چند وقتی است که به نظر میرسد موضوع فضای مجازی و کنترل آن به مهمترین دغدغه مجلس یازدهم تبدیل شده و روزانه تعدادی از نمایندگان زمانی را صرف اظهار نظر پیرامون این موضوع میکنند. احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان مجلس، آخرین شخصی است که از خانه ملت اظهار کرده کنترل فضای مجازی نباید در دست دولت باشد و برای مردمی که از تلگرام اسرائیلی استفاده میکنند، اظهار تأسف کرده است.
اینترنت باید از دست دولت خارج شود
فلاحی در گفتگو با خبرگزاری ایلنا در خصوص طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانها گفت که انسداد شبکههای اجتماعی که مطرح شد بخشی از این طرح است، اصل این طرح میگوید که اینترنت باید از دست دولت خارج شود و شبکه ملی اطلاعات پا بگیرد
او ضمن اشاره به اینکه در بعضی از کشورها اینترنت در دست نهادهای نظامی است، گفت که معتقد است اینترنت و شبکه مجازی نباید در دست دولت باشد و در کشور ما میتواند در دست نهادی باشد که زیر نظر رهبری کار میکند. او در ادامه افزود:
“هنگامی که اینترنت زیر دست دولتها باشد و از آن استفاده کنند، عامل بسیاری از مشکلات و فتنهها میشود.”
فلاحی در پاسخ به این سوال که “چگونه میشود اینترنت در دست دولت باشد، آن هم در شرایطی که سهامدار بخش عمدهای از اپراتورهای شبکههای همراه کشور نظامیها هستند؟”، گفت:
“بحث اپراتورها و زیرساخت جدا است؛ پولی که امروز به دست تلگرام داده شده و این همه هزینه شد، آمدنیوزها را اداره کرد، اینها که همه دست دولت بوده است. بحث اینترنت جداست؛ در حال حاضر اینترنت عملا در دست دولت است و هرجا که وزیر بخواهد، مثلا هزینهها را در اختیار تگلرام قرار میدهد اما در بحث زیرساخت به شبکههای داخلی کمکی نمیکنند پولها جای دیگری هزینه میشود.”
او تأکید کرد که با تصویب این طرح قصد دارند انحصار شبکههای اجتماعی از اختیار دولت خارج شود.
اگر شبکههای اجتماعی خارجی بد است چرا از آن استفاده میکنید؟
نماینده مردم همدان در پاسخ به این سوال که چرا باوجود این سطح از انتقادات هنوز از شبکههای اجتماعی مانند توئیتر استفاده میکنند، پاسخ داد:
“اگر من از شبکه اجتماعی غیربومی استفاده میکنم، برای این است که مخاطب من در آنجا حضور دارد و در آن فضا از من مطالبهگری میکند و باید جواب بدهم. هنگامی که مخاطب من در واتساپ یا تلگرام ارتباط بر قرار میکند من هم مجبورم در این فضا پاسخ دهم و به اجبار باید این پیامرسانها را در تلفن همراه خودم نصب کنم و اِلا هیچ انگیزه و ارادهای برای استفاه از این برنامهها ندارم.”
او در ادامه اذعان کرد که هنگامی که یک پیامرسان بومی را همه استفاده کنند و شبکه ملی مورد استقبال همگان قرار گیرد، دیگر از پیامرسان غیربومی استفاده نخواهد کرد.
فلاحی معتقد است که پیامرسانهایی مانند ایتا که با 2 مهندس اداره میشوند چیزی کم از تلگرام با 800 مهندس ندارد، “فقط در بعضی از مواقع سرعتش کم میشود” که آن هم به دلیل عدم حمایت است.
استفاده جامعه از تلگرام اسرائیلی جای تأسف دارد
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در رابطه با بیاعتمادی کاربران به پیامرسانهای داخلی، گفت:
“چگونه است مردم به تلگرامی که با اطلاعاتش اسرائیل میلیاردها تومان تجارت میکند اعتماد دارند اما به یک پیامرسان داخلی که به حفظ حریم شخصی افراد احترام میگذارد و مراقب قانون است، اعتماد نمیکنند؟ واقعاً جای تاسف دارد جامعه به تلگرامی که در دست صهیونیستهاست و با هدف جاسوسی طراحی شده است اعتماد میکنند اما به پیام رسان داخلی شک دارند.”
او نهادهای نظارتی کشور را دلیل این بیاعتمادی دانست و از این بابت ابراز تأسف کرد.
بیشتر بخوانید: اولین مخالفت با طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی!
یوتیوب چرا باید فیلتر باشه؟من تا وقتی نرفته بودم فکر میکردم کلا سایت … هستش ولی الان که میرم کلی ویدیو خبری و آموزشی هست با وسواس عجیب و سانسور زیاد برای جلوگیری از بی بند و باری.چرا باید فیلتر باشه؟؟
آقایی که میگی فیلتر شکن باید ممنوع بشه وی پی ان را همه مردم دنیا استفاده می کنند و چیزی ما ندارم به روزی که فروخته نشود به فرض محال اگر راه را کامل بستند پس چطوری از اینترنت مردم استفاده بکنند ؟؟!!! فیلترینگ کاملا بی اساس و بی منطق است مثلا تقریبا تمام شبکه های اجتماعی فیلتر است یوتب و نتفلیکس فیلتر است چرا؟ چه کسی به شما گفته یوتوب مستحجن است !؟ چرا بی خودی به همه زمین و زمان برچسب مستحجن میزنید ! یعنی دیدگاه کلی مستحجن یعنی فقط پ***ن اما کارتون را هم شما گاهی اوقات وارد این دایره میکنید.خیلی سایتها بی خودی فیلتر است در ضمن از اون ور هم فیلتر است !!! سرعت اینترنت در هنگام استفاده از فیلتر شکن در بعضی موارد خیلی سریعتر است اگر همین فیلتر شکنها نبود شما برای باقی ملت تعیین تکلیف نمیکردید که سایرین استفاده نکنند اما من عقلم میرسد استفاده بکنم ایرادی ندارد؟ !
این جمله را همه شما شنیده اید که آنچه را برای خود نمیپسندی برای دیگران نیز مپسند این سخن گزیده ای از سخن پیامبر است خب پس چرا اینجا این این جدیث را نقض میکنند! چرا خودشان از آن چیزی که برای دیگران منع کردند خودشان استفاده می کنند اگر بد است برای همه بد است اگر خوب است برای همه خوب است بچه ها موضوعش سواست بچه باید تربیت بشود اما فرد بالغ که قرار است به سربازی رفته و تشکیل خانواده دهد و در کل وارد اجتماع شود چرا در کنار گودکان قرار می گیرد! طرحی که قرار است اجرا بشود لازمه اش همکاری مردم هم است بله اینجا مثل قبل نمیتوانند یکجانبه حکم دهند چونکه اگر مردم همکاری نکنند طرحشان بلکه مختومه شود یا دست کم تعدیل شود مثل طرح مسخره ازدواج اجباری که کاملا منکرش شدند از اول چنین طرحی بوده امیدشان از این طرح صیانت فضای مجازی این است با حداقل کاهش در فیلترینگ مردم دیگر از فیلتر شکن استفاده نکنند تا جایی که ترافیک خارج اصلا !!! استفاده نشود؟؟؟ و در این صورت اینترنت هم خیلی ارزان میشود !!! یاکامنت گذاری جرم حساب میشود !! خرید و فروش فیلترشکن جرم است ! یا … .یعنی کسی که این حرفها را میزند بویی از جهان اینترنت نبرده و حتی یک حساب ایمیل شاید ندارد در حوزه دیگری فعالیت کرده و ناگهان مسئوال تصمیم گیری اینترنت شده و واقعا جای تاصف دارد در ادامه این مسئله مثل بستن دانشگاه میماند که یک دهمه بسته بود و بسیاری از مردم از نعمت تحصیل کردم به مدت ده سال محروم شدند که آن هم به دلیل نیاز جامعه به دکتر و مهندس مجبور به دوباره بازگشایی شد خب اینجا هم که بحث اینترنت است همین مسئله تکرار میشود اینترنتی که قرار است به مردم در آینده ارائه شود اگر از دیدگاه مردم کامل و کافی نباشد مردم از آن استفاده نکنند باعث ضرر اجتماعی فرهنگی و اقتصادی میشود و شاید ناچارا به جای اول هم باز گردد . و در آخر پیشرفت و آزادی در سایه محدودیت ها امکان پذیر نیست مردم باید از زندگی خود احساس لذت بکنند در غیر این صورت مردم باید برای زندگی کردن از کشور مهاجرت کنند .
اول اون حدیث امام علی به امام حسن هستش.
دوم چرا مهاجرت کنن. نخیر آقا ما هیج جا نمیریم ایران کشور ماست خانه ماست و ما هم توش میمونیم. ….
حالا هرچی.. احدایث رو که نقض میکنن
چیزی که خودشون استفاده میکنن رو برای مردم ممنوع میکنن
این حدیث پیامبر رو که شنیدی : رُطَب خورده، منع رطب کِیْ کند؟
ایران کره شمالی نیست و نخواهد شد.و ایران بی در پیکر ترین فضای مجازی رو داره.ایران قوانین داره اما درست اجرا نمیشه بعد فیلتر میکنن که اشتباه هستش.
قوانین برخی کشور ها:
1.آلمان فیلترینگ اینترنت در آلمان، براساس قانون فدرال و رای دادگاه ها صورت می گیرد. با این حال از آنجا که ساختار اطلاعاتی آلمان عملا زیرمجموعه آمریکاست، مسدودسازی محتوای سیاسی به ویژه در مورد مسائل سیاسی ضدصهیونیستی مثل نفی هولوکاست اولویت دارد.
قانونی در آلمان برای مبارزه با نفرتپراکنی آنلاین تصویب شده که به موجب آن شرکتهای فناوری ملزم هستند محتوای غیرقانونی و
مشکوک را به سازمان جنایی فدرال آلمان ارجاع دهند
همچنین این قانون شرکتها را ملزم میکند تا برخی اطلاعات محرمانه پست از جمله IP آدرس آن را در اختیار این سازمان قرار دهند
2.ایتالیا .این کشور پایین ترین رتبه آزادی رسانه را در اتحادیه اروپا دارد و با اینکه در فضای مجازی به عنوان کشوری تقریبا آزاد شناخته می شود، حریم خصوصی کاربران را رعایت نمی کند. محدودیت بر اینتنرت در ایتالبا در دو سطح عمومی است و همچنین به صورت اختصاصی براساس منافع سیاستمداران ارشد دولت و پارلمان و کلیسای واتیکان انجام می شود.
3.استرالیا کشوری که نامش معادل کل قاره اقیانوسیه است در سال های اخیر برنامه جاه طلبانه ای را برای کنترل اینترت آغاز کرده است، تا آنجا که در این زمینه استرالیا بیش از متحدان غربی اش با چین به عنوان بزرگ ترین سانسورکننده اینترنت مقایسه می شود.
در آخرین اقدام، نهاد مدیریت ارتباطات و رسانه استرالیا (آسما) دسترسی به سرویس های گوگل را محدود ساخت. همچنین بزرگ ترین جزیره جهان جایی است که مردم به جای نرم افزارهای فیلترشکن به طور داوطلبانه از فیلترینگ استفاده می کنند.
4.چین در حالی که غربی ها چین را به خاطر فرق قائل نشدن میان فیلترینگ پورنوگرافی با فیس بوک، بی بی سی، ویکی پیدا و محدود ساختن خدمات گوگل به عنوان بزرگ ترین فیلترکننده اینترنت متهم می کنند، این کشور، ما به ازای چینیِ همه جذابیت های اینترنتی را برای کاربران داخلی فراهم آورده و هیچ کم و کاستی برای آن ها نگذاشته، تا جایی که بزرگ ترین جامعه مجازی جهان با 140 میلیون کاربر دائم را از آن خود کرده است
این حرف ها بی ربطه. از هر هشت نفر آدم روی زمین یه نفر چینیه. معلومه بزرگترین جامعه مجازی میشه. همین الان تمام اینترنت بچرخید چندتا بازی انلاین بازی کنید همه جور آدم هستش الا یه دونه چینی. اینترنت چین یه قفس بزرگه همین.
