همانطور که همه ما میدانیم محصولات عرضه شده در بازار آی تی کشور در دو دسته با گارانتی و بدون گارانتی قرار میگیرند و در ضمن در زمان خرید نیز ممکن است با گارانتی های متفرقه که ممکن است نام شان را نشنیده باشیم. شرکت انفورماتیک گستر برای برطرف کردن نگرانی کاربران درباره مسئله گارانتی لپ تاپ ها و تبلت های بدون گارانتی، تصمیم گرفته تا خدمات گارانتی مختلفی را به همراه این سری از محصولات به کاربران ارائه نماید تا این دسته از خریداران نیز بتوانند از برخی خدمات گارانتی بهره مند شوند.
انفورماتیک گستر برای ارائه خدمات گارانتی، دو مدل گارانتی عادی و گارانتی شگفت انگیز را در دوره های زمانی یک ساله و دو ساله در نظر گرفته است که شامل کالاهایی می شوند که در لیست محصولات پشتیبانی شده از سوی انفورماتیگ گستر قرار دارند. کاربر در زمان خرید محصول از فروشگاه های مورد تایید انفورماتیک گستر (که در شهر های مختلف ایران حضور دارند) می توانند یکی از سرویس های گارانتی مورد نظر را انتخاب کرده و محصول خود را گارانتی کنند. فروشگاه های مختلف نیز می توانند با گذراندن دوره های تعیین شده از سوی انفورماتیک گستر، به لیست فروشگاه های مورد تایید انفورماتیک گستر برای ارائه خدمات گارانتی این شرکت بپردازند.
گارانتی عادی انفورماتیک گستر، به گفته مسئولان این شرکت “مطابق با استاندارد سازنده و قوانین اعلامی از سازمان حمایت از مصرف کننده بوده و مدت زمان ارائه خدمات در این سرویس از یک سال تا دو سال بنا به مدت زمان مندرج در کارت گارانتی” است. اما در گارانتی شگفت انگیز موارد دیگری همچون آسیب های ناشی از نوسانات برق، شکستگی و ضرب دیدگی و نفوذ مایعات و آسیب دیدگی های فیزیکی را نیز شامل خواهد شد. هزینه گارانتی محصولات بر اساس نوع محصول و گروه قیمتی که در آن قرار می گیرد، متفاوت خواهد بود و برای گارانتی شگفت انگیز باید هزینه بیشتری پرداخت کرد. انفورماتیک گستر اعلام کرده که کالاهای مورد گارانتی آن ها بیشتر شامل دستگاه هایی می شود که با استقبال خوبی در بازار ایران مواجه هستند و شامل نوت بوک های مک بوک پرو اپل نیز می شوند. علاوه بر این انفورماتیک گستر سرویسی به نام “هدیه انفورماتیک گستر (هاگ)” نیز در نظر گرفته است که هدیه ای به مصرف کنندگان انفورماتیک گستر برای استفاده از خدمات مراکز تفریحی، ورزشی و موارد دیگر طرف قرارداد با انفورماتیک گستر به شمار می آید.
انفورماتیک گستر معتقد است که در بازار ایران طی یک روز کاری، 6 دستگاه نوتبوک در هر دقیقه به فروش میرسد که از این تعداد، یک دستگاه دارای وضعیت خدمات پس از فروش نامناسب است. این آمار در مورد تبلت به 14 دستگاه در هر دقیقه میرسد که سه عدد از آنها در زمینه گارانتی وضعیت قابل اطمینانی ندارند. به گفته غروی رام مدیر عامل انفورماتیک گستر، صرفنظر از معدود برندها و شرکتهایی که دارای دفاتر رسمی ارائه خدمات هستند، گارانتی سایر کالاها توسط فروشگاهها، شرکتهای واردکننده و برخی از مراکز غیررسمی خدمات پس از فروش انجام میشود و از آنجا که حجم قابل توجهی از واردات نوتبوک، متولی مشخصی در خدمات ندارد، انفورتیکگستر با کمک امکاناتی که در اختیار دارد (تیم فنی مجرب برای ارائه خدمات و ارتباط مناسب با تولید کنندگان برای تامین قطعات و اطلاعات در کمترین زمان) می تواند پوشش خدمات این محصولات را بر عهده بگیرد. به گفته ایشان، پیش بینی می شود که امسال حدود 900 هزار نوت بوک وارد بازار ایران شود. بهنام سبحانی، مدیر توسعه تجارت انفورماتیک گستر نیز معتقد است که به علت فروش کالا با برند های یکسان و خدمات پس از فروش متفاوت، مصرفکننده نیاز دارد تا علاوه بر شناخت کالا و محصول مورد نیاز خود، در مورد کیفیت خدمات نیز تحقیق کند و این چالشی برای مصرفکننده است. نظارت در واحد کنترل کیفیت انفورماتیک گستر روی کالاها بستری قابل اعتماد را فراهم کرده و مصرفکنندگان از عرضه کالای اصل و کیفیت خدمات پس از فروش اطمینان حاصل خواهند کرد.
