فناوری در هر نسل به سمت جلو حرکت میکند. محصولات اقتصادی امروز، از پرچمداران یک سال قبل قدرت بیشتری دارند. پردازنده نسل یازدهم اینتل Core i5 در قلب لپ تاپهای مدرن ایسوس، توان بالاتری از پردازنده Core i7 نسل دهم در اختیار شما قرار میدهد. به یاد داشته باشید که پیشرفت فناوری به شکل یک خط صاف نیست و ناگهان کیلومترها فاصله میگیرد.
امروز که هر کدام از قطعات رایانه قیمت بالایی دارند، باید استهلاک و عمر محدود آنها را در نظر بگیریم.
استهلاک بیشتر و عمر لپ تاپ استوک
تفاوتی ندارد نمایشگر لپ تاپ مورد نظر شما LED یا LCD باشد، یک نمایشگر در هر حال برق را به نور تبدیل میکند. نور پس زمینه نمایشگر مثل یک شمع با عمر زیاد است. شاید برای سالها روشن بماند اما کوچک و کوچکتر میشود. این مساله در مورد رم دستگاه، فضای ذخیره سازی و پردازنده نیز تکرار میشود.
با هر چرخه نوشتن اطلاعات، حافظه رم و فضای ذخیره سازی دستگاه ضعیف و ضعیفتر خواهد شد. یک لپ تاپ دست دوم که امروز به فروش میرسد، راه زیادی تا پایان عمر خود ندارد. با مفهوم ضریب خرابی آشنایی دارید؟ با گذشت هر سال از عمر دستگاه، ضریب خرابی دستگاه نیز به مقدار قابل توجه افزایش پیدا میکند.
ضریب خرابی دستگاه در سال اول کمتر از 4 درصد است. با گذشت یک سال این مقدار تا 8 درصد افزایش پیدا میکند. اگر امروز وب سایت دیوار را برای خرید یکی از محصولات استوک با قیمت 10 تا 12 میلیون تومان جست و جو کنید، محصولاتی با پردازنده اینتل نسل ششم در دسترس شما قرار میگیرد.
از زمان معرفی پردازندههای نسل ششم اینتل شش سال میگذرد. حالا ماشین حساب را رو به روی خود گذاشته و ضریب خرابی آن را محاسبه کنید. حتی اگر یک فرد خوش شانس باشید، آیا پردازنده Core i7 نسل ششم قدرت بیشتری از پردازنده Core i3 نسل یازدهم دارد؟
جایی که لپ تاپ استوک i7 عقب میماند
فناوری با بهتر شدن، گران نمیشود. سی پی یو نسل یازدهم اینتل Core i3 به راحتی Core i7 نسل ششم را شکست میدهد. برای یک مقایسه جذاب، 11 میلیون تومان بودجه را برای خرید لپ تاپ در نظر گرفتیم.
یک آگهی در وب سایت دیوار لپ تاپ استوک لنوو ThinkPad L560 را با قیمت 10 میلیون و 900 هزارتومان به فروش گذاشته است. این دستگاه از پردازنده اینتل Core i5 مدل 6300U قدرت میگیرد. کارت گرافیک دستگاه نیز با پردازنده یک پارچه است.
حالا با همین مقدار بودجه از میان محصولات جدید لنوو یک لپ تاپ با گارانتی معتبر را انتخاب میکنیم. محصول مورد انتخاب ما لنوو IdeaPad 3 با پردازنده نسل یازدهم اینتل Core i3 است. این لپ تاپ با قیمت 10 میلیون و 400 هزارتومان در وب سایت آی تی هوم به فروش میرسد.
در نگاه اول ظاهر جذاب محصول جدید لنوو توجه شما را به خود جلب میکند. با نگاه دوم و پس از روشن کردن دستگاه، نمایشگر فول اچ دی آن خودنمایی میکند. برای مقایسه میتوانید به تصاویر لپ تاپ ThinkPad L560 در وب سایت رسمی لنوو نگاه کنید، نا امید کننده است.
برای بررسی عملکرد دو دستگاه به سخت افزار آنها نگاه میکنیم. پردازنده اینتل Core i5-6300U در وب سایت cpubenchmark.net امتیاز 3250 را کسب کرده است. ما پردازنده اینتل Core i3-1115G4 را هم در این وب سایت بررسی کردیم، نتیجه بررسی ما امتیاز 6245 بود. پردازنده مدرن i3 دو برابر قدرت بیشتری را در دسترس شما قرار میدهد.
آیا میدانید تا به امروز از دستگاه استوک چطور استفاده شده است؟ یا اینکه لپ تاپ مورد نظر شما در کدام گروه از محصولات استوک قرار میگیرد.
انوع لپ تاپ استوک
لپ تاپهای استوک در چند گروه ریفربیشد (توسط کارخانه و توسط کاربر)، اپن باکس و دست دوم قرار میگیرند. از بهترین مدل آن کار را آغاز میکنیم. برخی از محصولات به فروشگاه رفته و به دلیل مشکلات مختلف به کارخانه باز میگردند. کارخانه لپ تاپ را باز کرده، قطعه را تعویض میکند و با قیمت کمی ارزانتر به فروش میرساند.
گاهی اوقات نیز این قطعه توسط خدمات پس از فروش یک خرده فروش تعویض شده است و کارخانه از روند تعویض آن اطلاع ندارد. حتی اطلاعی از کیفیت قطعه مورد استفاده نیز وجود ندارد. در نهایت به محصولات دست دوم میرسم. این گروه از محصولات تنها در ایران به عنوان کالای استوک معرفی میشوند.
آیا میتوانیم تفاوت بین سه گروه از کالاها را تشخیص دهیم؟ این کار تقریبا غیر ممکن است. فکر کنید امروز توانستیم یک کالای بازیابی شده توسط کارخانه را در بازار تهران یا لپ تاپ استوک اینستاگرام پیدا کنیم. آیا تفاوت قیمت اندک این دستگاه و دستگاه نو با حداقل 18 ماه گارانتی معتبر ارزش به خطر انداختن دارایی شما را دارد؟ اگر از ما بپرسید، با اطمینان میگوییم: خیر! به خطر انداختن 10 میلیون تومان برای چند صد هزارتومان قابل قبول نیست. به انتهای کار میرسیم. به جایی که شما تمام خطرات خرید لپ تاپ استوک را به جان خریده و وارد معامله میشوید. اینجا بخش تعمیرات است.
گارانتی لپ تاپ استوک
در بازار لپ تاپ سه شرکت معتبر به نامهای سازگار، حامی و آواژنگ خدمات پس از فروش و گارانتی محصولات را عرضه میکنند. این سه شرکت به طور مستقیم با شرکت ایسوس همکاری میکنند، آنها از قطعات اصل و مورد تایید تولید کننده، کارشناسان با تجربه و خدمات یک پارچه برای تعمیرات دستگاه شما استفاده میکنند. گارانتی ارائه شده همراه با لپ تاپهای استوک به پشتوانه یک مغازه یا یک شرکت تضمین میشود. قبل از تحویل دستگاه، باید گارانتی آن را اعتبار سنجی کنید.
هزینه تعمیرات و خرید قطعات لپ تاپ استوک
همانطور که میدانید هر کدام از قطعات رایانه عمر مشخصی دارند. فکر کنید لپ تاپ خریداری شده توسط شما با مشکل رو به رو شد. یکی از مشکلات متداول دستگاههای دیجیتال باتری آن است. همین حالا عبارت “خرید باتری + مدل دستگاه” را در گوگل جست و جو کرده یا از گارانتی آن شرکت قیمت را استعلام کنید.
در پایان این مقاله تمام هزینهها را محاسبه کرده و ضریب خرابی را در نظر بگیرید. حالا مّیتوانیم با اطمینان بگوییم که خرید لپ تاپ استوک گرانتر از خرید لپ تاپ VivoBook نو با گارانتی معتبر از آی تی هوم تمام میشود. همکاران ما از طریق شماره 5 رقمی 021-58426 منتظر پاسخ به سوالات شما هستند.
سلب مسئولیت: تیم تحریریه سختافزارمگ در تهیه محتوای رپورتاژ نقشی نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
چنانچه در زمینه خرید و فروش عمده لپ تاپ استوک فعالیت دارید یا از علاقهمندان به حوزه دیجیتال هستید، جهان بازار بهترین پیشنهادها را برای شما دارد. به کمک سایت جهان بازار قادر خواهید بود لپ تاپ استوک را با کیفیت عالی و قیمت مناسب چه حضوری و چه آنلاین خریداری نمایید و هزینه کمتری را بپردازید.