دوما همون چینی که میگید نسبت به ایران خیلی خیلی بیشتر آزادی دارن مردموشون حداقل لباس تنشون خودشون تعیین میکن. دو تا خواننده دارن تو تلویزیون براشون بخونه. این حرام است آن حرام است ندارند. فقط تو امور سیاسی خودشون حقشون از دست دادن.
ولی ما چی؟
ما تمام امور زندگیمون دادیم دست یه عده دیگه و هیچی چیز جز جنگ, تحریم, فقر و سانسور و سرکوب گیرمون نیومد.
کشورهای اروپایی برای ما مثال میزنه …
این کشور یوتیوب با اون همه ویدیو آموزشیش که میتونه کلی آدمو آموزش بده تا یه چیز یاد بگیرن و به درد زندگی و آیندشون بخوره و یه تاثیری تو معیشتشون داشته باشه فیلتر هستش.
تا ده سال پیش اجازه بده یه شبکه اجتماعی ایرانی داخلی مثل کلوب سر پا بمونه. حالا داره برای ما از فیلترینگ کشورهای دیگه میگه …
کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو زده به خواب، نه!
این کشور هایی هم که اسم بردید همه قوانین بهتری و عادلانه تری .. دارن، مجلس قانون گذار شون مباحث مهم تری رو برای تصمیم گیری و وضع قانون انتخاب میکنه…..
واردات گوشی رو که کلا ترکوندید، اینترنت هم که دارید میبندید، فقط میمونه هر شب بیاید گوشی هامون رو چک کنید که اونم انشاالله سال آینده توی مجلس دربارش تصمیم گیری میکنید.
ایلان ماسک اینجوری میخواد ادم ها رو به اینترنت وصل کنه.
یه چیپ با قطر 23 میلیمتر وضخامت 8 میلیمتر درست کردن.
یه تیکه از جمجمه رو در میارن و اون چیپ رو میچسبونن به مغز و پوست سر رو دوباره میذارن سرجاش
وایرلس هم شارژ میشه!
کنترل فضای مجازی چیزی ناشدنیه
طرف فکر کرده که یه کتابخونه هست که کنترلش کنن
نترسید هیچ اتفاق بدی نمی افته
کاری نمیتونن بکنن
خدا با ما هست و برای ما سورپرایز بزرگی دارد
مشکل این جماعت خرمزهبی هستند که در ایران هی دم از سانسور میزنند انقلاب فرهنگی را با سانسور یکسان میدانند و برای این کار فشار وارد می کنند در آمریکا و غرب تبلیغات اسلامی در فضایی آزاد صورت میگیرد و باعث شده بسیاری افراد که در فرهنگی متفاوت زندگی کرده اند به اسلام روی بیاورند اما در ایران بعد از انقلاب تبلیغات اسلامی شدید همرا با سانسور شدید نتیجه ای عکس داده یاد این حدیث انسان عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود افتادم به چشم به عینه میبینند نتیجه کارهای خودشان را اما درس نمیگیرند و دوباره آن اشتباه را مدام تکرار میکنند در لبنان که چسبیده به اسرائیل است اگر حزب االه 1 درصد از کارهای شما خرمذهبی ها را انجام میداد مردم لبنان جبهه مقاومت و حزب االه لبنان را دو دستی تحویل اسرائی داده و داوطلبانه به یوغ این کشور شیطانی در می آمدند اما در عوض خیلی از مردم لبنان حتی مسیحی ها طرفدار حزب االه لبنان هستند اما در ایران همان طور که میبینید خیلی ها سواره نظام آمریکا هستند فکر می کنید برای چه؟!
خوشم میاد خودتونم آخر تیتر علامت تعجب گذاشتین
من دکترا دارم. از بیکاری حدود 2 ساله خرج زندگیم رو از کسب و کارهای مجاز اینترنتی درمیارم
چنانچه دسترسی من از پایگاه ها و منابع پژوهشی جهانی مسدود گردد، در و دیوار شهر محل کسب و کارم خواهد بود….
آنچه شرط بلاغت بود عرض کردیم خواه پند گیر خواه ملال…
مردم ایران به خاطر آزادی انقلاب کردن ولی الان ….
نه اشتباه نکن..
الان مردم امریکا و کشورهای غربی و شرقی همه آرزو داشتن تو ایران زندگی میکردن واقعا الان دارن به زندگی ما ایرانیا حسودی میکنن و حرص میخورن
جوری که انگار توی یک زندان بزرگ دارن زندگی میکنن
اونا دوسدارن همه شبکه های اجتماعیشون و اینترنت و رسانه شون سانسور و محدود باشه و ازادی بیان نداشته باشن و نرخ تورم و گرانی بره تا آسمون و …..
فقط ما خوبیم چون اینجوری نیستیم، …
چاکر شما مسئولین مملکت
کی گفته اتفاقا آزادترین و پاکترین کشور دنیا هستیم
آی لاو یو “جیره” :)))
فقط میتونم بگی هییییی …هییییی
اگر دنیا گلستان شود دیگر فایده ای ندارد ، چیزی که از ما دزدیده شد “جوانی”
مشکل از تلگرام نیست مشکل از بیخه کلا .. از زندگی کردنه .. زنده بودنه
ما نباید روز خوش ببینیم نباید آب خوش از گلومون بره پایین نباید چیزی بخوریم چیزی ببینیم لذتی ببریم .. مشکل اینه مشکل تلگرام نیست
فرمایش کاملا درست
در محدودترین و پرسانسورترین کشور دنیا زندگی میکنیم
دیگران برای ما تصمیم میگیرن چی بخوریم، چی بنوشیم، چی بشنویم، چی ببینیم!
