به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، اصغر رضانژاد دبیر سازمان با اعلام این خبر و با اشاره به فعالیت هیات رسیدگی به شكایات قانون برگزاری مناقصات گفت: قانون اساس نامه این هیات به عنوان یک هیات فرا وزارتخانه ای در راستای اجرای اصل 123قانون اساسی جمهوری اسلامی، با عنوان لایحه در سال 1388به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و با تایید شورای نگهبان ابلاغ شده است. رضانژاد در این رابطه ادامه داد:این هیات، مسئولیت رسیدگی به شکایات و اختلافات موجود در برگزاری مناقصات دولتی را برعهده دارد. شرکت های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز مانند سایر بخش های صنعت و اقتصاد می توانند شکایات خود در زمینه برگزاری مناقصات دولتی را به این هیات برای رسیدگی و پیگیری اعلام کنند.
دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران درخصوص موضوع فعالیت این هیات توضیح داد: هیات رسیدگی به شكایات قانون برگزاری مناقصات بـه منظور رسیدگی به دعـاوی میان مناقصهگر و منـاقصهگزارمربـوط به اجراء نشدن هر یك از مواد قانون برگزاری مناقصات، در مركز كشور و هر یك از استان ها تشكیل میشود. رضانژاد با اشاره به ترکیب اعضای هیات مرکزی برای رسیدگی به شکایات قانون برگزاری مناقصات گفت: اعضاء هیأت مركزی برای رسیدگی به مناقصاتی كه توسط دستگاه ملی برگزار میشود شامل معاون ذیربط سازمان مدیریت و برنامهریزی كشور، نماینده وزیر یا رئیس سازمان ذیربط در سطح معاون، معاون هزینه وزارت امور اقتصادی و دارایی و خزانهداری كل، معاون حقوقی رئیس جمهور، یك نفر قاضی مجرب با معرفی رئیس قوه قضائیه و نماینده تشكل صنفی مربوط با توجه به نوع مناقصه است و دبیرخانه هیأت مركزی درسازمان برنامه و بودجه تشكیل میشود.
او درخصوص ترکیب اعضای هیات رسیدگی به شكایات قانون برگزاری مناقصات در هر یک از استان ها گفت: اعضاء هیأت در هر یك از استان ها برای رسیدگی به مناقصاتی كه دردستگاه های اجرایی استانی برگزار میشود، شامل استاندار یا یكی از معاونان ذیربط، رئیس دستگاه مناقصهگزار، رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان ، رئیس تشكل صنفی مربوط با توجه به نوع مناقصه، یك نفر قاضی به انتخاب رئیس قوه قضائیه است و دبیرخانه هیأت استان در استانداری تشكیل میشود. دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به حضور نماینده سازمان در هیات رسیدگی به شكایات قانون برگزاری مناقصات گفت: با توجه به حضور نماینده سازمان نظام صنفی رایانه ای در ترکیب این هیات، اعضای سازمان می توانند مراتب اعتراض و شکایات خود را طی مکاتبه ای با سازمان اعلام کنند.
دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به مهلت مقرر طرح شکایات دراین هیات گفت: مطابق قانون اساس نامه ، مراجعه به هیات منوط به این است که مناقصهگر ابتدا در قالب ماده (25) قانون برگزاری مناقصات، اعتراض مکتوب خود را به بالاترین مقام دستگاه مناقصهگزار تسلیم کرده باشد و پس از رسیدگی و دریافت جوابیه کماکان به اعتراض خود باقی باشد یا اینکه به رغم انقضای مهلت پانزده روز کاری برای پاسخگویی دستگاه، پاسخی دریافت نکرده باشد. رضانژاد ادامه داد: معترض ده روز کاری از زمان دریافت جوابیه یا از زمان انقضای مهلت پانزده روزه و عدم دریافت جوابیه، برای مراجعه به هیات مهلت دارد.
دیدگاهتان را بنویسید