ساعت های هوشمند بخش دیگری از گجت های معرفی شده در نمایشگاه کامپیوتکس 2016 هستند. این ابزارها به تدریج در حال کسب محبوبیت بیشتر بین کاربران بوده و به تدریج با افزایش قابلیت ها و نیز هماهنگ سازی بیشتر با تلفن های هوشمند به تجهیزات مورد اعتماد تبدیل می شوند.
Vivo Watch این کمپانی از جمله دستگاه هایی است که توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب می کند. این ساعت هوشمند از نمایشگر 128*128 پیکسلی استفاده کرده که توسط گوریلا گلس 3 محافظت می شود و در مجموع تنها 50 گرم وزن دارد. از جمله حسگرهای Vivo Watch می توان به شتاب سنج سه محوره، سنسور ضربان قلب اپتیکی با استفاده از تکنولوژی VivoPulse و سنسور ماورا بنفش اشاره کرد. نسخه چهارم بلوتوث وظیفه اتصال دستگاه را بر عهده داشته و از جمله سایر مشخصات آن نیز می توان به استاندارد مقاومت در برابر آب IP67 و مدت زمان شارژ بین 1 تا 2 ساعت اشاره کرد. اما شاید جالب ترین نکته درباره Vivo Watch، طول عمر باتری آن باشد که به گفته ایسوس می توان در حالت کارکرد عادی تا 10 روز هم دوام بیاورد.
نسخه ای اختصاصی از ZenWatch 2 که با کریستال های لوکس سواروفسکی تزئین شده می تواند ساعت هوشمند مورد علاقه خانم ها به حساب بیاید. پردازنده اختصاصی کوالکام به همراه سیستم عامل Android Wear، در کنار نمایشگر 1.45 اینچی AMOLED و محافظ صفحه گوریلا گلس 3 اصلی ترین مشخصات دستگاه را تشکیل می دهند. ZenWatch 2 نیز ضد آب بوده و می توان آن را به وسیله کابل های مگنتی و تکنولوژی HyperCharge به سرعت شارژ کرد.
دیگر محصول معرفی شده در این بخش هم که VivoBaby است و همان طور که از نام آن پیداست، به منظور محافظت از کودکان ساخته شده تا به کمک پدران و مادران بیاید. شتاب سنج سه محوره، سنسور ضربان قلب اپتیکال، بلوتوث 4، پایه شارژ بیسیم و طول همر باتری 7 روزه از جمله ویژگی های این دستگاه است. Vivo Baby می تواند اطلاعاتی از جمله افزایش دمای بدن یا تغییرات ناگهانی ضربان قلب را به سرعت روی ساعت های هوشمند ایسوس یا برنامه های نصب شده بر روی موبایل اطلاع رسانی کند.
اصلا خرید همچین چیزی به کتم نمیره
مرسی داداشم:-bd
عمر باتری تا 10روز! خیلی خوبه:-bd
مگه ساعت هنوزم فروش داره!! البته اینا که ساعتهای معمولی نیستن.