شرکت Paradox Interactive را شاید بتوان یکی از پر کارترین ناشران و بازی سازان حاضر در دنیای بازی های کامپیوتری نام نهاد. شرکتی که اعضای آن به طور عمده بر روی تولید بازی های سبک استراتژی برای پلتفرم PC فعالیت دارند و سالانه بازی های کامپیوتری فراوانی را در این سبک بر روی پلتفرم مذکور عرضه می کنند. در این میان به احتمال فراوان علاقه مندان به سبک استراتژی تا کنون نام برخی از آثار شناخته شده ی این شرکت از قبیل مجموعه بازی های Crusader Kings ، Europa Universalis و Hearts of Iron را شنیده اند. با این حال تا کنون هیچ کدام از این آثار نتوانسته بودند در روز نخست عرضه شدن به بازار موفقیتی در حد تازه ترین بازی شرکت Paradox Interactive را در بحث میزان فروش تجربه نمایند.
بر اساس آمار موجود، تازه ترین تجربه ی شرکت Paradox Interactive در دنیای بازی های کامپیوتری یعنی بازی Stellaris در روز نخست عرضه به بازار (یعنی چیزی حدود سه روز پیش) توانسته فروشی در حدود 200 هزار نسخه را تجربه نماید. رقمی که در واقع یک رکورد تازه برای شرکت Paradox Interactive به شمار می رود و تا کنون هیچ کدام از آثار این شرکت در روز نخست عرضه به بازار موفق نشده بودند به فروشی در مقیاس مشابه دست یابند. البته این تمام ماجرا نیست و حضور چیزی نزدیک به 68 هزار نفر در بخش آنلاین بازی Stellaris برای فتح کامل کهکشان ، آن هم در همان روز نخست انتشار این اثر باز هم نشان از موفقیت و محبوبیت این بازی در میان هواداران سبک استراتژی دارد (و لازم نیست به این نکته اشاره کنیم که بازی Stellaris تنها بر روی پلتفرم PC عرضه شده است و یک بازی چند پلتفرمی به شمار نمی رود).
بازی Stellaris اثری در سبک استراتژی کلان به شمار می رود که گیم پلی آن بر مبنای ویژگی هایی نظیر جستجو در محیط بازی (که یک کهکشان بسیار گسترده با سیاره های بیشمار موجود در آن را شامل می شود) ، شکل دادن یک امپراتوری بزرگ ، مدیریت آن و در نهایت مقابله با تهدیدات موجود بر سر راه نابودی این امپراتوری بزرگ شکل گرفته است. در واقع بازی Stellaris جزو آن دسته از عناوین استراتژی محسوب می شود که در میان مخاطبان اصلی آثار هم سبک به بازی های 4X مشهور هستند و از گیم پلی بسیار گسترده و سرگرم کننده ای بهره می برند. شاید یکی از عواملی که بازی Stellaris را در همان ابتدای عرضه به بازار نسبت به سایر عناوین شرکت Paradox Interactive موفق و پر فروش ساخته است متفاوت بودن فضای کلی این بازی نسبت به سایر تجربیات پیشین اعضای این شرکت بوده باشد. به عبارت بهتر در بازی Stellaris برخلاف بازی های پیشین شرکت Paradox Interactive هیچ خبری از تسخیر مناطق مختلف موجود بر کره ی زمین و اداره نمودن آن ها به کمک اتخاذ سیاست های متنوع نیست و این بار فضای کلی ماجرا سلطه بر کهکشانی بی انتها را شامل می شود. به عبارت بهتر علاقه مندان به بازی Stellaris پس از انتخاب نژاد مورد علاقه ی خود در این بازی (که می تواند یک نژاد فرا زمینی باشد) بازی را بر روی یک تک سیاره آغاز کرده و پس از آن در قالب توسعه ی دانش و تکنولوژی قادر به گسترش دادن قلمرو خود در سطح کهکشان خواهند بود. البته قلمرو طلبی و به تسخیر در آوردن سیاره های مختلف تنها راه پیش برد گیم پلی بازی Stellaris به شمار نمی رود و بر همین اساس تجربه کنندگان این اثر برای پیش برد اهداف خود ناگزیر به مدیریت مطلوب قلمرو خود در طول این بازی خواهند بود. امری که در گرو اتخاذ سیاست های کار ساز و استراتژی های گوناگون برای حفظ این قلمرو خواهد بود و همین موضوع منجر به گستردگی گیم پلی بازی Stellaris شده است. در واقع هر چقدر که در این بازی قلمرو شما در طول کهکشان بی انتها گسترش یابد، میزان چالش های موجود برای حفظ آن نیز به همان نسبت افزایش خواهد یافت و به این ترتیب نقش تصمیم گیری های حیاتی و به کار بستن استراتژی های کارآمد برای سلطه ای کار ساز بر کهکشان تحت تسلط بسیار سرنوشت ساز خواهد بود. خصوصاً این که با پیشروی هر چه بیشتر در گیم پلی بازی Stellaris میزان چالش های موجود بر سر راه بازیباز نیز بیشتر می شود.
جالب این جاست که در همین ابتدای کار و در روز های نخست انتشار بازی Stellaris شاهد ساخته شدن ماد های جذابی برای این بازی هستیم و همین امر می تواند نشان دهنده ی میزان محبوبیت این بازی در میان علاقه مندان به عناوین استراتژی باشد. در این میان شاید بتوان ماد Twilight of the Imperium را یکی از بهترین ماد های ساخته شده برای بازی Stellaris تا این لحظه لقب داد. در واقع علاقه مندان به سبک استراتژی و به خصوص دنیای گسترده و جذاب Warhammer 40K در قالب ماد مذکور خواهند توانست از حضور نژاد های آشنای موجود در دنیای Warhammer 40K در بازی Stellaris بهره مند شده و آن ها را در قامت نژاد ها و گروه های مختلف حاضر در این بازی به نظاره بنشینند. البته حضور این نژاد ها در بازی Stellaris تنها به شکل ظاهری آن ها محدود نمی شود و هر کدام از نژاد های آشنای حاضر در دنیای Warhammer 40K نظیر انسان ها، اورک ها، الدار ها و سایر موارد مشابه، در ماد Twilight of the Imperium از خصوصیات اخلاقی، استراتژی، دیپلماسی و ساز و کار مبارزه ای و تکنولوژیک مختص به خود بهره خواهند برد و در عین حال در سیاره های اختصاصی شان مستقر خواهند بود. به این ترتیب تجربه کنندگان بازی Stellaris از طریق تهیه و نصب ماد Twilight of the Imperium بر روی این بازی خواهند توانست نژاد های محبوب خود از دنیای Warhammer 40K را به بازی Stellaris بیاورند و از حضور آن ها در گیم پلی گسترده و سرگرم کننده ی این بازی بهره مند شوند. به هر حال اگر جزو علاقه مندان سبک استراتژی به شمار می روید بازی Stellaris یکی از بهترین بازی های روز در این سبک به شمار می رود که می توانید تجربه کردن آن را مد نظر قرار دهید.
بازی تخیلی هم خوب فروش داره.
جوجه خرسی.
مرسی عالی:-bd
🙂
کلا از سبک بازهای فضایی خوشم نمیاد دیگه الان همه میدونن ندای وظیفه به همین خاطر افت کرد. حالا اگه بازی کلا فضایی باشه که دیگه هیچی.
اصولن بازیهای استراتژی لذت خاص دیگه ای دارن و باعث درگیری مغز میشن که نکته خوبیه و نکته خوب بعدیش اینه که این سبک اختصاصی برای کامپیوتر میاد و کنسولها محرومن از تجربه این دست از بازیها چون با گیم پد نمیشه براحتی حرکت کرد و مقداری مسخره میشه بازی کردن استراتژی در کنسول.:D:D:D
بازی ها پاردوکس همیشه به پیچیدگی معروف بودن برای این بازیها باید صدها خط فقط مطالب مربوط به بخش راهنمایی بازی و شناسایی یونیتها و امکانات بازی رو بخونین و یاد بگیرین تا فقط بتونین بازی رو شروع کنین!
از اون بازیا نیست که هر کسی بره سراغش بتونه از پسش بر بییاد
حالا این بازی یکمی به گیمر رحم کرده نسبت به بازیهای قبلیش ساده تر هست
اگه بتونین با این بازیا کنار بییان و این بازی حداقل صدها ساعت گیم پلی داره که اصلا وقتی میشینین پاش گذشت زمانو نمیفهمین واقعا مجبورین تک تک اجزا بازی که درا ختیارتونه رو کنترل کنین
به هر حال تو این دوره زمونه که گیمها شدن فقط بکش برو جلو تهی و بدون فکر با چارتا کاتسین سینمایی همچین بازیهایی برای گیمرهای قدیمی نعمت بزرگیه