در کارنامه ی کاری شرکت بازی سازی Blizzard شاید نتوان هیچ اثری را پیدا کرد که پس از تولید به دست طراحان این شرکت و عرضه شدن به بازار، یک شکست مطلق و همه جانبه لقب بگیرد و در این میان بسیاری از آثار تولیدی این شرکت در دنیای بازی های کامپیوتری (چه جدید و چه کلاسیک) در نهایت توانسته اند گلیم خود را از آب بیرون بکشند. در واقع اکثر آی پی های ساخته شده به دست Blizzard خیلی زود به آثار بسیار موفق و پر مخاطبی در دنیای بازی های کامپیوتری تبدیل شده اند و اگر چه این شرکت اکنون مدتی است که چندان در پی تولید آثار جدید نبوده و بیشتر به بهره برداری از بازی های قدیمی خود مشغول است، اما معدود آی پی های جدید تولید شده به دست شرکت Blizzard در طی سال های اخیر نیز همچون آثار کلاسیک این شرکت از همان الگوی موفق قدیمی پیروی می کنند. یکی از جدید ترین آی پی های ساخته شده به دست Blizzard را شاید بتوان بازی Hearthstone دانست که به شکل برق آسایی در حال افزودن بر تعداد مخاطبان خود و برخورداری از محبوبیت روز افزون در دنیای بازی های کامپیوتری است.
به تازگی اعضای شرکت Blizzard در کنفرانس خبری مربوط به انتشار تازه ترین بسته ی الحاقی این بازی که با نام نجوا های خدایان قدیم شناخته می شود، به ذکر این نکته پرداخته اند که تعداد کاربران بازی Hearthstone اکنون از مرز 50 میلیون نفر عبور کرده است. این در حالی است که حدود دو ماه قبل یعنی در ماه فوریه ی سال جاری میلادی، در اظهار نظری مشابه توسط آنان، تعداد کاربران بازی Hearthstone رقمی بیش از 40 میلیون نفر اعلام شده بود. به این ترتیب در طول دو ماه گذشته رقمی نزدیک به 10 میلیون کاربر جدید به مخاطبان کلی بازی Hearthstone بر روی تمامی پلتفرم های مقصد این بازی یعنی کامپیوتر های خانگی (ویندوز و مک) ، iOS و اندروید اضافه شده است که در نوع خود رقم قابل توجهی به نظر می رسد. در واقع برای اثری که حداکثر دو سال از انتشار آن بر روی پلتفرم های مقصد خود زمان می گذرد، رقم مذکور در جذب تعداد مخاطب می تواند یک عامل مثبت قلمداد گردد. شاید بتوان گفت در کنار گیم پلی اعتیاد آور و مجذوب کننده ی بازی Hearthstone (گیم پلی این اثر مبتنی بر کارت بازی دیجیتال است) و همچنین رایگان بودن این بازی (بازی Hearthstone نیز همانند بسیاری از آثار مشابه روز از سیستم امتحان پس داده و پر سود پرداخت درون برنامه ای بهره می برد). یکی از عوامل مهمی که در سیر صعودی تعداد مخاطبان این بازی در طی این مدت نسبتاً کوتاه بسیار تاثیر گذار بوده است، برنامه ریزی های منظم انجام شده از سوی شرکت Blizzard برای حضور بازی Hearthstone در رقابت های مختلف بخش ورزش های الکترونیک یا eSports بوده است. در واقع یکی از برنامه های اصلی و سیاست های متمرکز شرکت Blizzard در رابطه با فرنچایز های مهم خود (که در حال حاضر اکثر آن ها را آثار رقابتی و آنلاین تشکیل می دهند) ورود این بازی ها به رویداد های مهم eSports برای استفاده از پتانسیل های بسیار بالای این بخش نوین و پر مخاطب از دنیای بازی های کامپیوتری به منظور حرکت رو به جلوی آثار مذکور بوده است. برنامه ای که بازی Hearthstone به بهترین شکل ممکن از آن بهر جسته و از این طریق تعداد مخاطبان کلی خود را در طی این مدت نسبتاً کوتاه به رقم قابل توجهی افزایش داده است. باید منتظر ماند و دید که آیا سران Blizzard خواهند توانست نظیر همین سیاست امتحان پس داده و موفق را در رابطه با تازه ترین آی پی خود یعنی بازی Overwatch هم تکرار نموده و از این بازی جدید هم یک معدن طلای غنی و تازه کشف شده برای خود بسازند یا این که برای نخستین بار در طول دوران حرفه ای خود برای رسیدن به این هدف با شکست روبرو خواهند شد.
روی پلتفرمهای موبایلی میتونه خوب مانور بده مخصوصا حالا که دور دور بازیهای آنلاینه
یک بازی ترسناک با این همه طرفدار.
لول دیگه چیه.
درسته.
طرافداراش زیادن.
ایول.
من الان سه ماهه بازی میکنم بازیش اعتیاد آوره
ولی برای قوی شدن بابد کارتهای خوب داشته باشی که اونم بیشتر با پول بدست میاد ولی یه بخش جذاب داره که میتونی با کارتهای خیلی قوی بازی کنی که خیلی باحاله
چیزی که خیلی وقته فکر منو به خودش مشغول کرده.گیم پلی مضخرف heros of the storm هستش.بازی که واقعا نمیدونم چرا از فرمول dota و lol استفاده نکرده.
مرسی:-bd