در چند سال اخیر شاهد رقابت شرکتهای مختلف تلفن همراه برای حاشیههای کوچکتر و بدون شکاف در بدنه بودهایم که قسمت بزرگی از نوآوریهای اخیر این شرکتها را شامل شده است. در پی این موضوع، چندین روش خلاقانه برای ایجاد صفحههای بزرگتر و زیباتر ایجاد شده است. اما آیا گوشیهای آینده در همین حد تحول خواهند دید؟ آیا دیگر شاهد تحولی انقلابی در گوشیهای همراه نخواهیم بود؟ چند وقت پیش خبری در مورد ثبت اختراع دوربین ماژولار اپل در سخت افزار مگ منتشر شد که نوید تغییری بزرگ در گوشیهای هوشمند را میداد. حال در ادامه این جنبش، شرکت شیائومی نشان داده که با این نوع تلاشها غریبه نیست و با ثبت اختراع دوربین ماژولار شیائومی نیم نگاهی به آینده ماژول دوربین جداشونده ارائه میدهد.
دوربین سلفی اغلب بزرگترین مانع در برابر نمایشگرهای لبه به لبه است و نیاز به یک مکان مهم در میان قسمتهای مختلف گوشی دارد. آنطور که در وبسایت 91Mobiles مشاهده شده، شیائومی سعی دارد با داشتن یک ماژول دوربین قابل جابجایی در قسمت پشتی دستگاه که میتواند در قسمت بالایی گوشی هم وصل شود (در صورت قرار گرفتن دوربین سلفی) این مشکل را دور بزند.
جزئیات ایده ثبت اختراع دوربین ماژولار شیائومی
این حق ثبت اختراع شامل تعدادی تصویر است که تصویربرداری با لنز دوگانه را در گوشی های شیائومی نشان میدهد که از طریق آهن ربا به لبه بالایی دستگاه متصل میشود. آنطور که در توضیحات ثبت اختراع شیائومی درج شده است، دوربین ممکن است به صورت بیسیم با تلفن هوشمند ارتباط برقرار کند و از فن آوریهایی مانند Wi-Fi ، Bluetooth ، NFC یا ترکیبی از اینها نیز استفاده کند.
یعنی کاربر میتواند علاوه بر اتصال این ماژولها به گوشی، از آنها به صورت متصل نشده نیز استفاده کند که در این صورت تحولی بزرگ در این زمنیه رخ خواهد داد. فقط تصور کنید که بتوانید فقط دوربین گوشی خود را تعویض کرده یا آن را در محلی قرار داده و سپس از راه دور آن را کنترل کنید! هر چند همانطور که گفتیم این نوع دوربین مغناطیسی اولین نوع خود نیست. موتورولا در سال 2016 یک دوربین Moto Mod مغناطیسی با شرکت معظم تولید دوربین هاسلبلاد همکاری کرد، که بزرگنمایی نوری 10 برابر را ارائه میداد. البته حق ثبت اختراع شیائومی از این نظر متفاوت است که وسیلهای که تغییر میکند لنز نیست، بلکه خود دوربین است.
مشکلات ثبت اختراع دوربین ماژولار شیائومی
درست است که این نوع فناوری دوربین جسورانه مجموعهای از امکانات را به گوشی شما اضافه میکند، اما سوالات مهمی را هم با خود همراه دارد! آیا ارتباط بیسیم دوربین به اندازه کافی سریع عمل میکند تا از تأخیر جلوگیری کند؟ اندازه یک حسگر تصویر در ماژول کوچک چقدر است؟ اگر گم یا رها شود چه؟ اینها نوعی از مشکلاتی است که شیائومی باید حل کند تا فناوری نوپای خود را به واقعیت تبدیل کند.
طبق پایگاه داده آنلاین سازمان ثبت جهانی مالکیت معنوی، این شرکت حداقل شش ماه پیش درخواست مالکیت معنوی این فناوری را داده است. همچنین طی هفتههای گذشته برای همین حق ثبت اختراع در کشورهای ایالات متحده، چین، کره جنوبی، اروپا و دیگر مناطق درخواست شده، بنابراین ممکن است در ماهها یا سالهای آینده شاهد شکل گیری این تلفن باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید