محمدجواد آذری جهرمی حتی در آخرین روزهای فعالیت خود به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم دست از مبارزه با مخابرات و انحصار این شرکت برنمیدارد. جهرمی در جدیدترین اظهارات خود در توئیتر اعلام کرده است که مانع بزرگ توسعه اینترنت خانگی رفع شده و به طور مشخص به مخابرات اشاره دارد.
انحصار مخابرات ایران در سیم مسی و داکتهای زیرزمینی یکی از مواردی بود که مسئولین در دولت دوازدهم همواره از آن به عنوان اصلیترین دلیل توقف توسعه اینترنت خانگی یاد میکردند. وزیر ارتباطات و معاونین او بارها در اظهارات خود اعلام کرده بودند که در روند خصوصی سازی مخابرات، این موارد به اشتباه به آنها واگذار شده و خواستار رفع آن بودند. پس از 3 سال بحث و گفتگو در این زمینه، ظاهراً وزارت ارتباطات توانسته راه حلی برای این مشکل پیدا کند.
رفع مانع بزرگ توسعه اینترنت خانگی
محمدجواد آذری جهرمی، روز گذشته در حساب توئیتر خود با عنوان “خبر مهم برای صنعت ارتباطات” اعلام کرد که “مانع بزرگ توسعه اینترنت خانگی رفع شد!”. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه توئیت خود نوشت:
“امروز پس از 3 سال پیگیری و تلاش، دولت لایحه «بازپسگیری کانالها، داکتها و حوضچههای مخابراتی از مخابرات ایران» را به تصویب رساند. پس از خصوصیسازی مخابرات، این «تصرف» یک مانع جدی برای توسعه اینترنت خانگی بود.”
در چند ماه اخیر مخابرات اعلام کرده است که به دلیل مشکلات مالی قادر به واگذاری پورتهای VDSL که به طور انحصاری در اختیار این شرکت بوده، نیست و همین موضوع توسعه اینترنت پرسرعتتر را متوقف کرده است. حالا به نظر میرسد که در نهایت تلاشهای چندساله وزارت ارتباطات در زمینه رفع انحصار مخابرات به جواب رسیده است. اما نظراتی مبنی بر این موضوع مطرح شده که دولت نمیتواند در اموال مخابرات که یک شرکت خصوصی است، دخل و تصرف کنید. از تمامی این اما و اگرها که بگذریم، چیزی در حدود 2 ماه به پایان فعالیت این دولت باقی مانده و باید دید که آیا اصلاً زمانی برای اجرای این مصوبه باقی مانده است یا خیر.
بیشتر مردم اینترنت مناسب در حد مکالمه تصویری و پیام واتساپ میخان که هست
اما یک اقلیت برای سرگرمی های خود ویوتیوب گردی چیز دیگری می خواهند وهی نقد می کنند
و همچنین اینها می خواهند فیلم های چند گیگ حجم بالا برا ی سرگرمی و منحرف کردن نوجوانان رو راحت بگیرند والا بحث پژوهش واین حرفها نیست>
کافیه به آمار گوگل نگاه کنید :خواهید دید بیشتر ایرانی ها دنبال چیزهایی که آقایان می خواهند نیستند
والا ب
حرف مفت نزن – تو که از چیزی سر در نمیاری مجبور نیستی نظر بدی
داداش بذار نظرش رو بده. بذارید همدیگه رو نقد کنیم ، ولی به همدیگه توهین نکنیم. بخاطر همین چیزاست که چشم دیدن همدیگه رو نداریم و پیشرفت نمیکنیم. دیگه بس کنید. نظرش رو داده. به شما که توهینی نکرده.
جنس خوب دادا
دم جهرمی گرم
حیف جهرمی نشد رییس جمهور بشه
چه جالب.. این تیتر نوید تغییر حکومت رو میده.. مانع بزرگ توسعه اینترنت خانگی رفع شد! 😂 خنده دار ترین وعده ها و تیترهای متناسب با قبل از نمایش انتخابات.
…ینترنت باید محدو بشه ………
عقب افتاده عصر هجری. …
. ما باید از مدل غربی تو این زمینه استفاده کنیم. یک چیزی بنام NSA باید داشته باشیم. وگرنه هیچوقت اوضاع اینترنت درست نمیشه. وزیرها عوض میشن ، ولی اینترنت ، مثل آب خوردن یک چیز ملی هست. نباید در دست بخش خصوصی باشه یا دولتها باشه. باید مثل قوه مجریه و قوه قضائیه و قوه مقننه ، یک ارگان مستقل باشه.
یک ارگان مثل آمریکا بنام National Security Agency .
انگلیس : GCHQ
روسیه : FSB
تو اینترنت جستجو کنید.
ما به اندازه کافی از این چیزا داریم. کلی نهاد امنیتی موازی… دیگه توروخدا پیشنهاد بیشتر شدنشونو ندید!
