محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز در جمع خبرنگاران توضیحاتی درخصوص مهمترین مسائل پیرامون این وزراتخانه ارائه داد. یکی از موضوعاتی که خبرهای آن در چند وقت اخیر در رسانهها منتشر شده، هدیه 200 لپتاپ توسط وزارت ارتباطات به نهاد ریاست جمهوری است. وزیر ارتباطات در پاسخ به این شایعات دست به افشاگریهایی زد که گویا منتشر کننده خبر را نشانه گرفته. جهرمی گفت:
من یادم نمیآید که 200 لپ تاپ هدیه داده باشم اما خوب یادم میآید برادری که از مشهد به تهران آمده و اخیرا این فعالیتها را میکند، چیزهای دیگر یادم میآید که سال 88 مخابرات را به ثمنبخس واگذار کردند و از محل درآمدهای خودش قسط هایش را دادند. یادم میآید که هنوز پنج هزار میلیارد تومان از پول های مردم آنجاست و هنوز تعیین تکلیف نشده است، اگر موضوعاتی باید بررسی شود اینهاست. در مورد موضوع 200 لپ تاپ هم خواستم گزارشی ارائه دهند.
اما موضوع جالب دیگری که وزیر جوان درخصوص آن به خبرنگاران اطلاعرسانی کرد، روند پیشرفت گوشی تولید داخل بود. او گفته است که ایرادات و اشکالات مربوط به ساخت گوشی داخلی حالا رفع شده و 2 روز قبل آخرین نسخه از این گوشیها توسط تولیدکننده برای او ارسال شده است. آذری جهرمی درخصوص این گوشی گفت:
این تلفن همراه ارتقا پیدا کرده و قیمت تمام شده آن 2 میلیون و 800 هزار تومان بوده که قابل رقابت با نمونه خارجی است و دوربین آن کیفیت بالایی دارد. این تلفن همراه سرعت پردازش بسیار بالایی دارد. ما با رئیس کل بانک مرکزی و وزیر صمت تفاهم کردیم که یک خط اعتباری 200 میلیارد تومانی را برای تحریک بازار اختصاص دهند.
گویا قرار بر آنست که این پول در اختیار اپراتورها قرار بگیرد تا آنها بتوانند گوشی ایرانی مورد نظر را برای مشترکین خود باندل کنند. طبق گفته جهرمی در حال حاضر خط تولید این گوشی 15 هزار دستگاه است، اما میتواند تا 100 هزار خط گسترده شود. جهرمی امیدوار است که با این شیوه سهم بازار ایران به مقدار بیشتری در اختیار گوشیهای ایرانی قرار گیرد و وابستگی به ارز کمتر شود.
اما این گفته وزیر ارتباطات تنها زمانی امکانپذیر خواهد بود که از 0 تا 100 یک گوشی هوشمند در داخل کشور تولید شود. زمانیکه حتی برترین تولیدکنندگان گوشی مانند اپل و سامسونگ برای تولید گوشیهای خود به قطعاتی از دیگر کشورها نیازمند هستند، ساخت یک گوشی 100 درصد ایرانی در شرایط فعلی شاید چیزی شبیه به رویا باشد.
