دنیای خودرو این روز ها در حال تغییر مسیری بنیادین است و این تحول بزرگ در پی نیاز به جایگزینی سوخت های فسیلی بوجود آمده که علاوه بر رو به اتمام بودن ذخایر آنها، آسیب های زیست محیطی حاصل از مصرف آنها نیز به شدت موجب تغییر شرایط کره زمین شده است. شرکت های زیادی به سرعت با شروع پروژه های تحقیقاتی مشغول طی کردن فرآیند طراحی و تولید خودرو های برقی شدند که معروف ترین و شاید موفق ترین آنها شرکت تسلا است. به تازگی شرکت دیگری نیز وارد عرصه این رقابت شده و ادعا میکند که به رقیب اصلی تسلا تبدیل خواهد شد.
مایکل فارادی دانشمند بزرگ و مشهور تحقیقات و دستاورد های زیادی در علوم فیزیک و شیمی داشت که از مهمترین آنها می توان به تعریف مفاهیم اولیه میدان های الکترو مغناطیسی اشاره کرد. نام فارادی نیز مانند تسلا برای یک شرکت با هدف ساخت خودروی الکتریکی بسیار مناسب به نظر میرسد، بنابراین در سال 2014 میلادی شرکتی با الهام از نام فارادی در کالیفرنیای آمریکا تاسیس شد. فارادی فیوچر (Faraday Future) با هدف طراحی و ساخت و تولید خودرو هایی برای آینده تاسیس شد و دانشمندان و متخصصین زیادی از شرکت های مختلف را در اختیار گرفت تا با الهام از ایده های آنان در زمینه های مختلف به باز طراحی خودرویی متفاوت با آنچه ما میشناسیم بپردازند.
فارادی فیوچر از دو هفته قبل با ارائه تیزر هایی حضور خود در نمایشگاه CES را اعلام کرد. در این تیزر ها صحبت از خودرو هایی می شد که تعامل بیشتری با زندگی انسان دارند، خودرو هایی که در مواقع نیاز تنها با استفاده از تلفن همراه بتوان آنها را خبر کرد تا برای انتقال افراد آماده شوند. تاکید خاصی نیز بر دنیایی خالی از سر و صدای خودرو های حال حاضر و همچنین محیط زیست پاک تر در این تیزر ها مشهود بود. حال بعد از گذشت چند روز فارادی فیوچر از اولین نمونه مفهومی تجسم این شرکت از خودرو های آینده در نمایشگاه CES رونمایی کرده است واکنش های زیادی نیز به همراه داشته است.
بیش از هزار اسب بخار قدرت و شتاب صفر تا صد کمتر از سه ثانیه و سرعتی بالاتر از 300 کیلومتر بر ساعت وعده هایی است که فارادی فیوچر برای خودروی FFZERO1 داده است اما هیجان زده نشوید زیرا تمام این اعداد و ارقام تئوری هستند و نمونه حاضر در نمایشگاه تنها یک مدل مفهومی جهت نشان دادن آنچه شرکت فارادی فیوچر قادر به ساخت آن است میباشد. اما از جمله نوآوری هایی که در این خودرو جلب توجه میکند میتوان به پلتفرم خاص آن که پلتفرم با معماری متغیر (VPA) نام گذاری شده است اشاره کرد که به گفته مهندسین این شرکت دارای قابلیت تغییر اندازه به نسبت دلخواه است. فارادی فیوچر ادعا میکند که اولین سری از خودرو های این شرکت در سال 2020 روانه بازار خواهد شد.
=))=))=))
قیافه شو 😮
اینده از ان خودروهای الکتریکی هستش:-bd
اسمش ایرانی به نظر میاد
عمرن بتونن جای تسلا رو بگیرن تکنولوژی هایی که الان تسلا تو ماشیناش داره اونا تا سال 2020 ندارن ،بعدشم اینا میخوان سال 2020 ماشینو بیرون بدن 300 تا میره ماشینهای تسلا همین الان 305 تا میره
جالب بود