قطعا می دانیم که هوش مصنوعی در زمینه تشخیص گفتار عملکرد بسیار خوبی دارد و خطای تشخیص گفتار گوگل به تازگی به 29 درصد رسیده که پیشرفت بسیاری خوبی محسوب می شود. در واقع این روزها قابلیت تشخیص گفتار به نوعی تاثیر خوبی بر تکنولوژی ها داشته و عملکرد خوبی را ارائه کرده است.
قابلیت تشخیص گفتار
قابلیت تشخیص گفتار در انواع مختلف با عملکرد های مختلفی ارائه شده که می توان در گوشی های هوشمند هم شاهد آن بود. از سوی دیگر دقت این تکنولوژی روز به روز در حال بهبود بوده و به زودی دقت آن به 97 درصد خواهد رسید. این قابلیت در تصحیح املای کلمات نیز بسیار کاربردی خواهد بود. دانشمندان در تلاشند تا این تکنولوژی را در زبان های مختلف روز دنیا گسترش دهند. اما مهم ترین بخش این تکنولوژی دقت آن خواهد بود و حداکثر میزان خطای آن به 29 درصد خواهد رسید.
باید بگوییم که سیستم تشخیص گفتار طبق سه اصل مختلف عمل خواهد کرد که می توان به ارتباط سیگنال صوتی و تشکیل دهنده گفتار، تشخیص زبان و احتمالات در شناسایی لغات و تنظیمات صوتی اشاره کرد. در واقع این عوامل در روند اجرایی شناسایی و تشخیص گفتار تاثیر خواهند داشت. تشخیص گفتار کاربرد زیادی در دنیای تکنولوژی خواهد داشت و از سوی دیگر مسیری جدید را به دنیای تکنولوژی وارد کرده است.
انصافا با اینکه ما فارسی صحبت میکنیم و محدودیم به جهت تحریم ها؛ هوش مصنوعی گوگل توی گوشی برای تابپ واقعا عالی عمل میکنه، من خیلی وقتها که مثلا تو ماشینم یا به هر دلیلی نمیشه تایپ کرد با همین هوش مصنوعیش تایپ رو انجام میدم و واقعا عالی عمل میکنه. شاید اشتباهش در حد 10 درصد باشه. فقط مشکلی که مثلا من باهاش دارم اینه که نمیدونم چطور میشه از علائم نگارشی مثل نقطه، علامت سوال و … استفاده کرد.