یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس گفته است که نمیتوان با وجود فسادی که در تلگرام و پیامرسانهای مشابه آن است، روزی باید فعالیت این برنامه و اینستاگرام به پایان برسد. این نماینده مجلس در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا، در رابطه با از بین رفتن حس رقابت بین پیامرسانهای داخلی و خارجی با فیلتر تلگرام و اینستاگرام گفت:
مسئله اصلی عبارت است از مدیریت بومی پیامرسانهای داخلی و به این منظور باید از مدیریت پیامرسانهای بیگانه خارج شویم. مسلماً این هدف هزینههایی را در پی خواهد داشت که از میان رفتن حس رقابت بین پیامرسانها از این جمله است.
احمد سالک معتقد است که باید اساس پیامرسانهای با تأمین بودجه و تقویت زیرساختها قویتر شود و از طرف دیگر باید مهاجرت افراد از تلگرام و اینستاگرام به سمت نسخههای داخلی سوق داده شود. به عقیده این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مهاجرت نیازمند تشویق است و اگر تشویقی انجام نشود، کاری انجام نخواهد گرفت. سالک نکته مهم دیگر در این راه را قانونمند شدن پیامرسانهای داخلی برای جلوگیری از تخلف عنوان کرد.
او در رابطه با اینکه آیا فیلترینگ تلگرام تا امروز موفق بوده یا خیر، اینگونه پاسخ داد:
این مسئله باید روزی انجام میشد و ما نمیتوانیم با وجود فسادهایی که در تلگرام و پیامرسانهای مشابه است تا آخر منتظر باشیم که “تلگرام باشد و ماهم باشیم” و باید روزی فعالیت تلگرام و اینستاگرام به اتمام برسد. اگر بسته شدن تلگرام در دی ماه سال گذشته مداومت داشت امروز دچار مشکلات پیش آمده نبودیم، اما طی مصوبههایی که صادر شده باید فیلترینگ با قوت انجام شود و امید است این مهاجرت به سمت پیام رسانهای داخلی انجام شود.
سالک درخصوص احتمال فیلترینگ اینستاگرام هم اینگونه اظهار نظر کرد:
زمانی برای انجام این امر تعیین شد. بنابر این بود که تا پایان آذر ماه 97 فیلترینگ انجام شود، اما همچنان زمان دقیق فیلترینگ مشخص نیست.
سایپا و ایرانخودرو از نوع تکنولوژی و اپلیکیشنی
:emoji0
من با کبوتر نامه رسونی میکنم با پیام رسان داخلی نه
“ما نمیتوانیم با وجود فسادهایی که در تلگرام و پیامرسانهای مشابه است تا آخر منتظر باشیم که “تلگرام باشد و ماهم باشیم” و باید روزی فعالیت تلگرام و اینستاگرام به اتمام برسد”
خوب شما نباشید ، برید… مگه ما جلو رفتنتون و گرفتیم؟
خدایا بسه دیگ…
خدایا سایه ی این مسوولین بی مخ رو از سر ما کم نکن.
:smiley8
واسه درست شدن حس رقابت پیام رسان های داخلی باید خارجی ها رو فیلتر کرد :-)) این چجور رقابتیه آخه ؟!
همچین پروفسور هایی رو فقط تو ایران میتونی پیدا کنی