با شروع همهگیری کرونا مصرف اینترنت در کشور بالا رفته است و در شش ماه و برای برخی کاربران حتی در یک سال گذشته اینترنت با کندیهای دائمی و مقطعی روبرو بوده است. عیسی زارع پور امروز 3 بهمن در جدیدترین اظهار نظرهای خود به مسئله تامین و ارتقای پهنای باند اشاره کرد و گفت هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
وزیر جدید این وزارتخانه بر اهمیت توسعه ظرفیتها پلتفرمها و پهنای باند داخلی تاکید کرد و در ادامه افزود با حمایت از پلتفرمهای داخلی به بالارفتن سهم اقتصاد دیجیتال کمک میکنیم، او در ادامه ادعا کرد که همزمان هر نیازمندی در حوزه ترافیک بین الملل وجود داشته باشد را نیز برطرف خواهند کرد.
زارع پور در خصوص تامین پهنای باند به خبرنگار ایرنا پاسخ داد:
“محدودیتی برای تامین نیاز مردم به پهنای باند بینالملل نداریم، اما چیزی که لازم است انجام شود این است که ظرفیتهای داخلی خود را نیز تقویت کنیم. ما باید شرایطی را فراهم کنیم تا نیازمندیهای مردم توسط پلتفرمهای بومی خودمان تامین شود تا اگر ارتباطات بینالملل دچار قطعی شد، بتوانیم آن را حل کنیم. مدتی قبل در ۲ نوبت، نزدیک به هفت درصد از پهنای باند بین الملل را از دست دادیم. این اتفاقات نباید زندگی روزمره مردم را تحت تاثیر خود قرار دهد.”
طبق گفتههای خود وزیر اگر 430 گیگابایت از پهنای باند بینالملل کشور هفت درصد از آن را شامل میشود، صد درصد آن رقمی معادل 6142 گیگابایت (6.1 ترابایت) است. این رقم با توجه به مساحت و جمعیت کشور اصلا جالب نیست و حاکی از مشکلات موجود در شبکه اینترنت کشور میدهد. طبق اعلام رادار کلادفلر 78 درصد از ترافیک ایران در سی روز گذشته موبایل بوده است و این رقم حاکی از عقبماندگی شدید اینترنت ثابت و خانگی میدهد.
زارع پور و وعده راهاندازی نیم میلیون فیبر نوری و در دستور کار قرار دادن همکاری با چین
وزیر ارتباطات درباره کاهش سرعت اینترنت اذعان کرد که باید کار اساسی صورت گیرد و افزود: “معنی ندارد که فرد زمانی که در خانه است، از اینترنت سیار خود استفاده کند.” اشاره این مقام دولتی به توسعه نامناسب و بد اینترنت ثابت است. او همچنین وعده راهاندازی نیم میلیون فیبر نوری را داد و گفت با این کار مسیر توسعه اینترنت ثابت هموار میشود. این مقام مسئول بیان کرد: ” بر بستر اینترنت ثابت میتوانیم سرعتهای بالای ۱۰۰ مگابیت را برای کاربران مهیا کنیم.”
عیسی زارعپور در خصوص پرسش یکی از خبرنگاران در ارتباط با همکاری ایران و چین گفت: “ما در همکاریهایی که با کشورهای مختلف از جمله چین داریم، توسعه فناوریهایی که برای اینترنت نسل پنجم و کیفیت بخشی به ارتباطات ثابت ضروری است را در دستور کار قرار دادهایم.”
این مقام حکومتی همچنین اضافه کرد که برای حضور پلتفرمهای ایرانی در کشورهای همسایه در حال برنامهریزی است و میخواهد پلتفرمهای ایرانی، از ظرفیتهای آنها نیز استفاده کنند.
اتفاقا من با شما موافقم شما واسه افزایش پهنای باند مشکل و محدودیت ندارید ولی یه مشکلی هست و اونم اینه هر چی محدویت و مشکل از خود شما در میاد. همین خود شما نبودید که میگفتی کاربرای خانگی سرعت اینترنتشون بالاست و میخوان چیکار کنن. از نظر شما سرعت ایده آل برای کاربر خانگی همون اینترنت 128 هست و بیشتر از این حروم کردن امکانات 😅😅😅
مساله اینجاست که وجود خود این فرقه بدترین محدودیت هست!
همیشه جوری حرف میزنن که به شعور مردم توهین بشه
هرچی محدودیت و فلاکت و بدبختی دارن مردم از شما عوضی هاس
همچنین
Go .**k Yourself
اگه چیزی که گفتی ، خوب بود پس به خودت می رسه.
اگرم چیز بدی گفتی ، بازم به خودت می رسه.
بنابراین از چیزی که گفتی ناراحت نمیشم.
به به از بازماندگان جوزف گوبلز هستین؟! 😅
مسئول خیالات اشخاص نیستیم.
هر طور که دوست داری فکر کن.
نکته ی بسیار کوتاه،ظریف و زیبایی بود
اگر احساس میکنید که بزودی اینترنت اوکی میشه و میتونید با خیال تخت از اینترنت برای بازی و مصارف دیگه استفاده کنید سخت در اشتباه هستید
اولا پهنای باند بینالملل در یه زمان خاص به محدود حداکثری خودش میرسه اونم از ۸ تا ۱۲ شب هست، از طرفی پهنای باند مورد نیاز برای این حجم از کاربر نیازمند تامین پهنای باند خیلی بیشتر ازاینا هست، از طرفی چون در طول روز و غروب مشکل خیلی زیادی نیست و اکثر اینترنتها تا حدود ۴ ۶ مگ بیشتر نیست دولت به همین پهنای باند راضی هست دولت برای این حجم از پهنای باند ارزی رو حالا حالاها اختصاص نمیده چون اولویتش بحث نظامی و تامین حقوق بگیرهای خودش هست، تنها حالتی که اینترنت میتونه برگرده تغییر سیاستهای بودجهای هست