معاون وزیر ارتباطات و فناوری در حاشیه مراسم تودیع مدیران سابق شرکت های مخابرات و همراه اول و معارفه مدیران جدید، در خصوص تخفیفی پهنای باندی که شامل وب سایت های داخلی می شود، توضیحاتی ارائه داد. به گزارش خبرگزاری فارس، رسول سرائیان گفت که وزیر ارتباطات وعده داده بودند که تخفیف پهنای باید سایت های داخلی در استفاده از اینترنت به تمام سایتهای داخلی تسری یابد و برای این کار چند روش پیشنهاد شده بود. قرار بود که برای این منظور سامانه ای راه اندازی شود که تمامی سایتهای داخلی متقاضی قرار گرفتن در لیست مشمول تخفیف در این سامانه ثبتنام کنند و بررسی شوند ودر صورت تائید به لیست مشمولان تخفیف اضافه شوند.
او اعلام کرد که این سامانه از سه هفته پیش ایجاد شده و به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام شده است و این سازمان مسئول اعلام عمومی این سامانه خواهد بود. با عمومی شدن این سامانه فرآیند ثبت متقاضیان بررسی و تائید از این طریق انجام میشود و در نهایت خروجی این سامانه به روز شدن و اضافه شدن لیست سایتهای دارای تخفیف 50 درصدی پهنای باند خواهد بود.
البته لازم به ذکر است که در حال حاضر تنها 500 سایت مشمول این تخفیف هستند.
آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری نیز در صفحه اینستاگرام خود، در خصوص رفع مشکل فیلتر سایت های کاریابی و تخصیص بودجه دولت برای کسب و کارهای نوپای مجازی توضیحاتی ارائه داد. جهرمی گفت:
پس از موانعی که در چند روز اخیر برای برخی بنگاههای کاریابی بوجود آمد؛ با تصمیم هیئت دولت از این پس دستگاههای دولتی در صورت وجود اختلاف با کسب و کارهای نوپا، قبل از طرح شکایت در مرجع قضایی؛ مراتب را در کمیتهای با مسئولیت معاونت حقوقی رئیس جمهور و عضویت وزارت ارتباطات، کار و نیز معاونت علمی طرح و در صورت تایید اقدام می کنند. با پیشنهاد وزیر ارتباطات و تایید رئیس جمهور برای توسعه اشتغال جوانان؛ مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در طی دو سال برای تامین مالی کسب و کارهای نوپا و توسعه لایه خدمات بر بستر شبکه ملی اطلاعات تخصیص داده شد. دستورالعمل این مصوبه با همکاری مرکز ملی فضای مجازی و معاون علمی در سه هفته آینده نهایی و اعلام خواهد شد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی، ابوالحسن فیروز آبادی نیز توضیحاتی در رابطه با انحصار پیام رسان های خارجی و برنامه خارج شدن از این انحصار در یک سال توضیحاتی داده است. او گفت:
روز گذشته مصوبه ای درباره حمایت از پیام رسان های داخلی ابلاغ شد که بهوسیله آن وام بدون بهره تا سقف ۵ میلیارد تومان بدون ضمانتنامه سخت و با سفته به تمامی پیامرسانهای داخلی داده میشود. در حال حاضر برای حمایت از پیامرسانهای داخلی به تمامی آنها مکان و تخفیف پهنای باند داده شده است که هزینه استفاده مردم از پیامرسان داخلی با یکسوم تعرفه عادی محاسبه میشود. همچنین ۵ پیامرسان منتخب را اعلام کردهایم که اکنون شاید اعلام اسامی آنها صلاح نباشد اما مردم آنها را میشناسند.
او در پایان اظهار امیداواری کرد که با این تسهیلات و به شرط کمک بخش خصوصی طی یک سال از انحصار پیامرسان خارجی خارج شویم.
شماها مثل صدا و سیمایید ولی 180 درجه مخالف ان
یعنی همه خوبن و به فکر ما هستن نه منافعشون بجز خود ایرانی ها
از قدیم گفتن ادم خواب رو میشه بیدار کرد
من میگم ادمی که خودشو زده به خوابم میشه با لگد بیدار کرد ولی اونایی که تو بیداری راه میرن نمیشه کاری کرد چون همه فکر می کنن بیدارن
هر وقت رفتی فکر کردی تلگرام منبع درامدش کجاست به نتیجه رسیدی بیا جواب بده
یه حمایت از خودرو سازها کردن مردم بدبخت تر کردن همون حمایت نکنن بزارن خودشون با داخل و خارج رقابت کنن بهتره حمایت دولت فقط باعث مفت خوری و ظلم به مردم میشه
جالب ترین قسمت قضیه اونجاشه که کلی بودجه هزینه میکنن که پیام رسان داخلی راه اندازی کنن روزی که میان رونمایی کنن یهووووووویی آمریکایی ها فیلترش کنن!
اونوقت میشه در حد ارتباط سرخپوستها با دود
اگه به تجربه باشه
ترم 3 دانشگاه 6 ماه تو یکی از شرکت های دانش بنیان کارکردم – ترم 7 هم 7 ماه
تو استان ما تنها شرکت دانش بنیانی که زبان زد بود با ترکیه کار میکرد بقیه همه میومدن دراز میکشدن میرفتن
کارمندای عزیز هم که خیلی زحمت کش بودن ……. سنگین ترین کارشون املت خوردن بود ماهی 3.5 میلیون به خاطر املت خوردنشون میگرفتن
عدالت علی (ع) :-s:l:l/-)
شما کلا از اینترنت استفاده نکن برات بهتره به جز اون پیام رسانای خود ایرانی بیشتر قابلیت فروش اطلاعات رو دارن
اینایی که یه شغل تو این کشور ایجاد نمیکنن
هیچ کاری واسه توقف واردات بی رویه نمیکنن و هر روز کارخانجات تعطیل میشن
بعد میان از کسب و کار داخلی یعنی پیام رسان حمایت میکنن ؟؟؟ چه سودی واسشون داره که دارن حمایت میکنن ؟؟؟؟
تو هیچ بخشی اشتغال زایی نمیکنن بعد از پیام رسان داخلی حمایت میکنن واسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر، اصلا منصفانه و درست نیست، و احترام هم ندارد. پهنای باند بیشتر داخلی ها، و یک سوم قیمت اینترنت خارجی ها،،
کند کردن به عمد سرعت خارجی ها، چوب لای چرخشون گذاشتن و…
اگر شرایط برای پیام رسان های خارجی و داخلی یکی می گذاشتند درست بود.
این کارها یک جور هُل دادن زوری ولی همراه با لبخند به سمت پیام رسان های داخلی است.
آپلود سنترها را هم شامل بکنند …. .:-bd
فک کنم با سیاست های جمهوری اسلامی اشنا نستی
صبر کن سال دیگه فیلتر می کنن بعد می گن از داخلی استفاده کنید
همین بلا سر اینترنت هم میاد
موافقم
به نظر من هم اگر حمایت بشه و قوانین ایران در بخش حمایت از حریم شخصی تقویت بشه اونوقت میشه گفت مردم باید از نوع ایرانی استفاده کنن
دلیلشم مشخص مثلا ایرانی ها میتونن سالیانه 5 هزار تومن بگیرن و امکان بدن
ولی شما نگاه کن تلگرام با سرورهای عظیم و بدون محدودیت
یعنی شما بری میتونی فایلی که یکسال پیش اپلود کردی دان کنی دوباره
خرج این سرورها از کجا میاد
مگه کمک مردمی چقد هست که خرج این سرورها و کارمندانش رو بده صددرصد اطلاعات رو میفروشه
حالا بعضی ها میان میگن مگه من چی دارم بقیه نداشته باشن
شما نداری بعدها یه نفر رییس جمهور میشه ولی تمام اطلاعات رفت و امد از طریق گوگل مپ و تمام شماره هاش از طریق اندروید و کلی پیام از طریق این نوع نرم افزار ها در اختیار دیگران هست و به راحتی به اطلاعات مهمی دست پیدا کردن
این شد یه حرفی!
حالا می خوان از انحصار پیامرسان خارجی خارج بشن و از تولید داخل همراه با احترام به حق انتخاب مصرف کننده حمایت کنند قابل تقدیره نه اینکه اون یکیو فیلتر کنن و انحصار داخلی به وجود بیارن.