اوارد اسنودن سرباز سابق ارتش آمریکاست که به لو دادن اطلاعات مربوط به جاسوسی این کشور از نهادها و سازمان های بین المللی و حتی بعضی از دولت های دیگر متهم شد. او در طول سال های گذشته به شدت تلاش کرده تا در زمینه جاسوسی های سازمان یافته دولت ها از کاربران و مردم عادی و همچنین حملات سایبری خطرناک در جهان اطلاع رسانی کند. اخیرا نام ادوارد اسنودن مجددا به دلیل انتشار یک اپلیکیشن بسیار جالب و کاربردی بر سر زبان ها افتاده است.
هفته گذشته اسنودن از یک اپلیکیشن اندرویدی به نام Haven رونمایی کرد که کاربران می توانند به کمک آن یک سیستم امنیتی کوچک در هر محیطی راه اندازی کنند. Haven برای این کار از همه سنسورهای موجود در تلفن هوشمند کمک گرفته و آنها را به شناساگرهای امنیتی تبدیل می کند که قادر به بررسی و پایش محیط و تبدیل شدن به ساختارهای کوچک یک سیستم امنیتی هستند. برای مثال در صورت استفاده از این برنامه برای جلوگیری از سرقت یک لپ تاپ می توانید آن را در اتاقی که لپ تاپ در آن وجود دارد بر روی یک تلفن هوشمند نصب کنید. در این زمان Haven قادر است به کمک سنسورهای گوشی تشخیص دهد چه زمانی در اتاق باز شده، چند نفر وارد اتاق شده اند، صدای آنها را ضبط کرده و حتی در صورت امکان از چهره آنها عکس بگیرد تا برای پیگیری های بعدی مورد استفاده قرار گیرند. البته این تنها یک ویژگی بسیار ساده برای Haven است و می توان کاربری های بسیار زیاد دیگری هم برای آن متصور بود. Haven می تواند تنها به کمک یک تلفن هوشمند اتاقی امن ایجاد کند و مانع از به سرقت رفتن اطلاعات و تجهیزات حیاتی بسیاری از کاربران شود. نکته مهم دیگر درباره این اپلیکیشن، ارسال نشدن هیچ بخشی از اطلاعات کاربران به سرورهای ثالث است تا از حفظ حریم خصوصی آنها نیز اطمینان حاصل شود. برای دانلود Haven روی گوشی های اندرویدی می توانید از لینک زیر استفاده کنید:
[quote]نکته مهم دیگر درباره این اپلیکیشن، ارسال نشدن هیچ بخشی از اطلاعات کاربران به سرورهای ثالث است تا از حفظ حریم خصوصی آنها نیز اطمینان حاصل شود.[/quote]
:):):):) یه دروغ دیگه برای گرفتن اجازه دسترسی بیشتر .
مردم جاسوس هم میشن :D:D:D:D:D:o:o
باید مراقب بود جاسوس دوجانبه یا به اصطلاح نفوذی بود. گویا شوروی دچار همین اشتباه شد. در یه پروژه اطلاعاتی از یه جاسوس دستش رسید و با ذوق و شوق اجرایی کرد. ولی در زمان افتتاح به علت نقص عمدی که در نقشه اصلی کار گذاشته شده بود همه از بین رفت و دچار ضرر هنگفتی شدند. مثل همین تجهیزات هسته ای که به ایران فروخته شد ولی بعمد نقص هایی کار گذاشته شده بود که می توانست خطرات بسیاری داشته باشد. اسنودن هم ممکن است جاسوس دوجانبه و نفوذی باشد و با این به اصطلاح مشاوره ها و پیشنهادات ممکن است امنیت کاربران را به خطر بندازد. شاید در بین صحبت هایش حرف های درست و انتخاب شده ای باشد ولی باید مراقب این حقه بازی ها بود.
این کشور خودش رو مثل خیار فروخت
دیگه ما جای خود داریم
بنظر من نباید به حرفهای یک جاسوس خائن به کشورش گوش نداد و هر توصیهای که میکنه رو گوش ندین .