چین با جمعیت 1.35 میلیارد نفری به خودی خود کشوری عجیب به حساب می آید. اما برخی قوانین که در این کشور اجرا می شوند باعث تعجب همگان در سرتاسر دنیا می شوند. ممنوعیت استفاده از موتور جست و جوی گوگل و محدودیت های بسیار زیادی که بر روی شبکه های اجتماعی در این کشور پهناور و البته مدرن وجود دارند تنها نمونه هایی از این قوانین هستند. اما اخیرا دولت چین، تصمیم عجیب تری نیز برای کاربران یوتیوب گرفته است.
به گزارش رسانه های چینی، از این پس کاربرانی که به ارسال ویدئو در وب سایت یوتیوب اقدام می کنند می بایست از دولت این کشور مجوز فعالیت دریافت کنند. بر اساس قانون جدید که از اول ژانویه به اجرا در خواهد آمد، همه کاربرانی که به تولید محتوا در یوتیوب می پردازند می بایست با ارائه مشخصات هویتی خود از وزارت فرهنگ این کشور مجوز دریافت کنند. این مجوز ها همه کاربران اعم از آماتور و حرفه ای را در بر می گیرد. البته این پایان کار نیست. کاربرانی که از هنگ کنگ، ماکائو و تایوان در یوتیوب فعالیت می کنند (به عنوان کشورهای تحت حاکمیت چین) می بایست مجوزهای ویژه ای علاوه بر مجوز کار در این شبکه را نیز کسب کنند. وزارت فرهنگ چین در بیانیه ای که توسط خبرگزاری شینهوا منتشر شده اعلام کرد آن دسته از کاربرانی که موفق به دریافت مجوز فعالیت در یوتیوب نشوند در لیست سیاه قرار خواهند گرفت و از فعالیت آنها در فضای اینترنت جلوگیری خواهد شد.
در هفته های گذشته نیز اعلام شده بود شبکه اجتماعی فیسبوک برای بازگشت به حوزه تکنولوژی در چین قصد دارد امکان سانسور کردن محتواهای مشخصی را در اختیار دولت این کشور قرار دهد تا به این ترتیب با فعالیت آنها موافقت شود.
همون دکتری که شما میگی رو برات تشریح میکنم شاید تونستی تفاوت رو درک کنی , شاید !!!
اولا من تشخیص میدم که نیاز به تخصص یک پزشک دارم و بهش مراجعه میکنم تا ازش استفاده کنم نه اینکه دکتر هر ثانیه تو زندگیم فضولی کنه و بهم اجاره نده کارایی که خودم تشخیص دادم میخوام انجام بدم رو نزاره انجام بدم و یا بلعکس !!
دوما من خودم انتخاب میکنم که کدوم پزشک رو انتخاب کنم که از تخصصش استفاده کنم نه اینکه به خاطر اینکه تو یک منطقه خاص جغرافیایی کره زمین و تو یک زمان خاص از تاریخ متولد شدم مجبور باشم فقط از یک پزشک خاص استفاده کنم
سوما وقتی من به یک پزشک مراجعه مینکم و از تخصصش استفاده میکنم اون من رو راهنمایی مینکه که چی برام خوبه و چی بد ! خودم تشخیص میدم که از این راهنمایی استفاده کنم یا نه و پزشک نمیفته دنبالم که اگر از تخصصش استفاده نمیکردم جلوی من رو بگیره !!!
راجع به بخش دوم
[quote]”تا وقتی که اعتمادی به موضوعی نیست شرط عقل هست که باید در برخورد باهاش احتیاط کرد و محدودیت هایی قائل شد” [/quote] مشکل همینجاست که درکش براتون سخته ! چی تعیین میکنه که به موضوعی اعتماد هست یا نه ! اعتماد رو کی تعریف میکنه ؟ دقیقا نکته سوال همین بود که من نمیتونم برای کس دیگه ای تعیین کنم که به کی اعتماد کنه و به کی نکنه ! چون خودش باید درک کنه این موضوع رو ! من صرفا میتونم اگر از من راهنمایی خواست بهش کمک کنم !
