با توجه به پیشرفتهای سریع فناوری، خرید یک سیستم کامپیوتر مناسب به یک تصمیم مهم تبدیل شده است، به خصوص زمانی که بودجه شما محدود باشد. بازه قیمتی مشخص به شما امکان میدهد تا سیستمی را انتخاب کنید که نه تنها نیازهای روزمره شما، بلکه برخی از فعالیتهای حرفهای همانند رندرینگ، تولید محتوا یا گیمینگ را نیز پوشش دهد. برای انتخاب بهترین گزینه، باید نیازها و اولویتهای خود را مشخص کنید؛ مثلا آیا به دنبال سیستمی برای بازیهای ویدیویی هستید یا هدف شما استفاده از نرمافزارهای طراحی و تدوین است؟
در این راهنما، تلاش خواهیم کرد تا با در نظر گرفتن بودجه مورد نظر، به شما پیشنهاداتی ارائه دهیم که تعادلی میان قدرت عملکرد، کیفیت قطعات و قیمت برقرار کند.
سیستم کامپیوتر با بودجه 35 تا 200 میلیون تومان
در ادامه مشخصات سیستم هایی با بودجه های مختلف، برپایه اینتل و AMD، همراه با بنچمارک ارائه شده است. اما قبل از مشاهده آنها بهتر است با نکات اولیه و راهنمای خرید قطعات آشنایی داشته باشید تا درصورت عدم موجودی قطعه موردنظر و یا هر تغییری در سیستم، بتوانید انتخاب درستی را داشته باشید.

چیپست مادربرد
مادربردها، با توجه به پردازندههای مورد استفاده، در دستهبندیهای مختلفی قرار میگیرند که هر کدام ویژگیها و قابلیتهای منحصر به فردی دارند. در چیپستهای مبتنی بر پردازندههای اینتل، سه سری اصلی وجود دارد: B، Z و H.
سری Z: این چیپستها برای گیمرها و کاربری حرفهای طراحی شدهاند. ویژگی شاخص این سری، قابلیت اورکلاک پردازندههای سری K و ارائه عملکرد فوقالعاده در سیستمهای گیمینگ و پیشرفته همراه با خنککننده بهتر و اتصالات پیشرفته نسبت به سایر سریها است. در واقع این سری به عنوان پرچمدار عمل میکند.
سری H: گزینهای مناسب برای مصارف خانگی و سیستمهای سادهتر است که نیاز به تنظیمات پیشرفته ندارند. در واقع این سری به عنوان پایینرده عمل میکند.
سری B: تعادل خوبی بین عملکرد و هزینه ارائه میدهد و برای کاربریهای نیمهحرفهای و میانی ایدهآل است. در واقع این سری به عنوان میانرده عمل میکند. البته سری گیمینگ و حرفهای این سری به عنوان بالارده نیز عمل میکند.
در مادربردهای مبتنی بر پردازندههای AMD نیز وضعیت مشابهی وجود دارد:
سری X: این سری، مشابه سری Z اینتل، برای کاربریهای پیشرفته و گیمرها طراحی شده است.
سری B: عملکردی معادل با سری H اینتل دارد و برای کاربریهای عمومی مناسب است.
سری A: مشابه سری B اینتل، اقتصادی و مناسب برای مصارف کاربری میانرده است.
آشنایی با سوکت پردازنده
سوکت مجموعهای از پینها است که میتوانید با استفاده از آن، پردازنده را با این قطعه در سر جای خود در مادربرد قرار دهید. سه نوع سوکت وجود دارد LGA, PGA و BGA. سوکت LGA در پردازنده های اینتل، سوکت PGA در پردازنده های ایامدی و سوکت BGA برای پردازنده های لپتاپ استفاده میشود. در خرید مادربرد، پردازنده و خنک کننده پردازنده باید دقت کنید که سوکت هرسه یکی باشد.
- سوکت اینتل 1151 برای نسل شش، هفت، هشت و نه
- سوکت اینتل 1200 برای نسل ده و یازده
- سوکت 1700 برای نسل دوازده و سیزده
- سوکت 1851 برای Core Ultra
- سوکت TR4 ایامدی برای پردازنده های تردپیر
- سوکت AM4 ایامدی برای AMD Athlon و Ryzen 1000, 2000, 4000, 5000
- سوکت AM5 ای ام دی برای نسل جدید پردازنده های ایامدی که دارای 1331 پین باشند.
خنک کننده پردازنده
خنک کننده بادی: مقرونبهصرفه است و نصب آسانی دارد. با این حال، نویز زیادی تولید میکند و فضای قابلتوجهی را اشغال مینماید. در این خنککنندهها، گرمای تولید شده توسط پردازنده از طریق اختلاف دما به هیت سینک منتقل میشود و سپس، فنها گرمای جذب شده را پراکنده کرده و به بیرون انتقال میدهند.
خنک کننده مایع/آبی: نسبت به خنککنندههای بادی هزینه بیشتری دارند، اما مزایایی همچون مصرف انرژی کمتر، تولید نویز پایینتر و ظاهر بهتری را ارائه میدهند. با این حال، احتمال خرابی در آنها وجود دارد. در این سیستمها، یک مایع یا آب بین رادیاتور فلزی که توسط فنها خنک میشود و بلوک خنککنندهای که روی پردازنده نصب میگردد، در جریان است و این فرآیند به دفع گرمای پردازنده کمک میکند.
انتخاب خنک کننده مناسب با مدل پردازنده: خنککنندهای که انتخاب میکنید باید با نوع سوکت مادربرد و پردازنده شما سازگار باشد. توان حرارتی پردازنده (TDP) نشاندهنده میزان گرمایی است که پردازنده تولید میکند. خنککنندهای انتخاب کنید که توانایی مدیریت TDP پردازنده شما را داشته باشد.
پاور موردنیاز سیستم
پاور کامپیوتر یا منبع تغذیه، نقش کلیدی در تأمین انرژی مورد نیاز قطعات سیستم دارد. این دستگاه، برق شهری را دریافت کرده و آن را به ولتاژ و جریان مناسب برای قطعات مختلف کامپیوتر تبدیل میکند. انتخاب نادرست توان پاور میتواند باعث بروز مشکلاتی مانند خاموشیهای ناگهانی، ریستهای بیدلیل، صفحه آبی مرگ، کاهش عملکرد سیستم، کرش کردن نرمافزارها یا بازیها، و حتی آسیب به قطعات شود.
