شرکت معظم تویوتا که شهرت زیادی در مدیریت تولیدات خود را دارد، به دلیل انجام برخی حملات سایبری به زیرساختهای شرکت شریک خود (Nikkei) مجبور شد تا تولید محصولاتش در کارخانههای خود را متوقف کند. توقف تولید محصولات تویوتا (که یک اتفاق کمنظیر است) در خبرگزاریهای مختلف سر و صدای زیادی به پا کرده و از طرفی توجهات زیادی را هم به گروه سایبری مسئول این حمله جلب کرده است.
- موتور هیدروژنی تویوتا و یاماها ساخته شد
- ما کجاییم در این بحر تفکر تو کجا – کارخانه باتری سازی تویوتا در آمریکا
جزئیات توقف تولید محصولات تویوتا
همانطور که در بخش مقدمه این خبر به آن اشاره کردیم، شرکت بزرگی مانند تویوتا به دنبال انجام یک حمله سایبری به تاسیسات یکی از شرکای خود یعنی Nikkei مجبور شد تا روند تولید محصولات خود در ژاپن را متوقف کند. شرکت تویوتا در راستای این اتفاق، بیانیهای در وبسایت خود منتشر کرده است که در ادامه متن منتشر شده در این پست وبلاگی را میخوانیم:
ما به موجب ایجاد یک اختلال در سیستمهای یکی از تامین کنندگان قطعات شرکت تویوتا (Kojima Industries Corporation) تصمیم گرفتیم که فعالیت 28 خط تولید محصولات خود در 14 کارخانه را به حالت تعلیق درآوریم تا این مشکل برطرف شود.
حتما شما هم با شنیدن نام شرکت Kojima Industries Corporation تعجب کردید اما باید بگوییم که همین شرکت وظیفهی ساخت قطعات حساسی در بخش داخلی و خارجی ماشین را بر عهده دارد. قطعاتی از بخشهای داخلی این خودرو مانند سیستم تهویه هوای ماشین گرفته تا ساخت و تولید فرمان ماشین. این حمله سبب شد تا سیستمهای مانیتورینگ تولید محصولات داخلی این شرکت نتوانند به درستی به انجام وظایف خود بپردازند و آمار تولید به درستی مشخص نباشد. نرسیدن به موقع آمار سبب شد تا زمان دقیق تولیدات این شرکت نیز بر هم خورد و روند کلی تولید با مشکل رو به رو شود.
ظاهرا ابعاد این حمله به قدری بزرگ بود که مسئولان شرکت همچنان در حال مقابله با آن هستند و هنوز نتوانستند تا ابعاد مختلف این حمله را کنترل کنند. مسئولان این شرکت ژاپنی بیان کردند که تمام کارمندان تکنولوژی این شرکت در تلاشند تا در سریعترین حالت ممکن این حمله را دفع کنند و تولید را به روزهای قبلی این شرکت برسانند.
نکتهی جالب توجه این حمله آنجاست که به غیر از شرکت یاد شدهی بالا، دو شرکت دیگر در زنجیره تامین قطعات تویوتا نیز دچار حملهای مشابه شدهاند. شرکتهای هینو موتورز و داهاتسو موتورز که وظیفهی تولید قطعات دیگر محصولات این شرکت را بر عهده داشتند. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که همچنان جزئیات بیشتری از این حمله سایبری درز پیدا نکرده است و همچنان منتظر خبرهای بیشتری از آن خواهیم بود.
همینجوریشم قیمت تویوتا و هوندا (و خیلیای دیگه) تو چند سال گذشته افزایش داشته، بنظر بازم بیشتر بشه…
اره دقیقا