سر واژه های خودی و بیگانه هم نمیشه بحث کرد باهاتون چون درگیر یک طرز فکر توهم توطئه رشد کردید که نبودنش واستون امکان پذیر نیست و چون پذیرفتن عدم وجودش براتون به معنای پوچی هست اصلا وارد بحث نمیشم!
اگر شما میخوای کل عمرتو برات بقیه تصمیم بگیرن برات که چی خوبه و چی بد (تاکیید میکنم تصمیــــــــــــــــــــــم بگیرن نه راهنمایی و مشورت) فقط میتونم این اطمینان خاطر رو بهت بدم که بقیه آدم ها این شکلی نیستن پس برای بقیه نسخه نپیچ !
[quote]مشکل از افزایش اطلاعات و … نیست مشکل از عدم توازن اطلاعاتی و تاثیرات غیر عقلی و عدم درک مناسب هست[/quote] باز همون مشکل هست که شما نمیتونید و بیشتر به نظر میرسه به نفعتون نیست که این واقعیت رو متوجه بشید که معیار های شما لزوما معیار های شاخص همه آدم ها برای سنجش خوب و بد , عقلانی و غیر عقلانی , درک و عدم درک و …. نیست و آدم های دیگه هم حق تفکر و تعقل و تصمیم گیری دارن و اگر با سنگ محک شما جور نبودند میشن بد و غیر عقلانی و … !
الان که مثلا محدودیت هست، کسی نمیتونه محدودیت رو دور بزنه ؟ الان در کمتر از 10 ثانیه میشه فیلتر رو دور زد. و انسانی که ندونه به راحتی راهش رو یاد میگیره. پس این کارها و حرف ها نشانه جهل هست. بعد الان امریکا و غرب چه چیزی رو محدود کردن؟ ایدئولوژی؟ الان ….. ایران ……. برای غیر از خودش چه محدودیتی نذاشته؟ البته میدونم کسی که خودش رو به خواب زده رو با لگد هم نمیشه بیدار کرد.
این چه حرف الکی هست که بین مردم رواج پیدا کرده که مثلا جای من تشخیص بدن خوب چیه بد چیه
مگه دکتر خوب و بد رو برا شما تشخیص نمیده؟؟؟ مگه حتی سیاسیون ، دول غربی و … خوب و بد رو برای شما تشخیص نمیدن؟؟؟( با قوانین و … ) ، یعنی حالا شما که به حرف پزشک یا … گوش میدید شعور نداشتید که خوب و بد رو تشخیص بدید که پزشک یا شخص دیگه بخواد برا شما تشخیص بده؟؟؟
این چه نوع استدلال ه ؟؟؟ فردی شعور داره که در همه موارد به متخصص و درس خونده اون مراجعه کنه
در مورد عوض کردن سوال منم اینو باید بگم که سوال شما دوتا ایراد داره :
1. اینکه من بالا تاکید کردم “تا وقتی که اعتمادی به موضوعی نیست شرط عقل هست که باید در برخورد باهاش احتیاط کرد و محدودیت هایی قائل شد” سوال شما این خصوصیت رو نداره و شما خاله که یک خودی هست رو با یه بیگانه مشکل دار مقایسه کردی که به یکی اعتماد هست و به دیگری نه
2. سوال باید با نتیجه مطابق باشه ، نه اون محتوای غربی مثل خاله من هست و نه محتوای داخلی مثل یه بیگانه مشکل دار (ممد آقا) و اتفاقا برعکس هست یعنی محتوای داخلی که با فرهنگ من ججور هست مثل خاله و محتوای غربی مثل یه بیگانه مشکل دار
باز با این وجود جواب داره
اگر جنابعالی عالم و مورد اعتماد باشی چرا که نه ؟؟؟ حتما به حرف شما گوش میدم
مشکل از افزایش اطلاعات و … نیست مشکل از عدم توازن اطلاعاتی و تاثیرات غیر عقلی و عدم درک مناسب هست از قدیم گفتن ساختن خونه مشکله چون هم زحمت میخواد هم تخصص ولی خراب کردنش خیلی راحته ، اینم مثل همونه شبهه افکنی و تخریب و ایجاد شک کار راحتیه و هر کسی میتونه انجام بده ولی همه مردم توانایی پاسخ رو چه از لحاظ علمی و چه استنباطی ندارن مثلا سوال اینکه چرا باید نماز بخونیم برا همه پیش میاد ولی آیا جوابش رو هم همه میدونن؟؟
ایدئولوژی موقعی به درد نمی خوره که عالم هاش تو شبهه بمونن و قادر به جواب نباشن نه یه شخص بی سوادی مثل من
واقعا طرز تفکرتون جالبه !!! فکر میکنید باید برای بقیه تصمیم بگیرید و بقیه شعور تشخیص ندارن و امثال شما فقط میتونید بگید چی برای بقیه خوبه چی بد !