برای تعیین دقیق توان مورد نیاز سیستم، ابتدا مصرف برق هر قطعه را جداگانه بررسی کنید و مجموع آنها را به دست آورید. سپس برای اطمینان از عملکرد پایدار و فضای کافی برای ارتقا، حدود 200 وات به مقدار محاسبه شده اضافه کنید. به عنوان نمونه، اگر مجموع مصرف قطعات شما حدود 430 وات باشد، پاور مناسب برای این سیستم 600 وات خواهد بود. برای سهولت کار، ابزارهایی آنلاین برای محاسبه توان پاور نیز وجود دارند که میتوانند راهنمایی خوبی برای شما باشند.
بازدهی پاورها روی جعبه با علامتی مانند 80 Plus Gold مشخص میشود. اگر پاور شما دارای این نشان باشد، به این معناست که پاور شما در دسته طلایی قرار دارد. به عنوان مثال، اگر یک پاور 600 وات با نشان سفید خریداری کنید، بازدهی واقعی آن حدود 500 وات خواهد بود.
- سفید: 82 درصد
- برنز: 85 درصد
- نقره ای: 87 درصد
- طلایی: 89 درصد
- پلاتینیوم: 90 درصد
- تیتانیوم: 94 درصد
فضای ذخیره SSD یا HDD
برای خرید فضای ذخیره سیستم بهتر است SSD با رابط PCIe خریداری کنید. SSD نسبت به هارد سرعت بسیار زیادی دارد و باعث میشود عملکرد سیستم بصورت چشمگیری بالا برود. همچین خیلی از بازی های جدید برای اجرای بهتر به SSD نیاز دارند. برای خرید SSD کامپیوتر، باید به چند نکته کلیدی توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید:
SATA: این نوع SSDها سرعتی تا 600 مگابایت بر ثانیه دارند و برای سیستمهای قدیمیتر مناسب هستند. NVMe (PCIe): این نوع SSDها سرعت بسیار بالاتری دارند و برای سیستمهای مدرن و کاربریهای حرفهای مانند گیمینگ یا تدوین ویدئو ایدهآل هستند.
ظرفیت ذخیرهسازی: برای کاربریهای عمومی، ظرفیتهای 256 یا 512 گیگابایت کافی است. برای گیمینگ یا کارهای سنگینتر، ظرفیتهای 1 ترابایت یا بیشتر توصیه میشود.
سرعت خواندن و نوشتن: سرعت بالاتر به معنای عملکرد بهتر است. اگر به دنبال سرعت بالا هستید، SSDهای NVMe گزینه بهتری هستند. هنگام خرید به نسل SSD و همینطور اسلات PCIe مادربرد دقت کنید.
برند و گارانتی: برندهای معتبر مانند سامسونگ، وسترن دیجیتال، کینگستون و کروشیال معمولا کیفیت بالاتری دارند. همچنین، گارانتی طولانیمدت نشاندهنده اعتماد سازنده به محصول است.
بودجه: با توجه به بودجه خود، میتوانید بین مدلهای اقتصادی و حرفهای انتخاب کنید. مدلهای SATA معمولا ارزانتر از NVMe هستند.
انتخاب پردازنده سیستم
پردازندههای اینتل به چهار رده اصلی تقسیم میشوند که هر کدام با ویژگیها و قابلیتهای متفاوت، نیازهای کاربران مختلف را پوشش میدهند:
– سری i3 و Core Ultra 3: مناسب سیستمهای پایینرده با عملکرد قابل قبول در بازیها و نرمافزارهای عمومی.
– سری i5 و Core Ultra 5: گزینهای میانرده که توانایی اجرای بازیها و نرمافزارها با عملکرد خوب را دارد.
– سری i7 و Core Ultra 7: برای سیستمهای بالارده طراحی شده و عملکردی فوقالعاده در بازیها و نرمافزارهای حرفهای ارائه میدهد.
– سری i9 و Core Ultra 9: پردازنده پرچمدار اینتل با قدرت عالی، مناسب برای کاربران حرفهای و کاربریهای سنگین.
شناسایی نسل و کاربری پردازنده های اینتل: دو رقم اول نمایانگر نسل پردازنده هستن، برای مثال 13100 نمایانگر نسل 13 میباشد. رقم سوم نمایانگر مدل و رده پردازنده هستند، برای مثال 13100 به معنای i3 و پایین رده، 13400 تا 13600 به معنای i5 و میانرده، 13700 به معنای i7 و بالارده و درنهایت 13900 به معنای i9 و پرچمدار.
مفهوم پسوند پردازنده های اینتل: پردازندههای اینتل با پسوندهای مختلفی عرضه میشوند که هر کدام نمایانگر ویژگیها و عملکرد خاصی هستند. K: عملکرد بالا و آنلاک، F: به گرافیک مجزا نیاز دارد، S: ویرایش ویژه، T: بهینه شده از لحاظ پاور و X/XE: عملکرد بالا و آنلاک
پردازنده های رایزن AMD دارای چهار نوع هستند: رایزن 3 برای سیستم های پایینرده با عملکرد قابل قبول در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین، رایزن 5 برای سیستم های میانرده با عملکرد خوب در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین، رایزن 7 برای سیستم های بالارده با عملکرد بالا در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین و رایزن 9 برای سیستم های پرچمدار با عملکرد عالی در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین تقسیم بندی میشوند.
پردازنده های AMD بعد از نوع، دارای چهار رقم عددی میباشد، رقم اول نسل پردازنده، رقم دوم سطح عملکرد را مشخص میکند و هرچقدر این رقم بالا باشد به معنای قویتر بودن پردازنده میباشد، رقم سوم و چهارم تفاوت هر مدل را مشخص میکنند، برای مثال پردازنده Ryzen 9 7900X دارای 12 هسته ولی Ryzen 9 7950X دارای 16 هسته میباشد.
پردازندههای AMD با پسوندهای مختلفی عرضه میشوند که هر کدام نشاندهنده ویژگیها و عملکرد خاصی هستند. این پسوندها شامل موارد زیر میشوند: 3D: دارای ویکش و عملکرد عالی در بازیها، X: سرعت کلاک بالا به همراه مصرف بالا، WX: مناسب برای سیستم های ورک استیشن ، Pro: برای استفاده سازمانی با امنیت بالا و امکان مدیریت ویژگیها، F: بدون گرافیک مجتمع ، G: دارای گرافیک مجتمع سری 5000 و قدیمیتر، E: بهینه در مصرف، T: امکان بوست زیاد سرعت کلاک و AF: مدل رفرش شده
حافظه رم
برای خرید حافظه رم کامپیوتر، باید به چند نکته کلیدی توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید:
نوع حافظه رم (DDR): حافظههای رم در نسلهای مختلفی مانند DDR3، DDR4 و DDR5 عرضه شدهاند. نسل DDR4 رایجترین نوع است، اما DDR5 سرعت و کارایی بیشتری دارد. مادربرد و پردازنده شما تعیین میکنند که از کدام نسل باید استفاده کنید.