سانسور تاحدی هست که تلویزیون جرات نمیکنه شهرهای و ساختمونای کشورهای پیشرفته رو نشون بده تا مردم نبینن چه شهرهای شیک و منظم و تمیزی دارن
فقط موقعی نشون میده که خبر منفی باشه (مثلا بلای طبیعی ، حادثه ، اعتراضات یا جنگ ویرانی و اشوب) که این تصاویر از کشورهای پیشرفته در ذهن مردم باشه!این گونه فکر و ذهنمون رو محدود میکنن
اگر اینترنت و ماهواره نبود واقعیت هارو نمیدیدم همه مون رو مثل ربات شستشوی مغزی کرده بودن
دقیقا. خوشحال شدم یکی اینجا طرفند رسانه ایی که در حال حاضر اجرا میشه یادآوری کرد و حواسش هست. اگه اینترنت و ماهواره نبود ما هنوز یه جامعه از همه جا بی خبر بودیم که طوطی وار زندگی می کردیم.
مرسی دوست عزیز
گفتی ربات یاد یک داستان علمی تخیلی افتادم که خیلی سال پیش در مجله دانشمند خواندم توی داستان یک شهر بود مال رباتها توش جای ربات و انسان عوض شده بود حتی رباتها بچه ها رو با ناخونگیر ! به عنوان حیوان خانگی می فروختند یک خبرنگار کنجکاو شاید هم مامور ویژه وارد در لباس رباتی وارد شهر میشه و وانمود میکنه رباته تا اینکه شب میشه و حسابی گرسنه حالا توی شهر ماشینها چطور غذا بخوره؟ خب نزدیکی خودش میره چند تا بوته تمشک یا توت فرنگی پیدا می کنه نصف شب میره لباس رباتی را باز میکنه و میره تمشک میخوره بعد از مدتی متوجه اشخاص دیگه میشه که اونها هم لباس رباتی پوشیده بودند مثل اون در گوشه ای دیگر لباس رباتی خود را باز کرده تمشک می خوردند!!! بعد متوجه شد تمام شهر در حال وانمود کردن به ربات بودن هستش !!! داستان همین جا داستان تمام میشه این داستان هم شبیه حکایت امروز ایران ماست خودتون بفهمید چه ارتباطی داره .
خودت رو به دکتر نشون بده. تو تلویزیون شبکه نسیم همیشه معرفی کشور های دنیا رو داره. نگاه نمیکنی عقده ای شدی
قفل علی من منظورم شبکه نسیم نبود شبکه های 1 2 3 4 5 رو ببین
چشم گوشتو بستی چرا؟
روز به روز پیشرفت پله های ترقی رو طی میکنیم، …..
.هر روز و هر شب میگید آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند پس چرا از سایه خودتون هم میترسید؟هی اینترنت و راه های ارتباطی رو مسدود و تنگتر میکنید .بچه های خودتون تو کشورهای اروپایی و آمریکایی دارن عشق و حال میکنن اون وقت برای ما حرف از اینترنت ملی و بستن و فیلتر کردن میزنید؟!اینترنت ملی رو من میخوام باهاش چکار کنم؟ویندوز رو چطور آپدیت کنم؟چطور آنتی ویروس رو آپدیت کنم؟چطور نرم افزارهایی که همش خارجی هستن رو دانلود و آپدیت کنم؟هرقدر بیشتر مردم رو در تنگنا قرار بدید بیشتر از شما متنفر میشن.کاش به جای این حرف ها و وضع قوانین محدود کننده فکری به حال اقتصاد نابود شده و گرونی و دزدی ها و وجهه ی بین المللی کشورمون کنید.مردمی که تا کمر سرشون رو کردن تو آشغالدونی تا لقمه نونی توش پیدا کنن یا ظورف پلاستیکی ضایعاتی پیدا کنن بلکه با فروش اون پولی بدست بیارن.شماها زیر شکمتون پره و ماهی صدها میلیون پول میزنی به جیب و همه شبکه های اجتماعی و سایت ها به روت باز هست چی از درد مردم میدونی؟.
شما یه مسنجر معرفی کن که نه اسرائیلی باشه و نه ایرانی ( اسرائیل و باقی کشور های استکباری هم تصمیمی برای خریدش نداشته باشن! )، من و باقی کاربرای تلگرام مهاجرت میکنیم بهش!
ینی همه پیام رسانای دنیا دست اسراییله؟ چه خوب!
خبر نداری مگه آره حقیقت داره همه چیز دنیای کامپیوتر هم همین طور است خوب از فردا با کبوتر نامه رسون پیام بدیم !!!
من موافق بستن فضای مجازی نیستم .امریکا تیک تاک را فیلتر نکرد .بست. جون سرور هاش داخل امریکا نبود.اینترنت جهان تحت کنترل سازمان نظامی امریکا به نام NSA . روزانه ۳میلیارد نفر -البته دقیق نیست اما همین حدود ها هست- توسط همین سازمان در جهان نظارت میشوند.چون فضای مجازی میتونه به سرعت به فضای امنیتی تبدیل بشه .فضایی مخالف امنیت ملی هر کشور.من مخالف بستن پیامرسان هستم اما موافق کنترل هستم.باید بپذیریم فضای مجازی دیگر صرفا مکانی برای تفریح یا ارتباط نیست.
همین جند وقت پیش در اعتراضات امریکا اینترنت واشنگتن برای مدتی قطع شد.
داری جوک میگی
داری از محدود کردن مردم… دفاع میکنی
نبودن ازادی رسانه و ازادی بیان باعث …..فساد میشه
من راضی نیستم تو یا هرشخص بیسواد دیگری برام تصمیم گیری کنه
اونایی که میگن شبکه ملی اطلاعات جاسوسیه.بگید چرا تو همه جای دنیا اینترنت دست نظامی هاست؟
تو همه جای دنیا اینترنت دست نظامی هاست؟ همین جمله بتنهایی نشون میده شما مثل تیوریسین هاتون فقط سفسطه بلدید بدون هیچ سوادی! جالبه که خودشونم با دنیا مقایسه میکنن! شما فقط با کره شمالی مقایسه میشین
اینترنت آمریکا دست پنتاگون آمریکا ست که یه واحد نظامی و رئیس اش هم نظامی. واحد NSA. National security agency
یادت باشه مردم اینجا نمیان که شما مغز شویی شون کنی با اطلاعات اشتباهت، دیگه این چیزارو راحت میشه به انگلیسی سرچ کرد که اطلاعات موثق داشته باشیم
واقعیته.دوست نداری قبول نکن.بیشتر سرچ کن پیدا میکنی.
