مجموعه بازی های Battlefront را می توان در زمره ی بهترین بازی های ساخته شده در دنیای بازی های کامپیوتری بر مبنای دنیای جنگ ستارگان دانست. علاقمندان عناوین این مجموعه تا پیش از این موفق به تجربه ی دو نسخه از عنوان های حاضر در مجموعه بازی های Battlefront شده بودند و برای ملاقات با سومین شماره از این سری لحظه شماری می کردند. اگر چه طی چند سال گذشته کار ساخت سومین شماره از بازی های Battlefront تقریباً تمام شده به نظر می رسید، اما فرآیند ساخت این بازی در نهایت به بحران لوکاس آرتز برخورد کرد و پس از تعطیلی این شرکت پس از سال ها حضور درخشان خود در دنیای بازی های کامپیوتری، صاحب امتیاز بعدی این مجموعه یعنی کمپانی دیزنی هم آن چنان که باید از بازی Star Wars Battlefront 3 حمایت نکرد. و به این ترتیب روند ساخت این بازی در آخرین مراحل از تولید آن متوقف شد و به موجب آن، بسیاری از هواداران دو نسخه ی پیشین این مجموعه را دچار یاس و نا امید ساخت. با این حال پس از سپری شدن کش و قوس های فراوانی که طی سال های گذشته شاهد آن بودیم، امتیاز این مجموعه به همراه امتیاز ساخت تمامی آثار موجود در سری جنگ ستارگان به شرکت الکترونیک آرتز رسید و این شرکت در ابتدای امر تصمیم گرفت تا با ریبوت کردن مجموعه بازی های Battlefront از ابتدا، هواداران این مجموعه را به ملاقات با بازی Star Wars Battlefront ببرد. به این ترتیب بازی بسیار خوش ساخت Star Wars Battlefront 3 به طور کامل به تاریخ پیوست و هواداران نسخه های پیشین زیر سری بتل فرانت، پس از مدت ها انتظار، بالاخره توانستند کمتر از یک هفته قبل با بازی Star Wars Battlefront (که کمپین داستانی بازی کنسل شده ی بتل فرانت 3 را به طور کامل دور ریخته است) ملاقات نمایند. در این میان بسیاری از علاقمندان نسخه ی PC این بازی که هنوز موفق به تجربه کردن بازی Star Wars Battlefront نشده اند، شاید اکنون با این پرسش مهم دست به گریبان باشند که عملکرد کارت های گرافیک روز در تازه ترین بازی ساخته شده بر اساس دنیای جنگ ستارگان به چه ترتیبی است و آن ها دقیقاً با چه ساز و برگی باید به ملاقات با بازی Star Wars Battlefront بروند؟ برای پاسخ دادن به این پرسش کلیدی، وب سایت Guru3d بررسی جامعی را از عملکرد کارت های گرافیک سرشناس دو برند انویدیا و AMD در بازی Star Wars Battlefront صورت داده است که در متن پیش رو قصد داریم نگاهی به نتایج آن بیاندازیم.
پیش از هر چیز مثل همیشه باید به این نکته اشاره کرد که نتایج بررسی محک کارت های گرافیک انویدیا و AMD در بازی Star Wars Battlefront به صورت تمام و کمال مربوط به وب سایت Guru3d است و ما هم سعی می کنیم تا تمامی نکات مربوط به آن را به شکل بی کم و کاست و در قالب مطلب پیش رو بازتاب دهیم. بنا بر این اگر نتایج این بررسی و نکات قید شده در متن حاضر با نظر یا سلایق برخی از خوانندگان این مطلب مطابق نبود، باید به این نکته اعتراف کنیم که گردن ما از مو هم نازک تر است و تمام قصور و تقصیر ها متوجه دوستان فعال در وب سایت Guru3d است! پس بهتر است سخن را کوتاه کرده و سراغ اصل مطلب برویم؛ چرا که از هر چه بگذریم بررسی عملکرد کارت های گرافیک دو برند انویدیا و AMD در بازی Star Wars Battlefront از هر چیز دیگر خوش تر است!
