بر اساس گزارشها، شرکت سامسونگ در حال حرکت به سمت سرمایه گذاری هنگفت بر روی پردازندههای گرافیکی است، زیرا این شرکت قصد دارد به یک موقعیت مسلط در صنعت هوش مصنوعی دست پیدا کند.
با توجه به تقاضای چشمگیری که برای هوش مصنوعی در راه است، هدف این شرکت از سرمایهگذاری در بخش پردازندههای گرافیکی، ایجاد کردن زیرساخت قوی برای فعالیت در بخش هوش مصنوعی خواهد بود.
باید اشاره کرد رسانههای کرهای مانند Naver، گزارش کردهاند که کمپانی سامسونگ تمرکز خود را روی صنعت پردازندههای گرافیکی قرار داده است، زیرا این شرکت قصد دارد در این بخش خودکفا شود.
چرا سامسونگ میخواهد در بخش پردازندههای گرافیکی سرمایه گذاری کند؟
در حالی که این گزارش برنامه واقعی شرکت سامسونگ را بیان نمیکند، گفته میشود که پیشنهاد سرمایه گذاری این شرکت در بخش پردازندههای گرافیک چند ماه پیش در طول جلسه هیئت مدیره، به مدیران ارشد ارائه شد که شامل افرادی مانند هان جونگ هی، رئیس بخش Device Experience (DX) به همراه چندین رئیس بخش مربوطه بود. بهنظر میرسد که شرکت سامسونگ در حال حرکت به سمت پردازندههای گرافیکی است، با این حال احتمال دارد این سرمایهگذاری به دلیلی که همه ما به آن فکر میکنیم نباشد.
در حال حاضر، بخش System LSI کمپانی سامسونگ مسئول تولید پردازندههای گرافیکی این شرکت در تراشههای اگزینوس است که از معماری RDNA کمپانی AMD پشتیبانی میکند. این غول کرهای هنوز هیچ گزینه داخلی ارائه نکرده است، بنابراین ایده کار بر روی یک پردازنده گرافیکی خود ساخته در اینجا قابل توجیه است. با این حال، این گزارش نشان میدهد که سرمایه گذاری کمپانی سامسونگ تلاشی برای ارتقا خدمات بخش تراشههای نیمه هادی این شرکت است، زیرا قصد دارد از پردازندههای گرافیکی خود به جای فروش آنها در بازارها، برای زیرساختهای داخلی استفاده کند.
این اقدام شرکت سامسونگ، تلاشی برای تثبیت جایگاه خود به عنوان یک کمپانی دیجیتال متمرکز بر هوش مصنوعی، در کنار شرکت انویدیا است، زیرا هر دو آنها در نظر دارند اولین کارخانه نیمه هادی خودکار در جهان را در سال 2030 توسعه دهند. با افزایش پیچیدگیها، سرمایه گذاری در بخش پردازندههای گرافیکی این غول کرهای با توجه به سرعت رشد صنعت نیمه هادی، مطمئناً استفاده از دادههای قویتر و همچنین زیرساختهای بهبود یافته را به همراه خواهد داشت. این امر نشان دهنده هدف «محاسبات هوش مصنوعی» کمپانی سامسونگ برای آینده و تعهد این شرکت برای تثبیت جایگاه خود به عنوان یک نیروی مسلط در بازارهای هوش مصنوعی است.
این شرکت قبلاً فرآیندهای انقلابی SF2Z و SF4U را نیز معرفی کرده بود که صرفاً ساخت فرآیندهای نیمه هادی کارآمد برای پاسخگویی به بازارهای هوش مصنوعی را هدف قرار داده بودند. این نشان میدهد که غول کرهای در واقع هوش مصنوعی را بخشی جدایی ناپذیر از پیشرفت خود در بازارها میداند.
دیدگاهتان را بنویسید