در یکی دیگر از خریدهای گران قیمت امسال در صنعت گیم، سونی اعلام کرد که شرکت بازیسازی Bungie خالق سری بازیهای Destiny را به مبلغ 3.6 میلیارد دلار خریداری کرده است. بر اساس گزارش GamesIndustry سونی قصد دارد بانجی را یک زیر مجموعه مستقل خود قرار دهد.
سونی همچنین متعهد شده تا بانجی را یک توسعهدهندهی چند پلتفرمی نگه دارد و حق انتخاب انتشار بازیهای خود را داشته باشد، در ادامه نیز سونی تاکید کرد که حق انتخاب پلتفرمهای عرضه شده برای بازیهای بانجی را در اختیار خود آنها قرار خواهد داد.
جیم رایان مدیرعامل سونی اینتراکتیو انترتینمنت بیان کرد:
” ما از زمان شروع توسعه و انتشار فرنچایز Destiny همکاری قوی با این کمپانی داشتهایم، و هم اکنون بسیار خرسندیم که رسما عضویت آنها را در خانواده پلیاستیشن تبریک بگوییم. خرید بانجی یک گام مهم در تحقق استراتژی ما برای گسترش دسترسی پلیاستیشن به مخاطبان بیشتری است. ما از مهم بودن جامعهی بانجی برای این شرکت مطلع هستیم و مشتاقانه منتظر حمایت از آنها هستیم تا مستقل بمانند و به رشد خود ادامه دهند. مانند بانجی جامعهی مخاطبان پلیاستیشن هستهی اصلی DNA ما است و ما با دارا بودن اشتیاق مشترک برای گیمرها و ایجاد بهترین شرایط برای بازی کردن آنها، اکنون بیشتر از همیشه انتظار پیشرفت در این زمینه را داریم.”
خرید بانجی توسط سونی در توییتی جداگانه از این شرکت تایید شد و آنها در اعلامیهای خود اظهار کردند که سونی بیقید و شرط از آنها حمایت میکند و سفر آنها برای تبدیل شدن به یک شرکت سرگرمی چند رسانهای جهانی شروع شده است.
بانجی اذعان کرد که این خرید هیچ تاثیری در بازیهای Destiny 2 و نسخهی بعدی Witch Queen ندارد و پروژههای آینده این کمپانی، انحصاری پلیاستیشن نخواهد بود. بانجی در ادامه افزود:
” ما میخواهیم که جهانهایی که در بازیها خلق میکنیم در هر جا و در هر پلتفرمی که گیمرها در آن بازی میکنند گسترش یابد. ما همچنان به انتشار بازیهای خود پایبندیم و خلاقیت و استقلال خود در توسعهی بازیها و متحد کردن جامعهی بانجی را حفظ خواهیم کرد.”
خرید بانجی توسط سونی در مقیاس معاملهی اکتیویژن بلیزارد و مایکروسافت نیست، اما با هر معیاری که میتوان سنجید، یک خرید مهم است. بانجی تاریخچهی جالبی دارد و پس از تاسیس در سال 1991، این استودیو در سال 2000 توسط مایکروسافت خریداری شد و نقش بزرگی در موفقیت کنسول اصلی اکسباکس و بازی Halo: Combat Evolved ایفا کرد.
در سال 2007 بانجی استقلال خود را بدست آورد و از مایکروسافت جدا شد، سپس در سال 2010 قرارداد انتشار ده سالهای با Activision امضا کرد و در سال 2019 آن قرارداد را فسخ کرد. پس احتمالا سونی از عواقب مستقل نگذاشتن بانجی آگاه است و احتمالا میخواهد که استودیو استقلال حداکثری داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید