا 480 هرگز صحبت نکردم ، لطفا تحریف نکنید ، من شش ماه پیشتره گفتم دوتا 480 با واترکولر قویتر از 1080 هست همین
ضمنا گفتم من دوتارو ترجیح میدم چون بمثلا برق پاور اتصال کنه یک کارت بسوزه دو تا کارت یکیش زاپاس عمل میکنه ، اما 1080 دو و چهارصد تومنی رو ، کلا باید ریخت دور و کامپوتر حداقل یکماه میخوابه (فکر کن وسط یک کار مهم هستی) برای من پیش اومده
مطمنم جواب سوال بالا رو نخواهید داد چون براتون حقیقت مهم نیست
بچه ها اکه من تو کامنتی از کلمه احمق استفاده میکننم ، زبونم لال منظورم توهین نیست
منظورم شخصیه که سطح تفکر پایینی داره و قدرت تفکرش پایین مونده (کلمه ای جز احمق پیدا نکردم)
در بالا هم اوپترون 16 هسته با 32 رشته و …رو با قیمت 600 دلار فرانموش کردید ، نصبت قدرت به قیمتش خیلی بالاتر از بیشتر زنونهاست
لینک ([url]”https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA91N56M4092&cm_re=opteron_16_core-_-9SIA91N56M4092-_-Product”[/url])
ینی زیر هر پستی باید نظرات گهربار!!!شماها رو ببینیم!
جالبه آقای آریایی در صورتی 7700K رو بهترین پردازنده معرفی کردن که قبلا خودشون این خبر ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/پردازنده-مرکزی/14217/i7-7700k-vs-i7-6700k”[/url]) رو منتشر کردن
در این خبر اگر 7700 فرکانسش با 6700 یکی بشه ضعیف تر هم هست با توان مصرفی بیشتر یعنی این عکس
[img]https://www.sakhtafzarmag.com/images/images/Spring95/7700vs6700_4g.png[/img]
عالی بود
این نشان دهنده این است که amd فقط بر روی کاغذ مقوا ارزش خریدن داره
و مطمئنم از روی دلسوزی و ترحم اسم ryzen این وسطا گداشتن:emoji0