خودروهای بدون سرنشین در حال حاضر در حد یک ایده یا نمونه های آزمایشی با کنترل انسانی متعدد (از راه دور یا در محل) بوده و طبق اظهار نظر های مختلف، احتمالا یک دهه طول خواهد کشید تا نمونه های صنعتی و بازاری به شکل انبوه وارد خیابان ها شوند. کمپانی Delphi Automotives که از جمله شرکت های فعال در زمینه خودرو های بدون سرنشین است، قصد دارد تا هفته آینده (22 مارس) یک سفر طولانی 3500 مایلی را با یک خودروی بدون سرنشین انجام داده و بدین ترتیب تحقیقات خود را در این زمینه گسترده تر سازند.
خودروی انتخابی آنها یک Audi Q5 تغییر یافته است که به سنسور های مختلف لیزری و رادیوو و همچنین دوربین های مختلف مجهز شده و قرار است مسیر 3500 مایلی از سان فرانسیسکو تا نیویورک را در مدت زمان یک هفته طی نماید. این خودرو هر روز شش تا هشت ساعت در جاده های مختلف و شرایط آب و هوایی کاملا متنوع به کار گرفته خواهد شد تا اطلاعات و گزارشات نحوه عملکرد آن در شرایط مختلف بدست آمده و در تحقیقات و محصولات آینده به بهترین شکل ممکن مورد استفاده قرار گیرد. همچنین همیشه یک راننده در ماشین حضور دارد که تنها در زمانی که ماشین با مشکل مهمی روبرو می شود دست به کار خواهد شد.
این سفر 3500 مایلی طولانی ترین سفر یک خودروی بدون سرنشین در امریکای شمالی است. رکورد سفر با ماشین بدون سرنشین در دست کمپانی ایتالیایی VisLab است که در سال 2010 مسافتی 8000 مایلی را از اروپا تا شانگهای چین در مدت زمان سه ماه طی کرد.
Delphi می گوید که سیستم هوشمند نصب شده روی خودروی مورد استفاده آن ها می تواند تصمیمات پیچیده ای در زمان رانندگی اتخاذ کند. این سیستم می تواند موانعی همچون سطل آشغال های کنار جاده، عابرین پیاده و موارد دیگر را تشخیص داده و به شکلی ایمن از کنارشان عبور کند. همچنین این سیستم از قابلیت ارتباط بین خودروها در جاده نیز پشتیبانی می کند که می تواند در کاهش تصادفات جاده ای کمک نماید. همچنین در صورتی که این سیستم دچار مشکل شود، با چراغهای نصب شده روی داشبورد راننده را باخبر خواهد کرد تا کنترل ماشین را در دست بگیرد.
:D:D:D
بنز در زمينه ماشين هاي الكتريكي و هيبريدي سرمايه گذاري زيادي كرده و شاهكارش هم نمونه 2014 Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive هست.
پراید همین که از کارخونه بیاد بیرون فتح الفتوح کرده.
خودروسازهای ما هم دارن روش های جدیدی ابداع میکنن مثلا گیربکس بدون دنده عقب
اگه بین راه مسافر زد اونوقت میشه خبر;)
البته رانندگان وطنی حرکات جدیدی ابداع میکنن که سیسم ماشین توش میمونه .
ما کجایم اینا کجان:D
با این پیشرفتی که دنیا داره میکنه فکر کنم از 10 سال کمتر طول بکشه این نوع ماشینا به مرحله تولید زیاد برسن.
تکنولوژی چه کارها که نمیکنه
Audi برای CES 2015 هم حرکت جالبی انجام داد.این شرکت یه Audi A7 رو از سان فرانسیسکو راهی CES در لاس وگاس کرد,البته یه راننده پشت فرمون بود تا در صورت بروز احتمالی مشکل فرمون رو به دست بگیره.
ایودی واقعا تو صنعت ماشین های بدون راننده خیلی جلو هست . تا حالا اسمی از بنز تو صنعت ماشین های بدون راننده نشنیدم .