تقریبا 11 سال پیش شبکه اجتماعی توییتر با محوریت محتوای متنی و محدودیت 140 کاراکتر به ازاء هر توییت (یک پست توییتری) متولد شد و از آن زمان تا کنون ساختار آن دستخوش تغییرات فراوانی بوده است. ولی نکته ای که همواره در تمامی تحولات این شبکه اجتماعی پایدار بود محدودیت تعداد کاراکتر های هر پست آن بوده است. مدتی پیش مدیران توییتر اعلام کردند که بنا به درخواست تعداد زیادی از کاربران قصد دارند تا بطور آزمایشی قابلیت افزایش تعداد کاراکتر های هر پست را افزایش دهند و در صورت موفقیت آمیز بودن این آزمایش این تغییر بزرگ را برای تمامی کاربران شبکه اجتماعی توییتر اعمال کنند.
روز گذشته بالاخره خبر افزایش محدودیت کاراکتری توییتر تایید شد و بزرگترین تحول این شبکه اجتماعی بعد از 11 سال رنگ و روی واقعیت به خود گرفت. این در حالی است که تعداد زیادی از کاربران توییتر درخواست اضافه شدن امکانات دیگری مانند امکان ویرایش توییت ها بعد از ارسال را داشتند، اما مدیران توییتر بعد از پایان دوره آزمایشی افزایش تعداد کاراکتر ها به این نتیجه رسیدند که با اعمال این تغییر کاربران دیگر مایل به اصلاح توییت های خود بعد از ارسال نیستند و از این رو افزوده شدن امکان ویرایش توییت ها فعلا از دستور کار خارج شده است. از امروز کاربران توییتر قادر خواهند بود تا توییت های خود را با 280 کاراکتر نوشته و ارسال کنند.
طبق اعلام وبلاگ رسمی توییتر، نتایج آزمایش افزایش محدودیت حجم توییت ها نشان می دهد که تعداد کاربران با توییت های انگلیسی زبانی که همچنان به محدودیت قبلی پایبند بودند از 9% به 1% کاهش یافته است و همینطور توییت هایی که با محدودیت حجم کاراکتری بالاتر نوشته و ارسال شده بودند از نظر تعداد لایک ها و ریتوییت ها و منشن ها دارای محبوبیت بیشتری بوده اند. البته همانطور که اشاره شد تمرکز این افزایش تعداد کاراکتر ها بیشتر متوجه کاربران با توییت های انگلیسی است و بهعنوان مثال کاربر های آسیای شرقی که به زبان های ژاپنی و کره ای و چینی توییت میکنند همچنان محدود به 140 کاراکتر در هر پست خواهند بود زیرا نسبت تعداد کاراکتر ها به کلمات در زبان های مذکور بسیار کمتر از دیگر زبان های رایج است.
اعلام خبر افزایش حجم توییت ها در خود این شبکه اجتماعی با واکنش های فراوان و متفاوتی روبرو بوده است. از طرفی برخی این تغییر را خوب و مفید عنوان کرده اند زیرا دیگر نیازی نیست برای نوشتن مطلب مورد نظر وقت خود را صرف ویرایش و گنجاندن آن در 140 کاراکتر کنند. ولی تعداد زیادی نیز از این تحول استقبال خوبی نداشته اند و آن را باعث شلوغ تر و حجیم تر شدن صفحه اصلی این شبکه اجتماعی میدانند که باعث میشود علاقه به خواندن محتوای هر پست در کاربران کاهش یابد. تعدادی نیز از دید طنز به این ماجرا نگاه میکنند، محبوب ترین بازخورد ها درباره این تحول توییتر درباره علاقه دونالد ترامپ به افزایش حجم توییت ها بود زیرا وی فعالیت زیاد و گاها عجیبی در این شبکه اجتماعی دارد که به نوع خود از خبرساز ترین اقداماتی است که توسط یک رییس جمهور انجام میگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید