پس از یک سال غیبت از عرصه ی بازی های اتومبیل رانی، سری Need for Speed امسال با یک ریبوت کامل تحت نام Need for Speed بازگشته است تا همه چیز را از صفر شروع کند و قلب هواداران آثار مسابقه ای و اتومبیل رانی را بار دیگر به تسخیر خود در آورد. با انتشار روز گذشته ی این بازی به شکل رسمی در بازار اروپا، اکنون نسخه ی جدید Need for Speed به طور کامل در تمامی نقاط جهان عرضه شده است و قطعاً هواداران پر و پا قرص این بازی اکنون مشغول تجربه کردن مسابقات هیجان انگیز آن هستند. با این حال و با توجه به آنلاین بودن کامل گیم پلی این بازی، شاید در میان گیمر های ایرانی افراد فراوانی باشند که هنوز موفق به تجربه کردن بازی Need for Speed نشده باشند و از همین رو ترجیح دهند تا نکات بیشتری را از زیر و بم این بازی بدانند. پیش از این ما در قالب سلسله مطالبی تحت عنوان نگاهی به گاراژ Need for Speed به معرفی تعدادی از اتومبیل های حاضر در این بازی پرداخته بودیم. حال با عرضه شدن این اثر و از پرده برون آمدن تمامی اسرار مربوط به آن، قصد داریم در قالب مطلب پیش رو نگاهی به تمامی اتومبیل های حاضر در این بازی بیاندازیم و به این ترتیب گاراژ Need for Speed را برای همیشه ترک کنیم.
در نسخه ی جدید سری Need for Speed چیزی حدود 50 اتومبیل مختلف وجود دارد که تمامی آن ها از همان ابتدا در دسترس بوده و به طور کامل قابل شخصی سازی هستند. با این حال برای به دست آوردن این اتومبیل های متنوع و متفاوت، باید ابتدا هزینه ی خرید آن ها را از طریق شرکت در مسابقات گوناگون و پیشرفت در طول این بازی به دست آورید. البته برای کسانی که نسخه ی ویژه ی بازی Need for Speed یا همان نسخه ی Deluxe Edition را پیش خرید کرده باشند، تعداد اتومبیل های حاضر در این اثر یکی بیشتر است و به 51 عدد می رسد. در ادامه ی این متن به اتفاق یکدیگر نگاهی خواهیم داشت به نام تمامی این 51 اتومبیل و در کنار آن به خصوصیات اصلی مربوط به هر کدام از این اتومبیل ها نیز به طور مختصر خواهیم پرداخت. البته در همین ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که ویژگی هایی نظیر قیمت، سرعت و شتاب این محصولات که در متن پیش رو آمده است، به طور کل به ویژگی هر کدام از این 51 اتومبیل مختلف در بازی Need for Speed مربوط می شود و ممکن است این موارد (البته برخی از بخش های آن) با ویژگی های هر کدام از این اتومبیل ها در دنیای واقعی متفاوت باشد. در ادامه بهتر دیدیم تا اتومبیل های حاضر در بازی Need for Speed را در قالب برند های مختلف حاضر در این بازی معرفی کنیم.
خانواده ی BMW
در بازی Need for Speed تعداد 5 مدل مختلف از اتومبیل های کمپانی BMW حضور دارند که البته اگر اتومبیل پنجاه و یکم یعنی همان مدل حاضر در نسخه ی Deluxe Edition این بازی را هم به آن ها اضافه کنیم تعدادشان به 6 اتومبیل می رسد. نخست بهتر است با مدل M2 شروع کنیم که در بازی Need for Speed با تازه ترین نسخه ی خود یعنی مدل سال 2016 حاضر خواهد بود. این اتومبیل سرعتی معادل 249 کیلومتر بر ساعت دارد و شتاب صفر تا صد آن چیزی معادل 4.5 ثانیه است. ضمن این که برای در اختیار گرفتن این این مدل از سری BMW در بازی Need for Speed نیاز به پرداخت مبلغ 55 هزار دلار (درون خود بازی) خواهید داشت. دیگر مدل سری BMW در بازی Need for Speed مدل M3 E46 است که محصول سال 2006 میلادی بوده و نسبت به مدل قبل ارزان تر به نظر می رسد. به این ترتیب که برای خریداری آن در این بازی مبلغ 36 هزار 300 دلار لازم است. جالب این جاست که با پرداخت این رقم شما می توانید از همان میزان سرعت و شتاب مدل قبل یعنی M2 در خیابان های شهر ونچورا بی برخوردار شوید. در کنار مدل مذکور، دارندگان نسخه ی Deluxe Edition این بازی می توانند از مدل M3 E46 Deluxe نیز در طول بازی Need for Speed بهره مند شوند. خوبی این مدل ویژه از سری BMW که در دسترس همگان نخواهد بود این است که دارندگان این نسخه از بازی برای خرید آن نیاز به جمع آوری هیچ پولی ندارند و این مدل از همان ابتدا به صورت رایگان در اختیارشان خواهد بود. بنابراین دارندگان نسخه ی Deluxe Edition این اثر می توانند بازی Need for Speed را با همین اتومبیل آغاز نمایند. مدل M3 E92 از سری BMW دیگر اتومبیل حاضر در بازی Need for Speed محسوب می شود که محصول سال 2010 بوده و همانند سایر برادران خود از سرعت 249 کیلومتر بر ساعت بهره می برد. با این وجود شتاب صفر تا صد این مدل تنها 3.9 ثانیه است و برای تصاحب آن می بایست رقمی معادل 41 هزار دلار خرج کنید. در کنار چهار مدل فوق، علاقمندان اتومبیل های کلاسیک می توانند در بازی Need for Speed بر پشت فرمان مدل M3 Evolution 2 E30 نیز بنشینند که محصول سال 1988 میلادی است و در این بازی قیمتی معادل 41 هزار و 800 دلار دارد. ضمن این که به علت کهنسالی، سرعت این اتومبیل کلاسیک 237 کیلومتر بر ساعت بوده و شتاب صفر تا صد آن هم چیزی معادل 6.4 ثانیه است. اما آخرین مدل از سری BMW که در بازی Need for Speed حضور دارد از تمامی مدل های پیشین گران تر است و برای در اختیار گرفتن آن باید مبلغ 59 هزار و 700 دلار بپردازید. این مدل از BMW مدل M4 محصول سال 2014 است که از سرعت 249 کیلومتر بر ساعت بهره می برد و شتاب صفر تا صد آن هم به 3.9 ثانیه می رسد. گفتنی است که برند BMW با معرفی شش مدل مختلف در بازی Need for Speed پس از خانواده ی نیسان در مقام دوم از لحاظ تعداد اتومبیل های حاضر در این بازی قرار می گیرد.
خانواده ی Chevrolet
دوست داران اتومبیل های شورلت این شانس را دارند تا در خیابان های شهر ونچورا بی سواری با دو مدل مختلف از اتومبیل های این خانواده را تجربه کنند. نخستین آن ها مدل Corvette Z06 است که محصول سال 2013 میلادی بوده و برای در اختیار گرفتن آن نیاز به جمع آوری رقمی معادل 77 هزار و سیصد دلار در طول بازی خواهید داشت. این مدل از شورلت از سرعتی برابر با 319 کیلومتر بر ساعت برخوردار است و شتاب صفر تا صد آن هم به 3.7 ثانیه می رسد. در کنار این اتومبیل برادر کوچک تر آن یعنی مدل Cammaro Z28 قرار دارد که نسخه ی 2014 آن در این بازی حاضر است و با قیمتی معادل 75 هزار دلار به هواخواهان خود چشمک می زند. این مدل به نسبت قیمت ارزان تر خود در مقایسه با برادر بزرگ تر، شتاب و سرعت کمتری را نیز نسبت به او دارد و با شتاب صفر تا صد 4.1 ثانیه ای سرعتی معادل 285 کیلومتر بر ساعت را در اختیار سواران خود می گذارد.
خانواده ی Dodge
شرکت داج نیز درست مثل شورلت تنها با دو نماینده ی تند و تیز در بازی Need for Speed حضور دارد که هر دوی آن ها محصول سال 2016 میلادی هستند. اتومبیل ارزان قیمت تر داج در بازی Need for Speed مدل Challenger SRT8 392 این شرکت است که تنها 27 هزار دلار قیمت دارد و با این قیمت شتاب صفر تا صد 4.5 ثانیه ای را در کنار سرعت 293 کیلومتر بر ساعت در اختیار علاقمندان سرعت قرار می دهد. در کنار این مدل، مدل SRT Viper GTS حضور دارد که با قیمت چشمگیر 88 هزار و صد دلاری خود شتاب صفر تا صد 3.3 ثانیه ای را در کنار سرعت 335 کیلومتر در ساعت به نمایش می گذارد. رقم هایی که همانند قیمت این اتومبیل کاملاً چشمگیر به نظر می رسند.
خانواده ی Ferrari
خانواده ی فراری نیز با دو محصول متفاوت در بازی Need for Speed حضور دارد. دو محصول بسیار گران قیمت که بی شک هواداران فراوانی در این بازی خواهند داشت. نخستین آن ها مدل نسبتاً کلاسیک F40 است که به سال 1987 میلادی تعلق دارد و در واقع گران قیمت ترین اتومبیل حاضر در بازی Need for Speed محسوب می شود. برای خریداری کردن مدل F40 فراری باید رقمی معادل 198 هزار دلار کنار بگذارید تا بتوانید از سرعت 323 کیلومتر بر ساعتی این محصول در کنار شتاب صفر تا صد 4.1 ثانیه ای آن بهره مند شوید. در کنار این مدل بسیار گران قیمت، فراری با نماینده ای 129 هزار و نهصد دلاری به نام 458 Italia نیز در بازی Need for Speed حضور دارد که در عین ارزان تر بودن نسبت به مدل قبل (رکورد دار قیمت در این بازی) سرعت و شتاب بیشتری را در اختیار علاقمندان سرعت قرار می دهد. به این ترتیب که با سرعت 325 کیلومتر بر ساعتی این مدل از فراری، شما می توانید از شتابی معادل 3.4 ثانیه بر خوردار باشید.
خانواده ی Ford
علاقمندان به برند فورد در دنیای اتومبیل رانی می توانند در بازی Need for Speed جشنی اساسی را بر پا سازند؛ چرا که این برند کهنه کار با پنج نماینده ی مختلف در خیابان های شهر ونچورا بی حاضر است. مدل موستانگ کوپه (Mustang Coupe) ارزان ترین و در عین حال کلاسیک ترین مدل در میان نمایندگان فورد در این بازی محسوب می شود. اتومبیلی که قدمت آن به سال 1965 میلای باز می گردد و برای خرید آن در بازی Need for Speed تنها به 20 هزار دلار پول نیاز خواهید داشت. رقمی که سرعت نه چندان بالای 193 کیلومتر بر ساعتی را همراه با شتاب صفر تا صد 8.3 ثانیه در اختیارتان قرار می دهد. در کنار این مدل قدیمی مدل کاملاً جدید Focus RS نیز حضور دارد که در این بازی نسخه ی 2015 آن حاضر بوده و سرعتی برابر 238 کیلومتر بر ساعت را در کنار شتاب صفر تا صد 4.7 ثانیه ای در اختیار هواداران برند فورد قرار می دهد. اما موستانگ کوپه تنها نماینده ی کلاسیک فورد در بازی Need for Speed محسوب نمی شود و علاوه بر این مدل ما Boss 302 را هم در این بازی ملاقات می کنیم که قرار است با قیمت 49 هزار دلار و سیصدی خود خاطرات سال 1969 میلادی را برایمان زنده کند. در این میان رییس کهنه کار ما از شتابی 6.3 ثانیه ای در صفر تا صد برخوردار است و در عین حال سرعتی معادل 222 کیلومتر بر ساعت دارد. پس از این مدل کلاسیک به مدل نسبتاً جدید تر Mustang GT Foxbody می رسیم که قیمتی مناسب و 24 هزار دلاری دارد. قیمتی که سرعت 225 کیلومتر بر ساعتی را در کنار شتاب صفر تا صد 6.3 ثانیه ای به معرض نمایش می گذارد. آخرین نماینده ی فورد در بازی Need for Speed نیز Mustang GT نام دارد که نسخه ی سال 2015 آن با قیمتی معادل 65 هزار و دویست دلار در این بازی حاضر است و در عین دارا بودن سرعتی برابر با 264 کیلومتر بر ساعت، شتاب صفر تا صد آن رقم 4.5 را در برابر دیدگان ما قرار می دهد.
خانواده ی Honda
به طور حتم بسیاری از هواداران بازی Need for Speed از علاقه مندان اتومبیل های شرقی هستند. از همین رو شرکت ژاپنی هوندا با سه مدل مختلف از محصولات خود در این بازی حاضر است تا بتواند دل هوادارانش را به دست بیاورد. در کنار مدل 44 هزار و 600 دلاری NXR که نسخه ی مربوط به سال 1992 آن در این بازی حاضر است، ما شاهد حضور مدل Civic Type-R هم هستیم که نسخه ی سال 2000 آن با قیمتی معادل 16 هزار و دویست دلار در اختیار مخاطبان بازی Need for Speed قرار گرفته است. علاوه بر این دو مدل، اتومبیل S2000 AP2 نیز دیگر نماینده ی هوندا در این بازی محسوب می شود که با قیمت 33 هزار و 900 دلاری خود انتخابی دیگر را از این شرکت ژاپنی در اختیار علاقمندان محصولات شرقی قرار داده است. اتومبیلی با سرعت 240 کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا صد 5.4 ثانیه که با شخصی سازی های مختلف و مفصل می توان کشش و جاذبه ی بیشتری را در ظاهر و باطن آن شاهد بود.
خانواده ی Lamborghini
برند محبوب لامبورگینی با چهار نماینده در بازی Need for Speed حضور یافته است که تمامی آن ها از قیمت بسیار بالایی برخوردار هستند. مدل Diablo SV را می توان قدیمی ترین لامبورگینی حاضر در این بازی نامید که نسخه ی سال 1995 آن با قیمت 140 هزار دلار در این بازی حضور دارد. این مدل که در واقع ارزان قیمت ترین لامبورگینی حاضر در این بازی نیز محسوب می شود، شتاب صفر تا صد 3.8 ثانیه ای را با سرعتی معادل 328 کیلومتر بر ساعت پیوند زده است تا انتخابی بسیار مناسب برای تشنگان سرعت لقب گیرد. پس از این مدل، قدیمی ترین لامبورگینی حاضر در این بازی، مدل Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV است که به سال 2010 تعلق دارد و برای خریداری شدن به قیمتی برابر با 157 هزار و 500 دلار نیاز دارد. این مدل از لامبورگینی شتابی 3.2 ثانیه ای دارد و در کنار آن از سرعتی معادل 336 کیلومتر بر ساعت بهره می برد. با جلو تر آمدن در سال تولید محصولات لامبورگینی، به دیگر نماینده ی این برند در بازی Need for Speed یعنی مدل Aventador LP 700-4 می رسیم که محصولی است از سال 2014 میلادی و با قیمت 192 هزار و دویست دلاری خود گران قیمت ترین لامبورگینی حاضر در بازی Need for Speed محسوب می شود. این اتومبیل لوکس در سرعت و شتاب نیز همانند قیمت خود بسیار خیره کننده ظاهر شده است و توانسته دو عدد قابل توجه 2.8 ثانیه در شتاب صفر تا صد و 354 کیلومتر در ساعت را به هم پیوند بزند. اما جدید ترین محصول لامبورگینی در این بازی یعنی مدل Hurcan LP 610-4 به سال 2015 میلادی تعلق دارد و با قیمتی معادل 178 هزار و پانصد دلار در این بازی در دسترس خواهد بود. اتومبیلی که قادر است صفر تا صد را با شتابی معادل 3.2 ثانیه پر کرده و با سرعتی برابر با 325 کیلومتر در ساعت خیابان های پر پیچ و خم شهر ونچورا بی را در نوردد.
سایر برند ها
علاوه بر شرکت های اتومبیل سازی مشهوری که با بیش از یک محصول در بازی Need for Speed حضور دارند، شرکت هایی هم وجود دارند که از لیست محصولات آن ها در این بازی تنها شاهد حضور یک مدل هستیم. در واقع تعداد این دسته از شرکت ها و اتومبیل های اختصاصی شان در بازی Need for Speed در مجموع عدد هشت است که در این جا به تک تک این هشت اتومبیل خواهیم پرداخت و نخست از ارزان ترین آن ها شروع می کنیم. در واقع دو اتومبیل Volvo 242 GT و Volkswagen Golf GTI به عنوان ارزان قیمت ترین مدل های حاضر در بازی Need for Speed شناخته می شوند که هر دوی آن ها محصولاتی کاملاً کلاسیک هستند و تنها 8 هزار دلار قیمت دارند (ولوو محصول سال 1975 و فولکس هم محصول سال 1976 میلادی است). در این میان اگر چه فولکس با رقم 8.1 ثانیه ای خود از لحاظ شتاب صفر تا صد بر ولوو با رقم 10.1 ثانیه برتری دارد، اما باید گفت که سرعت 211 کیلومتر بر ساعتی ولوو بر سرعت 182 کیلومتر بر ساعتی فولکس می چربد. سوای این دو محصول جمع و جور و ارزان قیمت، Acura RSX Type-S مدل ارزان قیمت دیگری در بازی Need for Speed است که محصول سال 2004 میلادی بوده و ارزشی معادل 12 هزار و 200 دلار دارد. این اتومبیل با شتاب 6.5 ثانیه ای خود در رسیدن به رقم صفر تا صد، سرعتی معادل 233 کیلومتر بر ساعت را به معرض نمایش می گذارد و نسبت به قیمت خود از توان مناسبی برخوردار است. علاوه بر این اتومبیل، با انجام مسابقات مختلف و رسیدن رقم پس اندازتان به عد 47 هزار 422 دلار، شما می توانید اتومبیل Lotus Exige S را نیز در اختیار داشته باشید. اتومبیل میانه احوالی از سال 2006 میلادی که توانسته است شتاب صفر تا صد 4.1 ثانیه ای را با سرعت 238 کیلومتر بر ساعت پیوند زند. پس از لوتوس به مک لارن می رسیم که با مدل 570S و 190 هزار دلاری خود به لحاظ سال تولید در کنار Mercedes AMG GT 85 هزار و 600 دلاری ایستاده است. اتومبیلی که با نسخه ی مربوط به سال 2015 ، سرعت 304 کیلومتر بر ساعت را با شتاب صفر تا صد 4 ثانیه ای پیوند زده است. سوای این دو محصول پر نام و نشان، شرکت میتسوبیشی نیز با مدل Lancer Evolution MR (محصول سال 2008 میلادی) 35 هزار و 900 دلاری خود در بازی Need for Speed حضور دارد. اتومبیلی سر حال و خوش دست با سرعت 249 کیلومتر بر ساعت که توان رسیدن به شتابی معادل 4.4 ثانیه از صفر تا صد را دارد. در این میان Scion FR-S که با نسخه ی 2014 به عنوان نماینده ای 27 هزار و چهار صد دلاری در Need for Speed حاضر است شاید کم نام و نشان ترین اتومبیل حاضر در خیابان های شهر ونچورا بی باشد. محصولی که می تواند این خیابان های پر تنش را با سرعت 225 کیلومتر بر ساعت و شتاب صفر تا صد 7.6 ثانیه زیر پا بگذارد.
تا این جای کار تقریباً نیمی از اتومبیل های حاضر در بازی Need for Speed را به اتفاق یکدیگر از نظر گذراندیم. بنا بر این لیست اتومبیل های حاضر در این بازی هنوز به پایان نرسیده است و شما می توانید همین امروز ما بقی این لیست را هم مشاهده نمایید. پس پیشنهاد می کنم فعلاً کمی استراحت کنید و ساعاتی دیگر برای مشاهده کردن ادامه ی لیست اتومبیل های حاضر در بازی Need for Speed به این جا باز گردید. چرا که حدود 4 الی 5 ساعت دیگر، با بخش دوم و پایانی این مطلب دو باره با شما خواهیم بود.
تویوتا کاش بود
بخش دومش کجاست
درسته این فقط معرفی محصولات کمپانی ها و پول گرفتن از انهاست
جای سوپرا خالیه
من به هیچ وجه قصد جسارت یا توهین به شما و هر کس دیگه ای رو نداشتم و ندارم دوست عزیز. از کسی هم طلبی ندارم در عین این که به کسی بدهکار هم نیستم. منتها عرض کلی من اینه که قبل از نظر دادن لطفاً متون سایت با دقت خونده بشوند. چه بسا نکته ی مد نظر شما رو یکی دیگه از دوستان هم در همین پست مطرح کردند. منتها شما نظر ایشون (دیاموند تکنولوژی) رو با نظر خودتون مقایسه بفرمایید. شما از منصف بودن و انصاف حرف زدید. اتفاقا دلیل پاسخ دادن من به شما هم دقیقا همین نکته بود. چون در کامنت شما برخلاف کامنت دوستتون ذره ای انصاف به چشم نمی خورد.
در هر صورت ممنون از کامنت هایی که می گذارید و یک بار دیگه هم لازمه تاکید کنم بنده با هیچ یک از دوستان هیچ خصومتی ندارم و اگر خیلی جدی پاسخ بعضی از عزیزان رو میدم به دلیل اینه که در برخی کامنت ها موضوعاتی مطرح میشه که چندان منصفانه نیست.
خب حالا چه خبره دعوا که نداریم من منظورم این نبود که شما قیمتها رو روش گذاشتین میدونم این قیمتها مال خود بازیه این ایرادیه که باید به بازی گرفت و نه شما.اگه فکر کردین منظورم شما بوده معذرت میخوام.اما بحر حال برخوردتون اصلا منصفانه نیست یکجوری جواب میدیدن انگار چیزی طلبکار هستین.در ضمن ما به هر قیمتی کامنت نمیذاریم .نه به هر قیمتی. این بی انصافیه که با کاربران اینطوری برخورد میکنین.
چه فایده گه افلاین نیست !
وقتی هدف فقط کامنت گذاشتن به هر قیمتی باشه و مطالب سایت درست خونده نشه این قبیل اظهار نظر ها هم مطرح میشه. از خود متن:
“البته در همین ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که ویژگی هایی نظیر قیمت، سرعت و شتاب این محصولات که در متن پیش رو آمده است، به طور کل به ویژگی هر کدام از این 51 اتومبیل مختلف در بازی Need for Speed مربوط می شود و ممکن است این موارد (البته برخی از بخش های آن) با ویژگی های هر کدام از این اتومبیل ها در دنیای واقعی متفاوت باشد”
قیمتها رو خیلی پایین گرفتین وقتی لامبورگینی گالاردو حداقل 220 هزار تا می ارزه چطور مورسیه لاگو 157 هزارتاست.از این بدتر اونتادور یک میلیون و هفتصد هزار تا قیمتشه نه 192 هزار تا.نکنه حراجیه.:D
لامبورگینی رو دوس دارم
کاش قیمت ها هم تو این بازی واقعی در نظر گرفته می شد آخه کجا یه فراری F40 رو میدن زیر 200 هزار دلار ؟!!!!!!
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
چیزی ندارم که بگم