پیش از رفتن به سراغ نتایج محک کارت های گرافیک در بازی Star Wars Battlefront شاید بسیاری از علاقمندان دنیای جنگ ستارگان کنجکاو دانستن این موضوع باشند که توسط چه مشخصات سخت افزاری خاصی قادر به اجرای بازی Star Wars Battlefront بر روی سیستم کامپیوتری خود هستند. اگر تا این لحظه از حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی برای انجام بازی Star Wars Battlefront بی خبر بوده اید در سطور زیر می توانید از این موضوع با خبر شوید (گفتنی است که موارد سخت افزاری مشخص شده در سطور زیر نیز از سوی سازندگان بازی Star Wars Battlefront اعلام شده است).
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی Star Wars Battlefront :
- سیستم عامل : Windows 7 or later
- پردازنده : Intel Core i3-6300T or equivalent
- کارت گرافیک : GeForce GTX 660 2GB or HD 7850 2GB
- حافظه ی رم : |8 GB|
- فضای مورد نیاز برای نصب : |40 GB|
سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی Star Wars Battlefront :
- سیستم عامل : Windows 10
- پردازنده : Intel Core i5-6600 or equivalent
- کارت گرافیک : or Radeon R9 290 4GB GeForce GTX 970 4GB
- حافظه ی رم : |16 GB|
- فضای مورد نیاز برای نصب : |40 GB|
گفتنی است که به منظور محک زدن توانایی های موجود در کارت های گرافیک دو برند انویدیا و AMD طی فرآیند اجرای بازی Star Wars Battlefront ، از کامپیوتری که سیستم عامل ویندوز 10 (با تمام پچ ها و آپدیت های جدید این سیستم عامل) بر روی آن سوار بوده است بهره گرفته شده و در کنار این امر باید به این نکته نیز اشاره کرد که تمامی کارت های گرافیک مورد آزمایش قرار گرفته در این بررسی از آخرین آپدیت درایور های گرافیکی مربوط به خود بهره می بردند. همچنین در این بررسی از پردازنده ی هشت هسته ای Intel Core i7-5960X مدل Extreme Edition مبتنی بر تکنولوژی Haswell – E استفاده شده است که در واقع این سیستم سخت افزاری مورد استفاده، در تلفیق با تمامی کارت های گرافیک تست شده در این بررسی به کار رفته و باید گفت که برای تمامی آن ها کاملاً یکسان بوده است. اگر گنجکاو به دانستن این موضوع هستید که در بررسی وب سایت Guru3d از بازی Star Wars Battlefront ، کدامین کارت های گرافیک موجود در بازار مورد آزمایش قرار گرفته اند، می توانید لیست کامل آن ها را در قسمت پایین مشاهده نمایید:
- Radeon R9 370 4 GB
- GeForce GTX 770
- GeForce GTX 780 Ti
- GeForce GTX 950 2 GB
- GeForce GTX 960 2 GB
- GeForce GTX 970
- GeForce GTX 980
- GeForce GTX 980 Ti
- GeForce GTX Titan Black
- GeForce GTX Titan X
- Radeon R9 280X 3 GB
- Radeon R9 285 2 GB
- Radeon R9 290
- Radeon R9 290 X
- Radeon R9 380 2 GB
- Radeon R9 390 X
- Radeon R9 Fury
- Radeon R9 Fury X
- Radeon R9 NANO
همچنین پیش از مشاهده کردن نتایج بررسی مذکور در بازی Star Wars Battlefront ، به این نکته نیز باید اشاره گردد که در جریان تست بازی جنگ ستارگان و آزمایش تمامی کارت های گرافیکی مذکور که نام آن ها را در لیست فوق مشاهده می کنید، تنظیمات گرافیکی تمامی پارامتر های دیداری بازی Star Wars Battlefront در حالت Ultra قرار داشتند و پارامتر میدان دید تصویر در این بازی نیز بر روی عدد 55 قرار داده شده بود. علاوه بر موارد اشاره شده در سطور فوق، باید این نکته را نیز اضافه کنیم که محک کارایی کارت های گرافیک حاضر در دو برند انویدیا و AMD در بازی Star Wars Battlefront تحت سه کیفیت دیداری Full HD با فرمت تصویری 1920 در 1080 پیکسلی ، WHQD با فرمت تصویری 2560 در 1440 و Ultra HD با فرمت تصویری 3840 در 2160 انجام شده است که نتایج مربوط به هر کدام از آن ها را می توانید در تصاویر زیر به صورت عینی مشاهده کنید.
تصور نمی کنم که تصاویر فوق و موارد یا اطلاعات موجود در آن ها نیاز به توضیح یا تفسیر خاصی داشته باشند و قضاوت این موضوع که کدام یک از کارت های گرافیک دو برند شاخص در بازار عملکرد بهتری در فرآیند اجرای بازی Star Wars Battlefront داشته اند را به خود شما واگذار می کنیم. علاوه بر این امر، باید به این نکته نیز توجه کرد که بررسی همه جانبه ی مذکور بر روی نرخ فریم بازی Star Wars Battlefront نیز صورت گرفته است و در این میان عملکرد مقایسه ای دو کارت گرافیک GTX 980 و R9 390 X از دو برند مختلف انویدیا و AMD به عنوان مشتی از خروار نمایان گشته است. همان گونه که در تصویر مقایسه ای زیر مشاهده می نمایید، هر دو کارت گرافیک مذکور عملکرد خوب و تقریباً یکسانی را در زمینه ی ارائه ی فریم مناسب در بازی Star Wars Battlefront از خود نشان داده اند و در این زمینه تنها می توان در یک نقطه از این بررسی عملکرد سکته مانند و لکنت وار کارت گرافیک GTX 980 را مشاهده کرد (نقطه ای که شاهد نوسان بسیار فراوان فریم این بازی هستیم) که البته آن هم مشکل چندان خاصی محسوب نمی شود؛ چرا که نوسان مذکور تداوم چنان زیادی ندارد و تنها لحظه ای بسیار کوتاه را در بر می گیرد.
پس از موارد یاد شده در سطور بالا، به مبحث کارت های گرافیک تلفیق شده در قالب دو تکنولوژی SLI و کراس فایر می رسیم تا ببینیم که این دسته از کارت های گرافیک، چه عملکرد ویژه و قابل ذکری را در بازی Star Wars Battlefront داشته اند. همان گونه که در تصویر زیر مشاهده می کنید، گیمر هایی که از دو کارت گرافیک برند انویدیا به شکل هم زمان در سیستم کامپیوتری خود استفاده می کنند، قادر به برخورداری از نرخ فریم بیشتر و تجربه کردن روانی و ثبات قابل توجه تری در گیم پلی بازی Star Wars Battlefront هستند. البته اعضای وب سایت Guru3d تصریح کرده اند که قصد بررسی عملکرد کارت های تلفیقی برند AMD را نیز در بازی Star Wars Battlefront داشته اند اما این بررسی در نهایت به جایی نرسیده است. چرا که تلفیق کارت های گرافیک AMD با یکدیگر در این بازی کاملاً ناموفق بوده و در جریان این تلفیق آزمایشی، نرخ فریم بازی Star Wars Battlefront به هیچ وجه ثبات قابل قبولی نداشته است. به این معنی که نرخ فریم بازی Star Wars Battlefront در جریان ترکیب دو کارت برند AMD با یکدیگر، به یکباره از رقم 110 فریم در ثانیه به عدد 60 فریم در ثانیه می رسیده است و بررسی کنندگان این موضوع شاهد تکرار عمل مذکور به شکل تناوبی بوده اند. به نظر می رسد که این مشکل بیشتر مربوط به پشتیبانی نه چندان کامل تکنولوژی کراس فایر در کارت های گرافیک AMD از بازی Star Wars Battlefront باشد و احتمالاً به موجب ارائه ی آپدیت های جدید درایور این کارت ها از سوی شرکت AMD می توانیم شاهد برطرف شدن آن باشیم.
در پایان بررسی چگونگی عملکرد کارت های گرافیک مختلف در بازی Star Wars Battlefront بد نیست به میزان استفاده ی این بازی جدید از میزان حافظه ی گرافیکی موجود در کارت های گرافیک ریز و درشت حاضر در بازار نیز اشاره ای داشته باشیم. بر اساس بررسی مذکور، تقریباً تمامی کارت های گرافیک موجود در این لیست توان اجرای مناسب بازی Star Wars Battlefront را در کیفیت تصویری Full HD با بالاترین میزان تنظیمات دیداری دارا هستند. اما برای گیمر هایی که خیال تجربه کردن بازی Star Wars Battlefront با کیفیت تصویری WQHD را در سر می پرورانند، می توان گفت که کارت های گرافیک با حافظه ی گرافیکی 2 گیگا بایت دیگر پاسخگو نیست و بهتر است که این دسته از گیمر ها به سراغ استفاده از کارت های گرافیکی بروند که از 3 گیگا بایت حافظه ی گرافیکی یا بیش از آن در ساختار فنی خود بهره می برند. در واقع این امر برای آن دسته از گیمر هایی که به کم تر از کیفیت تصویری Ultra HD (که تقریباً چیزی معادل چهار برابر کیفیت تصویری فول اچ دی است) قانع نیستند، حتی یک پله ارتقا می یابد و این دسته از گیمر ها باید به سراغ بهره گیری از کارت های گرافیک با میزان حافظه ی گرافیکی 4 گیگا بایت بروند (استفاده از کارت های گرافیک با بیش از میزان حافظه ی گرافیکی مذکور چندان نیاز نیست). امری که آن را به شکل عینی می توانید در تصویر زیر مشاهده نمایید.
در پایان می توان گفت که بازی Star Wars Battlefront به دلیل آن که بخش مهمی از گیم پلی خود (در واقع مهم ترین بخش از گیم پلی خود) را بر پایه تجربه ای چند نفره و آنلاین بنیان نهاده است، همانند سایر عناوین مشابه در این زمینه، چالش چندان فراوانی را برای کارت های گرافیکی حاضر در بازار ایجاد نمی کند و از همین رو به مدد کارت های گرافیک نه چندان قدرتمند روز نیز می توان آن بهره ی لازم را از بخش فنی این بازی برد. با این حال نکته ی مثبتی که در رابطه با این بازی می توان به آن اشاره کرد، بهینه بودن قابل قبول موتور گرافیکی بازی Star Wars Battlefront (نسخه ی سوم از موتور انحصاری شرکت EA یا همان فراست بایت) است که امکان تجربه ای بی دردسر را برای مخاطبان این بازی از گیم پلی اثر فوق فراهم نموده است.
سلام
این بر میگرده به تفاوت استاندار های 4k و UHD
به صورت خلاصه، 4k استانداردی هست که در شرکت های تولید صفحه نمایش به کار میره و UHD استاندارد پخش تصویر است
سلام ببخشید من ی جا خوندم ک 4kاز ultraمقدار کمی بیشتر هست اگر این درست باشه پس چرا زیاد شاهد تست فریم روی 4kنیستیم؟
ی سوال داشتم:چرا تیتان xهشت ملیونی با 12 گیگ حافظه جلوی 980tiکم میاره و فریمی برابر یا کم تر از 980tiمیده با این ک تو تراکم پیکسل های بالا بافت های زیادی رو باید پردازش کنه و کلا titanفریم بالاتری باید بده:D:D:D:D:D
:smiley9
ممنون =smile
سلام
طبق این لیست ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9/2189/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C-amd-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA-crossfire-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF”[/url]) خیر.
