همه ما با پاندمی COVID-19 و تبعات سنگین آن بر فعالیتهای اجتماعی در سراسر دنیا آشنا هستیم و میدانیم که شرایط خاص این بیماری در چند سال گذشته چگونه کسب و کارها و روند برگزاری اجتماعات بزرگ را تحت تاثیر خود قرار داده است. یکی از مواردی که از این قاعده مستثنی نبود، الکامپ ELECOMP، نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (Electronics, Computer & E-Commerce) برای نمایش دستاوردهای جدید این حوزهها است. این نمایشگاه بزرگ که هر ساله میزبان پیشگامان عرصه تکنولوژی و استارتآپهای خلاقیتمحور در کنار علاقهمندان به فناوریهای دنیای نوین بود، پس از آغاز همهگیری ویروس کرونا در سال 1398 به دلیل الزامات سلامتی لغو و تنها بخشی از آن با عنوان «الکاماستارز» به صورت آنلاین در بهمن ماه 1399 برگزار شد. اکنون بعد از سپری شدن فرآیند دشوار کنترل بیماری در کشور، سرانجام شاهد برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ از تاریخ 4 تا 7 تیرماه 1402 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران خواهیم بود.
بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ تهران
خبر خوب امروز مخصوص علاقهمندان به دنیای تکنولوژی و دستاوردهای اخیر آن در کشور است که بعد از دشواریهای فراوان میتوانند از نزدیک شاهد گردهمایی کسب و کارها و استارتآپهای موفق و پیشگام در این زمینه باشند. تهران، سرانجام پس از 3 سال متوالی از فردا 4 تیر ماه 1402 به مدت 4 روز شاهد برگزاری رسمی و حضوری بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی است که از بازدیدکنندگان برای حضور در نشستها و بخشهای مختلف آن استقبال میکند. برگزارکننده نمایشگاه امسال، سازمان نظام صنفی رایانهای تهران و «راهکار تجارت، مدیریت کوشا» است که از 480 شرکت و 70 مهمان خارجی دعوت به عمل آورده است.
به گفته صادق فرامرزی نایب رییس سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، این دوره الکامپ فضایی در حدود 23 هزار مترمربع را به خود اختصاص داده است که در آن علاوه بر شرکتهای داخلی، ۱۰ شرکت و ۷۰ مهمان خارجی نیز از کشورهایی مانند: چین، ترکیه، روسیه، عراق، ارمنستان، پاکستان، و … حضور خواهند داشت. همچنین رضا قربانی عضو هیئت مدیره نصر تهران نیز درباره این نمایشگاه گفت:
در زمینه تفاوتهایی که الکامپ امسال با سالهای قبل دارد باید اشاره کرد که این نمایشگاه میخواهد تصویری صحیح و واقعی از وضعیت جامعه امروز ایران را به مخاطبان خود نمایش دهد. نکته مهم تنها واقعی بودن این تصویر است که به ما دید درستی از شرایط فعلی بازار و کسب و کارهای فعال بدهد. ما قصد داریم بدانیم که کدام یک از حوزههای ICT در طول این چند سال پیشرفت داشتهاند و کدام یک کمرنگ یا محو شدهاند. در آیینه الکامپ به این مهم دست خواهیم یافت.
قربانی در ادامه صحبتهای خود از رویداد «استیج» یا «الکامپ تاکز» به عنوان هسته اصلی نمایشگاه نام برد و اعلام کرد به دلیل مدیریت مصرف انرژی، فعالیتها و رویدادهای مختلف صرفا تا ساعت 15 بعد از ظهر صورت خواهند گرفت.
تاریخ برگزاری الکامپ 1402
در صورتی که حوزه تکنولوژی و فعالیتهای صورت گرفته در آن علاقهمند هستید، میتوانید در روزهای آتی از تاریخ 4 تا 7 تیر ماه 1402 از ساعت 8 صبح الی 15 بعد از ظهر با حضور در الکامپ امسال، دانش خود را افزایش دهید و از بخشهای مختلف آن دیدن کنید. تیم خبرگزاری سختافزارمگ نیز در طول برگزاری این دوره همراه شما خواهد بود تا پوشش خبری کاملی از وضعیت جاری تهیه کند. برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه حضور شرکتکنندگان در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ ایران با اخبار بعدی ما همراه باشید.
دیدگاهتان را بنویسید