«فرید نجفنیا»، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کُل استان البرز از خانوادههای ایرانی خواست که عوارض اعتیاد کودکان به بازیهای کامپیوتری را جدی بگیرند. برای مطالعه ادامه خبر خطرات اعتیاد به بازی کامپیوتری در ایران همراه ما باشید.
معاون دادگستری استان البرز در مصاحبه با خبرگزاری «ایرنا» گفت که استفاده طولانی مدت از بازیهای دیجیتال میتواند باعث جدایی فرزندان از خانواده، وقوع اعتیاد اینترنتی و بروز عوارض روحی و جسمی تعداد قابلتوجهی از آنها شود. او افزود استفاده زیاد بازیهای کامپیوتری، شرایط اسفناکی مانند افسردگی، خودکشی، کاهش کیفیت خواب، کاهش اعتماد به نفس و بروز اختلالات خلقی را به وجود میآورد.
راهحلهای معاون دادگستری استان البرز برای مقابله با خطرات اعتیاد به بازی کامپیوتری
این شرایط همچنین روی مشکلات اجتماعی، خانوادگی، افت کیفیت تحصیلی و آسیبهای مخرب بر سلامت جسم و روان تاثیر میگذارد. «نجفنیا» تاکید میکند آشناکردن کودکان و نوجوانان با تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی از سوی والدین یک امر ضروری تلقی میشود و والدین برای کاهش تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی قادر خواهند بود با استفاده از ابزارهای کنترلی، نظارت شفافتر و دقیقتری بر فعالیت و رفتار مجازی دانشآموزان داشته باشند.
او انتظار دارد خانوادهها با افزایش سطح آگاهی و بررسی دائم فعالیتهای کودکان و نوجوانان در فضای سایبری، از وقوع آسیبهای احتمالی ناشی از بازیهای کامپیوتری جلوگیری کنند. معاون دادگستری البرز بیان کرد: «والدین نباید به دلیل اشتغال خود، فرزندانشان را در فضای مجازی به حال خود رها کنند، چون فضای مجازی به عنوان مهمترین ابزار ارتباطی و اطلاعاتی، آسیبها و تهدیدهای گستردهای دارد که کودکان و نوجوانان شناخت چندانی نسبت به آنها ندارند».
نظر شما درباره اظهارات «نجفنیا» پیرامون خطرات اعتیاد بازیهای کامپیوتری برای کودکان و نوجوانان چیست؟ لطفاً نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
شما اصلا نمیدونی بازی به چه درد میخوره که بخوای باز اظهار نظر کنی!
بازی کامپیوتری برای بچه ها خیلی خطر دارد. بچه هایتان را بفرستید در خیابان چند تا ساچمه بخورند که خیلی سالم هست و به نزدیکی آنها به خانواده کمک میکند.