مدیریت و کارکنان
در سال 2000، مدیر ارشد شرکت، Craig Barrett در راه توسعه بخشیدن تولیدات ریز پردازنده، شکست خورد و نتوانست در تحقق اهداف خود موفق شود. دوران مدیریت Barrett، بدترین دوران تاریخ اینتل به حساب میآید و این در حالی بود که اینتل در بازار موفق بود، اما مجموعه اینتل درگیر مشکلات حقوقی و قضایی بسیاری گردید و در سال 2005، Paul Otellini به عنوان مدیر عامل، معرفی گردید. Otellini درمدیریت بحران، موفق بود و توانست شرایط اینتل را به حالت عادی برگرداند. وی با آغاز پروژههای آیندهنگرانه و تغییر معماری ساخت پردازندهها، اینتل را از شکست حتمی در برابر رقیب دیرینه خود نجات داد. با توجه به رشد قابل ملاحظه AMD، شرکت اینتل در صورت عدم ارائه نسل جدید پردازندهها و چیپستهای مادربورد، متحمل شکست سنگینی میگردید. در آغاز مدیریت Otellini، تعدا 20،000 کارمند به استخدام شرکت اینتل درآمدند، البته یک سال بعد به دلیل روند نزولی سودآوری شرکت، نیمی از این تعداد از شرکت اخراج شدند! هم اکنون Jane Shaw به عنوان ریاست و Otellini به عنوان مدیر ارشد وظیفه اداره 96،500 پرسنل اینتل را بر عهده دارند.
وضعیت اقتصادی
اینتل از بدو تاسیس جزء شرکتهايي بوده که پشتوانه مالی مناسب داشته است. اين شرکت با بودجه 2،5 میلیارد دلار تاسیس گردید و هم اکنون (سال 2010) سرمایه کل اینتل 63،186 میلیارد دلار، سود کلی 43،623 میلیارد دلار و سود خالص نیز 11،464 میلیارد دلار است.
شرکای تجاری و نماینده ایران
شرکای تجاری اینتل، شرکت IBM (در مدتی کوتاه) و شرکت Apple از سال 2006 تاکنون بودهاند. استیو جابز (روحش شاد) در این سال اعلام کرد که پردازندههای Power PC برای آینده شرکت مناسب نیست و پردازندههای اینتل را جایگزین اين پردازندهها کرد. ابتدا پردازندههای X86 و هم اکنون Xeon و همچنین Sandy Bridge از پردازندههای مورد استفاده اپل در محصولات خود است. اینتل به راحتی توانست سهام کل یا حداکثری شرکتهایی مانند McAfee (از قدیمیترین شرکتهای فعال در حوزه امنیت که به ارزش 7،68 میلیارد دلار خریداری شد)، Infineon Technologies (تولیدکننده تجهیزات بیسیم)، Fulcrum Microsystems (تولیدکننده سوییچهای شبکه) و SySDSoft (تولیدکننده تجهیزات ارتباطات همراه) را به دست آورد. در ماه آوریل سال 2011، شرکت اینتل قراردادی برای همکاری در تولید گوشیهای هوشمند با شرکت چینی ZTE Corporation به امضا رساند. این همکاری در راستای غلبه بر سلطه پردازندههای ARM و بالاتر بردن سهم پردازندههای Atom بر بازار گوشیهای هوشمند ایجاد شده است. متاسفانه هیچ شرکتی به صورت رسمي گارانتی پردازندههای اینتل را در کشورمان برعهده نگرفته و بعضي از شرکتها مانند HST و کولینگسیس، اقدام به اعطای محدود خدمات پس از فروش برای این پردازنده کردهاند.
سلام اگه امکانش هست در مورد اینتل core i7وساختار وویژگی های ان اطلاعاتی را قرار دهید ممنون
ممنون از اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتید
من روزی رو می بینم که سخت افزار بهترین وب سایت و نشریه در زمینه سخت افزار و آی تی توی کشور بشه ! اون روز ، خیلی نزدیکه !
قربان محبت شما آقای پناهی عزیز
مرسي حسام جان عزيز واقعا ممنون از زحماتت عزيز گرامي
سپاس از زحماتتون واقعا عالی و خواندنی بود اینتل بعداز سری سندی بریدج به طور محسوس رشدی فراگیر در بازار پردازنده گرفت ولی همچنان مادر بردهاش با سطح پردازنده هاش یکسان نیست در این رده سطح پایین کار میکنه