«حسین سیمایی صراف»، وزیر علوم دولت چهاردهم در حاشیه تجمع دانشجویان دانشگاه تهران در حمایت از مردم فلسطین، به مسئله امکان دسترسی اساتید و دانشجویان به اینترنت رایگان پاسخ داد. برای مطالعه ادامه خبر اختصاص اینترنت رایگان به اساتید و دانشجویان همراه ما باشید.
در طی چند سال اخیر، مسئولین عالیرتبه کشور طرحی در راستای برقراری اینترنت رایگان و بدون فیلتر برای دانشگاهیان داشتند. اکنون با ورود دولت «مسعود پزشکیان»، انتظار میرفت که این طرح در آینده بسیار نزدیک اجرایی شود. بااینحال، «سیمایی صراف»، وزیر علوم دولت چهاردهم، در حاشیه تجمع دانشگاهیان در حمایت از مردم فلسطین در دانشگاه تهران، به این سؤال واکنش نشان داد.
او در پاسخ به سؤال یکی از خبرگزاریهای داخلی مبنی بر اختصاص اینترنت بدون فیلتر به اساتید و دانشجویان گفت: «هنوز [درخواست] انجام نشده است؛ ما یک توافقنامهای را به وزارت ارتباطات پیشنهاد دادیم که هنوز وزارت ارتباطات آماده نشده است که این توافقنامه را امضا کند.»
از طرفی، «سیمایی صراف» درباره نقش مؤثر پارکهای علموفناوری در پیشرفت کشور تأکید کرد. او در این باره افزود: «ما در تلاش هستیم پارکهای علموفناوری را بیشتری توسعه دهیم و شرکتهای دانشبنیان را تقویت کنیم. برنامه دولت این است که تعداد شاغلان در این پارکها را از 140 هزار نفر به بیش از 200 هزار نفر افزایش دهیم.»

ارائه اینترنت رایگان به اساتید و دانشجویان؛ اولین گام برای اجرای اینترنت طبقاتی؟
اختصاص یافتن اینترنت رایگان به اساتید و دانشجویان میتواند بخشی از آن طرح اینترنت طبقاتی باشد. این طرح از زمان رونمایی با واکنشهای تند کاربران ایرانی مواجه شده است.
«سعید سوزنگر»، کارشناس حوزه اینترنت مدتی پیش بهاحتمال رفع فیلترینگ «یوتیوب» (YouTube) تنها برای قشر اساتید دانشگاهها واکنش اعتراضآمیز نشان داده بود و گفت: «این رفتار یک باب برای رشد ظلم به شهروندان است. اینترنت طبقاتی نوعی از تداوم مسئله فیلترینگ است. دستهبندی اینکه مردم چه چیزی را ببینند یا نبینند اصلاً برای در حق نهاد قدرت نیست. گسترش فیلترینگ با اینترنت طبقاتی رخ میدهد. نباید فضایی ایجاد کنند که اینترنت طبقاتی عادی جلوه داده شود.»
توی همه چی دارن بین ملت فاصله میندازن
گروی یک طرف
اینترنت یک طرف
درمان و تحصیل یک طرف
شماها چی هستین که ایرانی رو اسیر کردین