تصویر مادربرد Asus WRX80 PRO WS SAGE SE به عنوان دومین بُرد با چیپست AMD WRX80 برای پردازندههای Ryzen Threadripper Pro مشاهده شد. این مادربرد یک محصول دیوانه وار مخصوص ایستگاه کاری و خلق محتوا است که قابلیتهای بی شماری را ارائه میدهد.
در حالی که ما شاهد مادربرد گیگابایت با چیپست WRX80 با نام SU80 بودهایم، طراحی ایسوس احساس پرمیومتری را منتقل میکند. با نگاهی به خود بُرد، WRX80 PRO WS SAGE SE از سوکت عظیم SP3 با 4096 پایه بهره میبرد تا میزبان پردازندههای Ryzen Threadripper Pro باشد. در اطراف سوکت 8 اسلات DIMM در نظر گرفته شده که تا 1 ترابایت حافظه DDR4 با فرکانس 3200 مگاهرتز را پشتیبانی خواهند کرد.
بر خلاف مدل گیگابایت، ایسوس هیت سینک آلومینیومی بزرگتری را در نظر گرفته تا سطح بیشتری از سیستم تغذیه را پوشش دهد. اسلاتهای M.2 نیز توسط هیت سینک بزرگی مخفی شدهاند در حالی که چیپست توسط یک فن خنک میشود. پلیت استفاده شده روی هیت سینک چیپست زیبا به نظر میرسد. همین طراحی در هیت سینک کنار پنل ورودی / خروجی نیز تکرار شده است.
تصویر مادربرد Asus WRX80 PRO WS SAGE SE
برای تغذیه، مادربرد ASUS WRX80 PRO از سه کانکتور 8 پین و یک کانکتور 24 پین استاندارد استفاده میکند که البته دو کانکتور 6 پین نیز برای بخش PCI Express در نظر گرفته شده. این مادربرد از 7 اسلات PCI Express 4.0 برخوردار است که همگی طول کامل داشته و از محافظ فلزی بهره میبرند. گزینههای ذخیره سازی شامل 8 عدد پورت SATA III، دو عدد U.2 و دو عدد M.2 میباشند. قابلیتهای ورودی / خروجی در نظر گرفته شده نیز بسیار عالی خواهند بود. تنها روی خود بُرد ما شاهد چند هِدِر USB 3.2 و USB 3.0 برای پنل جلو هستیم. این مادربرد از کلیدهای روشن / خاموش و راه اندازی مجدد به همراه زیر سیستم با کیفیت صدا که از باقی بُرد جدا خواهد بود نیز برخوردار است.
پردازندههای AMD Ryzen Threadripper Pro به مادربرد ASUS WRX80 PRO WS SAGE SE اجازه میدهند تا به تمام 128 خط PCI Express 4.0 دسترسی داشته باشند. متأسفانه تصویر بخش ورودی / خروچی مشخص نیست اما انتظار داریم در طی CES 2021 ایسوس از این مادربرد به شکل کامل رونمایی کند.
بیشتر بخوانید: تصویر مادربرد Gigabyte WRX80 SU8 افشا شد
خدای مادربردها
به به چه جلالی چه عظمتی
قسمت همه ما بشه ازین مادربردا ایشالا
?Ramin rostami,where are yooooooooooooooou
we miss yoooooooooooooooou
بقول رامین رستمی یه سیستم 64 هسته ای با این برد ببندی قشنگ 10 سال نیازی به ارتقا نخواهی داشت (سیاهچاله ی پردازش که همه چی رو خواهد بلعید)
amd همیشه محصولات پر ملاتی عرضه میکنه مثل اینتل تو خالی نیست
استاد جای خالیش حس میشه.روزای بد AMD با همه اینجا سروکله زد حالا کهAMD داره میترکونه استاد نیستش