افزایش نرخ ارز خصوصا در بخش “دلار”، بخش عظیمی از جامعه را تحت الشعاع قرارداده است که یکی از همین قسمت ها، دنیای دیجیتال شامل کامپیوتر، سخت افزار، موبایل، تبلت و… است. در این مدت مطالب بسیاری را در زمینه بازار متشنج سخت افزار منتشر کردیم؛ اما آیا این مطلب نوید پایان این وضعیت است؟ اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور پیش از این نیز دستور دولت مبنی بر ارائه ارز 4200 تومانی را اعلام کرده بود؛ گرچه در این میان برخی از اصناف و تولیدکنندگان از تامین نشدن دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالا و مواد اولیه تولید خبر می دادند.
در نهایت نشست هیت دولت برای تخصیص دلار 4200 تومانی به برخی از کالاها، البته تعداد بسیار زیاد، امروز تصویب شده و در 3 بخش منتشر شد. به عبارت ساده تر، دولت دلار 4200 تومانی را برای کالاها در 3 گروه دسته بندی کرده و اعلام رسمی آنها، اعلام کرده است که نگرانی خاصی از بابت تامین دلار 4200 تومانی برای آنها وجود ندارد.
همچنین این 3 لیست شامل حق میزان حق واردات هستند؛ بدین معنی که دولت با کاهش و یا افزایش نرخ حق ورودی برخی از کالاها، سعی در کنترل و ثبات قیمت آنها دارد. کالاهای سخت افزار، کامپیوتری و گوشی های موبایل، در دسته دوم قرار گرفته اند و این بدان معنی است که محل تامین ارز آنها از محل صادرات پتروشیمی، فولاد و مواد معدنی و سامانه نیما است. آیا اینبار می توانیم به به ثبات قیمت تجهیزات دیجیتال، گوشی های هوشمند و سخت افزار امیدوار باشیم؟
من یه ورشکسته هستم که الان با زدن این حرف نه نفعی میبرم و نه ضرری دوست ندارم ساز نا امیدی بزنم اما یه سازی هست به اسم ساز حقیقت که اون رو نمیشه کاریش کرد و بنده از نت این ساز براتون بگم که منتظر دلار بالای 10 هزار تومان و به فراموشی سپردن همیشگی خرید انواع قطعات الکترونیکی خارجی باشید چون علاوه بر گرون شدنشون برای حمایت از تولید ملی اکثرشون تحریم داخلی میشند و کلا فاتحه . نه گیمی و نه سخت افزاری و نه لذت بردن از ساده ترین تفریحات فقط و فقط خبر بد بخونیم و حرص بخوریم و به افق خیره بشیم ، مرگ هم مفت
این خبر تکذیب شده… :smiley1
Omid Varam Ke Qeymat Ha Paeen Biad!
باید دید چی میشه.من که تا آخر سال باید سیستم ببندم امیدوارم حداقل قیمت ها ثبات داشته باشه.
یعنی با این اتفاق قیمت کالا های داخل بازار که به خاطر قیمت ارز بالا رفته بود, پایین میاد؟