فروشندگانی که ظرفیت لازم را برای تامین خدمات پس از فروش کالاهای خود ندارند، میتوانند پس از هماهنگی و کارشناسی از سامانه صدور خدمات ما استفاده کنند تا منافع مشتریان تامین شود و از مزایای ارزش افزوده آن نیز بهرهمند شوند. انفورماتیک گستر از طریق شبکه گسترده نمایندگی خود در سراسر کشور، تعمیر و خدمات پس از فروش این کالاها را انجام میدهد و در این راستا، از طریق راه اندازی یک شبکه هوشمند، ضمانت نامه کارشناسی را برای هر کالا صادر میکند.
درباره انفورماتیک گستر
شرکت انفورماتیک گستر در سال 1358 تاسیس شده است و از سال 1370 با تمرکز بر تامین کالای فناوری اطلاعات و ارائه خدمات پس از فروش به فعالیت خود ادامه میدهد. در میان محصولاتی که تاکنون از سوی انفورماتیک گستر ارائه شده میتوان به انواع لپتاپ و تبلت و ارائه قطعات رایانه از نامهای تجاری مانند کینگستون، OCZ، A-DATA ، بایواستار، لیدیبرد، USRobotics، ممونکس، Galaxy، HIS، سافایر، Gainward و پرولینک اشاره کرد. مدیریت این شرکت را حسین غروی رام برعهده دارد که در انتخابات اخیر سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران موفق به حضور در هیات مدیره شد. او همچنین عضو شورای راهبردی مجمع عالی واردات کشور، نائب رئیس کمیسیون سختافزار سازمان نظام صنفی رایانهای (در دوره سوم هیات مدیره) و کمیسیون فناوری اطلاعات مجمع عالی واردات کشور و همچنین رئیس انجمن کارفرمائی واردکنندگان کالا، تجهزات رایانهای و خدمات وابسته ایران است.
دقيقا با نظر آقاي علي فلاحي موافقم . ضمن اينكه اتفورماتيك گستر اينقدر كه عرض اندام مي كنه بزرگ نيست . بيشتر اسمشو دهن پر كن مي كنه در حاليكه اصلا اينجور نيست . با يه دفتر تو خيابون كريمخان و پرسنل غيرمتخصص بجز معدودي واقعا هيچ انتظاري ازشون نميشه داشت … در بحث فروش با سياستهايي كه در پيش گرفتن شكست خوردن حالا چسبيدن به خدمات بعد از فروش ..
وقتی یه شرکت که محصولی رو وارد کرده و گارانتی میکنه اما وقتی محصول به مشکل میخوره و می بری پیششون قبول نمیکنن و سر مردم کلاه میزارن دیگه از شرکتی که توی واردات اون محصول و فروشش دستی نداشته انتظاری نمیشه داشت.اینجا ایرانه.بخش های زیر رو ویرایش کنید.ممنون
که در (شهر هیا) مختلف ایران حضور دارند
موارد دیگری همچون (آسین های) ناشی از (نواسنات) برق
در میان محصولاتی که (تاکنن) از سوی انفورماتیک گستر ارائه شده
گارانتی خوبی به نظر میاد، ولی بین حرف و عمل فاصله بسیار است، اگر به تعهداتشون عمل کنن و نخوان به بهانه های مختلف حق مشتری رو ضایع کنن، قطعا موفق خواهند بود.