حمایت از پیام رسان های بومی و شبکه های اجتماعی داخلی از موضوعات داغی است که پس از فیلترینگ موقت تلگرام در دولت به آن توجه شده است. اقداماتی نیز در این رابطه انجام شده است که از جمله آنها می توان به زمزمه تخصیص وام های 5 میلیاردی به پیام رسان های بومی اشاره کرد. حالا رمضانعلی سبحانی فر، رئیس کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات مجلس، در گفت و گو با خبرگزاری مهر اعلام کرد که این کمیته پیگیر وضعیت پیام رسان های بومی است و تمامی تلاش دولت، مجلس و اپراتورها در اینست که سرویس دهندگان بومی در کشور تقویت شوند.
او با اذعان به این نکته که در شروع کار این شبکه ها نباید انتظارات در سطح نسخه های خارجی باشد گفت: “ظرفیت این شبکه ها هنوز به حد لازم نرسیده و ما به این امر واقف هستیم که این شبکه های بومی جوابگوی ۵ میلیون کاربر نیستند و نیاز به توسعه دارند.”
سبحانی فر توضیح داد که تسهیلاتی برای حمایت از این کسب و کارها در نظر گرفته شده و برمبنای بررسی های صورت گرفته و گزارشی که وزارت ارتباطات درمورد وضعیت شبکه های پیامرسان بومی ارائه داده است، حمایت مالی از این کسب و کارها از محل وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات صورت می گیرد. او اضافه کرد که در این زمینه از وزارت ارتباطات گزارشی خواستیم و این وزارتخانه گزارش خود مبنی بر نحوه حمایت از شبکههای پیامرسان بومی و زمینه سازی برای ایجاد فضای رقابتی را ارائه داده است.
سبحانی فر در رابطه با نامه 170 نماینده مجلس در خصوص حمایت از پیام رسان های بومی و لزوم ساماندهی فیلترشکن ها، اظهار بی اطلاعی کرد. او گفت:
از این نامه اطلاعی ندارم و موضوع آن را در خبرها دیده ام. اما به هر ترتیب استفاده از نرم افزارهای فیلترشکن در کشور نیازمند ساماندهی است. مسدود کردن مقطعی برخی شبکه های اجتماعی مانند تلگرام، سبب روی آوردن کاربران به سمت فیلترشکن ها شد. این موضوع سبب شد که محتوای غیراخلاقی و غیرمجاز در دسترس عموم قرار گیرد و این اصلا درست نیست. ما معتقدیم که با فیلترکردن تلگرام، مشکل حل نمی شود و باید کار اساسی برای استفاده از شبکه های اجتماعی و پیامرسان ها انجام داد.
او گفت برخی کانال ها در این شبکه های اجتماعی اقدام به تشویش اذهان عمومی، انتشار مطالب بی پایه و اساس و بدون استناد به منابع موثق می کنند که این موضوع باید از سوی پلیس فتا پیگیری شود. سبحانی فر معتقد است استفاده از ظرفیت های شبکه های اجتماعی و پیامرسان ها نیازمند فرهنگسازی، ساماندهی و نهادینه سازی از سوی دولت است.
فقط قبلش اعضای پارلمان معنی این سه کلمه را یاد بگیرن
فیلترشکن= دور زدن
ساماندهی= قانونی شدن
اینترنت=شبکه جهان گستر
[quote]تشویش اذهان عمومی[/quote]
معنی گردش آزاد اطلاعات در جمهوری اسلامی ، که منافعش رو بخطر میاندازه !!
درستش اینه از هر رشته دانشگاهی 1 دونه نماینده تو مجلس باشه
نه اینکه 95 درصد حقوق باشه =))
شده از پيام رسان هاي فعلي كلا خداحافظي ميكنم ولي داخلي نصب نميكنم
فعلا شبكه زير ساخت و داخلي اينترنت كشور و تقويت كنن كه مثلا ميري دفتر خونه يه چيزي ثبت كني 2 ساعت منتظر نباشي سازمان ثبت سروراش ريسپاند بده يا دفتر خونه نتش قطع باشه
تجربه 6 ما كارآموزي در يكي از دفترخانه كرج نت مخابرات نامحدود با سرعت 1 مگ ميدن بهشون ولي تو اون 6 ماهي كه در دفترخانه حضور داشتم از نت مخابرات استفاده نميشد زيرا اينترنت مدام قطع ميشد و هميشه از مبين نت استفاده ميكردند
سبحانی فر در رابطه با نامه 170 نماینده مجلس در خصوص حمایت از پیام رسان های بوکی و لزوم ساماندهی فیلترشکن ها، اظهار بی اطلاعی کرد.
و باز هم غلط املایی
یکم دقت به متن تایپ شده قبل از قرار دادنش تو سایت کار سختی نیستا