چی میگی الان تو حرفت چیه؟
دولت که شخص وزیر جوان بارها گفته کنترل فضای مجازی دست اون نیست و عملا کارهای نیست! بارها گفته! دست دوستای شماست! دیگه چی میخواید؟
عمو خوابی/ پاشو بابا کجا همه جا
لابد منظورتون کره شمالیه
همه جای دنیا نه بیشتر کشور های (( سیاست محور )) مثل عربستان ، انگلیس ، چین ، روسیه ، آمریکا ، ایران ، کره شمالی اینترنت دست نظامی هاست .
وقتی تو ایران نهادی غیر از دولت یا مجلس میتونه منجر به فیلترینگ یه پیامرسان بشه یعنی تو ایرانم تقریبا نظامیه همین الانشم .
کاملا این نوشته هدف دار ذهن مخاطب رو به سمت مسئله فیلتر سوق میده
درصورتی که شبکه ملی اطلاعات به معنی قطع اینترنت بین الملل یا از دسترس خارج کردن پیام رسان هایی مثل واتساپ وگوگل و… نیست چون جایگزین داخلی مناسب ندارن فقط و فقط هدف افزایش کیفیت و پایداری زیر ساخت سایبری و افزایش تاب اوری در مقابله با تهدیدات این نماینده هم نظر خودشو گفته پس اینقدر چرند نبافید
ولی خداوکیلی یوتیوب نه تنها نباید فیلتر باشه بلکه تعرفه استفاده ازش باید نیم بها باشه، نمیدونم کی میخواد استفاده بد بکنه از یوتیوب که با فیلتر شکن و سایت های….نمیتونه، هرچی کلیپ آموزشی و بدردبخوره تو این یوتیوبه، تو همین اپارات خودمون هم بگردی کلی کلیپ مورد دار پیدا میشه.
دقیقا یوتیوب سالم ترین و مفید ترین شبکه ی اجتماعیه ، ولی محتوا های فارسیش اکثرا بدردنخوره یا سیاسی و جناحی ، مشکل از یوتیوب و اینستا و تلگرام نیست ، بخش عمده مشکل از فرهنگ جامعست که ترجیح میدن بیان فقط حرفای سیاسی و عقیدتی بیان کنن و گرنه الان تو یوتیوب هندی ها کلی مهارت و راهکار فنی گذاشتن ، خود غربی ها از یوتیوب برای حرفای سیاسی استفاده نمیکنن و برای این کارا میرن سراغ توییتر ، برای همینم یوتیوب شده سالم ترین شبکه ی اجتماعی تا زمانی که توش فارسی سرچ نکنید !
اگه حافظه تاریخی داشتیم یادمون میومد که نمایشگاه میذاشتن توش به بنر یوتیوب سنگ میزدن! ما با اینا طرفیم!
از نظر اینا همه چی اسراییلیه! نوچه هاشون اینجا خودشونو خفه میکنن که آی اینتل اسراییلیه برین AMD بگیرین!
ولی چقدر عجیب سرنوشت همه …ها شبیه همه وچقدر خوب که از تاریخ درس نمیگیرن…
مشکل اصلی و اولیه ما با این طرح اول سانسور است نه نظارت چرا هی کشور آمریکا را مثال میزنید می گویید که در جاهای دیگر دنیا هم همین طور است واقعا همین طور است استفاده از وی پی ان جرم باشد یا ماهواره و ویدئو ممنوع یا مردم را در اروپا به زور بخواهند بهشتی بکنند هر چیزی حدی دارد آخر این بازی تا کی قرار است ادامه پیدا بکند بازیی که برنده ندارد اگر آن دیگری ها را آزاد کردید و سانسور را کنار گذاشتید بیاید درباره نظارت با ما بحث بکنید … .
حرفای سطحی و بر اساس عقده
شما ها ما را عقده ای کردین چشم برای دیدنه گوش برای شنیدن زبون برای حرف زدنه چرا دیگری افسارش را در دست بگیره ! مثلا من برم توی خیابون از پشت بگیرمت چشماتو ببندم جاش بهت عصای کوران را بدم خوبه خوشت میادش از اون به بعد باید بری کوراکوری راه بری تو به من نمیگی که چرا تو نمیزاری من چشامو باز کنم خودم چشم دارم می بینم احتیاج به هیچ چیز دیگه ای ندارم تو فقط چشمامو باز کن بزار خودم برای خودم ببینم !؟
از من میشنوی ادم معمولی از مردم دفاع میکنه اما …
تو که از عقده حرف نزن سر جدت! از حرفای شما سطحی تر در تاریخ بشریت نبوده
ما عقده ازادی و پیشرفت و عدالت داریم اما اینا عقده محدود کردن و ….
جامعه که فقط از تو و امثال تو تشکیل نشده جامعه از هر طیفی تشکیل شده این را فراموش نکن به قول سردار سلیمانی جامعه مال دختر بی حجاب هم هست است ….
کاملا منطقی بود
در محدودترین و پرسانسورترین کشور دنیا زندگی میکنیم
دیگران برای ما تصمیم میگیرن چی بخوریم، چی بنوشیم، چی بشنویم، چی ببینیم!
سانسور تاحدی هست که تلویزیون حکومتی جرات نمیکنه شهرهای و ساختمونای کشورهای پیشرفته رو نشون بده تا مردم نبینن چه شهرهای شیک و زیبا ، منظم و تمیزی دارن
فقط موقعی نشون میده که خبر منفی باشه (مثلا بلای طبیعی ، اعتراضات یا جنگ ویرانی و اشوب) که این تصویر از کشورهای پیشرفته تو ذهن مردم باشه!
