ایده وجود شیشه هایی که با فشار دادن یک کلید تغییر رنگ پیدا می کنند و یا اشکالی روی آنها ظاهر می شود چندین سال است که در ذهن گروه های مختلف از دانشمندان گرفته تا فیلم سازان وجود دارد. در سال های گذشته با استفاده از تکنیک هایی محققان توانسته بودند راهکاری برای تغییر شفافیت شیشه ها پیدا کنند اما حالا دو دانشمند آمریکایی به نام های دیوید کلارک و جان پلسون روش جدیدی را ابداع کرده اند که می توان به کمک آن در کسری از ثانیه یک شیشه را مات کرد.
نتیجه تحقیقات این دو نفر که در ژورنال Optic Letters به چاپ رسیده عنوان می کند که برای ساخت چنین شیشه هایی از تکنیکی استفاده شده که در آن یک لایه شیشه بین دو لایه الاستومر شفاف قرار داده می شود و سپس نانوسیم هایی از نقره بر روی آنها اسپری می شوند. این راهکار نسبت به روش های قبلی آنقدر ساده تر است که می تواند ایده تجاری سازی این نوع شیشه ها با قیمت های بسیار پایین تر را به سرعت محقق کند. در توضیح فرآیند آمده است که به دلیل فیزیکی بودن پدیده (به جای شیمیایی بودن آن) ساخت و تولید شیشه هایی با این ویژگی بسیار سریع تر، ساده تر و ارزان تر خواهد بود. نانو سیم ها ابعادی بسیار کوچک دارند که باعث می شود نور جذب شده و بازتابیده از آنها در محدوده دید انسان قرار نداشته باشد، اما اگر یک جریان الکتریکی به این ساختار اعمال شود همه آنها با توجه به جریان جهت گیری کرده و نور را بازتاب می کنند. اگر جریان ورودی به اندازه کافی قوی باشد می تواند در کمتر از چند ثانیه شیشه را کاملا مات کند.
عملی شدن چنین ایده ای بسیار جذاب بوده و می تواند باعث تولید محصولاتی شود که در زندگی روزمره کاربردهای فراوانی خواهند داشت. به علاوه می توان با ترکیب این تکنیک و روش های استفاده شده در پروژه های ساخت آینه های دارای تکنولوژی واقعیت مجازی، گجت ها و لوازم خانگی فوق العاده کاربردی تولید کرد که در ساختن خانه های هوشمند برای نسل های آینده بسیار ایده آل می باشند.
واقعا کاربردیه در ساختمانها برای دیزلین:-q:-q
خیلی عالیه ،اگه وارد ایران هم بشه خوبه،برای طراحی داخلی ادارات عالیه
به درد اتاق مدیرها میخوره :-devil:-devil:-devil
عجب چیزی ساختن.:o
بنده هم چند سال هست این شیشه رو توی سریال های کره ای می بینم ( دفاتر شخصیت مدیران )
احتمالا این یک تکنولوژی جدید تر هست .
واقعا خیلی تو زیبایی فرق داره:-bd:-bd
بله در متن هم عنوان شده که ویژگی برجسته ای که باعث میشه به این خبر پرداخته بشه تکنیک ساختش هست که سریع تر و ارزان تره
ممنون از اطلاعات مفیدتون .از تکنولوژی در منازل هم مطلب بزارین . پیروز باشین.
بسیار عالی من اینو شاید 4 سال پیش شنیدم اما نمیدونستم اینقدر پیشرفت کنه
من این تکنولوژی رو حداقل 5 سال پیش دیدم، وقتی داشتم یه موزه رو طراحی میکردم. چیز خیلی جدیدی نیست. مثال دیگه ش ال ای دی هایی هست که بدون داشتن سیم روی شیشه میشه اونا رو روشن کرد. یه چیزی مثه مدار چاپی های بیرنگ که رو شیشه پرینت میشه و ال ای دی رو به انتهای اون وصل میکنن.
دمشون گرم جای حرفی نزاشته
بسیار عالی !!!! خوشمان آمد =smile=smile
درست مثل چیزی که تو انیمیشن 6big heroبود:emoji8
در عینک های معمولی و حتی شیشه های مخصوص جوشکاری چنین چیزی مشاهده میشود که برخورد نور شیشه تاریک میشود !!!!!
اینا چه کارا میکنن، زدن ترکوندن تکنولوژیو نوآوریو دیگه، یعنی واقعن آدم می مونه از خلاقیتشون که تا کجاها کار میکنه مغزشون و چه چیزاییو به وجود میارن. :-bd:-bd