«محمد موحدی»، دادستان کل کشور در دیدار با وزیر ارتباطات اعلام کرد توسعه پیامرسانهای بومی و داخلی منجر به ایجاد آرامش روانی در جوانان و خانوادهها میشود و همچنین از وقوع بسیاری از جرائم جلوگیری میکند. این مسئله در حالی مطرح میشود که حدود نیمی از درصد جرائم فضای مجازی مربوط به کلاهبرداریهای اینترنتی است.
عصر روز گذشته، «محمد موحدی»، دادستان کل کشور در دیدار با «عیسی زارع پور» از اهمیت پیامرسانهای داخلی سخن گفت و افزود «توسعه پیامرسانهای بومی باعث ایجاد آرامش ذهنی و روانی در جوانان و خانوادهها میشود و پیشگیری بسیاری از جرائم شده است».
اظهارنظر دادستان کل کشور کمی غیرمعمول به نظر میرسد؛ چراکه رئیس پلیس فتا در گفتوگوی اخیر خود با خبرگزاری مهر اعلام کرده بود مجرمان سایبری اکنون از طریق پیامرسانهای داخلی هم اقدام به کلاهبرداری میکنند.
بهبود و توسعه پیامرسانهای داخلی برای جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی
گفتنی است سال گذشته، در جلسهای که رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بعضی از مدیران پلتفرمهای بومی دایر کرد، بنا بر این شد که برنامهای برای ایجاد درگاه خدمات قضایی در این پلتفرمها ایجاد شود اما تاکنون خبر جدیدی مبنی بر چنین برنامهای اعلام نشده است. در همان جلسه، طرحی پیشنهاد شد که قوه قضاییه درگاه پیامرسانهای داخلی هم به مجموعه خود اضافه کند. این طرح میتواند مانع بروز جرائم بسیاری شود.
مراجع قضایی کشور ایران قبلاً اعلام کرده بود پلتفرمهای بومی نهتنها مستلزم به شناسایی و مسدودکردن حسابهای جعلی در شبکههای اجتماعی هستند، بلکه باید شماره تلفنهایی که از طریق آنها حسابهای جعلی ساخته شده است و برای کاربران پیامهای جعلی ارسال میکنند، به مراجع مربوطه ابلاغ نمایند تا از سوءاستفادههای سایبری جلوگیری شود. نکته قابلتوجه اینجاست پلیس فتا گزارش داده بود 36 درصد از جرائم سایبری مربوط به کلاهبرداریهای اینترنتی است.
در حقیقت باید گفت باعث آرامش مسئولین میشه ، چون تقریبا نه انتقادی نه اعتراضی نه مطالبه ای نه افشای فسادی
اگرم خدای نکرده اینطور شد تو نطفه پخ پخ
خوب گفتی
دقیقا.