ظرفیت حافظه رم: برای کارهای روزمره، 16 گیگابایت رم با سرعت 3200 مگاترنسفر بر ثانیه کافی است. برای گیمینگ یا کارهای سنگینتر، خرید 32 گیگابایت رم با سرعت بالاتر توصیه میشود.
سرعت کلاک و زمان تأخیر: سرعت کلاک (به مگاهرتز) و زمان تأخیر (CL) بر عملکرد رم تأثیر میگذارند. رمهایی با سرعت بالاتر و زمان تأخیر کمتر، عملکرد بهتری دارند.
پیکربندی کانالها: رمهای دو کاناله یا چهار کاناله پهنای باند بیشتری ارائه میدهند و عملکرد سیستم را بهبود میبخشند.
فرم فاکتور: رمهای DIMM برای کامپیوترهای دسکتاپ و SO-DIMM برای لپتاپها طراحی شدهاند. مطمئن شوید نوع مناسب را انتخاب کنید.
برند و گارانتی: برندهای معتبر مانند Corsair، G.Skill، Kingston و Crucial کیفیت بالاتری دارند. همچنین، گارانتی طولانیمدت نشاندهنده اعتماد سازنده به محصول است.
کیس کامپیوتر
برای خرید کیس کامپیوتر، باید به چند نکته مهم توجه کنید تا انتخابی مناسب و کارآمد داشته باشید:
اندازه و فرمفاکتور: کیسها در اندازههای مختلفی مانند مینی تاور، میدتاور و فول تاور عرضه میشوند. انتخاب اندازه مناسب بستگی به فضای موجود و نوع قطعاتی دارد که قصد دارید در کیس نصب کنید.
جریان هوا و خنککنندگی: کیسهایی با طراحی مناسب برای جریان هوا و قابلیت نصب فنهای متعدد، به خنک نگه داشتن قطعات کمک میکنند و عمر مفید آنها را افزایش میدهند.
فضای داخلی و قابلیت ارتقا: مطمئن شوید کیس فضای کافی برای نصب قطعات بزرگ مانند کارت گرافیک و خنککنندههای پردازنده دارد. همچنین، قابلیت ارتقا در آینده را در نظر بگیرید.
کیفیت ساخت و مواد استفاده شده: کیسهایی با کیفیت ساخت بالا و مواد مقاوم، دوام بیشتری دارند و از قطعات داخلی بهتر محافظت میکنند.
پورتها و امکانات اضافی: وجود پورتهای USB، جکهای صدا، و امکاناتی مانند پنل شیشهای یا نورپردازی RGB میتواند تجربه کاربری شما را بهبود بخشد.
کارت گرافیک
برای خرید کارت گرافیک مناسب، باید به چند نکته کلیدی توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید:
هدف استفاده: اگر برای گیمینگ به کارت گرافیک نیاز دارید، مدلهایی با قدرت پردازش بالا و حافظه گرافیکی مناسب (مانند سری RTX انویدیا یا RX ایامدی) انتخاب کنید. برای کارهای حرفهای مانند رندرینگ سهبعدی یا تدوین ویدئو، کارتهایی با توان پردازشی بالا و پشتیبانی از فناوریهای خاص مانند CUDA یا OpenCL مناسب هستند. برای مصارف عمومی، کارتهای اقتصادی و میانرده کافی خواهند بود.
رزولوشن و نرخ فریم: برای بازی در رزولوشن 1080P، کارتهایی با 8 گیگابایت حافظه گرافیکی کافی هستند. برای رزولوشنهای بالاتر مانند 2K یا 4K، کارتهایی با حافظه بالاتر از 12 گیگابایت توصیه میشوند.
سازگاری با سیستم: مطمئن شوید که کارت گرافیک انتخابی با مادربرد، پاور و کیس شما سازگار است. همچنین، فضای کافی برای نصب کارت در کیس وجود داشته باشد.
سیستم خنککننده: کارتهای گرافیک با سیستم خنککننده مناسب، عملکرد بهتری دارند و عمر مفید بیشتری خواهند داشت. دو فنه و سه فنه بودن کارت نیز در خنک بودن کارت نقش بسیار مهمی دارد.
برند و گارانتی: برندهای معتبر مانند ایسوس، MSI و گیگابایت گزینههای قابل اعتمادی هستند. همچنین، گارانتی طولانیمدت نشاندهنده کیفیت محصول است.
بودجه: با توجه به بودجه خود، میتوانید بین مدلهای اقتصادی، میانرده و حرفهای انتخاب کنید.
سیستم کامپیوتر با بودجه 35 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5-13400 | 9.500.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200 MT/s | 3.700.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG400 | 1.700.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 35.300.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4060 Ti برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 44 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14400 | 14.100.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 44.400.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4060 Ti برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 48 میلیون تومان برپایه AMD بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600 | 15.000.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 48.000.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4070 Super برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 71 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 71.100.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4060 Ti برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 74 میلیون تومان برپایه AMD بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B650M GAMING WIFI DDR5 AM5 mATX | 14.800.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 74.350.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4070 Super Ti و RX 9070 XT برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 97 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 97.450.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4070 Super Ti و RX 9070 XT برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 50 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i3 12100F | 5.300.000 |
کارت گرافیک | XFX RX 6600 SWFT 210 8GB | 19.700.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200 MT/s | 3.700.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG400 | 1.700.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 50.800.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 6600 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 100 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 60 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 75 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 52 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i3 13100F | 6.500.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 6GB | 21.250.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG400 | 1.700.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 52.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 3050 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 160 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 90 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 110 فریم
- بازی Fortnite حدود 110 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 50 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 65 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 72 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12400F | 8.700.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB | 34.900.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 72.800.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 180 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 130 فریم
- بازی Fortnite حدود 130 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 85 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 78 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 13400F | 9.500.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB | 34.900.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 78.400.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 180 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 130 فریم
- بازی Fortnite حدود 130 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 85 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 82 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600 | 15.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB | 34.900.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 82.900.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 180 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 130 فریم
- بازی Fortnite حدود 130 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 85 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 91 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12600KF | 13.200.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 8GB | 41.300.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 91.100.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 101 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5 13400F | 9.500.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 96.800.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 101 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 13400F | 9.500.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 101.600.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 108 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 108.100.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 114 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12700K | 9.500.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 114.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 136 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12700K | 9.500.000 |
کارت گرافیک | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB | 79.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 136.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4070 Super در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 80 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 142 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB | 79.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 142.500.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4070 Super در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 80 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 153 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B650M GAMING WIFI DDR5 AM5 mATX | 14.800.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 OC Edition 16GB | 82.850.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 153.900.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 140 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 80 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 130 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 163 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B650M GAMING WIFI DDR5 AM5 mATX | 14.800.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB | 90.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 163.450.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 XT در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 220 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 160 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 170 فریم
- بازی Fortnite حدود 170 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 140 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 173 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
کارت گرافیک | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB | 79.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 173.150.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4070 Super در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 80 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 177 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 OC Edition 16GB | 82.850.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 177.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 140 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 80 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 130 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 187 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB | 90.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 187.550.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 XT در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 220 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 160 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 170 فریم
- بازی Fortnite حدود 170 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 140 فریم
نکته: هنگام انتخاب و خرید قطعات، حتما این موارد را بررسی کنید: نوع اسلات DDR4 یا DDR5 مادربرد و حافظه رم، مطابقت سوکت مادربرد با پردازنده و خنککننده، نوع و نسخه اسلات PCIe، سازگاری توان پاور با نیازهای قطعات، و هماهنگی ابعاد کیس با سایر تجهیزات سیستم. برای هماهنگی نورپردازی RGB در قطعات کامپیوتر، توصیه میشود قطعاتی را انتخاب کنید که از ARGB پشتیبانی کنند و با نرمافزار مادربرد سازگار باشند. این موضوع باعث میشود نورپردازی قطعات به صورت هماهنگ و دلخواه قابل تنظیم باشد.
