صبح فردا، یکشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه قرار است که جلسه کمیسیون امور زیربنایی دولت برگزار شود و ژوبین علاقبند، مدیرعامل اسنپ در فاصله یک روز مانده به آن اعلام کرده است که فردا و در این جلسه سرنوشت بیش از 2 میلیون راننده ثبت شده در 95 تاکسی اینترنتی کشور معلوم خواهد شد.
علاقبند امروز و در رویداد “حفاظت از دادهها در اقتصاد دیجیتال” با ابراز نگرانی درخصوص تغییرات این لایحه از وزیر ارتباطات درخواست همیاری کرد. او گفت:
فردا قرار است دوباره بحث مجوز تاکسیهای اینترنتی در کمیسیون امور زیربنایی مطرح شود که آیا تاکسیهای اینترنتی زیر نظر شهرداری بروند یا نه. پس همه چیز به یک مو بند است. از وزیر ارتباطات که در این جلسه است میخواهم این موضوع را مد نظر قرار دهد.
طبق گفته مدیرعامل اسنپ در لایحه اصلاحی قانون توسعه عنوان شده است که افراد دارای فعالیت حرفهای از نظر امور صنفی تابع قانون نظام صنفی هستند و براساس ماده 9 این لایحه شهرداریها صلاحیت صدور پروانه فعالیت حرفهای را دارند. از همین رو با تصویب لایحه مذکور افرادی که قصد فعالیت در حروه حمل و نقل و جابهجایی مسافر و کالا را دارند، باید مجوز فعالیت خود را از شهرداری کسب کنند و از نظر صنفی مانند تمدید پروانه کسب برابر قانون نظام صنفی رفتار کنند.
او ضمن اشاره به ایران که با اصلاح لایحه قانون توسعه حمل و نقل عمومی مخالفتی ندارد، عنوان کرد که پیشنهاد میشود فعالیت آنها (ارائه دهندگان خدمات جابجایی هوشمند) و آژانسهای درخصوص اخذ پروانه، تنظیم، هماهنگی امور و نظارت و بازرسی و رسیدگی مستثنی شناخته شوند و تابع قانون نظام صنفی کشور باشد. براساس آنچه که آنها پیشنهاد کردهاند نظارت بر فعالیت این افراد در چارچوب دستور العملی خواهد بود که توسط وزارتخانههای کشور، صنعت، معدن و تجارت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اتاق اصناف ایران تصویب و ابلاغ میشود.
این اولین جلسهای نیست که پیرامون وضعیت تاکسیهای اینترنتی برگزار خواهد شد. قبل از این هم جلساتی درخصوص اصلاح لایحه قانون توسعهی حملونقل عمومی ابهامات و نگرانیهای بسیاری را در پی داشته است. حالا شنیدهها حاکی از آن است که یکی از اصلاحات این لایحه لغو قانون نظام صنفی برای ارائهدهندگان خدمات هوشمند جابهجایی و آژانسهای اتومبیل کرایه خواهد بود. این در حالیست که پیشتر اسنپ و تپسی در نشستی مشترک در اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی اعلام کرده بودند: “در صورت تصویب لایحه محدودیت فعالیت تاکسیهای اینترنتی، فعالیت آنها تعطیل خواهند شد.”
بهتره که همشون جمع بشن. اینا یه مشت سرمایه دارن که همینطور برده جمع میکنن و آزاد میکنن. ما راننده های اسنپ فقط مثل برده اینها شدیم. کرایه های پایین سیاست اینهاست. هر روز هزاران نفر از اسنپ انصراف میدن و هزاران نفر جذب میشن. من ۶ ماه اسنپ بودم. انقدر راننده گرفتن که دیگه فرصت سرویس به ما نمیرسه. در حقیقت سود اصلی به رییس و روسا می رسه. راننده اسنپ و تپسی یعنی برده. من الان خودم دارم توی خیابون کار میکنم. خیلی هم راضیم…خدا کنه جمع بشه این دکان های دزد
دیگه از پاسبانی و این چیزا گذشته فاتح جان:D
عمر و جوونی مون تباه شد و زجر کش شدیم تو این خرابشده ی لعنتی:l:l
چه بگویم که نگفتنم بهتر است زبان در دهان پاسبان سر است
اسنپ باید حذف بشه دیگه بسه هرچی گند کاری کردن.همش شده مسخره بازی.
این حرفا مزخرفی بیش نیست. بعید می دونم اسنپ با گردش مالی که داره خودش مافیا نباشه. فقط می خوان احساسات مردم رو به نام دفاع از استارتاپ های نوین و به کام خودشون تحریک کنن تا مجبور نباشن سر کیسه رو شل کنن. بالاخره تو مملکت ما دست بالای دست زیاده و نمیشه تک خوری کرد. اسنپ هم باید شیتیل بالا دستی ها رو بده و راضیشون کنه. شما دست به جیب شو اونوقت دیدی آب سر بالایی هم میره.
سلام تاکسی اینترنت علم روزه و نباید حذف بشه بلکه باید توسط اتحادیه تاکسیرانی و شهرداری با هماهنگی مسئولین تاکسی های اینترنت مورد ساماندهی قرار گیرد
این آقای ژوبین علاقبند زیراکس با قدمت چهل سال،را به ورشکستگی رسوند،حالا نوبت اسنپه….