. دقیقا به همین خاطره که اینترنت ایران قدرتمند نمیشه. دست یه عده افراد افتاده که تخصصشون در کلاس جهانی نیست. باید به جوان فارغ التحصیل دانشگاه هایی مثل صنعتی شریف و امیرکبیر سپرده بشه. بودجه خوب هم بهشون اختصاص داده بشه. اگر اینترنت تو آمریکا و انگلیس با این شیوه قدرتمند شده حتما اینجا هم جواب میده. نتیجه اداره اینترنت با حالت دولتی رو که دیدیم جواب نداده. خصوصی هم که در توانشون نیست . باید مثل آمریکا و انگلیس و روسیه ، سازمان مجزا با بودجهء کافی داشته باشیم. تا صد سال دیگه هم وضع اینترنت درست نمیشه اگر با این روش متداول بخواد پیش بره. چرا باید کاری که در کشورهای قدرتمند دنیا امتحانش رو پس داده ، اجرا نکنیم؟ تا کی باید چوب بی برنامگی های مسئولین رو بخوریم؟ از بلاد کفر هم میشه چیزهای خوب یاد گرفت. خواهش میکنم بحث رو امنیتی نکنید. این یک راهی هست که در کشورهای قدرتمند جواب داده. پس باید همون راه رو بریم. اگر پیشنهاد بهتری دارید ، نظرتون رو ارائه بدید تا یاد بگیریم. نظری که امتحانش رو پس داده باشه.
برارم ………….وقتی نخوان که تعغییری ایجاد بشه و همه رضایت نسبی نگه دارند میشه این متود و پلتیک. سیستم رو استوک نگه میدارن ولی خبر های نوید بخش که دم از بهبود میزنه رو ایجاد میکنن. امان از این سیاست مریض
به طور کلی فِتیشِ مورد نظارت قرار گرفتن و وجود نهاد مرکزی برای هر چیزی توی ملت موج میزنه.
اسم دولت ک میاد، خیال همه راحته. اما بخش خصوصی ترسناکه چون دندون های تیزی داره همه رو گاز میگیره.
مثال آب هم قشنگ بود. اینو ب خوزستانی ها بگید ک شیر آب رو باز میکنن، شیرکاکائوی گِلی میاد براشون. اونا قشنگ میفهمن مدیریت دولتی روی آب چقد جواب داده. مثل برق ک همه داریم مدیریت خیره کننده ی دولتی رو لمس میکنیم.
آرزو میکنم از این اسارت ذهنی ی روز آزاد بشید.
. مرسی بابت کامنتتون.
اگه دقت کنید ، نگفتم اینتر نت دولتی بشه. گفتم باید ملی بشه و زیر نظر یک ارگان مستقل باشه.
در مورد آب خوزستان هم با شما موافقم. متاسفم که دولتمردان قدر این مردم رو نمیدونن.
من نه مذهبی هستم و نه ضد ایران. فقط یک ملی گرا هستم. این دولت هیچ برنامه ای از اولش هم نداشت. تصمیماتشون هم خلق الساعه بود. تنها دستاوردشون هم برجام بود که متاسفانه اوبامای دموکرات و ترامپ جمهوریخواه بهش عمل نکردن. متاسفانه همه کشورها گرگ شدن و متوجه شدیم که به قوانین بین المللی نمیشه اعتماد کرد.
باید خودمون ایران رو بسازیم.
خودم به روحانی رای دادم. فکر میکردم که همه چیز درست میشه. ولی خب نشد.
تا موقعی که کشور ضعیفی باشیم ، نمیتونیم حقمون رو بگیریم. این برای من تجربه شد.و زمانی ایران قدرتمند میشه که مشکلات اولیه مردم مثل مسکن و غذا و دارو حل بشه.
امیدوارم دیگه این سری بشه.
هنوز امید دارم.
امیدوارم این …. رای بیاره و مملکت رو نجات بده.
اگه وضع درست نشه، بساطم رو جمع میکنم و میرم.
فرقی نداره. منظور از دولت، همون حاکمیته.
نهایتا نهایتا نهایتا دولت میتونه و بهتره ک قواعد رو تنظیم کنه و اجرا رو به بخش خصوصی بسپاره. و از همه مهم تر مراقب انحصار باشه. اینطور میشه رو ب جلو حرکت کرد.
بنظرم منتظر رای آوردن کسی نباشید. وقتی قانون اساسی دور زده شده و چیزی ب اسم شورای سران قوا تشکیل شده، تقریبا دیگه میشه گفت رئیس جمهور همون نصفه نیمه اختیاری هم ک قبلا داشت نداره. ی چیزی تو مایه های رئیس چند تا وزیره تا رئیسِ جمهور.
احتمالاً نرخ ارز همین حدودا بمونه، چون برای صادرات توجیه داره. همین داستان تولید داخل با قدرت بیشتری جلو بره. مالیات از همه چیز گرفته بشه و … ک نشون میده دوستان علاقه دارن چینِ خاورمیانه بشن، اما خب نهایتا کاریکاتوری از چین میشن ک ازش فقط بدبختی و بیچارگی ملت بیرون میاد.