تو اخبار و مستندات صدا وسیما زیاد اسم پایتخت کشورها رو میشونیم اما تصویری محدودی رو نشون میده تا ندونیم چه شکلین.
و این گونه فکر و ذهنمون رو محدود میکنن
اگر اینترنت و ماهواره نبود واقعیت هارو نمیدیدم همه مون رو مثل ربات شستشوی مغزی کرده بودن تا الان
همیشه همینه، چند ماه قبل از انتخابات تا جایی که بشه از همه طرف فشار وارد میکنند، به انتخابات که نزدیک شدیم کم کم همینا دوباره آزاد میشه که ثابت کنند خیلی به ملت لطف دارند، روز انتخابات هم که طبق معمول بنام روز ملی آزادی ثبت میشه!
اهای اونایی که میگن همه چی باید ازاد باشه بهتره مهر خاموشی بر دهان خودشون بزنن.چون امریکا به تیک تاک دستور داده باید سرور هات داخل امریکا باشه یا مالک شرکتت ما امریکایی ها باشیم.بنا براین ایران حق داشته به تلگرام بگه باید داخل ایران سرور داشته باشی.ایران هم حق داره شبکه ملی اطلاعات داشته باشه.کسایی هم که از توهم جاسوسی حکومت میترسن برن جایی تو دنیا پیدا کنن که کسی ازشون جاسوسی نکنه.هرچند هم چین جایی وجود نداره.
چه ربطی داره که آمریکا برای مردم خودش یه دیدگاهی داده. اون مردم با قدرت میتونن از حق خودشون، اگه این کار نقض حقوقشون باشه، دفاع کنن. دلیل و توجیه نمیشه برای کارهای مشابه. کما اینکه هر کشوری بسیار کارها در حق و حقوق مردمش انجام بده، امثال شما مهر سکوت بر دهانتان میخوره. موقع نقض حقوق که میشه یه تصویر وارونه ارائه شده از غرب میشه الگو و وسیله قانونی جلوه دادن هر مسئله. بگذریم که دسترسی به اطلاعات در بسیاری کشور ها از مجراهای مستقل قضائی و قانونی و حقوقی میگذره و شرکت ها کاملا حق دارن درخواست دولت رو برای دسترسی به اطلاعات کاربرانشون رد کنن. مراجعه کنید به گزارش شفافیت که کمپانی های تکنولوژی چند ماه یکبار منتشر میکنن و داخلش میشه این جزئیات رو به شفافی مطالعه کرد. که شما ظاهرا کوچکترین اطلاعاتی ندارید و فقط پر از نفرت و باد هستید.
خودت فهمیدی چی گفتی ؟
نابغه بخاطر اینکه میترسه چین جاسوسی کنه میگه اون مثل ما با همه دنیا دشمن نیست
ما هم برا مردم خودمون یه دیدگاهی داریم
ولی اگه کسی حرف مخالفت زد میشه سطحی و از روعقده عمو؟
بابا یکی به اینا بفهمونه وقتی شما با اون عقلتون که اجازه استفاده ازشو ندارین میفهمین که سازمانهای اطلاعاتی همه دنیا سعی در جاسوسی دارن ما هم میفهمیم منتها ترجیح میدیم اونا بکنن تا چین و روسیه و شما ….
خب شما عاشق امریکایی دلیل نمیشه اجازه بدیم امنیت ملی بهم بخوره.ایران هم مثل خیلی از کشور ها مثل گواندا زیر پونزی روسیه وچین وکره جنوبی و کل کشور های اروبایی باید شبکه ملی اطلاعات داشته باشه.
تو اول فرق امنیت ملی و مصلحت نظام رو بفهم بعد تز بده
اقای دکتر هم امنیت ملی مهمه هم مصلحت نظام.از دنیای فانتزی بیا بیرون
واقعا حرفات خیلی خنده داره و چرته
درسته امریکا تیک تاک رو بسته
اما نمیره مث ایران مردمش رو محدود کنه و به فقر بیندازه
….
گرانی و تورم ندارن
….
اصلا قابل مقایسه نیستیم برچه منطقی این حرفارو زدی
استفاده مردم از واتس اپ نا امن و بدرد نخور جای تاسفه نه تلگرامی که امنترین و کارآمد ترین پیامرسانه ، الان من تو تلگرام چت شخصی و معمولی میکنم چه سودی برای اسرائیل داره با این منطق داغون باشه که مردم هم نباید بخاطر جاسوسی شما از پیامرسان های داخلی استفاده کنن ، چون ممکنه شما از اطلاعات شخصیشون سو استفاده کنید !
قبل از فیلترینگ تلگرام میزان استفاده از پیامرسان های داخلی بیشتر هم بود ولی با فیلترینگ تلگرام فقط مردم رو بهپیامرسان های داخلی بدبین کردین ، این گارد گرفتن ها و انحصارطلبی ها همیشه برعکس نتیجه داده .
منم یک زمانی قبل از اینکه تلگرام فیلتر بشه تو خونه سروش نصب کرده بودیم از همان روز اول مشکلتش را دیدیم مثلا پیغام دیر میرسید یا فلان و بهمان در ضمن معدود کانالهایی که در آن وجود داشت سطحش در سطح دوم راهنمایی بود چیزی مثل آپارات همین الان من از خارجی ها استفاده میکنم چون میدونم شاید دیگه فردا نباشه البته این احتمالا یک احساسه فقط اما این احساس منفی را فیلتر کنندگان شبکه اجتماعی در مردم ایجاد کردند مردم به هیچ عنوان نمیخواهند آنها را خدای نکرده از دست بدهند خوب چرا فیلتر میکنید مثلا یوتوب مگه محتوای …دارد چرا سخت گیری بی خودی می کنید خود یوتوب و شبکه های اجتماعی کنترل میکنند در این زمینه.