شما که کلی به خودت فشار آوردی این مثال رو زدی
[quote]من یه سوال دارم : شما هر کسی رو به داخل خونه ت راه میدی؟؟؟
[/quote]
یه جور دیگه ازش استفاده میکنم ببینم نظرت چیه ؟
الان من تصمیم بگیرم که خالتونینا براتون خوب نیست بیان خونتون و ممد آقا اینا ته کوچه که شما باهاش مشکل داری براتون مفیده رفت و آمد داشته باشی باهاشون و من تصمیم میگیرم براتون که هفته ای دو بار شام باید مهمونشون کنید !! شما با این موضوع مششکلی نداری؟
ایدئولوژی که با افزایش اطلاعات چه درست چه غلط به خطر بیافته و قدرت لازم برای چربیدن به ایدئولوژیهای دیگر رو نداشته باشه به نظر شما ارزشی داره ؟
الکی مثلا شیلتر شکن ندارن
تایوان خیلی زور زد که جدا شه ولی نتونست الانم خیلی رابطه شون خوب نیست
محتوی مشکل دار از نظر یوتیوب فقط اونایی هست که کامل تا ته موضوع رو نشون بده . برای ما هم همینطوره؟؟؟
فرهنگ سازی فقط آموزش کلاسیک نیست یکی از بخش های فرهنگ سازی محدودیت و برخورد با متخلف هست
من یه سوال دارم : شما هر کسی رو به داخل خونه ت راه میدی؟؟؟
اینم مثل همون ه تا وقتی که اعتمادی به موضوعی نیست شرط عقل هست که باید در برخورد باهاش احتیاط کرد و محدودیت هایی قائل شد
و از طرفی برای این مسائل الگوی ما نباید امریکا یا حتی کشورهای متحد المنافع با اون باشه ، چون اینترنت دست اوناست و قریب به اتفاق محتواهای اینترنت بر اساس فرهنگ و ارزش های اونهاست و یکی از راه های سلطه شون همین محتوا ها برای سلطه فرهنگی ست، معلومه که نمیان برا چیزی که مطابق با ایدئولوژی خودشون هست محدودیت شدید بذارن ، مثل اینه که توقع داشته باشیم ایران برای سایت های تبلیغ اسلام محدودیت بذاره
ایران این کاراشو از چین یاد می گیره در واقع الگو ایران چینه!
سلام
دلم به حالشون می سوزه. البته خودمون هم که … .=))=)) چیزی نمی گم بهتره.:emoji1:emoji1
ولی خداییش این کار ها از نظر من مخالف آزادی بیان تو اینترنت هست. محتوی مشکل دار باید حذف بشه که خود یوتیوب هم این کار رو می کنه ولی مجوز برای فعالیت ؟؟ :emoji7:emoji7:emoji7:emoji6
مثل مجوز گرفتن کانال های تلگرام ما شده:D:D . ایشالا همه کشور ها یه روزی بفهمن این راهش نیست و دست از این کار ها بردارن و به جاش فرهنگ سازی کنن.:-bd
یوتیوب هم که تو کشور ما مسدود هست یکی از غنی ترین منبع های آموزشی ، سرگرمی ، خبری و … هست که ……………. .:smiley7:smiley7 درآمد از یوتیوب هم بماند.
موفق باشید;);)
تیتر عجیبی نبود بنظرم ، به هر حال مهد صادرات فیلترینگ چین هستش
چین از ایرانم بدتره که:l
جالبه نمیدونستم تایوان هم زیر مجموعه کشور چین است!!!!! هنگ کنگ و ماکائو که از اول مال چین بودن هنوز هم هستن فقط دولتشون جداست.