در کل اگه امکان مهاجرت دارید، انجامش بدید بنظرم.
جالب اینجاس که توی مناظره ها ، همه مخالف فیلترینگ هستن و همشون میگن ما بیایم می خوایم اینترنت رو بهبود بدیم.
این یعنی خودشون هم میدونن که ایجاد محدودیت توی اینترنت باعث عصبانیت مردم میشه
ولی واقعا دولت چطور میخواد در اموال شرکت خصوصی دخل و تصرف کنه؟
از ابتدا هم خصوصی کردن مخابرات اشتباهی بود که دولت آقای احمدی نژاد مرتکب شد. معنی نداره زیر ساخت یک کشور خصوصی بشه.
اینکه شرکت های دولتی، خصوصی بشه خوبه. خیلی هم خوبه.
اما خصوصی شدن مخابرات 2 تا مشکل داشته. مشکل اول اینه ک اصلا خصوصی نشده. یعنی برداشتن دادن ب ی شرکت نیمه دولتی. و مشکل دوم همین نیمه دولتی بودنش باعث شده ی سری انحصارات هم انتقال داده بشه بهشون.
میدونید ک تو ایران زور گفتن ب بخش خصوصی یکی از ساده ترین کاراییه ک دولت میتونه انجام بده. اما اینجا نتونسته، چون مخابرات اصلا خصوصی نیست و همین الانش دست بخشی از حکومته، حالا ب اسم صندوق بازنشستگی مثلا….
نه من کلا مخالف خصوصی سازی زیر ساخت ها هستم. نمیشه مثلا شرکت آب که وظیفه تامین آب شرب و خوردنی کشور رو داره بدیم بخش خصوصی. اینترنت هم همینطور. بعضی چیزا باید در ید اختیار دولت باقی بمونه تا دولت پاسخگو باشه. الان چرا وزیر ارتباطات به فیلترینگ پاسخ گو نیست؟ چون از ید اختیارش خارجه. یه چیزهای رو نمیشه خصوصی کرد و نباید خصوصی کرد. امور دارو و بهداشت، برق، اینترنت، این چیزا باید در ید اختیار دولت باقی بمونه.
واقعا چه معنی داره که ی دولت زیرساخت های خودش رو بده به بخش خصوصی.آخرش هم محصولش بشه “نیشکر هفت تپه”.یک سری افراد بی کفایت رو مالک معرفی میکنن ولی پشت صحنه هر کاری که دوست دارن رو انجام میدن و مقصر رو هم بخش خصوصی میخونن.
واقعا این حق ما نبود که واسه اینترنت به استارلینک متوسل بشیم.
چقدر هم دولت بعدی علاقه به توسعه اینترنت داره.
دولت بعدی اینترنت را خواجه میکند ! بهتر است از همین الان ملت به فکر راه های جایگزین دیگر بیفتد تا دیر نشده .
بریزیم تو دبه ذخیره کنیم؟
جمله قشنگی بود. مردم باید بدونن ک دیگه خبری از فیلترشکن و ابزارهای دور زننده نیست. توهم اینترنت ماهواره ای رو هم بندازن دور. ب کمک فناوری ک قراره ب لطف قرارداد 25 ساله با چین وارد بشه، محدودیت واقعی ایز کامینگ.
اینترنت پشمکی مال خودشون ما نخواستیم استفاده نمیکنیم بزار تار عنکبوت بزنه اما اگه منظور اجرا الگوی چین باشه باید بگم توی چین میشه فیلترشکن زد مجازات هم وقتی هستش که شحص جرم ثالثی را مرتکب شده باشه اون طوری هم نیستش که نشه دورش زد منتهی اونها مثل کشور ما ارزشهای الکی قرون وسطایی ندارند راحت اندش اینقدر تنگ نظر هم نیستند که اینها هستند داخلی شان هم جالب و جذابه یارو خیلی اصرار به استفاده از فیلترشکن نداره بیشتر اینها دنبال یک اینترنت فنتزی هستند که در واقع وجود نداره چون سلیقه ملت با دولت زمین تا آسمون فرق داره.
داداش ، اشتباه به عرضت رسوندن.
دیوارکش یه سری افراد دیگن.
این مستند نگاه کن متوجه میشی.
…..
همیشه کسیکه گند میزنه ، فرار رو به جلو میکنه.
……..
متاسفم که اینقدر ساده به همه چی نگاه میکنی.
لطفا لینک صفحه رو حذف نکنید.
خودم قبلا مثل دیگران فک میکردم. کم کم داره خیلی چیزها دستم میاد.
مستند دیوارکش
دولت کاره ای نیست تو زمینه محدودسازی اینترنت ، مگه تلگرام تو همین دولت فیلتر نشد ؟!