بریتانیا و به ویژه انگلستان همواره به یکی از کشورهای پیشرو در زمینه نظارت بر شهروندان بوده اند و تعداد دوربین های مداربسته ای که هر حرکتی را در تمامی بخش های این کشور تحت کنترل دارند از بسیاری دیگر از کشورهای جهان بیشتر است. با این حال اخیرا قانون جدیدی در بریتانیا وضع شده که دسترسی های بی سابقه ای به دولت و نهادهای حکومتی برای افزایش کنترل نظارت بر شهروندان واگذار می کند.
قوانین جدیدی که تنها چند روز قبل و در بیست و نهم نوامبر گذشته به تصویب رسیدند از دیدگاه ادوارد اسنودن “شدیدترین و سخت گیرانه ترین قوانین نظارتی در تاریخ دموکراسی غرب” هستند. بر اساس این قوانین برنامه نظارت بین المللی بریتانیا به صورت عملی اجرا خواهد شد و بر اساس آن اطلاعات مربوط به مکالمات و ارتباطات از سراسر جهان به منظور ایجاد دیتابیستی عظیم از فعالیت های تمامی شهروندانی که در این کشور حضور دارند نظارت خواهند شد. همچنین سازمان های جاسوسی بریتانیا مجوز هک کردن اشخاص، زیرساخت های اینترنتی و حتی شهرهای مختلف را در صورت تایید دولت خواهند داشت.
همچنین با توجه به مفاد دیگر این قوانین، دولت بریتانیا می تواند فهرستی از تمامی وب سایت هایی که هر شهروند این کشور در طول سال به آن مراجعه می کند را نیز در اختیار داشته باشد. به علاوه تمامی برنامه هایی که بر روی تلفن های هوشمند مردم نصب می شوند و متاداده های تماس های آنان نیز در دسترس دولت خواهد بود. برای مثال دولت بریتانیا اطلاعات لازم از اینکه یک شهروند این کشور به وب سایت گوگل مراجعه کرده، مدت زمانی که در این سایت صرف کرده، IP مورد اتصال و همچنین برخی اطلاعات سیستمی دیگر را در اختیار خواهد داشت اما اطلاعات مربوط به زیرشاخه های هر وب سایت (صفحات داخلی) جزو موارد در دسترس دولت نخواهد بود. بر اساس این قانون تمامی سرویس دهنده های اینترنتی بریتانیا موظف شده اند داده های مورد نیاز را ذخیره کرده و به این منظور از دولت یارانه دریافت کنند. همچنین اداره پلیس بریتانیا به موتور جست و جویی به نام request filter دسترسی خواهد داشت که به کمک آن می تواند تمامی این اطلاعات را بررسی نماید.
تصور میشود تصویب این قوانین باعث شود کشورهای دیگری نیز به دنبال اجرای قوانین مشابهی باشند. در آینده اطلاعات بیشتری از این قوانین جدید منتشر خواهد شد.
حالا اگه تو کشور ما بود الان این صفحه پر داد و بیداد بود که وای آزادی
یه اینترنت ملی میخوان راه بندازن منورالفکر نماها دادشون هواست
باید چندتا منورالفکر به اونجا بفرستیم جلوی هرچی هست بایستند ( البته منورالفکر کشور ما هرچی اونجا اتفاق بیوفته براش خوبه و اعتراضی نداره فقط مخالفتشون عمدتا با …. هست)
از انگلیس توقع نمیرفت/-)
سلام
این قانون ها واقعا دارن به اینترنت ضربه می زنن.:smiley5:smiley5:smiley5
همین چند روز پیش هم کانادا درخواست back door رو تو تمام سرویس ها و … کرده و یه چیزی مثل همین می خواد . :o:o اولا با این کارشون همه رو به طرف [نقطه چین . پی . نقطه چین]=)):emoji1 سوق می دن. دو این که یه هکر هم راحت می تونه به این back door دسترسی پیدا کنه و امنیت کم می شه.
همین هم برای این تصمیم بریتانیا هست.
تازه آزادی مردم برای انتقاد هم از بین می ره.
موفق باشید.
سلام
“آخرین بار در تاریخ 3 دقیقه قبل توسط محمد یوسفی زاده ویرایش شد”
=))=))=))=))=))=))=))=))
3 دقیقه دیر بودم;)=))=))
نمی دونم چی بود ولی خدا رو شکر سایت هنوز سر جاشه=))=))
برای امنیتشونه …
اما اینجا ما در مقابل همچین چیزی …………. میبینیم !
با این حساب دوستان ساکن آن کشور اگر ناراحت هستند میتونن جاشونو با من عوض کنند :smiley1:smiley1:smiley1
هیچی دیگه یه بهانه اینجوری اینجا نیاز داشتن که جور شد.:smiley0