برند های معتبر و با کیفیت قطعات کامپیوتر
انتخاب قطعات کامپیوتر از برندهای شناختهشده و معتبر تضمینکننده کیفیت، سلامت و طول عمر بالای قطعات خواهد بود. در صنعت کامپیوتر، برندهای بسیاری مشغول به تولید قطعات و لوازم هستند. برندهای معتبر در این زمینه گزینههایی قابل اعتماد برای کاربران به شمار میروند. از برند های معتبر و قابل اطمینان میتوان به ایسوس، MSI، گیگابایت، ریزر، کورسیر، کولر مستر، FSP، جی اسکیل، کروشیال، سامسونگ، وسترن دیجیتال، ای دیتا، لکسار، گیمدیاس، سیگیت، زوتک، PNY، پالیت، XFX، ازراک، ترمالتیک، Inno3D، Noctua، گیم مکس و ردراگون اشاره کرد. برندهای داخلی گرین و فاطر نیز از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
راهنمای خرید سیستم کامپیوتر
این راهنما طراحی شده است تا به کاربران گرامی سخت افزار مگ در انتخاب سیستم مناسب کمک کند. سیستمهای معرفیشده بر اساس نیازهای متنوع از جمله گیمینگ یا کاربردهای حرفهای و با در نظر گرفتن محدودیتهای بودجهای پیشنهاد شدهاند. با ارزیابی بنچمارکها و قطعات توصیهشده، کاربران میتوانند گزینهای هوشمندانه و مطابق با انتظار عملکرد خود انتخاب کنند و در صورت لزوم تغییرات موردنظر را در کانفیگها اعمال نمایند.
با سلام و سپاس از راهنمایی جامع شما
اطلاع دارید این وضعیت کمبود سخت افزار در کشور چه زمانی بهتر خواهد شد؟
همونطور که فرمودید، یک مانیتور مناسب 4K در کل کشور پیدا نمیشه!
سوال سختیه واقعیتش مشکلات فراتر از اون چیزی است که بتوان تصور کرد. شاید زمانی که مسئولین امر متوجه بشوند “شعار ما می توانیم” در مورد فرش و زعفران و آجیل و برنج این نوع محصولات صدق می کند و شامل محصولات الکترونیکی پیشرفته نمی شود. بعدش اگر اجازه واردات را بدهند مشکل موجودی حل خواهد شد تا برسیم سراغ مشکل قیمت.
حق با شما است.
شنیدم مشکل ممنوعیت واردات به بهانه حمایت از تولید داخلی حل شده! پس هنوز ممنوعیت به قوت خودش باقیه؟!
بله همچنان مشکل باقیه. اجازه واردات در عمل داده نشده. موجودی تمامی قطعات رو به اتمام هست و این باعث گرانتر شدن روز افزون اونها شده.
درود
یه کیس میخوام جمع کنم نهایتا تا 6 میلیون. برای کارهای روزمره مانند وبگردی، موزیک، تماشای فیلم. سنگینترین کار من، بازی آنلاین مثل زولا و پابجی خواهد بود :))
با توجه به فراوانی قطعاتی مثل مادربرد و CPU، واقعا گیج شدم چیکار کنم!!!
((مانیتور و موس و کیبورد و سیستم صوتی هم دارم و نیازی نیست. فقط کیس مونده))
سلام بهت یه سیستم معرفی میکنم که گیم هم بتونی بازی کنی
X3470
400 تومن
Ram 8
600 تومن
Rx 470 4gb
2 میلیون
HDD 500gb
300 تومن
p7h55 Modrbord
500 تومن
Power Raidmax RX_500
600 تومن
Cis Green Evo
400تومن
فن سیپیو هم
80 تومن
قیمت رو خودتون جمع کنید و قدرت این سیستم رو توی بنچمارک ها ببینید شگفت زده میشید💥
پردازنده Xeon X3470 اصلا در لیست پردازنده های مورد پشتیبانی مادربرد Asus P7H55 قرار ندارد. اصلا بدرد بازی هم نمیخوره.
اولین سیستم مناسب گیمینگ با بودجه 12.5 میلیون تومان مناسب خواهد بود.
ممنون از پاسختون ولی همونطور که گفتم نهایتا تا 6 تومن میتونم هزینه کنم. اصلیترین بحث من، انتخاب مادربرد و cpu است چون فراوانیِ زیادی دارن و باید همدیگه رو ساپورت کنن که من سر در نمیارم!!!
سلام خوبین خوشین.
من میخوام بدونم با این سیستم تا چند سال اینده میتونم بازی هارو رو کیفیت 1080q بازی کنم ؟ و این سیستم مناسب هست . بودجه ارتقاع بیش از حد این هم ندارم😭
X3470
RAM 8 1333
RX 470 4GB
ممنون.
سلام، پردازنده 3470X یک پردازنده سروری است و بدرد بازی نمیخوره، قدرتش حتی از Core i3 8100 هم ضعیف تره. بنابراین مناسب بازی نیست.
