«سعید سوزنگر»، کارشناس حوزه اینترنت اعلام کرده است که همانقدر فیلترینگ خطرناک است، اینترنت طبقاتی هم عوارض خطرناکی به همراه دارد. مخالفان میخواهند جامعه ایران را به جزیرههای کوچکی تبدیل کنند که کنترلشان راحتتر باشد. او افزود که مردم اصلاً نباید وارد این بازی شوند.
در هیاهوی مسئله رفع فیلترینگ و ایجاد قوانین جدید در حوزه اینترنت، کارشناس برجسته حوزه مذکور درباره اینترنت طبقاتی گفت: «مخالفان میخواهند بر اساس فهم و دانشی که ندارند و اهداف غیرمنطقی که دارند، جامعه ایران را به جزیرههای کوچکی تبدیل کنند که کنترلشان راحتتر باشد. به عنوان مثال، شرکتها و اساتید دسترسی دهند و نظارت و کنترل حداکثری را پیادهسازی کنند. وقوع این اتقاق بسیار خطرناک خواهد بود و نباید هرگز این رویکرد را قبول کنیم. اینترنت طبقاتی به اندازه مسئله فیلترینگ در ایران خطرناک است.»
«سعید سوزنگر» در مصاحبه با یکی از خبرنگاران داخلی اظهار کرد که اینترنت یک بستر عمومی است و حداقل نیاز مردم، دسترسی به شبکههای آزاد و گردش آزاد اطلاعات به عنوان حق شهروندی است. او اضافه کرد نمیتوان اینترنت را دستهبندی کرد و برای قشر روزنامهنگاران و اساتید دانشگاهها تبعیض قائل شویم. در ایران باید محدودیتهای سلیقهای جهت دسترسی به اینترنت برداشته شوند.
اعتراض سوزنگر به اینترنت طبقاتی و دسترسی نامحدود تبعیضآمیز به یوتیوب
او به تصمیم وزیر علوم دولت پزشکیان درباره رفع فیلترینگ شبکه «یوتیوب» (YouTube) تنها برای قشر اساتید دانشگاهها گفت: «این رفتار یک باب برای رشد ظلم به شهروندان است. اینترنت طبقاتی نوعی از تداوم مسئله فیلترینگ است. دستهبندی اینکه مردم چه چیزی را ببینند یا نبینند اصلاً برای در حق نهاد قدرت نیست. گسترش فیلترینگ با اینترنت طبقاتی رخ میدهد. نباید فضایی ایجاد کنند که اینترنت طبقاتی عادی جلوه داده شود.»
«سوزنگر» درباره روشهای احتمالی طبقهبندی اینترنت طبقاتی در ایران میگوید: «سه روش برای اینترنت طبقاتی وجود دارد؛ اول ممکن است آنها بر اساس شماره موبایل دسترسیها را مشخص نمایند؛ دوم ممکن است بگویند افراد آیپیهایی که مصرف میکنند را اعلام کنند و اساتید برای خانه و دفترشان ای پی بی فیلتر بگیرند؛ اما برخی را نیز با فیلترینگ ثابت کنترل میکنند، به یک بخش هم فیلترینگ میدهند. در کل این طرح و روش اجرا آن، از پایه اشتباه و خسارت به بار میآورد.»
نظر شما درباره اینترنت طبقاتی چیست؟ لطفاً نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
وقتی فناوری کشور دست یه عده شل مغز باشه همین میشه