در آخرین پیشنهادی که برای حلوفصل مشکلات حقوقی هوآوی و گوگل در دادگاه درخصوص پرونده نکسوس 6P مطرح شده، اعطای مبلغی تا سقف 400 دلار به کاربران تحت تأثیر گوشی نکسوس 6پی تعیین شده است. در سال 2017 گوشیهایی Nexus 6P دچار مشکلات باتری و بالا نیامدن سیستم عامل شدند، که این موضوع پای گوگل و هوآوی را به دادگاه باز کرد.
توافق فعلی در انتظار تأیید نهایی دادگاه است که در نتیجه آن هر دو شرکت گوگل و هوآوی مسئول پرداخت 9.75 میلیون دلار برای پرونده دعوی هستند که در اپریل سال 2017 ایجاد شده بود. در نتیجه این حکم تعیین شده است که به برخی از کاربران تحت تأثیر که مدارکی مستند از مشکلات ایجاد شده دارند، مبلغی تا سقف 400 دلار پرداخت شود.
در همین حال کسانی که این مشکل را مستند نکردهاند میتوانند حداقل 10 دلار دریافت کنند. البته در نظر داشته باشید که این اعداد هنوز دقیق نیستند، چرا که حکم نهایی پرونده هنوز رسمی اعلام نشده است. گوگل در سپتامبر 2017 تعدادی از دستگاههای نکسوس 6P را تحت گارانتی با پیکسلهای XL تعویض کرده بود.
مشکلاتی که دامنگیر نکسوس 6P گوگل و هوآوی شد
چند سال یک مشکل بزرگ برای کاربران گوشی نکسوس 6P گوگل که در آن زمان توسط هوآوی ساخته میشد بروز کرد. مشکلات نرمافزاری برای برخی از دستگاهها آن را در مرحله بوت گیر میانداخت و سیستم عامل تحت مشکل bootloop قادر به بالا آمدن نبود. در این مورد حتی فکتوری ریست هم کارساز نبود. البته راه حل غیررسمی برای رفع آن دو سال پیش توسط تعدادی از کاربران XDA کشف شد. اما به غیر از این نکسوس 6Pهای گوگل با مشکل باتری نیز مواجه بودند و به عنوان مثال زمانیکه دستگاه کامل شارژ بود ناگهان خاموش میشد. بنابراین اگر شما هم یکی مالکین متضرر گوشی نکسوس 6P بودید که توسط هوآوی برای گوگل ساخته شده بود، شاید بتوانید میزانی از ضرر خود را با مکاتبه با این شرکتها جبران کنید.
Nexus 6P یکی از دو دستگاه گوگل بود که در سال 2015 به بازار آمد. این گوشی دارای یک صفحه نمایش 5.7 اینچی با رزولوشن 1440p بود. چیپست آن اسنپدراگون 810 بود که با سه گیگابایت حافظه رم همراه شده بود. این گوشی همچنین دارای حسگر اثر انگشت فوق سریع هوآوی بود که در پشت گوشی و در کنار دوربین 12 مگاپیکسلی آن تعبیه شده بود. باوجود آنکه ظرفیت باتری آن 3450 میلی آمپرساعت بود، عملکرد کاملاً متوسطی داشت.
من گوشی گوگل دارم چه کار کنم