سلام
سیستمتون برای بازی خوبه البته گرافیکتون برای اجرای روان همه بازی ها مناسب نیست.
پاورتون بایستی حداقل 300 وات باشه.
طرفدارای جی فورس =))=))=))
بابا کی میفهمین که توی رزلوشن پایین که فریم بالای 60 میده فرقی نداره کدوم کارت گرافیک بالاتره؟؟؟؟؟
شما الترا اچ دی رو نگاه کنید
در ضمن درسته که ارم amd روی این بازی هستش ولی از mantle خبری نیست پس نمیشه بگیم برای AMD بهینه شده :-q:-q:-q
r7 370 با r9 270 کراس فایر میشن ؟؟؟
طرفدارای جی فورس =))=))=))
بابا کی میفهمین که توی رزلوشن پایین که فریم بالای 60 میده فرقی نداره کدوم کارت گرافیک بالاتره؟؟؟؟؟
شما الترا اچ دی رو نگاه کنید
در ضمن درسته که ارم amd روی این بازی هستش ولی از mantle خبری نیست پس نمیشه بگیم برای AMD بهینه شده :-q:-q:-q
r7 370 با r9 270 کراس فایر میشن ؟؟؟
می خواستم نظر شمارو بدونم در مورد این سیستم خوبه واسه بازی؟
سی پی یو core i5 گرافیک gtx 750 و 16 gig رم
و چه پاوری خوبه واسش؟
ممنون
یک سوال
این نتایج با چ نرم افزاری و نرخ فریم چطوری اندازه گیری می شود؟
جالبه که در 4K و WQHD کارت Fury X از Titan X بهتر عمل کرده:o:o:o
و در هر سه دقت تصویر کارت 980Ti از Titan X بهتر بوده
در بررسی قبلی که نتایج Fallout 4 رو منتشر کردید 980Ti از Titan X بهتر بود تو این بازی هم همین طور
به طور کلی برای خرید کارت گرافیک حرفه ای با قیمت مناسب 980Ti گزینه مناسبیه:-bdB-)B-)B-)
:-bd:-bd:-bd
جی فورس AMD رو تو بالاردها به سخره گرفته :x:x:x:x
چون بازی بهینه amd است بطور کلی کارتهای amd نتیجه بهتری گرفتن.
دلیل این برتری اینه کلاکش پایین تره دلیل ضعف سی پی یو های ای ام دی برابر اینتل هم همینه که تو نسل بعد برابر شده
من از اون فسقلی مدعی Radeon R9 NANO خیلی خوشم اومد.:D
من از اون فسقلی مدعی Radeon R9 NANO خیلی خوشم اومد.:D
GTX 980 ti رو عشق است و دیگر هیییچ…
مسئله جالب قرار گیری 980ti بالاتر از رقیبش furyx هست اونم تو بازی ایی که amd ساپورته!
تقریبا تو 99 درصد مواقع 980ti بهتر از furyx تو بازیها عمل میکنه!
اینقدر گفتن نمیدونم حافظه های hbm با پهنای باند بالا و از این صحبتها 980ti با gddr5 کارت furyx با hbm رو اینجوری مغلوب میکنه وای به حال وقتی که انویدیا کارتهای نسل بعدیش با حافظه های hbm بده بیرون
در مورد بازی هم کلا یه اپیک فیل بزرگه متاش 72 امتیاز کاربرها هم 3.8 :-q بخش تک نفره هم نداره کلا قبل از اومدنش میخواستم بازی رو بخرم اما با این وضعیت ارزش 1دلارم نداره چه برسه به 60 دلار!
خیلی جالبه بعضی تست ها 980ti بالاتر از titan x قرار گرفته