چند روز پیش هوآوی یک بار دیگر اعلام کرد که قصد دارد از گوگل پلی سرویس و اندروید در گوشیهای سری میت 30 خود استفاده کند. این شرکت اعلام کرده بود که اگر نتواند لایسنس آن را از گوگل تهیه کند به سراغ نقشه دوم خواهد رفت. حالا زمان اجرای نقشه دوم رسیده است. چرا که رویترز به نقل از سخنگوی گوگل اعلام کرده است که میت 30 و میت 30 پرو به دلیل قرار گرفتن نام هوآوی در Entity List نمیتوانند اپها و سرویسهایگ گوگل فروخته شوند. این درحالیست که کمپانی چینی قصد داشت خانواده پرچمدار خود را 19 سپتامبر کند.
در اواسط ماه می دولت آمریکا نام هوآوی را به دلایل امنیتی در Entity List قرار داد و دسترسی آنها به محصولات شرکتهای آمریکایی که سال گذشته 11 میلیارد دلار هزینه صرف آنها شده بود، ممنوع کرد. گوگل یکی از اولین شرکتهایی بود که تسلیم این حکم شد و در حالیکه این شرکت میتواند برای گوشیهایی که پیش از این تاریخ معرفی شدند، آپدیت ارائه کند، سری میت 30 شامل آنها نخواهند بود. رویترز گزارش داده است که وزارت بازرگانی 130 درخواست از شرکتهای آمریکایی برای کسب مجوز جهت همکاری با هواوی دریافت کرده است و بنابر گزارش هیچکدام آنها تأیید نشده است.
تمایل به همکاری در صورت رضایت دولت آمریکا
گوگل هفته گذشته گفته بود که میخواهد همکاری با هوآوی را ادامه دهد، اما اگر این موضوع بخشی از جنگ تجاری میان چین و آمریکا باشد، ممکن است عملی نشود. همانطور که پیشتر در خبرها اعلام کردیم، مقامات ایالات متحده در تصور اینکه هوآوی در محصولات خود راهی برای نفوذ چین و جاسوسی از مردم قرار داده است، این شرکت را خطری برای امنیت ملی خود میدانند. اما هوآوی همواره این اتهام را رد کرده و حتی به کشورهای پیشنهاد امضای قراردادی “بدون جاسوسی”را نیز داده است.
در هرحال، هوآوی HarmonyOS، سیستم عامل اختصاصی خود را توسعه داده است و ظاهراً برنامههای اندروید برروی آن اجرا میشوند. اما هوآوی قصد ندارد از هارمونی بر روی گوشیهای بالارده خود استفاده کند. ممکن است که در این صورت این شرکت از یک نسخه متن باز اندروید برای سری میت 30 استفاده کند، اما احتمالاً بدون سرویسهای گوگل پلی احتمالاً موفقیت این سری کمتر از گذشته خواهد شد.
بیشتر بخوانید: برآورد کاهش 10 میلیارد دلاری درآمد هوآوی در بخش موبایل بهدلیل تحریم آمریکا
داداش یواش یواش …..قرار نیست یه شبه همه چی اتفاق بیوفته ….شما یجوری میگی اسنپدراگون مصرف میکنم انگار خودت یا کشورت تولیدش کرده …شما برو این 20 سال اخیر کشور ها و سطح پیشرفت تکنولوژیشونو ببین یکم بد نیستش …همه جا مثل این ایران خراب شده نیستش ملتش درجا بزنن و مصرف کننده 1000000 درصد باشن …همین الانشم خیلی از شرکت هی امریکای یسری از قطعاتشونو از کشور های دیگه تهیه میکنن و 100 درصد کامل نیستن …. تجهیزات بکنار …. همون کارگر چینی ارزون کلی تاثیر داره توی هزینه قیمت و رقابت در سطح جهانی ….شما فکر کنم بطور مثال گوشی وان پلاس و شیاومی و هواوی رو نمیبینی اصلا …یادمه یه زمانی کسی دستش سامسونگ بود میگفتن این چه اشغالیه گرفتی دستت نوکیا بخر …..یه احتمالم وجود داره سنت کم باشه اصلا این چیزا رو یادت نیاد ….بلاخره این دهه 70 تادیا سر جمع 5 ساله گوشی هوشمند رو دیدن و فهمیدن چی هستش …از اون قدیم چیزی ندیدن
خیلی ساده ای پسر……احتمالن کم سن و سالی از گزشته تا حال پیشرفت تکنولوژی رو توی کشور های مختلف ندیدی…فقط لازمه همین 20 سال اخیر رو بری ببینی
اولش قرار بود اسون باشه ولی بعدا فهمیدن سخته و نمیشه و حالا زوده و ده سال بعد و… جا زدن. شما هم سنگ روی یخ شدین.:emoji0
هواوی کارش تموم شد
هواوی اونوقتی که توی محصولات 5G ابزار جاسوسی تعبیه میکرد باید فکر اینجاشو میکرد
فکر میکنید سیستم عامل بومی هواوی به کجا میرسه ؟
مگه همه چینی ها از هواوی استفاده میکنند ؟ کلی برند چینی وجود داره که گوشی تولید میکنه و خود مردم چین میرن از اون برند ها گوشی میخرن چه بسا که الان هم مردم چین از هواوی فاصله گرفتن
بحث تحریم فقط حیطه نرم افزار نیست و سخت افزارهام تحریم میشن
دیگه خبری از CPU اسنپدراگون نیست و کلی قطعات دیگه..
درسته هواوی خودش پردازنده تولید میکنه اما منه خریدار آشنا به گوشی فقط گوشی با پردازنده اسنپدراگون میخرم ، حالا شاید خیلی از مردم براشون مهم نباشه
بحث دوم سیستم عامل بومی که روش اینستا ، فیسبوک ، واتس اپ و .. نصب نشه چه فایده داره؟
میگن سیستم عامل بومی شون امکان نصب نرم افزار اندروید داره، چه تضمینی وجود داره توو آپدیت بعدی اینستا این امکان روی سیستم عامل مورد نظر محدود نشه؟
و کلی مسائل دیگه
باید قبول کرد در صورت تحریم سفت و سخت ، هواوی دیگه وجود نخواهد داشت.
احسنت
هر کاری اولش سخته …ولی اگه بتونن خود کفا بشن …دهن امریکا و گوگل و شرکت های دیگه ای امریکایی صاف میشه ….میشه گفت دیگه فهمیدن هر وقت امریکا بخواد اب و قطع کنه روشون دهنشون صاف میشه سر همین یواش یواش مستقل میشن …. و اونوقت رقابت خیلی جذاب میشه و به نفع ما مصرف کننده هاست…..چین شوخی نیست …بازاری بالغ بر 2 میلیارد جمعیت ……..الان چن سالی هست که شرکت های چینی و کره ای خیلی پیشرفت کردن …چن وقت پیشم که سی پی یو ساخته بودن در حد core i 5 …..اینا همش زنگ خطره برای امریکا …اون احمق ها هم هنوز نفهمیدن دستی دستی سر خودشون چه بلایی دارن میارن با این تحریم کردناشون ….