با شکایت شیائومی از دولت آمریکا تنشها میان دو سو در حال افزایش است. اگر نمیدانید که ماجرا از چه قرار است، باید به شما یادآوری کنیم که دولت ترامپ در آخرین روزهای حضور خود با لقب دادن “شرکت نظامی چینی کمونیست” به شیائومی این شرکت را در لیست تحریمهای خود قرار داد. عنوانی که تا ماه نوامبر تحت فرمان اجرایی دولت قرار گرفته است و براساس آن شرکتهای سرمایهگذاری و فعال در بازار اوراق بهادار آمریکایی اجازه سرمایهگذاری در این شرکت را نخواهند داشت.
به عبارت دیگر احتمالی که وجود دارد اینست که در صورت عملی شدن این تحریم، کلیه سرمایهگذاران آمریکایی در شیائومی ممکن است تا ماه نوامبر مجبور به فروش سهام خود در این شرکت شوند. تعدادی از سرمایهگذران آمریکایی مشهور که باید از این قانون تبعیت کنند عبارتند از: کوالکام، BlackRock، Vanguard Group و State Street.
ماجرای شکایت شیائومی از دولت آمریکا
شرکت شیائومی حالا شکایتی علیه وزارت دفاع و خزانهداری ایالات متحده تنظیم کرده است و تصمیم دارد لیست سیاه مذکور را در دادگاه به چالش بکشد. این شرکت همچنین از لوید آستین، وزیر دفاع و جنت یلن وزیر خزانه داری به عنوام متهمان این پرونده نام برده است. نمایندگان شیائومی لیست سیاه آمریکا را خلاف قانون اساسی نامیدند و عنوان کردند که در صورت باقی ماندن این محدودیتها، شیائومی با آسیبهای حتمی، شدید و جبران ناپذیری روبهرو خواهد شد.
هواوی و بسیاری از شرکتهای زیرمجموعه آن در لیست سیاه آمریکا قرار دارند. علاوهبراین شرکتهای دیگری مانند SMIC (بزرگترین تولیدکننده تراشه چینی) و DJI (تولید کننده هواپیماهای بدون سرنشین) نیز در لیست تحریمهای آمریکا قرار دارند. با روی کار آمدن رسمی دولت جو بایدن در ایالات متحده، شرکتهای چینی تحریم شده امیدوارند که دوباره وضعیت به پیش از تحریمها بازگردد. اما از طرف دیگر اقداماتی مانند شکایت شیائومی میتواند باعث بالا گرفتن تنشها میان دو کشور باشد.
بیشتر بخوانید: تحریم شیائومی توسط آمریکا – آخرین حمله ترامپ به چینیها در روزهای پایانی
حقشون. خیلی دولت کثیفی دارن باید کلا چین تحریم کنن. گند زدن به کل دنیا.
زنده باد ترامپ.
سلام.
اگر چین و نیروی کار عظیم چین نبود ، الآن باید کالاها را با چند برابر قیمت کنونی تهیه می کردید.
در ضمن ، کسی چین را مجبور به تولید نکرده.
خیلی از همین شرکت های بزرگ آمریکائی ، با پای خودشون رفتن چین تا از نیروی کار عظیم و ارزان چینی ها ، بهره ببرند.
اگر هم اینکار ، کار خوبی نبوده ، باید یقهء سرمایه گذاران آمریکایی و اروپایی را بچسبید ، نه چین.
علی جان، میدونم عشق کمونیستایی، اما اینکه نیروی کار تو چین ارزونه، تقصیر سرمایه گذاران آمریکایی نیست. چین خودش از قصد ارزش پولش رو پایین نگه داشته تا نیروی کار ارزون داشته باشه.
همون شرکت های آمریکایی هم ک میگی با پای خودشون رفتن چین، ترامپ داشت مجبور میکرد برگردن آمریکا. که خب البته همون کمونیست ها اجازه ندادن دوره دوم در خدمتش باشیم متاسفانه.
گور بابای کمونیستای کثافت چینی و نوچه هاشون در سراسر دنیا
دم ترامپ هم گرم که خوب قهوه ای شون کرد
سلام.
توهین به هیچ نژادی ، پسندیده نیست. چه چینی ، و چه آمریکائی.
مطلب دوم : اگر به قهوه ای کردن باشه ، فعلا همون آمریکایی ها ، ترامپ رو قهوه ای کردن.
در ضمن ، کسی نوچهء کمونیست نیست ، ولی ظاهرا که شما خیلی سینه چاک آمریکا هستید.
حاضر هستید برای اهداف آمریکا ، جانتان را فدا کنید؟
چرا کمونیست ها نوچه زیاد دارن. یکی ش شما ک منظری کسی ب چینیا از گل نازک تر بگه.
امیدوارم بابتش پول بگیری البته. ریال یا یوان فرقی نداره. ی چیزی بگیر ک مفت به کمونیست ها خدمت نکرده باشی.
دمت گرم
احتمالا به جای ساندیس یه ذررره بیت کوین بدن بهش
😂😂
بنده برای شروع باید بگویم که لطفا مثل دفعه ی قبل نگویید من همان علی هستم!همین امروز هم برای پروفایلم عکس می گذارم که دیگر این اشتباه رخ ندهد.
و در ادامه.دقت کرده اید که انسان همیشه سعی دارد گناه خود را گردن دیگری بیاندازد؟حتی در دوران کودکی.به طور مثال دیده اید که بچه ای گلدانی را می اندازد و می شکند.در این صورت وقتی از او می پرسیم کی شکست می گوید اون!
در سنین بزرگسالی هم این خصلت ادامه پیدا می کند.در سنین بزرگسالی هم یک مثال خوبش شما و امثالتان هستید………