شما برای بهبود یا افزایش عمر باتری گوشی اندرویدی خود چه کاری انجام میدهید؟ راهکارهای زیادی در سراسر وب برای افزایش عمر باتری ارائه شده است. ما در این مقاله قصد داریم نکات عملی که اثبات شده انجام آنها مفید است را برای شما ارائه کنیم. از آنجاییکه میدانیم شما هم مانند ما بهدنبال یک لیست طولانی با انجام کارهای زمانبر نیستید، گزینهها را محدود به کاربردیترین راهکارهایی کردیم که به سادگی توسط همه انجام پذیر است.
1. شناسایی و حذف برنامههای غیرضروری
بدون شک همه کاربران اندرویدی برنامههایی در گوشی خود نصب دارند که حتی باوجودی که از آن استفاده نمیکنید، در پسزمینه دستگاه اجرا میشود و باتری آن را تخلیه میکند. بنابراین اگر از برنامهای استفاده نمیکنید، آن را حذف کنید. کاربرانی نیز هستند که برنامههایی را نصب میکنند که نصب آنها ضرورتی ندارد، مانند برنامههای قفل صفحه یا لانچرهایی که تفاوت چندان چشمگیری ایجاد نمیکنند.
اگر تصور میکنید که با نصب برنامههای زیادی، گوشی از کنترل شما خارج شده، آن را به حالت تنظیمات کارخانهای برگردانده و این بار فقط برنامههای ضروری را نصب کنید.
2. تنظیم روشنایی صفحه نمایش
این موضوعی است که تقریبا همه میدانند اما لزوماً به آن اهمیت نمیدهند. با فعال کردن بخش Adaptive Brightness در تنظیمات نمایشگر، در مصرف باتری صرفهجویی خواهد شد. ممکن است شما هم تصور کنید که تنظیم نور نمایشگر در پایینترین حد ممکن است ایده بهتری باشد، اما این حالت ممکن است به چشمان شما فشار بیاورید.
3. شارژ کردن گوشی به روش صحیح
مطالعات نشان داده است که در زمانیکه شارژ گوشی 100 درصد شد، نباید به شارژر متصل بماند. نکات دیگری که در زمان شارژ گوشی باید به آن توجه کنید، عبارتند از:
- به جای یک شارژ طولانی مدت میتوانید گوشی خود را در دفعات کوتاهتر شارژ کنید.
- با این حال، وسواس نداشته باشید و بی هیچ دلیلی (کم شدن 1 درصد از شارژ) دستگاه خود را به شارژر وصل نکنید.
- صبر نکنید تا باتری گوشی به 0 درصد برسد تا آن را شارژ کنید.
4. غیرفعال کردن WiFi/ اینترنت موبایل/ بلوتوث
این خواسته عجیبی نیست. ما هم مانند شما دوست داریم هر لحظه و همه جا آنلاین باشیم، اما زمانهایی هست که واقعاً نه به اینترنت نیاز است و نه بلوتوث، مثلا در زمان خواب یا حمام. در این شرایط آنها را خاموش کنید.
5. مدیریت و غیرفعال کردن نوتیفیکیشنها
اگر برنامههای اندرویدی را به حال خود رها کنید، همواره با پیامهای گاه و بیگاه شما را کلافه خواهند کرد. برای صرفهجویی در مصرف باتری گوشی، تنها برنامههایی که نوتفیکیشنهای آنها برای شما مهم است را فعال نگه دارید و مابقی را برای همیشه غیرفعال کنید.
6. استفاده از نسخههای Lite یا Go برنامهها
معمولاً ما نسخههای کامل برنامهها را بر روی گوشی نصب میکنیم. با این حال اگر میخواهید مصرف باتری در گوشی اندرویدی خود را کاهش دهید بهتر است نسخه Lite یا Go برنامهها مانند Facebook Lite یا YouTube Go را نصب کنید. البته ممکن است این نسخهها تمامی امکانات نسخه اصلی برنامه را در اختیار نداشته باشند.
7. خاموش کردن Location
مطمئن شوید Location یا همان موقعیت جغرافیایی تنها زمانیکه به آن نیاز دارید روشن خواهد شد. در بخش تنظیمات گوشی با جستجوی عبارت Location میتوانید این گزینه را غیرفعال کنید.
8. استفاده از ویژگی Digital Wellbeing
اگر در گوشی اندرویدی خود قابلیت Digital Wellbeing را در اختیار دارید، از اهمیت استفاده از آن غافل نشوید. این برنامه به شما کمک میکند تا مدیریت بهتری بر روی زمان استفاده از برنامههای گوشی داشته باشید و در نتیجه این میتواند به افزایش عمر باتری دستگاه منجر شود. اگر به گوشی هوشمند خود اعتیاد دارید، این قابلیت همچنین میتواند بین زندگی و کار شما تعادل ایجاد کند.
9. جواب رد دادن به برنامههای جذاب
شما باید برنامههایی که هیچ عملی در جهت بهبود عملکرد دستگاه انجام نمیدهند را کنار بگذارید. نمونه این برنامهها، برنامه Live Wallpapers یا ویجت و … میباشند.
10. استفاده از حالت Battery Saver
همه سازندگان گوشیهای اندرویدی حالت Battery Saver را در محصولات خود در نظر میگیرند. این حالت همیشه به صرفهجویی در مصرف باتری گوشی کمک میکند و آن را به بهینهترین حالت ممکن در اختیار شما قرار میدهد. البته در نظر داشته باشید که در زمان فعال کردن Battery Saver ویژگیهای خاصی از گوشی محدود خواهند شد.
11. فعال کردن Dark Mode
اگر نمایشگر گوشی شما AMOLED است و حالت تم تاریک برای گوشی در نظر گرفته شده، فعال کردن آن تفاوت چشمگیری در مصرف باتری ایجاد میکند.
این نکات و تکنیکها به شما کمک میکند تا عمر باتری گوشی هوشمند اندرویدی را بهبود ببخشید. با این حال، با هر آپدیت جدید اندروید و نوآوریهای جدید ممکن است راهحلهای جدیدی برای بهبود عمر باتری ارائه شود.
دیدگاهتان را بنویسید