با توجه به پیشرفتهای سریع فناوری، خرید یک سیستم کامپیوتر مناسب به یک تصمیم مهم تبدیل شده است، به خصوص زمانی که بودجه شما محدود باشد. بازه قیمتی مشخص به شما امکان میدهد تا سیستمی را انتخاب کنید که نه تنها نیازهای روزمره شما، بلکه برخی از فعالیتهای حرفهای همانند رندرینگ، تولید محتوا یا گیمینگ را نیز پوشش دهد. برای انتخاب بهترین گزینه، باید نیازها و اولویتهای خود را مشخص کنید؛ مثلا آیا به دنبال سیستمی برای بازیهای ویدیویی هستید یا هدف شما استفاده از نرمافزارهای طراحی و تدوین است؟
در این راهنما، تلاش خواهیم کرد تا با در نظر گرفتن بودجه مورد نظر، به شما پیشنهاداتی ارائه دهیم که تعادلی میان قدرت عملکرد، کیفیت قطعات و قیمت برقرار کند.
سیستم کامپیوتر با بودجه 35 تا 200 میلیون تومان
در ادامه مشخصات سیستم هایی با بودجه های مختلف، برپایه اینتل و AMD، همراه با بنچمارک ارائه شده است. اما قبل از مشاهده آنها بهتر است با نکات اولیه و راهنمای خرید قطعات آشنایی داشته باشید تا درصورت عدم موجودی قطعه موردنظر و یا هر تغییری در سیستم، بتوانید انتخاب درستی را داشته باشید.

چیپست مادربرد
مادربردها، با توجه به پردازندههای مورد استفاده، در دستهبندیهای مختلفی قرار میگیرند که هر کدام ویژگیها و قابلیتهای منحصر به فردی دارند. در چیپستهای مبتنی بر پردازندههای اینتل، سه سری اصلی وجود دارد: B، Z و H.
سری Z: این چیپستها برای گیمرها و کاربری حرفهای طراحی شدهاند. ویژگی شاخص این سری، قابلیت اورکلاک پردازندههای سری K و ارائه عملکرد فوقالعاده در سیستمهای گیمینگ و پیشرفته همراه با خنککننده بهتر و اتصالات پیشرفته نسبت به سایر سریها است. در واقع این سری به عنوان پرچمدار عمل میکند.
سری H: گزینهای مناسب برای مصارف خانگی و سیستمهای سادهتر است که نیاز به تنظیمات پیشرفته ندارند. در واقع این سری به عنوان پایینرده عمل میکند.
سری B: تعادل خوبی بین عملکرد و هزینه ارائه میدهد و برای کاربریهای نیمهحرفهای و میانی ایدهآل است. در واقع این سری به عنوان میانرده عمل میکند. البته سری گیمینگ و حرفهای این سری به عنوان بالارده نیز عمل میکند.
در مادربردهای مبتنی بر پردازندههای AMD نیز وضعیت مشابهی وجود دارد:
سری X: این سری، مشابه سری Z اینتل، برای کاربریهای پیشرفته و گیمرها طراحی شده است.
سری B: عملکردی معادل با سری H اینتل دارد و برای کاربریهای عمومی مناسب است.
سری A: مشابه سری B اینتل، اقتصادی و مناسب برای مصارف کاربری میانرده است.
آشنایی با سوکت پردازنده
سوکت مجموعهای از پینها است که میتوانید با استفاده از آن، پردازنده را با این قطعه در سر جای خود در مادربرد قرار دهید. سه نوع سوکت وجود دارد LGA, PGA و BGA. سوکت LGA در پردازنده های اینتل، سوکت PGA در پردازنده های ایامدی و سوکت BGA برای پردازنده های لپتاپ استفاده میشود. در خرید مادربرد، پردازنده و خنک کننده پردازنده باید دقت کنید که سوکت هرسه یکی باشد.
- سوکت اینتل 1151 برای نسل شش، هفت، هشت و نه
- سوکت اینتل 1200 برای نسل ده و یازده
- سوکت 1700 برای نسل دوازده و سیزده
- سوکت 1851 برای Core Ultra
- سوکت TR4 ایامدی برای پردازنده های تردپیر
- سوکت AM4 ایامدی برای AMD Athlon و Ryzen 1000, 2000, 4000, 5000
- سوکت AM5 ای ام دی برای نسل جدید پردازنده های ایامدی که دارای 1331 پین باشند.
خنک کننده پردازنده
خنک کننده بادی: مقرونبهصرفه است و نصب آسانی دارد. با این حال، نویز زیادی تولید میکند و فضای قابلتوجهی را اشغال مینماید. در این خنککنندهها، گرمای تولید شده توسط پردازنده از طریق اختلاف دما به هیت سینک منتقل میشود و سپس، فنها گرمای جذب شده را پراکنده کرده و به بیرون انتقال میدهند.
خنک کننده مایع/آبی: نسبت به خنککنندههای بادی هزینه بیشتری دارند، اما مزایایی همچون مصرف انرژی کمتر، تولید نویز پایینتر و ظاهر بهتری را ارائه میدهند. با این حال، احتمال خرابی در آنها وجود دارد. در این سیستمها، یک مایع یا آب بین رادیاتور فلزی که توسط فنها خنک میشود و بلوک خنککنندهای که روی پردازنده نصب میگردد، در جریان است و این فرآیند به دفع گرمای پردازنده کمک میکند.
انتخاب خنک کننده مناسب با مدل پردازنده: خنککنندهای که انتخاب میکنید باید با نوع سوکت مادربرد و پردازنده شما سازگار باشد. توان حرارتی پردازنده (TDP) نشاندهنده میزان گرمایی است که پردازنده تولید میکند. خنککنندهای انتخاب کنید که توانایی مدیریت TDP پردازنده شما را داشته باشد.
پاور موردنیاز سیستم
پاور کامپیوتر یا منبع تغذیه، نقش کلیدی در تأمین انرژی مورد نیاز قطعات سیستم دارد. این دستگاه، برق شهری را دریافت کرده و آن را به ولتاژ و جریان مناسب برای قطعات مختلف کامپیوتر تبدیل میکند. انتخاب نادرست توان پاور میتواند باعث بروز مشکلاتی مانند خاموشیهای ناگهانی، ریستهای بیدلیل، صفحه آبی مرگ، کاهش عملکرد سیستم، کرش کردن نرمافزارها یا بازیها، و حتی آسیب به قطعات شود.
برای تعیین دقیق توان مورد نیاز سیستم، ابتدا مصرف برق هر قطعه را جداگانه بررسی کنید و مجموع آنها را به دست آورید. سپس برای اطمینان از عملکرد پایدار و فضای کافی برای ارتقا، حدود 200 وات به مقدار محاسبه شده اضافه کنید. به عنوان نمونه، اگر مجموع مصرف قطعات شما حدود 430 وات باشد، پاور مناسب برای این سیستم 600 وات خواهد بود. برای سهولت کار، ابزارهایی آنلاین برای محاسبه توان پاور نیز وجود دارند که میتوانند راهنمایی خوبی برای شما باشند.
بازدهی پاورها روی جعبه با علامتی مانند 80 Plus Gold مشخص میشود. اگر پاور شما دارای این نشان باشد، به این معناست که پاور شما در دسته طلایی قرار دارد. به عنوان مثال، اگر یک پاور 600 وات با نشان سفید خریداری کنید، بازدهی واقعی آن حدود 500 وات خواهد بود.
- سفید: 82 درصد
- برنز: 85 درصد
- نقره ای: 87 درصد
- طلایی: 89 درصد
- پلاتینیوم: 90 درصد
- تیتانیوم: 94 درصد
فضای ذخیره SSD یا HDD
برای خرید فضای ذخیره سیستم بهتر است SSD با رابط PCIe خریداری کنید. SSD نسبت به هارد سرعت بسیار زیادی دارد و باعث میشود عملکرد سیستم بصورت چشمگیری بالا برود. همچین خیلی از بازی های جدید برای اجرای بهتر به SSD نیاز دارند. برای خرید SSD کامپیوتر، باید به چند نکته کلیدی توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید:
SATA: این نوع SSDها سرعتی تا 600 مگابایت بر ثانیه دارند و برای سیستمهای قدیمیتر مناسب هستند. NVMe (PCIe): این نوع SSDها سرعت بسیار بالاتری دارند و برای سیستمهای مدرن و کاربریهای حرفهای مانند گیمینگ یا تدوین ویدئو ایدهآل هستند.
ظرفیت ذخیرهسازی: برای کاربریهای عمومی، ظرفیتهای 256 یا 512 گیگابایت کافی است. برای گیمینگ یا کارهای سنگینتر، ظرفیتهای 1 ترابایت یا بیشتر توصیه میشود.