دوسه سال پیش خونه خریدم 70 متر 120 الان باید یه چی سی بخرم ؟؟؟؟ عجبا … اشتباهی کجا به دنیا اومدیم …. تا 9 سال دیگه باید قسط بدم …
سلام سیستم فوق حرفه ای با مشخصات بالا میخواستم بخرم چه مشخصاتی خوب است؟ قیمت تا 900 میلیون
نوع کاربری؟
برای گیمینگ با مانیتور موس و کیبورد و …
داخل همین لیست ها یک سیستم 85 میلیونی برای بازی در 4K پیشنهاد شده کافیه.
مانیتور 4K گیمینگ خوب تو بازار نیست بشه پیشنهاد داد. از این جهت فعلا باید صبر کرد.
موس و کیبرد سلیقه اییه، میتوانید از محصولات کورسیر و کولرمستر و ریزر یکی رو انتخاب کنید.
به طور کلی کنسول های نسل آینده رو هم میخوام بخرم و میخوام یه اتاق گیمینگ درست کنم
تو بیشتر شبیه روانیایی! امیدورارم ب همچین سادیسمیایی پیشنهاد ندن
میتونی یه لندکروز بخری توش یه لپتاپ گیمینگ بزاری
سلام
من کیس گیمینگ میخوام با بودجه 7 میلیون اگر کسی راهنماییم کنه ممنون میشم بدون مانیتور و چیز های دیگه فقط کیس خالی گیمینگ
در متن مقاله توضیح داده شد با بودجه زیر 10 میلیون تومان نمی توان کیس گیمینگ بسط. 1 میلیون روش بگذارید کنسول بخرید.
انگار خیلی وقته از قیمتا بی خبری که اینطوری مشاوره میدی لندکروز الان 3 میلیارد تومان قیمتشه
9تا از اون سیستم پینهادی 100تومنی بخر با سیم وصل کن به هم باهم باندل کن.
تنها ایرادی که دیدم نبود کارت گرافیک ati 5700 و ati 5700xt که از ۲۰۶۰ سوپر به مراتب بهتر هستن
دوست خوبم اونقدری تفاوت ندارند، ضمن اینکه 2060S از DLSS و RAY TRACING هم پشتیبانی می کنه و از نظر قیمتی در آینده اگر کسی بخواد کارتش رو بفروشه و ارتقا بده، کارتهای گرافیک NVIDIA رو بهتر از AMD می خرند. بنابراین سرمایه گذاری روی 2060S آینده نگرانه تره و امکانات سخت افزاری بیشتری هم به کاربر می ده. اما به هر شکل در یکی از سیستم ها گرافیک 5700XT پیشنهاد شده اما این مسئله به انتخاب خود کاربر برمی گرده که میتونه قطعات مورد نظرش رو تغییر بده.
به طور کلی کنسول های نسل آینده رو هم میخوام بخرم و میخوام یه اتاق گیمینگ درست کنم
۳۹۰۰
۲۰۶۰
۱۶ gig 3000
z570 ارزون ترینش نه ۷ میلیون کسی پول مادربرد نداره ۷ تومن
کولر دو فن ۲۴۰
کیس و پاور کولر مستر ۷۵۰ وات
سامسونگ nvme ۲۵۰ گیگ
راستش خودم ۳۷۷۰ دارم ۱ خریدم شده ۲
همش رویاست فکر نکنم کسی بودجه بیشتر از ۱۵ داشته باشه اونم پولدارشه . نهایت ۶ و۱۰
بودجه نیست سه سال پس انداز میخواد
ممنون بابت این مطلب
متاسفانه وضعیت مملکت به سمتی داره پیش میره که این اعداد جوک بنظر میرسند تا واقعیت.
تا 3-4 سال پیش اگه به کسی میگفتی 50 میلیون میخوام پول کیس بدم خندش میگرفت و فکر میکرد سر به سرش گذاشتی
ولی الان 50 میلیون عددی نیست برای یک سیستم مثلا خوب
دم همه مسئولین گرم…موندم ما کی وقت کردیم به این شرایط عادت کنیم…
والا هنوز به دلار 3000 تومانی هم عادت نکردیم….
خیلی قشنگتر و حرفه ای تر بود پاور سیستم های بالا 30 میلیون رو گرین پیشنهاد نمی دادید. من اگر باشم تغذیه سیستم ارزشمند حتی 10 میلیونیم رو به تولیدات چینی , لیبل خورده گرین نمی سپردم.
99 درصد محصولات فوق ساخت چین هستند دوست گرامی.
در مورد اینکه چه کسی پاور تولید می کند پیشنهاد می کنم مطلب هفته گذشته در ارتباط با راهنمای پاور 1200 واتی را مطالعه بفرمایید تا متوجه بشوید کلیه پاور ها ساخت چند عدد شرکت تایوانی که کارخانه ی آنها در چین است تولید می شوند.
سلام دوست عزیز
مرسی ار راهنماییتون
من برای برنامه نویسی و گاها تولید محتوای اینستاگرامی و وب نیاز به یه سیستم معقول دارم به نظر شما کدام سیستم متناسب با کار بنده است مخصوصا که از نظر مالی وضعیت اکثریت مردم ضعیف از جمله خودم در رنج نهایت تا 25 میلیون ایا سیستم جوابگوی من هست
یک سیستم هم خودم جمع و جور کردم ببینید چطور هست
asus z390a
core i3 9100f که در آینده ارتقا بدم
ram 16 Gg crosair bus 2666
ssd 970 evo 256
hdd 2tb seegate
power coler master 750
vga asus 1650 4 gg
آقا ایمان عزیز،
این سیستم رو هم در نظر داشته باش تا 25 میلیون به نظرم بهتره:
مادربرد Asus Prime Z370-A II قیمت 3.800.000
پردازنده Intel Core i7-9700 قیمت 8.050.000
رم GSkill Aegis 2×8GB=16GB DDR4 3200MHz CL16 قیمت 1.790.000
کارت گرافیک Asus RTX 2060 OC TUF 6GB قیمت 7.180.000
اس اس دی AData SX8200 Pro 256GB قیمت 900.000
هارد دیسک WD BLUE 2TB قیمت 1.050.000
پاور Cooler Master MWE 650W Bronze V2 قیمت 1.410.000
کیس Green Z1 Ario قیمت 750.000
——————————-
جمع 24.930.000 تومان
دقت کن پردازنده ضریب بسته است و روی خودش کولر داره.
خیلیییی ممنون از راهنماییت واقعا مرسی منم بین این دو مادربرد یکم دو دل بودم مرسی که کاربلدی مثل شما راهنمایی کرد ❤️
خسته نباشی آقای ابیشی، مثل همیشه کامل و جامع بود
ممنونم خانم نوربخش عزیز، افتخار دادین.