شفاف سازی باید بشه که دید ایا واقعا ایران ساخته یا فقط…
بیایم و طرف دیگه ی قضیه رو نگاه کنیم
چند نفر کله گنده پشت گوشی سازی هستند و معلوم نیست چه کیفیتی رو به مردم عرضه میکنن
بعد از چند مدت اعلام میکنن ما بدلیل وجود گوشی های خارجی نمیتونیم رقابت کنیم پس دولت باید مرز و ببنده و اجازه نده گوشی از خارج بیاد
پس بازار داخل میشه انحار گوشی های بی کیفیت و گرون ساخت مثلا ایران به مانند خودرو سازی
و این وسط جیب همون عده کله گنده پر تر میشه
ببینید : به همین سادگی میشه ترسید از این حرفهاشون و کارهایی که قبلا کردن و احتمالا باز هم انجام بدن
اگه صفحه نمایش امولد و پردازنده اسنپ دراگون روش بود اره میخریدیم ولی نیست پس نیمخریم
تکنولوژی برتر هم باید تو خواب ببینین چون تحریمین و باید به همین مدیاتک بسنده کنین
همیشه از اخر اولین
مطمئناً اشتباه گرفتین. 😀
دزدها و رانتخورها همون کسانی هستن که دارن گوشی وارد میکنن و … . کسانی که ارز جهانگیری میگیرن اونها 99 درصدشون دزد هستن. تولید گوشی داخلی مشکلی نداره. کسانی که مایل هستن استفاده کنن و این یک حق اختیار و انتخاب هست که در شرایط فعلی در اختیار مردم قرار میگیره. در ضمن، به نفع کسانی میشه که گوشی خارجی میخوان بخرن و براشون گرونه. چطور؟ اونهایی که گوشی داخلی میخرن بیشتر میشن و گوشیهای خارجی دیگه کمیاب نمیشن که قیمتشون بره بالا. 😮
حالا یه چیز دیگه: اونهایی که گوشی خارجی میخوام وارد کنن ارز خارجی بهشون تعلق نگیره. چون اولاً کسانی که گوشی داخلی میخوان بخرن بهشون ظلم میشه و قطعاً هر انسانی ذاتاً حقطلب و عدالتطلب هست. عدالت حکم میکنه این کمک رو دولت به مردم بکنه نه به وارد کنندههای گوشی. ثانیاً وقتی ارز رانتی نیفته دست وارد کنندهها اونها روی کار خودشون تمرکز بیشتری پیدا میکنن و به فکر رقابت و … هم میفتن تا قیمتها رو متعادلتر کنن. اگه ارز رانتی دستشون بیاد به فکر دور زدن فروش گوشی میشن و میخوان قسمت زیادی از این ارز رو توی بازار آزاد بفروشن بدون اینکه گوشیای وارد کرده باشن. 😉
ببینید؛ به همین سادگی خیلی از موارد حل شدن. B-):emoji1
تجربه خودرو مونتاژی رسید به صنعت گوشی های هوشمند..
اگر 0 تا 100 ایرانیه قبول ( که محالِ)
باید یک پردازنده تولید کنن
کم مصرف، دما
اتصال به پروتکل شبکه سریع
و کلی داستان.
اصل حرفِ 200 میلیارد تومن س.
وگرنه اینا چیپ پردازنده بلد نیستن بزنن
تو اینترنت سرچ کنید (هخامنش پارس مقداد یاسر ۳) و مطلبی که رادیو قرمز در این باره ساخته رو بشنوید!
made in china
برخی کشورهای عقب افتاده سیاستی پوپولیستی را در پیش می گیرند و می کوشند هر کالایی را در درون کشور بسازند و دم از خودکفایی و … می زنند ، ما نه نیازی به ساخت گوشی داریم و نه خودرو و نه خیلی چیزای دیگه ، مرزها رو باز کنین تا کالای خوب با بهای خوب به ایران بیاید ، با ساخت کالاهایی اینچنین تنها و تنها دارایی هایی میهن را دور میریزید و جیب دزدان و رانت خواران را پر می کنید .
فقط مثل پراید به مردم تحمیل نکنید بخرن
آره ولی منتوقع نداشتم ایران یه هم چنین چیزی بتونه بسازه
حرف حق رو باید طلا گرفت.
مطمئن باشید اگر GLX طمع نکنه و قیمت این محصول جدیدش رو بیاره در حد 1 میلیون و 200 هزار تومان خیلی میتونه به فروشش کمک کنه.
خیلی سخت افزاری و ظاهری شبیه به redmi 7 هستش ولی یکم بهتر
من خودم دوست دارم کالای ایرانی بخرم
ولی این از ردمی 7 – که کالای خارجیه و پول حمل و نقل خیلی بیشتری داره و بازهم با اینکه ارزش یوآن چین بیشتر از ریاله و گمرک هم میخوره – یه میلیون تومن گرونتره. خب چرا اونو نخزم که امتحانشم پس داده؟
حداقل شکلشو عوض میکردین.شاهین۲؟
از نظر طراحی منم قبول دارم که پیشرفتشون خوب بوده ، ولی از نظر سخت افزار با این پول میشه خیلی گوشی های بهتری خرید.
وقتی تولید داخلیه ، حداقل انتظار داریم با قیمت پایین و بصورت باندل با هدایا عرضه بشه که مشتری پسند بشه نه اینکه …
حاضرم گوشی نداشته باشم ولی از گوشی اینا استفاده نمیکنم /-)
مشخصات و ویژگی هاش که فوق العادس با این قیمت تا ببینیم چی میشه:-bd:-bd:-bd:-bd
جابجایی مرزهای مشخصات بود اصلا