سرعت خواندن و نوشتن: سرعت بالاتر به معنای عملکرد بهتر است. اگر به دنبال سرعت بالا هستید، SSDهای NVMe گزینه بهتری هستند. هنگام خرید به نسل SSD و همینطور اسلات PCIe مادربرد دقت کنید.
برند و گارانتی: برندهای معتبر مانند سامسونگ، وسترن دیجیتال، کینگستون و کروشیال معمولا کیفیت بالاتری دارند. همچنین، گارانتی طولانیمدت نشاندهنده اعتماد سازنده به محصول است.
بودجه: با توجه به بودجه خود، میتوانید بین مدلهای اقتصادی و حرفهای انتخاب کنید. مدلهای SATA معمولا ارزانتر از NVMe هستند.
انتخاب پردازنده سیستم
پردازندههای اینتل به چهار رده اصلی تقسیم میشوند که هر کدام با ویژگیها و قابلیتهای متفاوت، نیازهای کاربران مختلف را پوشش میدهند:
– سری i3 و Core Ultra 3: مناسب سیستمهای پایینرده با عملکرد قابل قبول در بازیها و نرمافزارهای عمومی.
– سری i5 و Core Ultra 5: گزینهای میانرده که توانایی اجرای بازیها و نرمافزارها با عملکرد خوب را دارد.
– سری i7 و Core Ultra 7: برای سیستمهای بالارده طراحی شده و عملکردی فوقالعاده در بازیها و نرمافزارهای حرفهای ارائه میدهد.
– سری i9 و Core Ultra 9: پردازنده پرچمدار اینتل با قدرت عالی، مناسب برای کاربران حرفهای و کاربریهای سنگین.
شناسایی نسل و کاربری پردازنده های اینتل: دو رقم اول نمایانگر نسل پردازنده هستن، برای مثال 13100 نمایانگر نسل 13 میباشد. رقم سوم نمایانگر مدل و رده پردازنده هستند، برای مثال 13100 به معنای i3 و پایین رده، 13400 تا 13600 به معنای i5 و میانرده، 13700 به معنای i7 و بالارده و درنهایت 13900 به معنای i9 و پرچمدار.
مفهوم پسوند پردازنده های اینتل: پردازندههای اینتل با پسوندهای مختلفی عرضه میشوند که هر کدام نمایانگر ویژگیها و عملکرد خاصی هستند. K: عملکرد بالا و آنلاک، F: به گرافیک مجزا نیاز دارد، S: ویرایش ویژه، T: بهینه شده از لحاظ پاور و X/XE: عملکرد بالا و آنلاک
پردازنده های رایزن AMD دارای چهار نوع هستند: رایزن 3 برای سیستم های پایینرده با عملکرد قابل قبول در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین، رایزن 5 برای سیستم های میانرده با عملکرد خوب در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین، رایزن 7 برای سیستم های بالارده با عملکرد بالا در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین و رایزن 9 برای سیستم های پرچمدار با عملکرد عالی در بازی و اجرای نرمافزار های سنگین تقسیم بندی میشوند.
پردازنده های AMD بعد از نوع، دارای چهار رقم عددی میباشد، رقم اول نسل پردازنده، رقم دوم سطح عملکرد را مشخص میکند و هرچقدر این رقم بالا باشد به معنای قویتر بودن پردازنده میباشد، رقم سوم و چهارم تفاوت هر مدل را مشخص میکنند، برای مثال پردازنده Ryzen 9 7900X دارای 12 هسته ولی Ryzen 9 7950X دارای 16 هسته میباشد.
پردازندههای AMD با پسوندهای مختلفی عرضه میشوند که هر کدام نشاندهنده ویژگیها و عملکرد خاصی هستند. این پسوندها شامل موارد زیر میشوند: 3D: دارای ویکش و عملکرد عالی در بازیها، X: سرعت کلاک بالا به همراه مصرف بالا، WX: مناسب برای سیستم های ورک استیشن ، Pro: برای استفاده سازمانی با امنیت بالا و امکان مدیریت ویژگیها، F: بدون گرافیک مجتمع ، G: دارای گرافیک مجتمع سری 5000 و قدیمیتر، E: بهینه در مصرف، T: امکان بوست زیاد سرعت کلاک و AF: مدل رفرش شده
حافظه رم
برای خرید حافظه رم کامپیوتر، باید به چند نکته کلیدی توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید:
نوع حافظه رم (DDR): حافظههای رم در نسلهای مختلفی مانند DDR3، DDR4 و DDR5 عرضه شدهاند. نسل DDR4 رایجترین نوع است، اما DDR5 سرعت و کارایی بیشتری دارد. مادربرد و پردازنده شما تعیین میکنند که از کدام نسل باید استفاده کنید.
ظرفیت حافظه رم: برای کارهای روزمره، 16 گیگابایت رم با سرعت 3200 مگاترنسفر بر ثانیه کافی است. برای گیمینگ یا کارهای سنگینتر، خرید 32 گیگابایت رم با سرعت بالاتر توصیه میشود.
سرعت کلاک و زمان تأخیر: سرعت کلاک (به مگاهرتز) و زمان تأخیر (CL) بر عملکرد رم تأثیر میگذارند. رمهایی با سرعت بالاتر و زمان تأخیر کمتر، عملکرد بهتری دارند.
پیکربندی کانالها: رمهای دو کاناله یا چهار کاناله پهنای باند بیشتری ارائه میدهند و عملکرد سیستم را بهبود میبخشند.
فرم فاکتور: رمهای DIMM برای کامپیوترهای دسکتاپ و SO-DIMM برای لپتاپها طراحی شدهاند. مطمئن شوید نوع مناسب را انتخاب کنید.
برند و گارانتی: برندهای معتبر مانند Corsair، G.Skill، Kingston و Crucial کیفیت بالاتری دارند. همچنین، گارانتی طولانیمدت نشاندهنده اعتماد سازنده به محصول است.
کیس کامپیوتر
برای خرید کیس کامپیوتر، باید به چند نکته مهم توجه کنید تا انتخابی مناسب و کارآمد داشته باشید:
اندازه و فرمفاکتور: کیسها در اندازههای مختلفی مانند مینی تاور، میدتاور و فول تاور عرضه میشوند. انتخاب اندازه مناسب بستگی به فضای موجود و نوع قطعاتی دارد که قصد دارید در کیس نصب کنید.
جریان هوا و خنککنندگی: کیسهایی با طراحی مناسب برای جریان هوا و قابلیت نصب فنهای متعدد، به خنک نگه داشتن قطعات کمک میکنند و عمر مفید آنها را افزایش میدهند.
فضای داخلی و قابلیت ارتقا: مطمئن شوید کیس فضای کافی برای نصب قطعات بزرگ مانند کارت گرافیک و خنککنندههای پردازنده دارد. همچنین، قابلیت ارتقا در آینده را در نظر بگیرید.
کیفیت ساخت و مواد استفاده شده: کیسهایی با کیفیت ساخت بالا و مواد مقاوم، دوام بیشتری دارند و از قطعات داخلی بهتر محافظت میکنند.
پورتها و امکانات اضافی: وجود پورتهای USB، جکهای صدا، و امکاناتی مانند پنل شیشهای یا نورپردازی RGB میتواند تجربه کاربری شما را بهبود بخشد.
کارت گرافیک
برای خرید کارت گرافیک مناسب، باید به چند نکته کلیدی توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید:
هدف استفاده: اگر برای گیمینگ به کارت گرافیک نیاز دارید، مدلهایی با قدرت پردازش بالا و حافظه گرافیکی مناسب (مانند سری RTX انویدیا یا RX ایامدی) انتخاب کنید. برای کارهای حرفهای مانند رندرینگ سهبعدی یا تدوین ویدئو، کارتهایی با توان پردازشی بالا و پشتیبانی از فناوریهای خاص مانند CUDA یا OpenCL مناسب هستند. برای مصارف عمومی، کارتهای اقتصادی و میانرده کافی خواهند بود.
رزولوشن و نرخ فریم: برای بازی در رزولوشن 1080P، کارتهایی با 8 گیگابایت حافظه گرافیکی کافی هستند. برای رزولوشنهای بالاتر مانند 2K یا 4K، کارتهایی با حافظه بالاتر از 12 گیگابایت توصیه میشوند.
سازگاری با سیستم: مطمئن شوید که کارت گرافیک انتخابی با مادربرد، پاور و کیس شما سازگار است. همچنین، فضای کافی برای نصب کارت در کیس وجود داشته باشد.
سیستم خنککننده: کارتهای گرافیک با سیستم خنککننده مناسب، عملکرد بهتری دارند و عمر مفید بیشتری خواهند داشت. دو فنه و سه فنه بودن کارت نیز در خنک بودن کارت نقش بسیار مهمی دارد.
برند و گارانتی: برندهای معتبر مانند ایسوس، MSI و گیگابایت گزینههای قابل اعتمادی هستند. همچنین، گارانتی طولانیمدت نشاندهنده کیفیت محصول است.
بودجه: با توجه به بودجه خود، میتوانید بین مدلهای اقتصادی، میانرده و حرفهای انتخاب کنید.
سیستم کامپیوتر با بودجه 35 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5-13400 | 9.500.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200 MT/s | 3.700.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG400 | 1.700.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 35.300.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4060 Ti برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 44 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14400 | 14.100.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 44.400.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4060 Ti برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 48 میلیون تومان برپایه AMD بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600 | 15.000.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 48.000.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4070 Super برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 71 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 71.100.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4060 Ti برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 74 میلیون تومان برپایه AMD بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B650M GAMING WIFI DDR5 AM5 mATX | 14.800.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 74.350.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4070 Super Ti و RX 9070 XT برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 97 میلیون تومان برپایه اینتل بدون کارت گرافیک مجزا
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 97.450.000 تومان |
امکان ارتقاء و افزودن کارت گرافیک تا مدل RTX 4070 Super Ti و RX 9070 XT برای این سیستم فراهم است.
سیستم کامپیوتر با بودجه 50 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i3 12100F | 5.300.000 |
کارت گرافیک | XFX RX 6600 SWFT 210 8GB | 19.700.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200 MT/s | 3.700.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG400 | 1.700.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 50.800.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 6600 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 100 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 60 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 75 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 52 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i3 13100F | 6.500.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 6GB | 21.250.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG400 | 1.700.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 52.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 3050 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 160 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 90 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 110 فریم
- بازی Fortnite حدود 110 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 50 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 65 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 72 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12400F | 8.700.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB | 34.900.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 72.800.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 180 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 130 فریم
- بازی Fortnite حدود 130 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 85 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 78 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 13400F | 9.500.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB | 34.900.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 78.400.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 180 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 130 فریم
- بازی Fortnite حدود 130 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 85 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 82 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600 | 15.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB | 34.900.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | Gamdias Kratos E1 600W | 4.000.000 |
جمع | 82.900.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 180 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 130 فریم
- بازی Fortnite حدود 130 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 85 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 91 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12600KF | 13.200.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 8GB | 41.300.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | GAMDIAS AURA GL240 v2 WH ARGB LIQUID COOLER | 3.900.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 91.100.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 101 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR4 | 8.300.000 |
پردازنده | Intel Core i5 13400F | 9.500.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3600 MT/s | 4.900.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 96.800.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 101 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 13400F | 9.500.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 101.600.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 108 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | GSkill Ripjaws M5 Neo RGB 2x16GB 6000 MT/s | 9.400.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | Deepcool AG500 | 2.400.000 |
کیس | GAMDIAS AURA GC7 | 3.300.000 |
پاور | AWEST GT-AV700-BW 700W | 6.600.000 |
جمع | 108.100.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 114 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12700K | 9.500.000 |
کارت گرافیک | MSI Geforce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK 16GB | 57.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 114.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4060 Ti در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 1080P و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 130 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 100 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 136 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI PRO B760M-P DDR5 | 8.600.000 |
پردازنده | Intel Core i5 12700K | 9.500.000 |
کارت گرافیک | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB | 79.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 136.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4070 Super در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 80 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 142 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | ASUS A620M-K DDR5 | 7.600.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB | 79.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 142.500.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4070 Super در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 80 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 153 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B650M GAMING WIFI DDR5 AM5 mATX | 14.800.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 OC Edition 16GB | 82.850.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 153.900.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 140 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 80 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 130 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 163 میلیون تومان برپایه AMD
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B650M GAMING WIFI DDR5 AM5 mATX | 14.800.000 |
پردازنده | AMD RYZEN5 7600X | 17.000.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB | 90.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 163.450.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 XT در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 220 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 160 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 170 فریم
- بازی Fortnite حدود 170 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 140 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 173 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
کارت گرافیک | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB | 79.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 173.150.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RTX 4070 Super در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 170 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 110 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 120 فریم
- بازی Fortnite حدود 120 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 70 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 80 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 177 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 OC Edition 16GB | 82.850.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master G700 80 Plus Gold 700W | 10.200.000 |
جمع | 177.000.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 200 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 140 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 150 فریم
- بازی Fortnite حدود 150 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 80 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 130 فریم
سیستم کامپیوتر با بودجه 187 میلیون تومان برپایه اینتل
قطعه | نام محصول | قیمت |
مادربرد | MSI B760 Gaming Plus WIFI DDR5 | 17.800.000 |
پردازنده | Intel Core i5 14700K | 37.100.000 |
کارت گرافیک | ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB | 90.000.000 |
رم | G.SKILL Trident Z5 RGB Black 32GB 16GBx2 6000MHz CL36 | 10.250.000 |
فضای ذخیره SSD | Lexar NM620 M.2 2280 NVMe 1TB | 4.800.000 |
خنک کننده پردازنده | MSI MAG CORELIQUID C360 | 7.800.000 |
کیس | GAMDIAS ATLAS M1 | 6.200.000 |
پاور | Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 Plus Gold 850W | 13.500.000 |
جمع | 187.550.000 تومان |
بنچمارک کارت گرافیک RX 9070 XT در اجرای بازی های زیر با رزولوشن 2K و تنظیمات High (با توجه به کانفیگ های متفاوت، فریمها ممکن است کم یا زیاد باشند):
- بازی Apex Legends حدود 220 فریم
- بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 حدود 160 فریم
- بازی Dead Island 2 حدود 170 فریم
- بازی Fortnite حدود 170 فریم
- بازی The Last of Us Part I حدود 90 فریم
- بازی Resident Evil 4 حدود 140 فریم
نکته: هنگام انتخاب و خرید قطعات، حتما این موارد را بررسی کنید: نوع اسلات DDR4 یا DDR5 مادربرد و حافظه رم، مطابقت سوکت مادربرد با پردازنده و خنککننده، نوع و نسخه اسلات PCIe، سازگاری توان پاور با نیازهای قطعات، و هماهنگی ابعاد کیس با سایر تجهیزات سیستم. برای هماهنگی نورپردازی RGB در قطعات کامپیوتر، توصیه میشود قطعاتی را انتخاب کنید که از ARGB پشتیبانی کنند و با نرمافزار مادربرد سازگار باشند. این موضوع باعث میشود نورپردازی قطعات به صورت هماهنگ و دلخواه قابل تنظیم باشد.
برند های معتبر و با کیفیت قطعات کامپیوتر
انتخاب قطعات کامپیوتر از برندهای شناختهشده و معتبر تضمینکننده کیفیت، سلامت و طول عمر بالای قطعات خواهد بود. در صنعت کامپیوتر، برندهای بسیاری مشغول به تولید قطعات و لوازم هستند. برندهای معتبر در این زمینه گزینههایی قابل اعتماد برای کاربران به شمار میروند. از برند های معتبر و قابل اطمینان میتوان به ایسوس، MSI، گیگابایت، ریزر، کورسیر، کولر مستر، FSP، جی اسکیل، کروشیال، سامسونگ، وسترن دیجیتال، ای دیتا، لکسار، گیمدیاس، سیگیت، زوتک، PNY، پالیت، XFX، ازراک، ترمالتیک، Inno3D، Noctua، گیم مکس و ردراگون اشاره کرد. برندهای داخلی گرین و فاطر نیز از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
راهنمای خرید سیستم کامپیوتر
این راهنما طراحی شده است تا به کاربران گرامی سخت افزار مگ در انتخاب سیستم مناسب کمک کند. سیستمهای معرفیشده بر اساس نیازهای متنوع از جمله گیمینگ یا کاربردهای حرفهای و با در نظر گرفتن محدودیتهای بودجهای پیشنهاد شدهاند. با ارزیابی بنچمارکها و قطعات توصیهشده، کاربران میتوانند گزینهای هوشمندانه و مطابق با انتظار عملکرد خود انتخاب کنند و در صورت لزوم تغییرات موردنظر را در کانفیگها اعمال نمایند.
بله پردازنده رو که ارتقا میدم اگه پولم برسه i7 9700 نرسه 9400F. دما کارت گرافیک خوبه طبیعیه؟
موقع بازی دمای RX580 بین 70 تا 80 درجه مناسبه آقا مبین عزیز.
با سلام.
برای یک سیستم پردازش سنگین ( محاسبات عددی سنگین ) بهتر بودجه رو سی پی یو سرمایه گذاری کنیم یا روی کارت گرافیگ با قابلیت کودا ؟
اگر ممکنه قطعه رو هم معرفی کنید و یا راهنمایی دیگری که بنظرتون مفید است.
امکان میدید قیمت ها دوباره متعادل بشود و اگر نه چقدر بودجه لازم میشود؟
خیلی از راهنمایتون ممنونم.با تشکر
امیر علی عزیز،
اسامی نرم افزار هایی که کار می کنید رو لطف بفرمایید همچنین بودجه مورد نظرتون.
با سلام .
یک بخشی از کار با نرم افزار موجود مثل نرم افزار Ansys Fluent روی ویندوز و یا OpenFoam روی لینوکس قابل انجام است ولی بخش اصلی کار نوشتن کد های CFD به زبان C++ و Cuda و اجرای موازی ان است. در هنگام اجرای برنامه ممکن است سی پی یو چند روز کامل روی %100 باشد. لطفا این مطلب را در نظر بگیرد و اگر نیاز به سیستم خنک خاصی است راهنمایی بفرمایید.
بودجه من حدود 60 تا 70 میلیون تومان است برای کیس است (مانیتور VGAدارم ) البته چون تا اواسط شهریور برای تهیه سیستم فرصت دارم شاید بیشتر هم بتونم هزینه کنم و امیدوارم قیمت های بازار متعادل تر شود.
از کمک و راهنمایتان آرمین عزیز بی نهایت سپاس گذارم
امیر علی جان
ببین نرم افزار هایی که باهاشون کار می کنی، نیاز به پردازنده با هسته های زیاد و همچنین حجم رم زیاد دارند. از اینجهت سیستم های X با پردازنده 3960X یا 3970X در کنار 64 یا 128 گیگابایت رم مناسبترین گزینه هستند. اما راستش با 70 میلیون تومان نمی توان این سیستم ها را خرید. در نتیجه، باید رفت سراغ پردازنده های AMD مثلا مدل 3900X و حجم رم زیاد.
باتوجه به اینکه اواسط شهریور میخواهید برای خرید اقدام کنید و ممکن است تا آن زمان موجودی قطعات متفاوت باشد در همان زمان یادآوری بفرمایید سیستم مورد نیاز شما پیشنهاد می شود.
با سلام
امکان داره یک سایت معتبر مقایسه cpu ها رو معرفی کنید. برای عملکرد چندین هسته.
از راهتمایتان و کمک شما ممنونم.
سلام.
Ansys 2020 R2 .
اگر چه قدرت پردازنده های گرافیکی ، بسیار بیشتر از CPU هست ، ولی متاسفانه نرم افزار Ansys فقط از گرافیک های Tesla و Quadro استفاده می کند.
مسلما مستحضر هستید که زمانی که میخواهید پردازشی با دقت مضاعف ( Double Precision ) انجام دهید ، مجبور هستید که فقط از گرافیک Tesla استفاده کنید.
چونکه قدرتش در دقت مضاعف ، تقریبا 8 برابر گرافیک های Quadro است.
ولی اگر پردازش با دقت مضاعف ندارید ، میتوانید سراغ Quadro برید.
تقریبا قدرت Quadro RTX 6000 با گرافیک GV100 در پردازش های غیر مضاعف ، یکسان هست.
البته ، گرافیک Tesla A100 یک غول پردازشی هست.( بعلت داشتن هسته های Tensor ) ولی فعلا عرضهء عمومی نشده است.
برای خرید سیستم ، بهتره که چند نفر باهم پول بگذارید.
اینطوری ، سیستم قویتری میتونید تهیه کنید و در پردازش ها ، اذیت نمیشید.
در ضمن ، برای CPU فقط بدنبال AMD باشید.
برای پی بردن به قدرت کارت های گرافیک ، بد نیست که به این آدرس ، سر بزنید :
https://ambermd.org/GPUPerformance.php
این مطلب را هم بخوانید ، بد نیست :
https://www.extremetech.com/computing/308501-crippled-no-longer-matlab-2020a-runs-amd-cpus-at-full-speed
سلام. چرا سایتتون بدون فیلتر شکن بازی نمیشه مگه فیلتر شده؟
من تو بازی ها حداکثر دمایی که از کارت گرافیکم rx580 دیدم 79 بوده و حداکثر دما سیپیو 65 . مثلا تو بازی red dead redemption 2 با کیفیت Ultra و Full HD( گذاشتم و از شر افت فریم خلاص شدم قفل رو 30 ) و یا هر بازی بیشتر اوقات دما رو 75 یا 77 متغیره و کلان یکبار دیدم بره رو 79. البته این دما ها بالاتر نمیره مثلا 4/5 ساعت هم بگذره همین حدودا متغیره.
حالا سوال اصلی من این که این دما ها طبیعیه؟
برای پردازنده یه کولر مناسب بگیری خوبه اما اگر میخوای ارتقا بدی هزینه اضافی نکن و به فکر ارتقای پردازنده باش.
سلام آقای ابیشی
خیلی ممنون این پست واقعا عالیه فقط چند تا مورد میخواستم بگم با این قیمت دالارز که چیزی نمیشه خرید من مانیتور رفتم قیمت کردم تو سایت BenQ زده بود 299 دلار QHD با بهترین کیفیت تو سایتای داخل 14 میلیون به ملت مینداختن!!! یعنی با دلار 45 هزار تومن بقیه قطعات تقریبا به همین شکله فقط یکمی پایین و بالا و با این نوسانات و سوء مدیریت، خرید جنس با دلار 45 مثل دزدی از جیب خودته! فعلا میخوام با این وضعیت تو پاییز یا زمستون سیستم ببندم. فقط پیشنهادم برای مهر اینه که حتما مانیتور و موس و کیبورد را هم اضافه کنید. یکمی منعطفش کنید مثلا سیستمای گیمینگ با قابلیت جا به جایی درج کنید مثلا یکی بگذارید RTX 2060 با Core I5 تو پرانتز 1660 یا Core I7 تا کسی که مثلا پردازنده براش مهم تره بتونه جا به جا کنه… (برای برنامه نویس ها و تولید کنندگاه محتوا و گرافیک کار ها…)
آقا پویان عزیز،
ممنونم از پیام شما، والا حتما باید در نظر داشته باشید این پیشنهادات عمومی هستند و برای هر شخص در صورتی که نیاز تخصصی داشته باشد، باید پیشنهاد اختصاصی داد. میلیون ها مدل سیستم می توان بست با قطعات مختلف و واقعا نمیشه همه ی حالت ها رو در پیشنهادات گنجاند.
در مورد مانیتور و موس کیبرد، باید عرض کنم متاسفانه اصلا موجودی مانیتور اونقدری نیست که بتوان یک مدل ثابت را برای مدت طولانی پیشنهاد داد. همچنین موس و کیبرد بسیار سلیقه ای هستند و واقعا نمی توان موس و کیبرد را پیشنهاد داد.
سلام وقت بخیر با 8 تومن الی 9 تومن چه پکیجی معرفی میکنید(استفاده ی من از سیسیتم:فتوشاپ ،ایستریتور و مرورگر هست ).میخوام پردازندشم cori5 باشه .امکانش هست پکیجی متناسب با بودجه ی من بهم بدید .
والا با 9 میلیون تومان دستم بسته است امکان پیشنهاد Core i5 ندارم. با 9 میلیون تومان صرفا می توانید از میون دو تا سیستم اداری متوسط یکی را انتخاب کنید.
اگه یه رایزن پنج هزار شیشصد دوازده نانو متری با Rx 580 8g با مادربرد که شما بگید پاور خوب و آس آس دی پانصد دوازده قدر میشه یا آیا برای بازی فول اچ دی خوبه
این فارسی بود؟
بله خوبه
باسلام … یک سیستم میخواستم که بشه برای کار با فتوشاپ و برنامه های مثلش مناسب باشه و هم اینکه بتونه گیم هایی نه چندان جدید مثل gta رو اجرا کنه .. ممنون از سایتتون
از سری سیستم های گیمینگ می توانید انتخاب کنید.
ببخشید، در بخش اول سوال بالا منظورم مقایسه 2080ُSuper دو فن با 2070Super سه فن برای سیستم گیمینگ بود.
سلام آقای ابیشی
ممنونم بابت اطلاعات خوب؛
چند سوال کوتاه داستم:
1. بین RTX2080DUAL یا VENTUS (منظور مدل 2 فن) و 2070ُSUPER Gaming (مدلهای 3 فن) با توجه به قیمتهای سرسام آور کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
2. برای یک سیستم i9 9900K با گرافیک سوال قبلی، و کیس RGB پاور بیش از 750 +80 نیاز هست؟
3. فن CPU سوال قبل بهتره حتماُ 280 یا 360 باشه؟ کولر مستر یا سیلور استون های 240 جوابگو نیستند؟
سپاسگزارم
1. قطعا 2080 Dual قوی تر خواهد بود اما مدل 3 فن 2070 Super Gaming از نظر اورکلاک قدرتمند تر خواهد بود. انتخاب با خودتان است.