اون اسرائیل و آمریکا از سروش هم میتونن جاسوسی کنن ، راحت ترم میتونن ، از NSA هیچی نمیدونه
این حرفا برای اینه که دولت میخواد دم انتخابات بعد از اینکه مطمئن شد نمیشه با تلگرام ارز مجازی جا به جا کرد فیلتر تلگرام رو برداره و از الان داره سنگ اندازی میکنه
این طرح هم شبیه طرح ازدواج اجباری میمونه اونم یک طرح غیر منطقی بود و غیر عادلانه که سر و صدای زیادی به پا کرده بود آخرشم زدن زیرش گفتند چیز جدی نبوده حالا این یکی را نمیدونم .
خیلی چیزا باید از دست دولت خارج شه نمونش صدا و سیما و قوه قضایه ( بودجش دست دولته ) – اینترنت – انرژی هسته ای ، نانو – سازمان اطلاعات و …
در کل اختیارات رییس دولت تو قانون زیاده باید کاهش پیدا کنه البته بهتره حذف بشه بجاش نخست وزیری باشه بهتره
آره اون وقت مردم تو این کشور فقط تبدیل بشن به سرباز صفر نظام. فقط بگن چشم.
من چند مورد کامنت های شما و جوابهاتون رو دیدم و گذشتم.
ولی اینیکی رو واقعا نتونستم بگذرم
چی میزنی شما که اینها رو نوشتی؟….صدا و سیما؟ قوه قضاییه دست دولته؟ اطلاعات؟؟؟
الکی الکی شدیم 80 میلیونا….
چشم مبارکته باز کن نوشتم بودجش دست دولته
نهادی که نونش دست دولت باشه عملا زیر نظر دولته
دوتا اطلاعات داریم یکی سپاه و اون یکی اطلاعات زیر نظر دولته
اره خب نیست بقیه جاها فساد و بی کفایتی نیست! …
کار دولت همینه، تقسیم بودجه بین نهادایی که نه تابع مردمن نه دولت،
مردم و دولتم برن واسه خودشون درآمد پیدا کنن! خدا کریمه!
بازم سلام
فکر کنم شما اتفاقا باید بیشتر چشمتون رو باز کنین و در عین حال یه نگاه کوچیک به کتاب تعلیمات اجتماعی هم بندازید(البنه من سن شما رو نمیدونم چون ما تعلیمات اجتماعی داشتیم ولی بعد ها انگاری حذف شده؟ یا نمیدونم هست یا خیر) البته این با این فرض هست که شما حاظر نیستسد مطالعه ای هرچند کوچیک در نحوه اداره مملکت داشته باشید.
ولی در مورد حرفتون. منطق حرفتون کاملا غیر قابل قبول هست . چرا؟ چونکه اگر کسی و یا ارگانی مسئول بودجه جایی باشه به معنی کنترل اونجا نیست . مثلا ارگانهای نظامی. بودجشون رو دولت میده (در لایحه بودجه) ولی دولت کنترلشون میکنه؟
یا مثلا در خونه ممکنه پدر پول تو جیبی همه رو بده ولی چقدر میتونه کنترل کنه که بچه اون پول رو کجا مصرف کنه؟
در این کشور همه ی بودجه دست دولته،درست. و فقط اون رو تقسیم میکنه ولی این ارگانها اصلا و بهیچ عنوان تحت کنترل دولت نیستن.
شما یا سطح مطالعاتت از نوع حکومت در ایران خیلی کمه یا بهت ادرس و اطلاعات غلط دادن.
نکته طلایی اینه: “من از کسی ک پولم رو میده دستور نمیگیرم…من از کسی دستور میگیرم که میتونه من رو عزل و نصب کنه”
امیدوارم این جمله اخر نشون بده قدرت کنترل در اصل در دست چه کسی هست
موفق باشی
قربون شکلت اینکه دولت ها روی صدا و سیما کنترل دارن اظهر من الشمسه نمونش سرافراز که یکی دو تا برنامه راجب برجام رفت دولت 2 ماه بودجشو نداد مجبور به استفعا شد
نیروهای نظامی خودشون فرمانده دارن و زیر نظر رهبر اداره میشه دلیل موفقیت شون هم همینه
این که دولت بودجه همه ارگان های مهم مملکت تعیین کنه خوب نیست چون میتونه با بودجه هر نهاد بازی کنه
و در آخر حرف ، حرف اونیه که پول دستشه برای همینه که پدر خانواده حرف اول و آخر میزنه چون اقتصاد دستشه
قانون اساسی باید اصلاح شه اختیارات رییس دولت زیادی زیاده
و یکی از جاهایی که باید اصلاح شه پست ریاست جمهوریه
کاملا صحیح است
همشون باید خصوصی بشن
رفقا از من گذشت حدود 8 سال پیش میتونستم از این خراب شده فرار کنم ولی بخاطر مسائل احساسی موندم و هرشب پشیمونم
اگه سنتون زیر 24 ساله برید اینجا جای موندن نیست یعنی فرار کنید
پاشو زودتر برو امریکا که تیک تاک و هواوی تحریم کرده.امثال تو تواین کشور باشن این . کشور هیچ وقت پیشرفت نمیکنه.عمه من بود .تیک تاک رو تحریم کرد. عمه من بود هواوی تحریم کرد.المان که اینستاگرام رو محدود نکرد . گواندا کشور زیر پونسی شبکه ملی اطلاعات داره.کره جنوبی داره ما نداشته باشیم؟اره تلگرام و اینستاگرام خیلی ازاد و به حریم خصوصی احترام میذارن.یه عکس قاسم سلیمانی بذارید بهتون میگم.بنویسید اسراءیل ببینید چی میشه.دیگه حریم خصوصی تو دنیای مجاری امروز بی معنی و دیگه همه رسما جاسوسی میکنن
آخه میدونی چیه جماعت شما خیلی وقیح تشریف دارن دخالت توی زندگی خصوصی مردم و هزار کوفت و زهر و مار ما هم که از اول نگفتیم آمریکا الگومونه …. وقتی میگیم نه یعنی نه اینترنت زوری دیگه ندیده بودیم بابا
