راجا کادوری به عنوان معمار ارشد اینتل در بخش گرافیک و نرمافزار اینتل، شب گذشته در حین یک استریم با یکی از یوتیوبرهای معروف توضیحات جدیدی را در رابطه با کارت گرافیک Arc Alchemist بیان کرد. او در طی صحبتهای خود به این موضوع اشاره کرد که سیاستهای کلی شرکت اینتل تغییر کرده است، مخصوصا در رابطه با نگاه آنها با کارت گرافیک. ضمن اینکه بیان کرد در حین استریم کردن با یک کارت گرافیک Alchemist است که نشان میداد این سخت افزار به مرحله نهایی و کاربردی رسیده است. ظاهرا شرکت اینتل اکنون در حال نمونهگیری از و بررسی کارتهای گرافیک نهایی خود است.
تلاش برای توسعه نرم افزاری گرافیکها
کادوری در ادامه به این موضوع اشاره کرد که آنها تنها بر روی سخت افزار تمرکز نکردهاند، بلکه به لایه نرمافزاری نیز بسیار اهمیت میدهند. در همین راستا به یکی از ویژگیهای پردازندههای گرافیکی Arc اشاره کرد. در این فناوری امکان دسترسی از راه دور به کامپیوتر وجود دارد. به عنون مثال یک نفر میتواند بازیهای ردهبالا را با استفاده از کارت گرافیک اینتل یکی از دوستان خود در جایی دیگر است امتحان کند. البته این توانایی قرار نیست در سال 2022 همراه با گرافیکهای اینتل عرضه شود، اما جزئی مهم از نقشه راه این شرکت است.
در عرضهی Arc Alchemist هم کمبود وجود خواهد داشت
آقای کادوری در رابطه با میزان دسترس پذیری این کارت گرافیک در هنگام عرضه گفت که اینتل در حال تولید پردازندههای گرافیکی Arc در TSMC است، اما با این حال مشکل کمبود کارت گرافیک چیزی نیست که به این زودیها بتوان از شر آن خلاص شد. در واقع او از هم اکنون برای مشکلات و کمبودهای عرضه در این مدل کارت گرافیک که قرار است در هنگام عرضه عمومی اتفاق بیفتد اشاره کرده است. اما به گفته او، از آنجا که سهم اینتل در کارت گرافیکهای گسسته صفر است، در قدم اول آنها هیچ انگیزهی مالی ندارند و تنها به دنبال کسب یک جایگاه خوب و مناسب در بازار هستند.
نظر کادوری در رابطه با سوءاستفاده ماینرها
مهمترین دغدغه گیمرها، امکان سوءاستفاده از کارتهای گرافیک قدرتمند در استخراج رمز ارز است. آقای کادوری نیز گفته که مزرعههای استخراج رمزارز در حال حاضر به هیچ عنوان برای اینتل اولویت محسوب نمیشوند. اما با این حال در ادامه تایید کرد که شرکت اینتل نیم نگاهی به این حوزه بسیار سود آورد دارد و در واقع آنها برای توسعه سخت افزارهای مناسب و اختصاصی جهت عملیات بلاک چین در تلاش هستند. اما قرار است مسئلهی کارت گرافیکهای اینتل از این موضوع کاملا جدا باشد.
آبی رنگ مورد نظر کادوری
در هر صورت انتظار نمیرود که اینتل با همان نسل اول کارت گرافیکهای Arc Alchemist بتواند امکان استفاده هم زمان چند کارت گرافیک را مهیا کند. ولی ممکن است که بعدها بتواند از طریق هکهای نرم افزاری چنین موردی را نیز ممکن کرد. با این حال به گفته آقای کادوری اینتل در حال حاضر تنها بر روی کارت گرافیکهای تکی تمرکز کرده است. آخرین موضوعی که در رابطه آن صحبت شد، رنگ کارت گرافیکهای جدید بود. کادوری گفت که اگر تصمیم گیرنده او بود، حتما رنگ آبی را انتخاب میکرد. ولی این در حالی است که عکسهای منتشر شده از نمونههای اولیه رنگ آن را نقرهای نشان داده است.
مطالب مرتبط:
اینتل از گرافیک هرچی داشته باشه مدیون ای ام دی هست که توسط راجا به سرقت برد
اتفاقا دوران بازگشت amd وقتی بود که معماری GCN رو که وقتی راجا تو amd بود کنار گذاشت و RDNA رو توسعه داد.
بعدشم الکیه مگه. AMD رو محصولاتش مالکیت معنوی داره. بنابراین سرقتی در کار نیست.
این جابجایی افراد تو شرکتهای تکنولوژیکی امری مرسوم هست. راجا اومد تو اینتل با توجه به ظرفیتهای اینتل تیم جدیدی راه اندازی کرد و الان فکر کنم 4 5 ساله دارن رو گرافیک اینتل کار میکنند. اگه سرقت بود که همون فردای اومدن یه اینتل گرافیک میداد به بازار.
راجا پیش از اینکه به amd ملحق بشه، رییس بخش گرافیک اپل بود. اونوقت با این استدلال شما باید بگیم amd هرچی داره از اپل داره!
یه ذره با استدلال قویتر و دقیقتر نظر بزارید.
افرین به اطلاعاتت واقعا خوشم اومد