2. خیر پاور 750 وات کافی است.
3. مشخصات کولری که میخواهید چک کنید قدرت آن بیش از TDP 250W باشد. اوکی است.
سلام من توی کامپیوترم همه چی رو دارم فقط سه تا چیز رو ندارم اونم اینه : مادربورد و رم و سی پی یو ، از مدل های پاور سر در نمیارم ولی مارک پاورم گرین هست و پوسته کیسم گرین هست و یه کمی کوچیکه لطفا دو تا سیستم به من بگید یکی یه سیستم جداگونه که مد نظر خودتونه بگید که بتونه بازی های امروزی رو بیاره یکی هم یه سیستم بگید طبق چیزی که خودم دارم لطفا یه چیزی بگید که بتونه بازی های امروزی رو اجرا کنه…
بودجه برای مادربرد و رم و سی پی یو چقدره؟
کارت گرافیک شما مدلش چیه؟
باز هم ممنون بابت راهنماییتون.
فقط یه سوال چرا تو سیستم هایی که مع فی کردید بالا پاور gp 480 از gp 530 گرون تره!!!
رو این سیستم که بستم من ssd ننداختم . بستن ssd تاثیری تو فریم بازی داره ؟
من فکر میکنم باید تو خود ssd باشه تا تاثیر داشته باشه.
ممکنه از دو فروشگاه مختلف استفاده شده باشه.
اس اس دی سرعت کلی کامپیوتر رو افزایش میده، تاثیری در فریم دهی در بازی نداره اما لودینگ مراحل رو کاهش میده.
بله بازی روی خود اس اس دی باشه تاثیرش بیشتره.
این ایسوس آقازاده ای پشتشه؟
چون فقط الان همه چی ایسوسه.
لیست ها بر اساس موجودی بازار بسته شدند. اگر برند های دیگر موجود شوند حتما با به روز رسانی بعدی در پاییز تنوع بیشتری خواهد بود.
سلام و وقت بخیر
من 15 تا حداکثر 20 میلیون برای خرید سیستم میتونم هزینه کنم
میخواستم ببینم بهترین و بهینه ترین سیستم برای طراحی سایت حرفه ای ، دیجیتال مارکتینگ،کار با ادوبی ایلستریتور و بصورت جزئی هم کار با افترافکت چه سیستم و قطعاتیه؟؟؟؟
خواهش میکنم جوابمو بدید الان یه هفتس خودم دارم تحقیق میکنم ولی به نتیجه ای نرسیدم
با تشکر
سلام آقا محمد عزیز،
چند تا کامنت پایین تر سیستمی رو معرفی کردم به یکی از کاربران عزیز که حدود 22 تومن شد، می توانید همان را تهیه کنید (با مانیتور و موس و کیبرد شده 22 تومن) بدون اون اقلام کل سیستم میشد 17.5 میلیون تومن.
سلام منو که دیگه باید بشناسید خیلی مزاحم شدم . به نظرتون برای سال بعد رم رو از تک کاناله 16 گیگ به دو کاناله 32 گیگ تغییر بدم و سیپیو همون قبلی و کارت گرافیک رو از اون به rx 5700XT یا به رم 16 دست نزم به جاش سیپیو i5 9400F بگیرم با اون کارت گرافیک ؟
و اون کارت گرافیک رو به چه قیمتی میشه خرید هم دسته دو و نو ؟
من قیمت rx 580 تو سایت و اینا میدیدم 5 شیش میلیون بود اما در حقیقت این کارت نو و جعبه و گارانی دار خریدم 3/300.
سلام آقا مبین عزیز
به نظرم ابتدا پردازنده رو به 9400F ارتقا بدین، سپس رم رو از تک کاناله به 2 کاناله (2 تا 16 گیگ) ارتقا بدین.
در مرحله آخر برای کارت گرافیک اقدام کنید. کارت گرافیک رو مرحله آخر گذاشتم به 2 دلیل، یکی اینکه در هر زمانی ممکنه یک کارت گرافیک جدید تری بیاد که ارزش بیشتری داشته باشه. پس نمیشه از الان مثلا برای 6 ماه دیگه برنامه ریزی کرد. دلیل دوم پاور شماست، ممکنه کارت گرافیکی رو بپسندید اما مجبور باشید پاور سیستمت رو هم به خاطر کارت گرافیک ارتقا بدی.
بنابراین به نظرم اولویت اول رو بگذار برای خرید 9400F، بعدش رم، و در آخر گرافیک.
این رو هم بدون که RX580 کارت خیلی خوبیه و حالا حالا ها نیازی به عوض کردنش نیست.
با سلام
برای سیستم پیشنهادی خانگی متوسط سطح ۲ اگه بخوام کارت گرافیک هم اضافه کنم چی پیشنهاد میدید،
برای کار فتوشاپ و پشتیبانی سایت میخوام،ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام، این مدلها:
GTX1650
GTX 1650 Super
GTX 1050Ti
سلام.اگه بخوام سیستمی بگیرم که مناسب کارهای گرافیکی باشه (مثلا مناسب نرمافزارهایی مثل افترافکت ) چقد هزینش درمیاد؟
و اینکه حداقل ویژگی هایی که باید داشته باشه چیه؟ تروخدا جواب بدید☹️
بدون مانیتور و موس و کیبرد حدود 20 میلیون هزینه اش میشه، در حالت بهینه البته ارزونتر هم امکان پذیره ولی نه کمتر از 17 میلیون تومن.
شما بودجه ای که دارید بفرمایید من قطعات رو معرفی می کنم.
تا ۲۰ تومن .. 🙄
با مانیتور و موس و کیبرد چقد اضافه میشه؟
قطعات رو بگید و اینکه از کجا خرید کنیم بهتر و مطمئن و به صرفه تره؟!
خیلی ممنون از لطفتون 🙏
ما نمیتونیم اسم فروشگاه خاصی رو بگیم اما این سیستم نمونه رو از یک فروشگاه آنلاین در شیراز برای شما می نویسم اما شما از هر فروشگاهی دوست داشتین میتونید تهیه کنید:
باندل مادربرد ASUS PRIME A320M-C R2.0 به همراه پردازنده AMD RYZEN 3 3200G
قیمت: ۵٬۱۱۵٬۰۰۰
رم 16گیگابایت DDR4 مارک G.Skill مدل Ripjaws V F4-3200C16D-16GVKB
قیمت: ۲٬۶۲۰٬۰۰۰
هارد اینترنال 1ترابایت WD مدل BLUE WD10EZEX
قیمت ۱٬۱۲۹٬۰۰۰
حافظه SSD اینترنال 240گیگابایت Kingston مدل A400 SA400S37/240G
قیمت: ۹۲۵٬۰۰۰
کارت گرافیک 4 گیگابایت Asus مدل DUAL-GTX1650-O4G
قیمت: ۵٬۲۹۰٬۰۰۰
پاور 430وات Green مدل GP430A-EUD
قیمت: ۸۶۹٬۰۰۰
كيس Green مدل Z+ GRAND
قیمت: ۱٬۴۹۹٬۰۰۰
مانیتور 23.8 اینچ LG مدل 24MK430H-B
قیمت: ۳٬۹۹۹٬۰۰۰
کیبورد و موس سیمی A4TECH مدل FSTYLER F1010
قیمت: ۳۶۲٬۰۰۰
—————-
جمع: ۲۱٬۸۰۸٬۰۰۰ تومان
خیلی خیلی ممنون از لطفتون .. 🙏
سلام برای یک خرید یک سیستم گیمینگ مدلcpuو مادر بود خیلی حائز اهمیت یعنی میشه اونها رو دسته دو و زیاد بالا تهیه نکرد؟
برای سیستم گیمینگ، پردازنده، گرافیک و رمها مهم هستند، بله میشه دست دوم تهیه کرد. اما مطلبی که مهمه اینه که باید قطعات هم سطح هم باشند تا گلوگاه ایجاد نشه.
پردازنده: Core i9 – 9900K
مادربرد: Gigabyte Z390 Aorus Ultra
رم:
G.Skill Trident Z RGB Dual Channel 3000 MHz 32 GB
هارد:
Western digital 4T black WD4005FZBX
اس اس دی:
Aorus RGB M.2 NVMe SSD 512 GB
کارت گرافیک:
Aorus GeForce RTX 2060 Super 8G
دو درایو نوری: Asus Blu-ray BW-16D1HT Pro
۸ عدد فن کیس:
Cooler Master MasterFan Pro 120 Air Flow RGB
فن پردازنده:
GigaByte ATC800 AORUS RGB CPU Air Cooler
پاور: (CYCLOPS X1-1200P (RGB
کیس: Green X2 Jaguar
این قطعات مناسب گیمینگ، رندرینگ و برنامه نویسی و … است؟
به نظر شما مادربرد Gigabyte Z390 Aorus Xtreme رو جایگزین Gigabyte Z390 Aorus Ultra کنم؟ (وای فای و راندمان و عملکرد مادربرد برای من اهمیت دارد.)
قیمت کل این کیس چقدر است؟
بله قطعات تقریبا مناسب هستند البته برای 9900K کولر حتما باید قوی تر باشه. به نظرم بهتره یا از Noctua D15 استفاده کنید یا از واترکولر های 360 یا 280 میلیمتری.
نیازی به 8 عدد فن RGB نیست مگر اینکه بخواین کیس رو زیبا کنید. من جای شما بودم به جای 8 عدد فن RGB که ارزان هم نیستند، کیس بهتری انتخاب می کردم.
مادربرد Gigabyte Z390 Aorus Xtreme قطعا مادربرد بهتریه، اما در کیس Green X2 Jaguar جا نمیشه و اون کیس مناسب نیست براش. باید کیسی تهیه کنید که از سایز EATX پشتیبانی کنه.
در مورد قیمت به سایت های فروشگاهی آنلاین مراجعه کنید.
به نظر شما، کدوم خنک کننده پردازنده MasterLiquid ML360R یا Masterair MA620M برای CPU i9 – 9900KS مناسبه؟ (من به زیبایی و قدرت کیس اهمیت میدم، برای همین به فکر RGB دار بودن قطعات هستم.)
در رابطه با کیس، کیسی که رنگ مشکی باشه، دسته دار و قابلیت نصب DVD ROM یا Bluray رو داشته باشه…
برای من، ساپورت کردن دی وی دی رام یا بلوری دو الی بیشتر اهمیت داره…
شما کیسی رو با این اوصاف برای من معرفی کنید…
خداشاهده ، خیلی مفید بود و حرف نداری وجداناً
دستون درد نکنه .
فقط انتقاد :
فقط بیشتر تمایل داشتم در مادربورد و گرافیک و .. شاهد گیگابایت باشم یا حداقل شاهد برند Asus نباشم . زیاد با برند Asus رابطه خوبی ندارم به دلیل خرابی های مکرر !
آقا محمد عزیز، در زمان نوشتن متن، 95 درصد موجودی قطعات از یک برند بود. انشاالله بقیه برند ها موجود بشوند حتما تنوع در پیشنهادات بیشتر خواهد بود.
سلام آقای ابیشی عزیز
ببخشید نظرتون درباره سیستم زیر چیه؟
تا چند سال روی چه کیفیتی میتونه کار بده بهم؟
M.B : Asus Prime Z370-A II
CPU : Intel Core i5-9400F Coffee Lake 9th Gen Processor
GPU : Sapphire Radeon PULSE RX 5700 XT OC 8G GDDR6
RAM : Team Group T-Force Xcalibur RGB 2×8GB=16GB DDR4 3600MHz CL18
Case : Deepcool Dukase V2
PSU : Cooler Master Masterwatt Maker 700W Power Supply
HDD : Western Digital 2TB
SSD : Western Digital M.2 240GB
Fan : MaterFan MF120R ARGB x3
Cooler : Cooler Master Hyper 212X
Monitor : MasterTech GP 275 AQ Curve Monitor 27 Inch
Keyboard : MSI GK-701 Mechanical Gaming Keyboard
Mouse : A4Tech Fusion J95 Gaming Mouse
و اینکه بنظرتون خوبه اگه همینو در حد نو و با همه ی قطعات جعبه دار و با گارانتی بخرم؟
ممنون 🙂
سیستم خوبیه، ممکنه کمی پرازنده برای اون کارت گرافیک ضعیف باشه ولی اونقدری نیست که دچار مشکل بشوید. میتوان در آینده پردازنده رو ارتقا بدین.
این سیستم حداقل تا چهار پنج سال رو باید خوب جواب بده تو بازی ها در دقت 1080P.
اگر دست دوم هم بخرید خوبه.
اگه ryzen 3600 بزارم درست میشه دیگه؟؟
با سلام .
می خواستم یه کارت گرافیک بگریم / مادربوردم هم H97-plus هستش و بودجم دو میلیون تومان هستش. می خواستم بدونم از نظر شما چه کارت گرافیکی بگریم با این بودجم .
با 2 تا 2.5 میلیون دست دوم GTX 1050Ti رو احتمالا بتونید تهیه کنید. برای کارت گرافیک نو حداقل 5 میلیون بودجه لازمه. مثلا یه GTX 1650
پرچام
برجام
برگام
سلام
یه سوال ابتدایی (D:) منظور از اورکلاک یعنی بالاتر رفتن از فرکانس مبنا (مثلا بالاتر از فرکانس 3.6GHz برای سی پی یو 3600x)؟ یا بالاتر رفتن از فرکانس بوست (4.4Ghz)؟
و اینکه برای کارهای سنگین آیا سی پی یو خودش اتومات تا فرکانس بوست بالا میره یا اگه بخوایم باید با نرم افزار اینکارو انجام بدیم؟
ضمن اینکه برای سی پی یو 3600x چه خنک کننده ای پیشنهاد میکنین؟ (کولر stock خودش خوبه؟)
ببخشید سوالام زیاد شد
منظور از اورکلاک یعنی شما (کاربر) با دستکاری نرم افزاری فرکانس پردازنده رو بالاتر از فرکانس بوست ببرید. یعنی اگر حداکثر فرکانس بوست 4.4 باشه، شما 4.5 ببرید، اون میشه اورکلاک.
در غیر این صورت اورکلاک نیست، و خود پردازنده سرعتش رو به هنگام نیاز اتوماتیک بوست (افزایش) میده.
برای پردازنده 3600X کولر استوک خودش مناسبه و نیازی به کولر نیست. این پردازنده خودش در هنگام کار فرکانس خوشو بوست می کنه نیازی به کار خاصی از طرف شما نیست.
سلام اقا آرمین عزیز
این سیستم منه میخواستم ببینم سیستمم اوک هست؟ مشکلی نداره ارتقایی چیزی میتونم بدم؟
تا چند سال دیگه میتونم خوب باهاش پلی بدم؟
Msi gtx 1060 6gb
I7 6700k
Ram 2×8 (16gb) geil 3200
Asus z270 prime
Power 650/550 دقیقا یادم نیست😅
Ssd 250gb 860 evo samsung
Hdd 2tb wblue
Case z4 astiak
ممنون میشم جواب بدید
سیستمت عالیه دست بهش نزن، فقط پاورت رو دبل چک کن مدل دقیقش رو بهم بگو.
سلام آرمین جان
سیستم من اینه
Gtx 1060 6gb
Core i7 6700k
Ram geil 16gb
Asus z270 p prime
Ssd 250gb 860 evo
Hdd 2tb wblue
Power 550/650 دقیقا یادم نیست چی بود😅
این سیستم من الان خوبه؟
تا چند سال دیگه میتونم بازی کنم باهاش؟
خواهش میکنم جواب بدید
سلام جناب ابیشی عزیز بابت مطالبتون و صبر و حوصله ای که به خرج میدید برای جواب کامنتا خیلی ازتون ممنونم
منم یه سوال داشتم خدمت شما
من 25 میلیون تونستم جمع کنم با حقوقم که منتظر 5 میلیون اخر بودم این چند ماه و دست دست کردم و قطعات رو نخریدم متاسفانه الان با این پول خودتون میدونید سیستم گیمینگی که مثلا فروردین ماه رو هم نمیشه بست و واقعا عذابم داره میده این وضعیت!
حالا سوالم اینه که با این بودجه سیستم پیشنهادی توی همین رنج رو خریداری کنم یا تا مهر و ابان صبر کنم شاید قیمت ها بهتر بشه؟ خیلی گیج شدمه و واقعا نمیدونم چیکار کنم
والا اقا عرفان عزیز من نمیتونم پیشبینی کنم، اما بعضی قطعات Overprice هستند، یعنی اگر قیمت ایران اون قطعه رو تقسیم بر قیمت جهانیش کنی، می بینید که مثلا با قیمت دلار 50 هزار تومن قیمت گذاری شدند. از چنین قطعاتی دوری کنید.
من جای شما باشم قطعاتی رو تهیه می کنم که به قیمت جهانیش نزدیکتره. مثلا پردازنده 9400F قیمتش در newegg حدود 158 دلاره، در ایران هم قیمتش 3.650.000 تومنه، تقسیم کنی قیمت دلار در میاد 23100 تومن که قیمت روزه، پس این قطعه ارزش خرید داره و به نظرم بخریش خوبه.
اما مثلا پردازنده رایزن 3200G قیمتش 120 دلاره و توی ایران 4.800.000 قیمت داره، یه تقسیم کنی می بینی که با دلار 40 هزار تومنی دارن می کنن تو پاچه ملت. خوب این قطعه ارزش خرید نداره و نخری بهتره.
با همین فرمون بقیه قطعات رو سبک سنگین کن اون قطعاتی که ارزش دارن کم کم بخر تا سیستم جمع بشه.
کیس Green Z4 Astiak رو کمتر از دو سال پیش خریدم حدود پونصد تومن. یه کیس معمولی با طراحی و امکانات قدیمی و تاریخ گذشته و کیفیت ساخت ارزان و ضعیف. فکر می کردم پونصد برای این کیس بیش از حد زیاده ولی الان دیدم تو لیست شما قیمتش شده دو میلیون و هفتصد!!! این که دیگه ساخت ایرانه. چرا قیمتش اینقد بالا رفته باشه؟؟؟
همه ی کیس ها افزایش قیمت چند برابری داشتند. کیس Z4 هم وارداتیه – فقط توی ایران پرچ میشه.
سلام این مشخصات کلی سیستم منه:
مادربرد:asus h97 plus
cpu:intel i7-4790k 4.00GHz
RAM:8GB
کارت گرافیک :AMD Radeon R7 200 series
…..
میخوام که برا گیمای جدید سیستم رو ارتقا بدم/چیارو باید تغیر بدم و چیا بگیرم تا بتونم مثلا کالاف وارزون و ایپکس رو بالا بیارم
سلام دوست عزیز،
رم رو به 16 گیگابایت ارتقا بدین،
کارت گرافیک رو به GTX1660 ارتقا بدین.
مشخصات پاور رو ننوشتین اما اگر 650 وات باشه اوکیه.
دوست عزیز بودجم به این کارت گرافیکی که گفتی نمی خوره .
بودجم برای کارت گرافیک دو میلیون تومن مشخصاتش هم که بهت گفتم ممنون میشم برام پیدا کنی
به نظر من یه rx470 بگیر یا با این بودجه سراغ برند انویدیا نرو که کارت گرون تر و کارایی کمتر گیرت میاد . این کارت رو میتونی با دومیلیونی که داری و فروش کارت فعلی بخری که قدرت خوبی داره.
سلام من در به در دنبال یه سیستم برای نرم افزار های مهندسی هم تحلیلی و هم طراحی هستم و دنبال یه سیستم قوی ام تا حداقل تا چندسال جوابگو باشه میشه هم در لپ تاپ و هم در سیستم راهنمایی کنید
پردازنده ای که شنیدم مناسبه اینتل زئون با گرافیک کوادرو هست
نظر شما با بودجه چهل تا پنچاه چیه
لطفا جواب بدید
ممنون اقای ابیشی شما بودید که منو از خرید پردازنده X3470 و Rx 470 منصرف و راهنمایی کردید و منم حرف شمارو قبول دارم. این سیستمی که من دارم تا چند سال اینده پاسخگو هست و برای نسل بعدی کافیه در کیفیت 1080Q و Medium/Hgih ؟
خواهش می کنم آقا مبین عزیز، راستش پیشبینی آینده رو نمی تونم بکنم اما به نظرم با 9400F و RX580 همه بازی ها رو تا چهار – پنج سال آینده راحت می تونی با کیفیت مطلوب بازی کنی.
با سلام و خسته نباشید به تیم سخت افزار
مهمترین قطعات CPU و RAM و VGA هستند که با داشتن یک SSD حتی 120 گیگ از برند معمولی مانند ADATA کار جمع میشود، فقط در سیستم های بالاتر نیاز به پاور مناسب است.
پول اضافه بابت مادربرد و کیس و SSD گرانقیمت با ظرفیت بالا پرداخت نکنید، مثلا ترکیب SSD با ظرفیت 120 گیگ و یک هارد آبی 1 ترابایت کفایت میکند.
90 درصد مادربردهای موجود دارای امکانات اضافی هستند که فقط کاربرهای فوق حرفه ای شاید نیازداشته باشند. همچنین اکثر گیمرها از یک VGA استفاده میکنند که نیازمند مادربرد حرفه ای نیست.
برای تهیه پاور مناسب هم حتما در سایت های محاسبه گر مشخصات سیستم را وارد کرده و وات مناسب را بدست آورید که هزینه اضافه نکنید.
با تشکر
بیس صحبت شما رو قبول دارم اما در جزییات شاید نظر دیگری داشته باشم ولی در کل کامنت قشنگی بود. مرسی از شما دوست خوب.
سلام خسته نباشید.این سیستم چطوره؟قیمت مهم نیست چون میخواهم در طول یکسال و اروم اروم قطعه هارو بخرم و سرهم کنم.اگه پاورش مناسب نیست یکی معرفی کنید ممنون
case:green Z4 Astiac
cooling system:deep cool gammaxx200t
cpu:intel core i5 9400f
Display:LG Monitor 24MP58VQ-P +Amazon Basics HDMI cable
DVD ROM:Pioneer DVR-S21WBK
Graphic card:ASUS 1650 Super
HDD:Western Digital WD20EZAZ 2TB
SSD:Samsung 860 evo 250 GB
Motherboatd:Asus B360M-A
Mouse:tsco tm2018n
keyboard:tsco tk8120n
Power:Green Gp650A-UK Plus
RAM:ADATA XPG SPECTRIX D41 RGB 16 GB
بازم ممنون.
سیستم خوبیه فقط رمها رو دو تا 8 گیگ ببند تا سیستم دو کاناله کار کنه، اونطوری خیلی بهتره تا فقط یک رم 16 گیگ.
استارت جمع کردن سیستم رو به ترتیب اول از پردازنده، مادربرد، کارت گرافیک، رم و بقیه موارد بزن. آخرین قطعه کیس باشه که می خری. انشاالله که موفق باشی.
خیلی ممنونم❤️❤️❤️
برای سیستم خانگی گرافیک انبورد رم 16 گیگ گذاشتین!!!
کیس 1700000 تومنی!!!
بعضی از مورد هاتون اصلا جالب نیس
آقا رضای عزیز، سیستم های خانگی با نگاه به آینده و ارتقا پذیری بالا بسته شده اند. چون بر اساس نیاز کاربری همیشه باید قابل ارتقا باشند. از این جهت 16 گیگ رم مناسب تر است.
در مورد کیس من مقصر نیستم که کیس 120 هزار تومنی شده یک میلیون و هفتصد. وانگهی در ابتدای مقاله ذکر شده است انتخاب هارد، درایو نوری، و کیس به صورت نمونه است، و هر کاربری بر اساس نیاز خودش می تونه عوضشون کنه.
واقعا با این قیمت ها یه سیستم با پردازنده i5 با قیمت مناسب بخوای بگیری باید حدود 25 میلیون بدی ! شاید براتون جالب باشه بدونید سال 95 با 20 میلیون میشد پراید خرید، یعنی طی 4 سال این بلاها سرمون اومد. اون موقع با این مبلغا میشد یه سیستم خدا بست . یادمه قبل از شروع گرونی دلار ( اسفند 95) برای یه بنده خدایی رفتیم سیستم جمع کردیم . 32 گیگ رم ، هارد 4 ترا ، cpu i7-8700k ،مادربرد z370 ایسوس ، گرافیک خوب، کولر خفن cpu ، یه کیس غول و پاور 750 کولر مستر + 1 مانیتور 2K ایسوس جمعا شد 15-16 تومن ، که طرف باهاش ویدیو رندر میکنه کره، الان همون سیستم رو بخوای جمع در میاد 40-50 میلیون تومن فقط یه cpu اش شده 9 میلیون ، مانیتورش حدود 12 میلیون شده و مادربرش 10 میلیون ، خودتون دیگه حساب کنید چه بلایی سرمون
آخه اسفند 95 نسل هشتم اینتل اومده بود که مثل بعضی از روضه خونا با خالی بندی میخوای اشک مردمو در بیاری؟
البته با کلیت حرفت موافقم
احتمالا اسفند 97 منظورشون بوده..
یعنی واقعا واسه اون بدبخت فلک زده ای که ۲ میلیارد تومان برای بستن کیس پس انداز کرده هیچ سیستم پیشنهادی نداریم؟آقا آرمین خواهش میکنم به جای اینکه صفرای جلوی اعداد جمع کل رو بشمرید یکم بیشتر تحقیق کنید و از انتقاد من هم ناراحت نشید.
من متوجه انتقاد شما نشدم آقا کیانوش عزیز.
سیستم ها گرون نشده اند، بلکه این ارزش پول ماست که کاهش پیدا کرده.
عزیزمی مهندس
شوخی کردم با شما
سلام من سیستم تازه جمع کردم ولی تو Red dead redemption 2 مشگل افت فریم دارم به نظرتون مشگل از چیه؟
کیفیت تکسچر رو Ultra و اون گزینه پایینیش X8 و بقیه گزینه های رو Medium
H310M H Gigabyte
I3 9100F
Ram 1X16 Geil 2400
Rx 580 8gb Sapphire Plus
POWER green Gp530 ESD
مشگل از چیه؟
به نظرتون کنار این رم 16 یکی دیگه مدل خودشو بندازم چقدر تاثیر داره که دوکاناله شه؟
برای سال بعد هم میخوام i5 9400F بگیرم چقدر تاثیر داره ؟
و این کارا باعث میشه افت فریم از بین بره. چون میدونم مشگل از کارت گرافیک نیست
آقا مبین عزیز،
سیستم خیلی خوبی داری، فقط به نظرم احتمالا همون مشکل رم هست که خودت هم اشاره کردی، باید دو کاناله باشه تا سیستم روون بشه و بهترین کار اضافه کردن یک رم دیگه به سیستمه. ارتقای بعدی هم حتما پردازنده باشه به 9400F همانطور که خودت اشاره کردی.
پاورت لب مرزیه، مشکلی نداره ها ولی خوب 600 واتی بود بهتر بود، بعد از ارتقای رم و پردازنده یه پاور بهتر بگیر.
خسته نباشید!
تنها دلخوشی من توی این دور و زمونه مینبرد های قدیمی agp هستن که قیمتشون از 100 کمتره.
سیستم های گیمینگ بمونه برای اهلش و پنتیوم 4 هم مفت چنگ ما 🙂
عباس جان، کارهای الکترونیکی هیجان انگیزی انجام میدی، کلی LED های رنگی دیدم توی اینستاگرامت و واقعا زیبا بودند.
با سلام خدمت مهندس ابیشی عزیز و دوست داشتنی
آرمین جان خیلی دوست دارم ببینم وقتی قیمت قطعات رو با ماشین حساب جمع میزدی و عدد نهایی رو جلوی جمع کل مینوشتی دقیقا چه احساسی داشتی؟قطعا احساست غرور ملی که نبوده درسته؟
نه اصلا غرور که هیچ، والا مونده بودم چطوری بیام توی مطلب عمومی بگم اینا رو بخرید.
سلام آقا آرمین، این سیستم مناسب برنامه نویسی وب و اندروید هست؟
motherboard:Asus LGA 1150
RAM:8DDR3
CPU:Core i5 3/20Ghz model 4570
Geraphic :onborad 2GB
HDD:500GB
POWER:GREEN 330W
سلام مطالب خوب بودند بهتر بود بجای 1050ti rx470 8gمعرفی میکردید ک قدرتش بیشتر از اونه
حق با شماست RX470 بهتره اما موجودی آنلاین ازش ندیدم. قطعات بر اساس موجودی انلاین انتخاب شدند.
چیزی جز سردرد الان احساس نمیکنم بعد از خوندن مطلب
خسته نباشید ارمین جان
اون عکس interstellar
واقعا عالی بود
اگه بشه یه 3080 ti میخوام بخرم اگه
دلار بیاد پایین
یه کیس و یه پاور هم میخوام بگیرم
راستی بعد ۲ ماه چقدر اونگ زنگ زد بهم معذرت خواهی کردن واسه مشکلاتی که پیش اومد سر su655 خلاصه گفتم این چه مسخره بازیه
گارانتی کردی بعد میگی ندارم بهتون اون مدل رو بدم خلاصه که بعدا بازم میگم چه اتفاقاتی افتاد
متین جان امیدوارم بتوانی 3080Ti را تهیه کنی.
در مورد آونگ خوشحالم باهات تماس داشتند. 🙂
با سلام من سیستمم رو لطفا بهم بگید این سیستم در چه رده ای قرار میگیره و سیستم خوبیه یا نه؟
cpu: intel g4400 3.30
ram: 8ddr4
grafic 710 geforce
آقا معین عزیز،
سیستم خوبی داری، میتونی بعدا پردازنده بهتری براش تهیه کنی و رمها رو هم 2 تا 8 بگذاری در آینده. بعد هم برای ارتقای گرافیک می تونی پاور بهتر و کارت گرافیک بهتری تهیه کنی. خلاصه کلی امکان ارتقا داری در آینده.
آدم دوست داره بشینه گریه کنه.
ای کاش فایده ای داشت. 🙁
درود و ممنون
با اخرین سیستم پیشنهادی حال کردم.
فقط بهتر نبود پاور پلاتینیوم 1500 به بالا بندیم.با یه اورکلاک کوچیک پاور ذوب میشه جنس شم که معتبر نیست یهو دیدی 500 میلیون رفت هوا به خاطر پاور
بله بهتر بود پاور 1500 وات باشه منتها پاوری که بشه بهش اعتماد کرد تو رنج 1500 موجود نبود. شکی نیست که یه Corsair Ax1500i شایسته ترین انتخاب برای سیستم آخر می تونست باشه.
آرمین جان تا 1 میلیارد هم لطفا یه سیستم بنویس.
داداش یه چند ماه دیگه صبر کنی همین ها میشن یک میلیارد تومن. 🙁
سلام ببخشید . من میخواستم برم هنرستان رشته گرافیک . و از اونجایی که یه سیستم نیازه و سیستم خودم پسخگو نیست . میخواستم یه سیستم برای طراحی گرافیکی بردارم و باهاش گیمینگ هم انجام بدم . بعد بنظرتون لپتاپ برای این کار بهتره یا کامپیوتر ؟
چه بودجه ای دارید آقا سهند عزیز؟
سلام . تا 20 میلیون رو میتونم از اونجایی که دوربین هم باید تهیه کنم بیشتر از این نمیتونم نهایتاً تا 22 میلیون
من یه سوال دارم.اگه می دونین جواب بدین.سیستم گیمینگ فقط برای بازیه یا باهاش میشه کارهای دیگه ای هم انجام داد
سلام میشه کارهای دیگه انجام داد از این جهت گیمینگ گفته میشه که سخت افزار مناسب برای اجرای بازی رو داره
همه کاری میشه باهاش انجام داد اما برای کاربری گیمینگ عملکرد بهینه تری دارد.
سلام خسته نباشید سیستم ما ویندوز 7هست ولی با حافظه 1
میخوایم برای بچه ها بازی نصب کنیم مانیتورو کیبورد داریم فقط کیس میخوایم با رم بالا که بشه بازی نصب کرد لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام قصد اجرای چه بازی هایی دارید؟با توجه به بودجتون میتونید یکی از سیستم های بالا رو انتخاب کنید.فک کنم اولین سیستم گیمینگ مناسب شماست
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چه کارت گرافیکی با تنظیمات 1080 و مدیوم و فریم 30 تا پایان نسل 9 جواب میده؟
سلام،کدوم یکی از کامپیوتر های بالا برای برنامه نویسی اندروید مناسبه؟
سلام برای خرید سیستم مناسب برنامه نویسی باید به سه پارامتر دقت کنید:
پردازنده خوب
اس اس دی
و رم حداقل 8 (ترجیحا 12 به بالا)
سیستم سوم گیمینگ حداقل سیستم مناسب این مورد هستش
9100f برای 1660 سوپر گلوگاهه من خودم دارمشون cpu اکثرا 100 درصده 9400f بزارین بهتره
صد در دصد.
روی ماربرد asus rog strix trx40-e gaming هم میتونیم از پردازنده amd 3970x استفاده کنیم؟
بله
چطوری 2 تا 2080 ti میشه 130 میلیون تومان🙄🙄
یک خارجی: خوب شد ۶ ماه پیش فلان کالا رو نخریدم. الان میتونم مدل جدیدشو با قیمت تقریبا مشابه بخرم.
یک ایرانی: کاش شش ماه پیش فلان چیز رو میخریدم. الان مجبورم دو مدل پایین تر رو با قیمت سه برابر بخرم! 😐😐😭😭——–ولی از دو مدل پایین تر گذشته 3770 قیمتش 2 م شده 8700 قیمتش این بود یادش بخیر ..میشه 5 مدل پایینتر
الان 3900 شد 15 میلیون ناقابل در اصل قیمتش همون 2 میلیون قبل خیانت بانک هاست من خودم از وقتی گرونی اومده کار ندارم