دوست عزیز چرا الکی جبهه میگیری و چرا واقعیت رو نمی بینی و تا کی میخوای سرت رو زیر زمین نگه داری،ما امریکا رو قبول نداریم و نمیگیم عالیه ولی مطمعنا اینجا رو هم قبول نداریم، خوب شد حالا یک اتفاق تیک تاک افتاد و شما یک حرفی گیر اوردی برای زدن
همون تیک تاک هم کار ترامپه که خیلی حرفای ضد و نقیض راجع اش هست
ولی درکل قضیه رو الکی سیاسی نکنید
مهم استفاده ی کاربره که از اپ راضی باشه
حالا این که طرز فکر این اقا و شما اینه که (نه، من میگم همه نباید از اون اپ استفاده کنند و باید از داخلی هاش استفاده کنند) واقعا بی شرمانه است
چیزی که مشخصه اینه که تلگرام کاربری راحت و سریع و امنی داره و کلی امکانات ، چرا باید بیاد از یک اپ مسخره استفاده کنه؟ خب دوست نداره
ادما باید ازاد باشن که چیزی رو که دوست دارن و میخوان رو داشته باشن
یکی بزرگ ترین ویژگی های انسان که اونا رو از بقیه موجودات متفاوت میکنه قدرت تصمیم گیری و انتخابه
خب یکی دوست داره از یک اپ استفاده کنه یکی از یک اپ دیگ
مهم اینه که به روح و جسم کسی اسیب نمی رسونه
حالا این اتهامی که میگن تلگرام اطلاعات رو به صهیونیست ها می فروشه گیرم که درست باشه، مثلا اگر سروش یا ایتا استفاده کنن دیگ اونا نمی تونن به اطلاعات ما دسترسی داشته باشن؟
تفاوت تلگرام با سروش اینه که(حداکثرش یعنی)که تو سروش همه ادما حتی داداش 18 ساله ی رفیقم میتونه اطلاعاتت رو هک کنه و بخونه و از زندگیت سر در بیاره چه برسه صهیونیست ولی توی تلگرام خب اون لاقل نمی تونه
نهایتا فقط هم صهیونیستا بتونن و هکرایی که لاقل من نمیشناسم پس برام فرقی نمی کنه
در ضمن اینا دوباره یک پوششه برای ملی کردن اینترنت و یا بستنش،
انگار ما نمیدونیم مردم همه ناراضی اند و بیشتر وضعیت ها خرابه و درگیریم
حالا به هر حال که این وضعیتا حالا هرجوری میگذره و رد میشه ولی اجبار کردن مردم به چیزی که دوست ندارن اشتباهه (که ضرر و اسیبی هم قرار نیست برسونه)
حالا چون که اونی که الان یک ذره خدا بهش حال داده که نباید چون از یک چیزی بد یا خوشش میاد یا حتی به ضرر منافع خودشه بقیه رو هم مجبور به اون چیزی که میخواد کنه.همین قضیه رو برای نت و اپ ها بگیر برو تا بقیه ی مسایل کشور،بورس مگه تا کی قراره نجات بده؟؟!!!!
شما برو در مورد محدودیت تلگرام در المان و خیلی از کشور های دیگه مطالعه کنید.هر حکومتی در دنیا بر اساس امنیت ملی میتونه تو فضای سایبر مدیریت کنه.
من هم مخالف فیلتر پیامرسان ها هستم اما مدیریت که میشه کرد.با مدیریت موافقید؟
اگه موافقید به ایشون بگین به رییسشون اکی بدن :))
چند سالته؟
تیک تاک بخاطر جاسوسی چین بسته میشه. آمریکا نمیخواد چین از مردمش جاسوسی کنه. قبلا هم اخطار داده، اما پاسخ منطقی نگرفتن. بخاطر همین، تیک تاک نقض طبق قانون آزادی ایالات متحده، مجرمه.
ماهم نمیخواهیم کسی ازما جاسوسی کنه😉
جاسوس که از جاسوس جاسوسی کنه شاه جاسوسه :))
عجب ادم ….. هستی
اگه امریکا هواوی و تیک تاک رو ممنوع کرده
ایران که همه صفحات مجازی و اخبار رو سانسور و فیلتر کرده و مردم ناراضی هستن از قیمت و سرعت و کیفیت اینترنت رو چرا نمیبینی
معلومه مغزت رو قفل چفت زدی روش
خدا شفا بده
این که می فرمایند اینترنت باید در دست نهاد نظامی باشد مثل مثلا کشور آمریکا نباید که اینترنت مثل سربازخانه اداره بشود این اینترنت را مردم عادی استفاده می کنند تلگرام اسرائیلی است خود اینترنت و کامپیوتر و گوشی موبایل و تقریبا همه چیزش اسرائیلی است اگه جای تاسف دارد باید درباره همه گفته بشود و آقایی که میگی هنگامی که یک پیامرسان بومی را همه استفاده کنند و شبکه ملی مورد استقبال همگان قرار گیرد! این یک فرض محال است چون مردم ایران اعتقاد دارند به حق انتخاب و شبکه داخلی به هزار و یک دلیل مثل صدا و سیمای ملی بیننده کم خواهد داشت خودتون هم این را میدونید که می خواهید خارجی ها را فیلتر بکنید پیامرسانهای داخلی حریم شخصی را رعایت نخواهند کرد چون هدف از تشکیلشون برعکس هستش اما تجربه ثابت کرده که بله تلگرام این کار را رعایت میکند بالاخره باید یک جایی باشد که مردم بدون مزاحمت کسی با همدیگر مراوده مخفیانه داشته باشند مثل دنیای واقعی پشت درهای بسته .
خدا به داد برسه!!!
چرا همه چیز داره زوری میشه خب من دوست ندارم مسنجر ایرانی نصب کنم چون کاملا نقض حریم خصوصی داره همه چیز رو هم فیلتر کردید استیم هم فیلتر شد انگار مردم تو استیم نقشههای ضد امنیتی میکشن!
یه گیم هم از ما میگیرن خب من الان رینبو سیکس یا سیاسگو بزنم نقض امنیته؟
اینترنت ملی برابر است با قهر ملی اگر روزی این اتفاق افتاد منتظر ریزش کاربران باشید آنچه شرط بلاغت بود گفتیم خواه پند گیر خواه ملال .