آقای ابیشی ممنون از مطلب جامع و کاملی که نوشتی
کسانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن میدونن که توی بازار ایران چقد سخته پیدا کردن قطعاتی که برای کاربردهای مختلف مورد نیازه و واقعا ممنون به خاطر وقتی که برای این مطلب گذاشتی
به نظرم برای کسانی که خودشون توانایی اسمبل و جفت و جور کردن قطعات توی این آشفته بازار دارن این راهنما اطلاعات طبقه بندی خیلی خوبی رو داره که میتونن راحت استفاده کنن
بسیار کامل و کاربردی
دمتون گرم و ممنون بابت زحماتتون
ممنون دوست عزیز
عالی بود آرمین جان. انشاالله برای یک سیستم فوق حرفه ای با بودجه 500 تا 700 میلیون مزاحمت میشم.
شما خودت استادی عرفان جان، در خدمتیم.
سلام خسته نباشید
در قسمت سیستم پیشنهادی همه کاربردها در نظر گرفته می شود به جز پردازش و تحلیل مهندسی .
دوست خوبم اسم نرم افزار هاتون رو بفرمایید و بودجه، من راهنمایی می کنم.
ansys
20 میلیون
دوست عزیز،
برای ANSYS حتی میشه اون سیستم پیشنهادی 163 میلیون تومانی را هم برداشت، سقفی نداره اما با محدوده بودجه 20 میلیون تومانی این سیستم به نظرم کار رو راه می اندازه:
مادربرد Asus Prime B365M-A قیمت 2.030.000
پردازنده Intel Core i7-9700 قیمت 8.050.000
رم GSkill Aegis 2×8GB=16GB DDR4 3200MHz CL16 قیمت 1.790.000
کارت گرافیک دو فن Asus GTX 1660 Super OC TUF Gaming 6GB قیمت 5.730.000
هارد دیسک 1 ترابایت وسترن آبی WD BLUE 1TB قیمت 745.000
پاور Green GP580A-EUD قیمت 900.000
کیس Green Z1 Ario قیمت 750.000
—————
جمعش 20 میلیون
فقط برای این سیستم بعدا باید SSD بخری، الان بودجه ات به SSD نمیرسه.
دقت کن پردازنده مدل ضریب بسته است و روی خودش فن داره.
و یه سوال دیگه
مانیتور و بدنه کیس و هارد و پاور رو دارم
بنظرتون سیستم سوم رو تهیه کنم یا برم سمت کنسول
سلام ی سیستم گیمینگ میخواستم برا بازی جی تی ای ارزون باشه
سلام میشه بگید سیستم سوم و چهارم بترتیب توی فورتنایت چقدر فریم میدن و کیفیت چجوریاس؟
slm man mikhastam bedoonam ye pc bara game haye online mesle fortnit va raibow dar che gheymati mishe kharid
با سلام
یه سیستم کامل در حدود 10 تا 11تومان میخوام که هارد 1T و مانیتور هم 22 اینچ و بازیهای جدید رو هم بشه تا حد ممکن اجرا کنه.
با قیمتهای جدید نمیدونم چی جمع کنم.
سلام لطفا میتونین کمکم کنین باتو این وضع سه سیستم خوب که رینبو یا بازی های روز رو با 60fbs به بالا یا قیمت خوب بگیرم تا سقف ۱۰،۱۲ ملیون
سلام یه سیستم متوسط در حد ۵ تومن میخواستم
با این بودجه نمیتونید سیستم متوسط بگیرید دوست عزیز
سلام وقت بخیر
بنده با نرم افزارهای محاسباتی فلوئنت و کامسول کار میکنم. و پروژه های سنگین و سه بعدی رو رو ران میکنم که خیلی زمانبر هستند. چه سیستمی رو پیشنها میکنید. بودجه نهایتا 35 میلیون
با تشکر
سلام خسته نباشین
من میخواستم بدونم معادل سیستم شماره ۴ که برای کارهای گرافیگی سنگین پیشنهاد شده
در سیستم های قدیمی هست؟
باسلام.باید مدل سیستم خودتون رو می گفتید،تا مشخص بشه،سیستم شما با قطعاتی هماهنگ است.
سلام با چه سیستمی میتونم فورتنایت رو با fps240بدون فریم دراپ تهیه کنم؟
سلام. وقتتون بخیر سیستمی برای رندرینگ حرفه ای و کار با فتوشاپ و لومیون میخواستم.میشه لطفا راهنمایی کنید
سلام چقدر بودجه دارید دوست عزیز؟
https://bit.ly/2Y5wEpz این سیستم رو پیشنهاد میکنم برای این کار
سلام خسته نباشید میشه به من یه کیس متوسط برای بازی رینبو ۶ و پابجی معرفی کنید؟ با قیمتی حدود ۱۲ میل
بدون مانیتور موس و کیبورد
این سیستم رو پینهاد میکنم البته یکم باید بیشتر هزینه کنید:
https://bit.ly/2VEwAvq
سلام علیکم خسته نباشید
من طراح سایت هستم و با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و افترافکت و.. سر و کار دارم. همچنین حجم نسبتا زیادی برای ذخیره محصولاتم نیاز دارم.
تقریبا ۵ میلیون بودجه برای ارتقا سیستم دارم. میخوام با این ۵ میلیون یه cpu و رم و مادربرد بخرم. (اگر بودجه کفایت میکنه هارد هم باشه بهتره)
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که چه قطعاتی بخرم؟
پیشاپیش از وقتی که گذاشتید ممنونم
سلام قصد ارتقا سیستم رو داشتم مادربرد مد نظرم z370 یا z390 هستش رم مد نظرم چند نمونه هست:
Geil SUPER LUCE RGB SYNC DDR4 3000MHz CL16 Single Channel Desktop RAM 8GB این نمونه دو تا رم 8 گیگ به صورت دو کاناله
Geil Evo Potenza DDR4 3200MHz CL16 Single Channel Desktop RAM – 8GB این نمونه دو تا رم 8 گیگ به صورت دو کاناله
ADATA XPG DRZ DDR4 2400MHz CL16 Dual Channel Desktop RAM – 16GB
Geil Evo Potenza DDR4 3000MHz CL16 Single Channel Desktop RAM – 16GB
بودجه من زیر 1800 هستش و آیا این نمونه رم ها مناسب سیستم مادربرد من هستش؟
سلام من یک سیستم گیمینگ که برای بازی فورتنایت میخوام بدون مانیتور تا قیمت 7 تومن میخواستم لطفا راهنمایی بدین
این سیستم رو پیشنهاد میکنم:
https://bit.ly/3codMGl
سلام،میشه بپرسم در حال حاضر یه کیس مناسب برنامه نویسی مولتی پلتفرم چه مشخصاتی داره؟
سلام میتونید از راهنمای خریدی که به تازگی در وبسایت منتشر شده استفاده کنید سوالی هم داشتید در کامنت همون پست درج کنید:
https://bit.ly/34B94m2
با کدامیک از سیستم های بالا میشه بازی هایی مثل فورتنایت یا ایکس رو بازی کرد
سلام دوست عزیز
از سیستم دوم به بعد میتونید فورتنایت اجرا کنید ولی این راهنمای خرید قدیمی هستش وبودجتون رو اعلام کنید بتونیم دقیق تر راهنماییتون کنیم
هم در حد ۱۰ تا ۱۲ میلیون
سلام ببخشید برای اجرای بازی اپکس و فورتنایت به چه سیستمی نیازمنده؟
حداقل سیستم پیشنهادی بازی apex:
OS: 64-bit Windows 7.
CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor.
RAM: 6GB.
GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7730.
GPU RAM: 1 GB.
HARD DRIVE: Minimum 22 GB of free space.
حداقل سیستم پیشنهادی بازی fortnight
CPU: Core i3 2.4 Ghz
CPU SPEED: Info
RAM: 4 GB
OS: Windows 7/8/10 64-bit
VIDEO CARD: Intel HD 4000
PIXEL SHADER: 3.0
VERTEX SHADER: 3.0
سلام ببخشید میخواستم ببینم که سیستمx رو از کجا میشه تهیه کرد
سیستم شماره ی ده تا چند سال برای گیم جواب میده البته
سلام وقت بخیر،ببخشید من با این سیستمی که دارم میتونم بازی های فوتبالو اجرا کنم و اینکه سیستمم تا چندسال بروز باشه؟مادربردasus h110mc/ps سی پی یو core i5 7400 رم 20GB DDR4 2400 کارت گرافیک RX 580 8GB
سلام من اگه این سیستم زیر رو بخرم میشه باهات بازی های روز رو با بهترین کیفیت بازی کرد
رم ۱۶دی دی ار فور
گرافیک gtx1660 6g
فقط یک مادر بورد خوب به من معرفی کنید ممنون
سی پی یو core i7 4300
سلام.
سرعت پاسخ گویی شما به شدت کاهش یافته و من از این مسله بسیار نا خوشنود و ناراضی ام.
سلام یه سیستم با حداکثر بودجه 15 تومان چه ویژگی هایی داره؟ برای کار گرافیکی و تری دی مکس
سلام. کارت گرافیک rx580 با سپییو X3470 و مادربورد P7H55 رم هشت گیگ گلوگاه ایجاد میکنه یا نه؟کارت گرافیک rx 580 دست دوم تا نهایت قیمت 1/800 میشه در بازار پیدا کرد؟
بستگی داره اجرای چه بازی ای با چه فریمی مد نظر شما باشه ولی بهتره پردازنزده قویتری استفاده کنید درباره موچودی کارت میتونید به لیست قیمت وب سایت مراجعه کنید
سلام.
کارت Rx 470 قیمتش چنده؟؟4 گیگ و 8 گیگ. و کدوم بهتره؟؟ممنون میشم سریع پاسخ بدید.
4 گیگ حدود 2200.از لیست قیمت وبسایت چک کنید
دو میلیون و دویست؟ شوخی نکنید. تو دیوار و شیپور در محدوده 1/400 هست.
باسلام.کارت rx470 کارت خوبیه،سعی کنید 8 گیگ ان را تهیه کنید.
و بهتره است از سایت ها معتبر ان را تهیه کنید،دو سایتی که گفتید اعتبار پایین دارن.
من این سیستمو میخام ببندم میخوام ببینم که برای استریم و گیم خوبه یا نه؟
rx 580 8gb
i3 9100f
ram 8gb ddr4 2400mhz
در واقع این به صرفه ترین سیستم با این حدود بودجه هست دوست عزیز .در حال حاضر کارت rx580 یکی از بهترین گزینه ها در این محدوده بودجه هستش
من برای طراحی سه بعدی می خواستم سیستممو عوض کنم cpuمن e7300 ترجیح می دم عوضش نکنم(البته اگه لازم نشه عوض بشه) ولی برای کارت گرافیک و مادر بورد می خواستم سوال کنم یک گرافیک 4یا8 گیگ با رم 16حدودا چه قدر در میاد با مادر بوردو….بدون مانیتور
سلام.
سیپیو شما که به شدت ضعیفه به فکر سیپیو حداقل هشت هسته ای باشید و رم هم خوبه کارت گرافیک اگه قیمت واستون مهمه rx 470 بگیرید اونم 8 گیگشو که با قیمت 2 میلیون پیدا میشه و رمتون اگه ddr3 باشه 1 میلیون خرجشه. سر جمع بدون احتساب سیپیو حدود 3 میلیون و با مادربرد ddr3 میشه 3/500 و با مانیتور 5/000 میلیون تومن
سلام بنظرتون گرافیک gt 1030 برای بازی های روز و cpu i7 3770 و رم ۸ چطوره ؟ تا چند سال میتونم باهاش کار کنم و بازی هارو امتحان کنم؟
این گرافیک برای بازی های روز با کیفیت خوب مناسب نیست برای درک این موضوع لینک زیر را مشاهده کنید
https://bit.ly/39QYyIe
سلام من می خواستم یه کامپیوتر all in one با قیمت حدود 8 میلیون بخرم چی پیشنهاد میکنین؟
سلام من میخوام یه سیستم خوب ببندم که تا چند سال بتونم بازی های عالی و جدید رو نصب کنم لطفا کمک کنید(هزینه مناسب باشد)
سلام. اگر نو بخواهید ببندید قیمت سر به فلک میکشه اما دست دو قابل تامل تره. شما حداقل بدون مانیتور و فقط کیس یه 10 میلیونی باید هزینه کنین با مانیتور میشه 12 میلیون.در حالی که نو اینها میره بالای 17 میلیون
برای
G4400
750 ti
چه مادربردی رو باید بگیرم؟
بعد این سیستم چطوره میتونم لیگ آف لجندز – کانتر – رینبو رو رو کیفیت low رزولوشن 720 اجرا کنم؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید🌷
سلام دوست عزیز.
اگر سیپیو بهتری داشته باشد مثل i5 3570 با قیمت 500 تومن و حداقل رم 8 گیگ میتونید همه این بازی هایی که گفتید با کیفیت 1080q و Medium/ High اجرا کنید و مادربورد هم H110M با قیمت 850 تومن حتی خیلی پایین تر از این قیمت هم میتونید پیدا کنید.
سلام . من قصدم اجرا red dead هست با چه کیفیتی و چه فریم اجرا میشه؟
X3470
RX470 4gb
Ram 12
سلام.ظاهر سایتتون رو عوض کردید.به نظرم اون قبلیه خیلی بهتر بود. حالا بگذریم اقا یک کلام بگید با این سیستم بازی روز رو میتونم فول اچ دی با کیفیت مدیوم اجرا کنم؟
Cpu Xeon X3470
Ram 12
RX 470 4gb
ممنون.
شدنش میشه.
سلام دوست عزیز
واقعیت این موضوع بستگی به بازی دارد چون نمی توان به طور رسمی گفتش که می توانید همه بازی ها را با دقت Full HD و جزییات متوسط بازی کنید. اما در حالت کلی می توانید بیشتر بازی ها را در حالت Full HD و این جزییات بازی کنید. البته اگر دید فریم بازی کم است بهتر است جزییات یا پردازش بافتی و دیگر موارد را تغییر بدهید.
موفق باشید
سلام.
چرا باید افت فریم داشته باشم؟مشگل از چیه؟من 30 فریم به بالا در بازی های open World کافیمه و بیشتر نیاز ندارم فقط روون باشه.
سلام من سیستمم اینه i5 3340 GTX 970 ram18 و سیستم دو تا ویندوز داره ولی توی بازی ها لک و اف فریم دارم بنظر شما مشکل چیه و ایا ممکن بخاطر دو ویندوزه بودن باشه هر دوتا ویندوز 10 هستن
سلام دوست عزیز چه بازی هایی با چه کیفیتی اجرا میکنید؟
موقع اجرای بازی دمای سیستم رو چک کردید؟ درایور گرافیک آپدیت هستش این موارد را چک کنید اگر درست نشد در کامنت جداگانه بنویسید
سلام بنظرم بعضی چیزا غیر منطقی انتخاب شده.
دلیلی نداره که کیس گرین انتخاب شه وقتی مسترتک هست که از لحاظ کیفیتی خیلی بهتر هم هست.(گرین پول میده که تبلیغش کنن)
در رنج زیر 1 میلیون قطعا Mastertech G300 ارزش خرید بالایی داره
تو رنج زیر 1.5 میلیون cooler master دو سه تا مدل داره که بصرفه هست تو سایتها میتونید ببینید.
در مورد پاور هم کولر مستر و antec و silverstone کلی مدل خوش قیمت دارن حالا شاید ۵۰ ۶۰ هزار تومن گرون تر باشه ولی واقعا ارزش کیفیت بالاتر رو داره( گرین هرچقدر هم که خوب باشه به پای پاورهایی مثل antec و silver stone نمیرسه)
نمیدونم چرا رمایی که تایمینگ و تاخیر بالایی دارن انتخاب شده بیشتر مدل های ارزون تر هم هست با تاخیر کمتر فقط یکم نایابن.
تو اون سیستم گیمینگ ۴۴ میلیونی بنظرم لزومی نداره 9700F انتخاب بشه توی گیم 9600KF خیلی خوبه ارزون ترم هست.
و اینکه اگه قراره 9700F انتخاب شه چرا برد Z390? میگید میخواد اپگید کنه خب تو این شرایط کسی که همچنین سیستمی میخره تا چند سال فکری به اپگرید نمیکنه نسل ۱۰ اینتل هم که سوکت جدیده اصلا نمیخوره به این برد.
پردازنده رایزن هم میشه بست b450+ r7 3700x حالا میگید چرا بردb450?
وقتی ساپورت میکنه و درست کار میکنه چرا الکی ول خرجی کنیم؟ دلیل نمیشه بخاطر قابلیت PCIE 4 برد High End بخریم چون در حال حاضر کارامد نیست واقعا.
دلیل نمیشه رایزن تو گیم کمتر فریم میده از اولویت بیاد بیرون همون رایزن تو عملکرد چند هسته اختلاف زیادی تو عملکرد داره و اینکه یه فن استوک درست حسابی داره ازین لحاظ نیازی به خرید کولر اضافی نیست.
در کل پست خوبی بود و منم فقط نظرمو گذاشتم.
سلام و خسته نباشید.مطلب عالی بود.یه چندتا سوال در مورد بازی رو رزولوشن 4kداشتم.
1.من مانیتور رو مدل mg28uq asus انتخاب کردم.ایا میتونم مانیتور رو روزولوشن های پایینتر مثلا 2kتنظیم کنم؟چون بعضی بازی ها اصلا نمیشه با سیستمی که من دارم رو 4kبازی کنم.
2.گرافیکم 2060super و cpu r5 3600هست و 16گیگ رم 3200.تو یوتیوب و اینور اونور نتایج بنچمارک ها نشون میده که بازی های از 2017به اینور رو نمیشه رو 4kشصت فریم گرفت.اما بازی هایی مثل gta v و بازی های تا2017 رو راحت 55 تا 60فریم میده این سیستم.بقیه بازی ها حدودا بین 35تا 50فریم.با این حال ارزش داره که مانیتور 4kبخرم؟
۳.گرافیک خودش ۳ تا فن داره و ردیفه ولی cpu همون فن داخل جعبه روش هست و جواب نمیده.برای cpu من کولر Ma410 کولر مستر رو در نظر گرفتم.ایا این کولر جوابگو هست؟اگه نیست میشه یه پیشنهاد بدین؟
ممنون میشم جواب بدید جناب ابیشی
سلام من سیستمم اینه i5 3340 GTX 970 ram18 و سیستم دو تا ویندوز داره ولی توی بازی ها لک و اف فریم دارم بنظر شما مشکل چیه و ایا ممکن بخاطر دو ویندوزه بودن باشه هر دوتا ویندوز 10 هستن
سلام بنظر شما
من الان یکram4ddr3دارم بعد می خوام کامپیوتر بارم 4بگیرم که باهم بشه 8 یا همه ی کامپیوترمو بفروشم برم رم8 بگیرم در ضمن سیستم سوخته رمش اینا فکر کنم کار کنه
الان باقیمیت4000000یا3500000چه سیستم قوی برای بازی های سنگین و فتو شاپ میتونم بگیرم
لطفا به ایمیلم بفرستید
با بودجه 10 میلیون می تونم سیستم گیمینگ بگیرم ؟مانیتور رو دارم پس جزء هزینه حساب نکنین .لطفا پیشنهد بدین.
با این بودجه نمیتونید سیستم گیمینگ و قوی تهیه کنید دوست عزیز