این موضوع اصلاً عجیب نیست که برخی از برنامههای پیامرسان و شبکههای اجتماعی به واسطه دسترسی که به گوشی کاربران دارند، از آن سوءاستفاده میکنند، اما ممکن است یک برنامه فقط و فقط به قصد جاسوسی از کاربرانش طراحی شده باشد. یکی از مقامات رسمی ایالات متحده که نام آن اعلام نشده در گفتوگو با نیویورک تایمز گفته است که برنامه چت ToTok یک ابزار نظارتی برای برای امارات متحده عربی است. براساس یک گزارش طبقهبندی شده، امارات با استفاده از ToTok مکالمات کاربران را دنبال کرده، موقعیت جغرافیایی آنها (تحت عنوان پوشش آبوهوا) دنبال کرده و نظارت کلی بر محتوای به اشتراک گذاشته شده در این شبکه دارد.
بخش بزرگی از کاربران میلیونی این شبکه در امارات زندگی میکنند؛ اما این برنامه در نقاط دیگر نیز محبوب است و آمریکا شاهد افزایش تقاضا برای آن است. بهنظر میرسد که تلاشهایی برای مخفیکردن هدف برنامه ToTok صورت گرفته است. این برنامه توسط Breej Holding توسعه داده شده، اما گمان میرود که DarkMatter شرکت اطلاعات سایبری امارات که توسط اعضای سابق سازمان اطلاعاتی این کشور، اعضای سابق NSA و ارتش اطلاعات اسرائیل اداره میشود، در پشت ماجرا باشد. این نرمافزار همچنین به Pax AI شرکت دادهکاوی که به DarkMatter مرتبط است نیز بهنوعی ربط پیدا میکند. هر دو شرکت در یک ساختمان (تصویر پایین) که متعلق به آژانس اطلاعاتی امارات است، اداره میشودند.
ظاهراً برنامه ToTok نسخه تغییر یافته برنامه چینی YeeCall به حساب میآید. در حال حاضر، Breej، امارات متحده عربی و CIA از اظهار نظر درخصوص این موضوع خودداری کردهاند. FBI گفته است که در مورد این برنامه خاص نظر نمیدهد، اما تأکید کرده است که کاربران باید نسبت به خطرات و آسیبپذیریهای احتمالی آگاه باشند.
ToTok از استورهای اپل و گوگل حذف شد
هم اپل و هم گوگل برنامه ToTok را از استورهای خود حذف کردند. گوگل گفته است که این برنامه یک سری سیاستهای مشخص که نامی از آنها برده نشده را نقض میکند، در حالیکه اپل گفته است در حال تحقیق بر روی این برنامه میباشد. اما اگر این موضوع حقیقت داشته باشد، دولت امارات متحده عربی میلیونها شهروند خود را متقاعد کرده است تا اطلاعات خود را بدون جنگ و خونریزی در اختیار آنها قرار دهند. این موضوع یک بار دیگر اهمیت استفاده از برنامههای رمزنگاری شده را نشان میدهد. برنامههایی مانند تلگرام نه تنها اجازه نفوذ متجاوزین به اطلاعات کاربران را نمیدهند، بلکه توسعهدهندگان خود برنامه نیز به آنها دسترسی نخواهند داشت.
سلام.
تیزبین و هوشیار هستید.
احسنت.
دقیقا همینه.
عربستان ، بدون کمک آمریکا و متحدانش ، هیچ نیروی درونی نداره.
کشورش متاسفانه کاملا وابسته به غرب هست.
آدم باید روی پای خودش بایسته.
سلام.
احسنت.
پاول دورف
دوستان عزیز
تلگرام تو کانادا که اصلا اجازه فعالیت ندارد .
تو فرانسه و روسیه هم مشابه هم هستند .
تو ایران ، دست و پاشکسته کار می کند .
ولی اگر از نظر امنیت حساب کنید ، هیچ چیزی امنیت ندارد ،
بنده به شخصه ترجیح می دهم از قوانین دولتی و کشوری که در انجا زندگی می کنم ، نخطی نکنم تا در آرامش زندگی کنم .
اونهایی که کانادا و استرالیا در رفت و امد هستند ، می دانند که قانونهایی که در این کشورها هستند بسیار سختگیرانه تر از ایران می باشند ولی وقتی هم اعتراض می کنید ، سریعا کمک به حل مشکل می کنند .
برای همین اکثرا زندگی در این کشورهای سخت گیر را بیشتر ترجیح می دهند .
زیرا به علت خصومتهای شخصی ، نمی توانند شما را سلب آزادی کنند .
ببخشید ولی امنیت در تلگرام هم تضمین قطعی نداره.
اگر اهل It باشین میدونین که در هیچ کجای فضای کامپیوتر امنیت 100 درصدی ندارین.
مثلا همون تلگرامی که مثالشو زدین سازندگانش به اطلاعات دسترسی ندارن.فرض کنین بخوان یه حسابو بیارن بالا. اول شماره رو وارد میکنن، پیامکی که ارسال میشه به تلفن مخاطب رو بردارن بفرستن به شماره اشتباهی، چه اتفاقی میوفته؟ شخص ثالث بدون داشتن سیم کارت شما رو دور میزنه تمام اطلاعاتو میبره و تمام. هچیوقت به چیزی که به اینترنت متصله اعتماد نکنین. حتی این اینترانت مسخره ملی و اون پیام رسان های جاسوسشون
اشتباه نگفته که امارات پولشو داره براش همه چی میسازن به محض اینکه بخواد خودش یچیزی بسازه خواهی دید چی میشه
این خود شاخ پندار این مردم مارو به فنا داد، امارات بند کفش نمیبنده؟ شهراش از نظر تکنولوژی کل ایرانو تو جیبش میذراه چی میگی تو . [quote]مثل تلگرام که به اسم روس هاست[/quote] نامحسوسم که سعی میکنی آمار تلگرامو خراب کنی، اگه واسه روسا بود که تو خود روسیه و ایران خیلتر نمیشد. داری اشتباه برای اشتباهیا میزنی
برنامه ToTok یک نرمافزار جاسوسی برای دولت امارات متحده عربی است
امارات بند کفشم نمیتونه تولید کنه چه برسه به برنامه جاسوسی !
این کار غربی هاست(آنگلوساکسون ها) به اسم امارات مثل تلگرام که به اسم روس هاست